2014 Kasım Anneleri

Insan gelininin yaninda hiç mi utanmaz?!

Psikolojim bozuldu

Canim belki makatta çatlaktır? Bizim öyle olmuştu krem verdi ama ben surmedim kendisi geçti

A aaaaaaa! Soktayim ?!

Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde

SENİN BEBİŞİNİN ELİNİ YESİNLER NEREYE DAYAMIŞ ÖYLEE :):): ELLERİNİ
ÇEKMEYİ BENDE ÇOK SEVİYORUM AYAKLARIYLA

Kıxlar benımde saclarım fena dokulmeye basladı. Her elımı attıgımda bır avuç sac gelıyo. Zaten az saclarım kel kalcam yakında. Nette araştrdm bıraz hamıleyken dokulmeyen saclar 6 aya kadarr dokulur yenılerı çıkar saclar kendını yenıler dıyı.

Başta gülecektim aç da görelim kısmına ama sonrası... Dilerim söylediğini yapmaya kalkışmaz. Yoksa biz nasıl mahremiyet eğitimi veririz ki.. Allah korusun.

Saol teyzesi. KP ben de sinir oldum o nasıl çocuk sevmeymis öyle bide senin yanında insan az usturuplu olur.

ayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaa

Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde

Insan gelininin yaninda hiç mi utanmaz?!
Konustum esimle dun de soyledim bugun de babam yaslanmis idare et duymazdan gel filan diyor sonra ben tavrimi koydum lafini bile ederse ayni seyleri bi daha gorusmem ailenle dedim.. Sibeltanju ya da katiliyorum ailesini tanisaydim ben de evlenmezdim..aklıma geldikce sinirleniyorumm. . 3 yil dolmadi bile evliligimizde ama bazi şeyleri yeni yeni farkediyorum.. bide ben işe baslayinca bebege kv bakicakti.. artik birakmam bebegimi.. Insanin en yakinlari da bunu yapar bunu soylerse.. bebegimin terbiyesini bozacaklar..bu gidisle benim de..

Benimkide öyle.. belimdeydi dun omuz hizasında kestirdim sanki azaldi gibi dokulmeler yada bana oyle geldi iki gunde

M

Merhaba aynı gün doğmuş bebekler.:)) ek gıda veriyor musunuz?
Merhaba dogumdasim:) henuz baslamadik 6. Ay kontrolunde dr soyleyecekmis bana sadece o zamana kadar ev yogurdu yapmayi öğren ambalajli hic bişe vermiyoruz dedi doymadigini hissedersen formül mama dedi..

Canim belki makatta çatlaktır? Bizim öyle olmuştu krem verdi ama ben surmedim kendisi geçti

biz henüz 4. ayımızı doldurduk. 3 gündür yemiyorum süt, yumurta, dana eti, balık eti içeren hiçbirşey yemiyorum. az önce altını açtım çok minik yine vardı. çatlaktan şüphelenmiştim ben de ilk dr. baktı bişey yok dedi. çok iyi emmiyodu. kilo alımı da azdı. 400 gr almış. gerçi o genetik yeğenlerimin hiç almadıkları ay bile olmuştu. diyete başlamadan önce emmesi düzelmişti zaten. ben de ataklardan heralde dedim. bi müddet daha devam edicem ben diyete ama şimdi bu kan yine kafamı karıştırdı.

efsunkarr bişey daha sorayım. süt ürünü yediğin gibi hemen aynı gün içinde mi kakasında kan oldu? yoksa 1-2 gün içinde olunca da süt ürününden kaynaklanıyo denebilir mi?

Benimkide öyle.. belimdeydi dun omuz hizasında kestirdim sanki azaldi gibi dokulmeler yada bana oyle geldi iki gunde
Ben sacım cok zor uzar hatta yıllardr aynı boyda dıyebılırım. Hamileyken ve dıgumdan sonra baya uzadı. Kıyamam kestırmeye uzun sac delısıyım ben. Bukadar uZamışken kestiremem. Yenılerı cıkar inş tek temennim bu

Ya kızlar ben bu saydıklarından sut ve urunlerı dışındakılerın hepsını tukettım o bır hafta içinde. Drda sadece sut ürünlerı yeme demişti. Ve yedıgımde sıkıntı yoktu

anooyy neler varmis hic duymadigim seyler duydum hakkatten kolayliklar sana

Canım nasılsın?

ben de Adem Güneş okuyorum. Herkese tavsiye ederim
Hamilelik nasil gidiyor pek bulantin olmadi galiba baslarda okuyorum yazdiklarini sanslisin valla eger olmadiysa son durumuna bakamadim bulantilar cok zor ayyy simdi hatirlamak bile istemiyorum o gunlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…