Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Kesınlıkle katılıyorum canım. Haberlerde okadar ızlıyoruz duyuyoruz.bunun kız erkek cocugu kalmadı artık oyle ıgrenc seyler oluyoki. Rabbım korusun evlatlarımızı. Ben evlılıguızın ilk haftalarında eşimin amcasına gıtmiştik kızları vardı nerdeyse 15 17 yaşlarında kpde ordaydı. Kızları dizıne oturttu şak dıye dudaklarından öptü durdu. Ben şok oldum tabı.çünkü bizde oyle bişey asla olmaz. Ay o goruntu geldı yıne gozumun onune. Benım cocuguma yapmaya kalksa ortalıgı ayaga kaldrrdm heralde
mrb. benim de kızımda süt alerjisi olduğundan şüphelendi dr. siz de ne gibi belirtiler olmuştu. bizim sadece kakasında 2-3 sefer kan oldu az bişey. diyetteyim 3 gündür. 15 gün sonra bi süt ürünü tüketip denemem mi lazım. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım. size nasıl teşhis konuldu. neler yaptınız.
Ah canımya öyle ıgrençlerkı ben bu yuzlerını evlendıkten sonra gırdum mlsf. Nekadarda asık olsam sevıyo olsam bunları gorseydım evlenmezdım ilerıyı düşünerek. Aramz duzelse onlarla kızıma daha yakın olucaklar ve ben buna dayamamm hep tetıkte olurum guvenmıyorum çunku cok seylerını gordum.
Yıne ılk haftalarımızda onlarda kaldık eşimle o gun kp nın bır ucey kız kardeşı vardı orda oda kaldı aynı gün. (Tabı ben uvey kızkardeşı olduguna ınanmıyorum bızım dugunden sonra cıktı ortaya kadın)herkez ayrı odalarda yattı kadının kocası erkenden işe gıtmiş. Bende su içmek için kalmıştım. Kadın kpnın yanında yatıyo kvde kahvaltı hazırlıyo. Kp atletli kadın gecelıkli falan. Odalarının kapısı acıktı gecerken gördum. Eşim uyuyodu. Kaldrdm gıdıyoruz hemen dedım. Anlattım onada hatta gosterdım kahvaltı bıle yapmadan annemlere gecmiştik.
Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde
Oy hayırlı olsun doktorun demisti senin canim de mi?
Burda iki aylikti eli gogsumdeSENİN BEBİŞİNİN ELİNİ YESİNLER NEREYE DAYAMIŞ ÖYLEE :):): ELLERİNİ
ÇEKMEYİ BENDE ÇOK SEVİYORUM AYAKLARIYLA
CANIM BENİM KP DE ÇOK MERAKLI ALTINI DEĞİŞTİRMEYE AMA ÖLE KELİMELER TABİKİ KULLANMAZ ASLA BİDE GELİNİN YANINDA AYIP YANİ İLK BAŞLARDA BENİMKİ DE DİODU BURDA DEĞİŞ ALTINI FALAN ART NİYET ARAMADIM DA ÖLE ELLEME FALAN DERSE BEN ZATEN BOZARIM KP ME SÖZÜM NAZIM GEÇER EŞİN BİLİOMU PEKİ BİLSEDE NASIL SÖLENİR Kİ BABASINA BÖYLE BİŞEY.
Başta gülecektim aç da görelim kısmına ama sonrası... Dilerim söylediğini yapmaya kalkışmaz. Yoksa biz nasıl mahremiyet eğitimi veririz ki.. Allah korusun.
Hem hoş değil hem de tehlikeli bir durum bence. Yarın bir gün mahremiyet eğitimi verdiğimizde dedenin bu tavrı nedeniyle zorluk yaşayabilirsin. Eşinle konuşursun canım yapmaz bir daha. Bu toplum erkek bebek konusundaki tutumunu ne zaman değiştirecek acaba ? Çok merak ediyorum.
Saol teyzesi. KP ben de sinir oldum o nasıl çocuk sevmeymis öyle bide senin yanında insan az usturuplu olur.
ayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaa
Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde
Konustum esimle dun de soyledim bugun de babam yaslanmis idare et duymazdan gel filan diyor sonra ben tavrimi koydum lafini bile ederse ayni seyleri bi daha gorusmem ailenle dedim..Insan gelininin yaninda hiç mi utanmaz?!
Benimkide öyle.. belimdeydi dun omuz hizasında kestirdim sanki azaldi gibi dokulmeler yada bana oyle geldi iki gundeKıxlar benımde saclarım fena dokulmeye basladı. Her elımı attıgımda bır avuç sac gelıyo. Zaten az saclarım kel kalcam yakında. Nette araştrdm bıraz hamıleyken dokulmeyen saclar 6 aya kadarr dokulur yenılerı çıkar saclar kendını yenıler dıyı.
Merhaba dogumdasim:) henuz baslamadik 6. Ay kontrolunde dr soyleyecekmis bana sadece o zamana kadar ev yogurdu yapmayi öğren ambalajli hic bişe vermiyoruz dedi doymadigini hissedersen formül mama dedi..M
Merhaba aynı gün doğmuş bebekler.:)) ek gıda veriyor musunuz?
Zebebek seni alintiliyamamisimSagol canim sen nasilsin iiyiyiz cok sukur
Csnım ben emmek istememesı ile ilgılı gıtmıştım. Kızım gıgsume gelır gelmez kıyamet kopartıyodu. Dr bır kaka çiş tahlılı yapalim dedı. O ay 300 grm almıştı. Kakası sümüksüydü zaten. Ve tahlılde kan gozukmuştu. BEn hiç gormedim kan. Süt ürünlerı yemedım. bır hafta sonra kntrole gel demişti gıttım KAka tahlılı verdık yıne. kan cıkmadı tahlilde. Sen yememeye devam et 6. Ayda başlarsın yemeye dedı
Bizde de kan olmustu canim aynen dedigin gibi yaptim biraz ara verip tekrar yedim sut urunu yine oldu malesef kesin anlasildi sut alerjisi oldugu.. Doktorumuz 6.ayina kadar yeme demisti iki gun sonra 6 dolacak ama sanirsam ki gecmedi.. Arada unutup teryagli bi pilav yemisim yine olmustu iki hafta once fln.. Sanirim bizim diyet iki yasina uzayacak.. Umarim siz cabuk atlatirsiniz..
Canim belki makatta çatlaktır? Bizim öyle olmuştu krem verdi ama ben surmedim kendisi geçti
Ben sacım cok zor uzar hatta yıllardr aynı boyda dıyebılırım. Hamileyken ve dıgumdan sonra baya uzadı. Kıyamam kestırmeye uzun sac delısıyım ben. Bukadar uZamışken kestiremem. Yenılerı cıkar inş tek temennim buBenimkide öyle.. belimdeydi dun omuz hizasında kestirdim sanki azaldi gibi dokulmeler yada bana oyle geldi iki gunde
Ya kızlar ben bu saydıklarından sut ve urunlerı dışındakılerın hepsını tukettım o bır hafta içinde. Drda sadece sut ürünlerı yeme demişti. Ve yedıgımde sıkıntı yoktubiz henüz 4. ayımızı doldurduk. 3 gündür yemiyorum süt, yumurta, dana eti, balık eti içeren hiçbirşey yemiyorum. az önce altını açtım çok minik yine vardı. çatlaktan şüphelenmiştim ben de ilk dr. baktı bişey yok dedi. çok iyi emmiyodu. kilo alımı da azdı. 400 gr almış. gerçi o genetik yeğenlerimin hiç almadıkları ay bile olmuştu. diyete başlamadan önce emmesi düzelmişti zaten. ben de ataklardan heralde dedim. bi müddet daha devam edicem ben diyete ama şimdi bu kan yine kafamı karıştırdı.
Mahremiyet egitimi suan okudugum veZebebek seni alintiliyamamisimadem gunesin hangi kitabini okuyosun
Yok canım ne ıyı nıyetı. Onlar ıyı olan hiçbirşeyı haketmıyolar. Hep dıyorum bunlar daha neki. Daha anlatsam neler var neler. Agızlarıyla kuş tutsalar asla ıyı olmam artık. Cocugum ve kendım için.
Hamilelik nasil gidiyor pek bulantin olmadi galiba baslarda okuyorum yazdiklarini sanslisin valla eger olmadiysa son durumuna bakamadim bulantilar cok zor ayyy simdi hatirlamak bile istemiyorum o gunlerimiCanım nasılsın?
ben de Adem Güneş okuyorum. Herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?