- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
ayni gun icinde oluyordu hemen canim.. Onu bilemicem malesefefsunkarr bişey daha sorayım. süt ürünü yediğin gibi hemen aynı gün içinde mi kakasında kan oldu? yoksa 1-2 gün içinde olunca da süt ürününden kaynaklanıyo denebilir mi?
Canım bize 6.gün doktoru aradık anne sütü ile 1cay kaşığı zeytin yağı karıştırıp ver dedi ya da fitil. Ben fitil verdim hemen yaptı yavrum rahatladı dün de hip kayısı ve erik püresı aldım 2gündür yine yok inşallah kabız değildirAlperen 8 gündür kaka yapmadı... Hiç ıkınma da yok yaa...
Sakinleştin mi canım boşver ya canını sıktığına degmez inanoffff ya görümcem aradı az önce 1 saattir teldeyim kolum koptu çocukla ilgileniyorum dediğim halde kapatmadı ısrarla...Beni arama sebebi de kv grip olmus 1 haftadır yatıyomus onu bir ara demek için aramıs hasta olduğunu biliyorum esim bir kaç defa duyurdu muhtemelen o da aramamı bekledi ama aramadım 1 ahfta önce annemin yakın bir akrabası vefat etti hem de çok genç üniversite öğrencisi esime söylediğim halde arayıp anneme bas sağlığı dilemedi o bunu yapmamısken benimde onun annesini aramak içimden gelmedi hemde kıytırık bi grip için ...bana simdi ara diyor görümcem ama benim aradığımı söyleme bilmesin sanki çocuk var karsısında.Annen istedi herhalde arayıp bunu söylemeni dedim yok dedi haberi yok seni aradığımdan bana tuhaf geldi bunu söylemen müsait olursam ararım dedim.Sonra konusmayı evirip çevirip evden giden eltime getirdi görüsüyor muyum diye yoklama çekti birsey biliyor muyum diye epey bi kurcaladı ama laf alamadı.Kendileri yol yordam biliyor gibi akıl verip yol göstermeye çalısıyorlarya hayret ediyorum.Ne yapıcam bu insanlarla nasıl anlasıcam bilmiyorum kaç yıllık evliyim baska bir ilde oturduğu halde beni yönetmeye çalısıyor cahil cüyeyla...Kusura bakmayın kızlar suan o kadar sinirliyim ki esim gelmeden sakinlesmem lazım
Arama beklesn dursunlar aramanı. Benım kpnin ablası vefat ettı. Ben ne aradm ne gttıgmde başsaglıgı diledım. Okadar şey oldu onların umrunda olmadık. Benım nıye umrumda olsun. Artık herşeyı boşverıyorum. Tek odak noktam yavrum. Eşim bile umrumda degıl valla konuşsun dursun duymuyorum senı dıcem yenı yontemım bu. Bakalım bu bizi nereye götürcek. Aa yettı hepsı be. Buarada en son kavgamızdan berı dunden berı yalakalık özurler mıdunda. Ben agzımı bile acmadm evde iki gundur. Yokmuş gıbı davranıyorum. Sadece cocugumla konusuyorum oynuyorum okadar.offff ya görümcem aradı az önce 1 saattir teldeyim kolum koptu çocukla ilgileniyorum dediğim halde kapatmadı ısrarla...Beni arama sebebi de kv grip olmus 1 haftadır yatıyomus onu bir ara demek için aramıs hasta olduğunu biliyorum esim bir kaç defa duyurdu muhtemelen o da aramamı bekledi ama aramadım 1 ahfta önce annemin yakın bir akrabası vefat etti hem de çok genç üniversite öğrencisi esime söylediğim halde arayıp anneme bas sağlığı dilemedi o bunu yapmamısken benimde onun annesini aramak içimden gelmedi hemde kıytırık bi grip için ...bana simdi ara diyor görümcem ama benim aradığımı söyleme bilmesin sanki çocuk var karsısında.Annen istedi herhalde arayıp bunu söylemeni dedim yok dedi haberi yok seni aradığımdan bana tuhaf geldi bunu söylemen müsait olursam ararım dedim.Sonra konusmayı evirip çevirip evden giden eltime getirdi görüsüyor muyum diye yoklama çekti birsey biliyor muyum diye epey bi kurcaladı ama laf alamadı.Kendileri yol yordam biliyor gibi akıl verip yol göstermeye çalısıyorlarya hayret ediyorum.Ne yapıcam bu insanlarla nasıl anlasıcam bilmiyorum kaç yıllık evliyim baska bir ilde oturduğu halde beni yönetmeye çalısıyor cahil cüyeyla...Kusura bakmayın kızlar suan o kadar sinirliyim ki esim gelmeden sakinlesmem lazım
Keske canımı sıktığımla kalsa arkadasım bunlar öyle ki yere iğne düsse sesi hepsine gider ondan ona laf tasıyan tipler arayı bozup sonrada karı koca arasına girmeyiz biz diyen insanlar 10 kere arasalar birini açıyırum onda da böyle oluyor esimi karsıma alıp konusamıyorum hemen ailesini savunmaya alıp o tarz konusuyor.Nedir yani hepimizin anne babası var bunlar koyacak yer bulamıyorlar ne yedirip içiriyorlarsa büyütürken anne babaları bi yana dünya bi yana...Sakinleştin mi canım boşver ya canını sıktığına degmez inan
Canım görümcemin arayıp akıl verir gibi konusmasından sonra arayacaksam da aramam kendimi kimseye yönettirmem kusura bakmasınlar.Anneleri en son gittiğimde oğlumu kucağına almıs''Bunu her ne kadar sen doğurmus olsan da bizim kanımızı tasıyor'' dedi neyim ben ne olaraka görülüyorum acaba esime söylediğimde bosver yaslı onlar duymazdan gel deyip kapatıyor üstünü 60 yasın neresi yaslı o yasta insan patavatsızlık yapmaz olgun konusur benim bildiğim.Arama beklesn dursunlar aramanı. Benım kpnin ablası vefat ettı. Ben ne aradm ne gttıgmde başsaglıgı diledım. Okadar şey oldu onların umrunda olmadık. Benım nıye umrumda olsun. Artık herşeyı boşverıyorum. Tek odak noktam yavrum. Eşim bile umrumda degıl valla konuşsun dursun duymuyorum senı dıcem yenı yontemım bu. Bakalım bu bizi nereye götürcek. Aa yettı hepsı be. Buarada en son kavgamızdan berı dunden berı yalakalık özurler mıdunda. Ben agzımı bile acmadm evde iki gundur. Yokmuş gıbı davranıyorum. Sadece cocugumla konusuyorum oynuyorum okadar.
Ayın 7sinde 4.ay aşısı yapıldı. Aşıdan sonra 4 gün yapmadı ama sürekli ıkınıyordu. Bir kere yaptı. İşte geçen cumartesiden beri yapmadı hala. Araştırdım biraz da idrar yolu enfeksiyonu olabilirmişCanım bize 6.gün doktoru aradık anne sütü ile 1cay kaşığı zeytin yağı karıştırıp ver dedi ya da fitil. Ben fitil verdim hemen yaptı yavrum rahatladı dün de hip kayısı ve erik püresı aldım 2gündür yine yok inşallah kabız değildir
Ya kızlar ben bu saydıklarından sut ve urunlerı dışındakılerın hepsını tukettım o bır hafta içinde. Drda sadece sut ürünlerı yeme demişti. Ve yedıgımde sıkıntı yoktu
Bana hicbirisini yemeyeceksin dedi ya. Ne bileyim abartiyo mu ne. Genelde sut alerjisi olanlar ayni gun oluyo dedi. Seninkide oyleymis demek. Bizimki yedigim zamanlarda bile bi 15 gun arayla bi de yaklasik bi hafta sonra olmustu. Bizimki sut alerjisi falan değil heralde ya. Baska bi dra daha gitsem iyi olacak galibaayni gun icinde oluyordu hemen canim.. Onu bilemicem malesef
Benimde belimdeydi kestirdim banada dedigin gibi azaldi gibi geliyorBenimkide öyle.. belimdeydi dun omuz hizasında kestirdim sanki azaldi gibi dokulmeler yada bana oyle geldi iki gunde
Diyet yapmak istiyorum, siz neler yapıyorsunuz . yediklerime dikkat ederek bir ayda üç kilo verdim. Az öncede kilolu yum diye duygu patlamasi yaşadim ağladım eşimin yanında oofff. Bugün bi tanıdığın bebek mevludune gittim maşallah kilodan gobekten eser yok iki anne vardı ikiside filinta gibiydi ben niye böyleyim göbegim dört aylık gibi yaa 26 yaşındayım 24 yaşıma kadar hep zayıftim bu kilolarda olacagim aklıma gelmezdi hep hamilelikte aldım yakistiramiyorum hiç bişeyi...depresyona girdimHehe çok komik oluyorlar ilk başta zaten her anını video al canım sonra izleyincs çok komik oluyorfile ben dha almadım ama e- bebekte var mycey di galiba ondan alcam, birde lili sen hala diyettemisin bende başladım bugünde senin diyeti merak ettim
Hamilelik nasil gidiyor pek bulantin olmadi galiba baslarda okuyorum yazdiklarini sanslisin valla eger olmadiysa son durumuna bakamadim bulantilar cok zor ayyy simdi hatirlamak bile istemiyorum o gunlerimi
Ayın 7sinde 4.ay aşısı yapıldı. Aşıdan sonra 4 gün yapmadı ama sürekli ıkınıyordu. Bir kere yaptı. İşte geçen cumartesiden beri yapmadı hala. Araştırdım biraz da idrar yolu enfeksiyonu olabilirmişzeytinyağı vereyim dediğin şekilde. Fitil konusunda kararsızım :/
Geçen o 4 gün yapmadığında annem z. Yağı vermişti ama sanırım işe yaramadı. Çünkü 2.gün vermişti. Neyse, yarına kadar yapmazsa vereym fitil.Cnm bizimkide hafta içi 4 gün yapmadı bend zeytinyağı verym ddm eşimin doktor arkadaşı var aradı bi sordu ağızdan çok bişey verme işine girmeyin alerjisi falan olur riske girmeyin dedi fitil yapın dedi yan etkisi yok dedi için rahat olsun yani
Ya ben bu ek gıda isini oturtamiyirum cocuk uyaniyo emiyo birsaat sonra vereym diyorum yemiyor sonra uykusu ysklasiyo sinirleniyo yemiyo uyuyor nasil yapiyorsunuz siz.s
yogurt meyve faln veriyomusun baska ogunlerrdeCanım ben uykudan uyandığında öğlene yakın bir saatte veriyorum. Uyanıp biraz kendine gelince önce çorbasını veriyorum. Arkasından biberonla sağdığım sütü veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?