2014 Kasım Anneleri

Ohh ohh masallah size bendede yorgunluk uyku hali olmamisti herkeste farkli belirtiler iste
Ama araba kullanmak zararli olmasin sana otomatikse belki olmazda manuelse sorun olabilir cok yorma kendini
Hayirli olsun evindeki yeniliklerde iyi ugrasiyosun hamile hamile

Valla ben de dikkat edeyim diyorum ama yapamıyorum. Hamur işi ve tatlıya çok düştüm ben. Hala 6 kilo fazlam var. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir yanım bunu isterken diğer yanım mutfakta nutella sürüyor modda

Kizlar selam :) ben adet olduğum günden beri sütum bitti gibi... Bugün dayanamadi artık oğlum ağlamaya başladı. Bende yemekte patates vardi yikayip üstüne azcik kaynamis su koyup verdim.. Böylece ek gıdaya başlamış olduk mecburi... niyetim böyle başlamak değildi daha farkli hayaller kurmuştum ama olmadı. Sutum geri gelir mi bilmiyorum onuda... mama alacağım yarına kadar duzelmesse. Sizler neler kullaniyirsunuz?

Canım brndede aynısı olmuştu yazmıştım buraya hatta maltana içiyorum buara ve bol yesıl salata ve bulgur pılavı.şiddetle tavsıye ettıklerım bunlar barada still tea ve rezenede içiyorum.

Evet canım ben çok takılıyordum belirtilere ama gerçekten kimse kimseye benzemiyor.

Araba otomatik ama İstanbul trafiğinde o kadar çok dur kalk var ki İkili test için gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı. Ona bunu da sorayım haklısın.

Ev ile eşim uğraşıyor sadece ben bütün gün odada oturuyorum :) Bebek için yapılıyor ev aslında. Ev kışın su aldı. Çok küf vardı. Hem izolasyon hem de zeminin değişmesi gerekiyordu. Parkeleri kaldırtıp poselen döşetiyoruz. Her şey minik için :) İnşallah Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder de mutlu mutlu evimizde otururuz

Canım brndede aynısı olmuştu yazmıştım buraya hatta maltana içiyorum buara ve bol yesıl salata ve bulgur pılavı.şiddetle tavsıye ettıklerım bunlar barada still tea ve rezenede içiyorum.

Valla canm az girdigim icin kacirmisim arada. şimdi eşimi gönderdim maltana almaya... tahin kaşık kaşık yiyorum. Geri geldimi sütün adet bitiminde peki?

Valla canm az girdigim icin kacirmisim arada. şimdi eşimi gönderdim maltana almaya... tahin kaşık kaşık yiyorum. Geri geldimi sütün adet bitiminde peki?
Geldı canım. Sabahları sıkınkahvaltı yap ıkı haslama yumurta ye. Ve tahın helvasıda işe yarıyo bende herkezın bunyesı farklı. Sutun azaldıgında malt içecekler cok işe yarıyo gercekten tabıkı dogru beslenmenın yanında. Burda bır arkş patlamış mısırla iç demişti oda baya işe yaradı

Sağol cnm bilgi verdiğin için. :)

Sen ankaradaydin istanbula is dolayisiylami tasindin
Poselen nedir ilk defa duydum dahami saglikliymis parkeden
Ben ikili test yaptirmamistim kafa karisikligindan baska bisey degil diye cocugu aldirmiycaguma gore bisey cikarsa bari butun hamileligim boyunca stres yapmiyim dedim zaten kesin sonucta degil fikir olsun sana
Aminnn canim ya sen cok ugrastin Rabbim mukafatini verdi sabrina ve azmine hayranim saglikla gelir insallahhhh cok ozlendi...

Fotografina bayildim aman yarabbim ne guzelll
Tişikkür ederim
Benim böyle ilginç şeylere meraklı kuzenlerim var. (iyi ki varlar) bana konsept gönderp bunu yap diyip duruyolar :) daha başka şeyler de var da bizim ki kıpır kıpır yaa. Bi de bugün tam anlamıyla kensi ayağını yakalayıp ağzına götürmeyi öğrendi

supermisya ceksene esinlenelim biZde

Geçen o 4 gün yapmadığında annem z. Yağı vermişti ama sanırım işe yaramadı. Çünkü 2.gün vermişti. Neyse, yarına kadar yapmazsa vereym fitil.

Canım benim Alperen'de 1 aylıktan berı haftada ıkı kere yapıyor kakasını. Hatta bazen 5-6 gün yapmıyor. Doktor 10 güne kadar sorun yok yanlız ayaklarını yukarı cekerek cığrınarak ıkınarak ağlarsa müdahele edicez diyerek fitil gibi bir ilaç verdi. Sıkıntı yapmadı hiç o yüzden kullanmadım. Yaptıgı zaman dolu dolu yapıcak dedi ve öyle yapıyor. Ben de müdahele etmiyorum hiç. Geç yapmasını ise doğru mu bilmiyorum şöyle açıkladı sütün yağlı oldugu için yağ bağırsaklarına yapışıyor dedi. Benim oğlum hala saat başı emiyor ve hala gaz bombası gibi

O zaman bekliyoruz baska guzelliklerde...

senden birsey isteyebilir miyim:)geçenlerde efsunkar istemistide aklimda yoktu mevlid fikri annme geldm yapallim.diyo bir sürü kisi gormk istiyo uzn lafin kisasi pecete ve yapilisini yollarmısın

Canım ben de 9 güne kadar normal olduğunu biliyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı. İçimi rahatlatan şey ıkınma, kendini kasma vs yok.. Bakalım, hafta içine kadar yapmazsa doktora gidicez. Çok teşekkürler cevap yazdığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…