- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Bizim aksiyon filmi hala devam ediyor...Bu geceki uyku mücadelesi de nihayet son buldu. Çok yoruyor bu mücadele beniHepinize iyi ve bol uykulu geceler güzel anneler.
senden birsey isteyebilir miyim:)geçenlerde efsunkar istemistide aklimda yoktu mevlid fikri annme geldm yapallim.diyo bir sürü kisi gormk istiyo uzn lafin kisasi pecete ve yapilisini yollarmısın
Ne guzel fotolar bunlarr.. Ama senin fotonu bi ayri begendim..Netten bulduğum konsept bebek fotoğrafları
Bu yavrular masallah ne guzel uyumus kizim uyurken boyle fotolar cekmem imkansız resmenn..İşte size bebişler için ilgiiinçç konseptler
sagolllcanim tesekkurlerBizim aksiyon filmi hala devam ediyor...
Bu da başka bi versiyonuNe guzel fotolar bunlarr.. Ama senin fotonu bi ayri begendim..
Bnde gunde 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)Merhaba dogumdasim:) henuz baslamadik 6. Ay kontrolunde dr soyleyecekmis bana sadece o zamana kadar ev yogurdu yapmayi öğren ambalajli hic bişe vermiyoruz dedi doymadigini hissedersen formül mama dedi..
alattinin cini gibi:)Bu da başka bi versiyonu
Bu da başka bi versiyonu
Bizim aksiyon filmi hala devam ediyor...
http://hobibox.blogspot.com.tr/2010/12/kucuk-prenseslere-pecete-modeli.html?m=1senden birsey isteyebilir miyim:)geçenlerde efsunkar istemistide aklimda yoktu mevlid fikri annme geldm yapallim.diyo bir sürü kisi gormk istiyo uzn lafin kisasi pecete ve yapilisini yollarmısın
arkadaslar merhaba.sizi sessiz sedasız takip edebiliyorum,her gece yazılanları okuyorum ama benm girdiğim saatlerde kimse olmuyor.Azra'DAN HERKESEE SEVGİLER
Eki Görüntüle 1500224
Eki Görüntüle 1500223
gecmis olsun Poyraz a.. bizde 3 kilo dogduk 7300 gr kilomuz bence zayif da degiller optumBnde gunde 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?