2014 Kasım Anneleri

Netten bulduğum konsept bebek fotoğrafları

Eklentiler

• unnamed (4).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 136
  • unnamed (3).webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 185
  • unnamed (2).webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 426
  • unnamed (1).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 143
  • unnamed.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 130
  • blogger-image--190765974.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 1.178
senden birsey isteyebilir miyim:)geçenlerde efsunkar istemistide aklimda yoktu mevlid fikri annme geldm yapallim.diyo bir sürü kisi gormk istiyo uzn lafin kisasi pecete ve yapilisini yollarmısın
ben de yardimci olayim canim peceteyi normal kare haliyle ikiye katlyorsun yukardan yaka kismini yanlardan kol kismini gozkarari kesiyorsun acinca boyle oluyor..

İşte size bebişler için ilgiiinçç konseptler

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 126
  • unnamed (15).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 225
  • unnamed (14).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 211
  • unnamed (13).webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 122
  • unnamed (12).webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 222
  • unnamed.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 132
  • unnamed (11).webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 215
  • unnamed (10).webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 124
  • unnamed (9).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 117
  • unnamed (8).webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 130
  • unnamed (6).webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 133
  • unnamed (5).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba dogumdasim:) henuz baslamadik 6. Ay kontrolunde dr soyleyecekmis bana sadece o zamana kadar ev yogurdu yapmayi öğren ambalajli hic bişe vermiyoruz dedi doymadigini hissedersen formül mama dedi..
Bnde gunde 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)

Hayırlı akşamlar kızlar inşallah hepiniz yavrularınızla birlikte iyisinizdir baya oldu görüşmeyeli özledim hepinizi malum 3 çocuk olunca uğramak zor oluyor Rabbim hepimizin yavrularını korusun ve bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde inşallah hepinizi öpüyorum ve Rabbime emanet ediyorum

Kaç gecedir sürekli kalkıp ağlayan bebeğim 2 gecedir mışıl mışıl uyuyor maşallah :) kıyamam diş sancısı çekiyordu sanırım hemşire bi arkadaş dedi yarım çay kaşığı calpol ver yatmadan diye hakkaten işe yaradı burda görüyorum bi çok kişi bu durumda tavsiye ederim

Bnde gunde 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)
gecmis olsun Poyraz a.. bizde 3 kilo dogduk 7300 gr kilomuz bence zayif da degiller optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…