2014 Kasım Anneleri

Bu da başka bi versiyonu
çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum :) Bu arada yaptı mı alperen kakasını, zeytinyağı alerji olursa diye ben de çok korkuyordum ama bu sabah verdik onu da gece boyu ıkındı sen ek gıdaya geçmiş miydin, anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmiş biz ek gıdaya başladık

Valla canm az girdigim icin kacirmisim arada. şimdi eşimi gönderdim maltana almaya... tahin kaşık kaşık yiyorum. Geri geldimi sütün adet bitiminde peki?
Benimki de oyle olmustu.. bol bol sutunu sağ 2 saate bir canim bide iki göğsünü de ver bebege.. bol su.. inşallah artar sütün

Cok cookk tatli olmuss bende yapcam:)) bitbiraz pimpirikliyim galiba hic bebegimi boyle birakamiyorum hemen hickirik tutuyo havalarda isindi aslinda.. bi deneyelim bakalim bizimkini de cin yapalim:)

Canım teşekkür ederim. Yapmadı hala. Az önce kötü bi koku duydum. Heycanla açtım ama yok hala. Daha evvel verdik zyağı, alerjisi yok demek ki. Hyr ek gıdaya geçmedik. Sadece 2 kez elma püresi verdm azar azar. Bugün fitil veririm herhalde.

Cok cookk tatli olmuss bende yapcam:)) bitbiraz pimpirikliyim galiba hic bebegimi boyle birakamiyorum hemen hickirik tutuyo havalarda isindi aslinda.. bi deneyelim bakalim bizimkini de cin yapalim:)
Ya bizim kombi açık hala. Baya sıcak ev. Zaten benimkinin en büyük mutluluğu pantolonun çıkması

Canim biraz gec oldu ama yeni okudum.. ailesinin haksiz oldugunu bilselerde laf soyletmezler ki hepsii ayni.. kv nin sesini de duymak istemiyosun sanisanirim belki soyle bisey yapabilirsin esin akşam annesini aradiginda geçmiş olsun dilegimi ilet desen eşine..ben oyle yapiyorum bazen işe yariyor bazen telefona beni istiyolar ama o an bebegin altini filan ac o zaman cagiramazlar telefona bu evlilik hayati insana neler yaptiriyo..

Gunaydn arkadaslsr kızımı akşam 8 de uyuttum dıye sevınmıştım. Taki 3 te uyanana kadar. En son eşimle oyun oynuyılardı. Ve her saat başı uyanuyo gogsumu ıkı üç kere cekıp bırakıyı rekrar uyumak istıyo butun gecemız böyle gectı. Tam o uyudu bende uyyım derken uyandı durdu. Bıze tek artısı eşimle baya oturduk konuştuk sorunlarımızla ilgılı. Ve artık. ailesiyle ilgılı benı zorlamıcanı nasıl ıstersem oyle davranmamı herseyı oluruma bıraktugını soyledı.baya içini döktü ailesınden utandıgını Onların yaptıklarını kabul etmek ıstemedıgını. Herkez gıbı onunda ıyı bır aılesı olmasını cok istedıgını falan soyledı.

her hafta olduğu gibi bu haftada yatılı misafirim var. çıldırcam artık. eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama zor katlanıyorum. yatılı misafirim olmayan hafta çok nadir yani. hele havalar ısındıya ardı arkası kesilmez. eşimde sabret son 2 ayın gidicez burdan diyo. tayinciyiz bu sene inş. kayınpederin çenesi kaynanama beş basıyo zaten. süt alerjisinden bişey yemiyorum diye ne dese beğinirsiniz. ye iç memelerine süt olsun. sanane benim mememden diyecektim de yaşlı başlı bişey diyemiyorum. bi de diyoki bebeğe meme ver uyut işini yap sanki ben bilmiyom. uyumuyo işte çocuk ben napayım. of of çok dertliyim. misafir sevmeyen insan yaptılar beni. hangi can katlanır bu kadarına ya. suratım asılınca da eşimle tartışıyoruz tek kavga konumuz bu

Aynen bizdede tek kavga sebebımız ve konumuz ailesı. Baska hiçbir promlem yok. Bızde akşam guzel bir konuşma yaptık bakalım bundan sonra neler olucak. Senın kpde benımkı gıbı benım kaynanalıgıda o yapıyodu zamannda bende onun yannda demiştımkı herkezın bır kv sı bır kpsı olur benım ıkı tane kaynanam var kp sagolsun demiştim. Cok zoruna gıtmiş beyfendının. Yaparken ıyı yuzune vurunca kötu olduk. Aman tınlamıyorum artık hıcbırunı. Onlar evıme gelınce şeytan gormüş gibi oluyorum. Suratm hep asık benım onlar varken. Cunku bende gıttıgımde aynı muameleyı gordum.

Can"mevzun, post: 40574643, member: 340520"]her hafta olduğu gibi bu haftada yatılı misafirim var. çıldırcam artık. eşime çaktırmamaya çalışıkeşkea keşke ilk yıllarımda cevaplarını vereyim rim olmayan hafta çok nadir yani. hele havalar ısındıya ardı arkası kesilmez. eşimde sabret sondeğişgidicez burdan diyo. tayinciyiz bu sene inş. kayınpederin çenesi kaynanama beş basıyo zaten. süt alerjisinden bişey yemiyorum diye ne dese beğinirsiniz. ye iç memelerine süt olsun. sanane benim mememden diyecektim de yaşlı başlı bişey diyemiyorum. bi de diyoki bebeğe meme ver uyut işini yap sanki ben bilmiyom. uyumuyo işte çocuk ben napayım. of of çok dertliyim. misafir sevmeyen insan yaptılar beni. hangi can katlanır bu kadarına ya. suratım asılınca da eşimle tartışıyoruz tek kavga konumuz bu[/QUOTE]
Canim benim seni cok iyi anliyorum...Ben ilk 7 yil sabrettim.Artik sabr kalmadi...maalesef insanlar kibarligi eziklik olarak goruyor.Suan ki keskem keske ilk yillarimda cevaplarini verseymisim diyorum...Kaynanam diyorum artik kayinvalide degil o kivamda biri degil...en guzeli telini degistir ve uzaklas onlardan...Ayip yaptiklari...

Allah kolaylık versin. aslında gayet iyi insanlardır. bana da çok iyi davranırlar oraya gidince ama kayınpederin dilinin maşallahı var. eşim annesine dedi. babam böyle demiş diye. annesi de o bizi deli etti diyo. benim tek katlanamadğım her hafta ya kardeşlerinden biri ya annesi babası ya bi yakını illa biri var

Canim benim seni cok iyi anliyorum...Ben ilk 7 yil sabrettim.Artik sabr kalmadi...maalesef insanlar kibarligi eziklik olarak goruyor.Suan ki keskem keske ilk yillarimda cevaplarini verseymisim diyorum...Kaynanam diyorum artik kayinvalide degil o kivamda biri degil...en guzeli telini degistir ve uzaklas onlardan...Ayip yaptiklari...[/QUOTE]
ay, senin dediğin pek bi sert oldu . sen de çok çekmişsin anlaşılan. ben de 4 senedir katlanıyorum. artık yeter. İnş tayinimiz çıkarsa bu kadar sık gelip gitme olmayacak diye umut ediyorum çünkü baya uzağa gideceğiz.

ay, senin dediğin pek bi sert oldu . sen de çok çekmişsin anlaşılan. ben de 4 senedir katlanıyorum. artık yeter. İnş tayinimiz çıkarsa bu kadar sık gelip gitme olmayacak diye umut ediyorum çünkü baya uzağa gideceğiz.[/QUOTE]

Ya ne kadar düşüncesiz insanlar var. Bebekli eve yatılı misafirliğe mi gidilirmiş. Allah sabır versin valla sana.

Ya ne kadar düşüncesiz insanlar var. Bebekli eve yatılı misafirliğe mi gidilirmiş. Allah sabır versin valla sana.[/QUOTE]

amin canım sağol. napcan işte. eşimi sevmesem katlanamazdım belki de.

Kızlar bugün kızıma yumurta sarısı tattırdımbayağı sevdi miniğim daha istedi ama tadımlık olduğu için vermedim 3 gün deneyeceğiz hadi bakalım atladık bizde ek gıda denizine
Bu yolda herkese başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…