2014 Kasım Anneleri

Allahım Allahım sabır ver yarabbimmm!

metbelimm maşallah size arkadaşım :)) bizim diş çıkıyor heralde beyaz beyaz bişeyler var dişetinde.salı doktora gşdeceğiz

metbelimm maşallah size arkadaşım :)) bizim diş çıkıyor heralde beyaz beyaz bişeyler var dişetinde.salı doktora gşdeceğiz
Tesekkür ederiz
Bizde de beyaz bişeyler var ama elime birşey gelmiyor senin eline geliyor mu

Kızlar kızımı arada dr oturtma desede resım cekmek için oturtuyorum. Başını falanda dık tutabılıyo desteklıde gayet rahat oturuyo. Dr dınleyıp oturtmamalımıyım sizce. Dr gecen gun sormuştum bır ay sonra ballıcak demişti. Şuan 4 aylık kızım

cnm elinden geldigince dereotu yemeni tavsiye ederim bende biraz ise yaradi gibi
ya cnm her gece calpol verilir mi aa ben gereksiz verilirse gercekten lazim oldugu durumlarda artik ilac ise yaramiyor diye biliyorum bir de ilac yani sonucta ne bilim
boyle entrikalar filmlerde gorulmemis nettiniz kizlar yaaa gerci onu arada hepimiz yapiyoruz

bence oturtma canim 5bitince demisti bize de.. Yani foto icin fln oturtabilirsin de uzun sure oturtma.. Kizim alti aylik oldu ayaklariyla ilgilendiginden desteklide bile öne yigiliyor

bence oturtma canim 5bitince demisti bize de.. Yani foto icin fln oturtabilirsin de uzun sure oturtma.. Kizim alti aylik oldu ayaklariyla ilgilendiginden desteklide bile öne yigiliyor
Yok canm zaten oyle dakıkalarca hıc oturtmadm. Tesekkur ederım.

Benim kafam karıştı
Alperen 02.12.2014 doğumlu. 3.ay kontrolü 02.03.2015 günü yapıldı. Ve aynı gün rotarix aşısı yapıldı. Nette
Bir üretici firma Glaxo-SmithKline; ürettiği aşının piyasa adı Rotarix®. Doz: 2 ve 4. ayda veya 3 ve 5. ayda: Dikkat: (bu marka aşının ilk dozu en geç 12 hafta olunduğunda yapılabilir, 12. haftadan, yani 3 aydan sonraya kalınmamalıdır)

Yazıyor.. En geç 12 hafta olunduğunda yapılmalı diyor ama hafta olarak sayınca biz 13 haftalık olduğunda yaptırmış oluyoruz. Ee.. Aşı geçersiz mi oluyor acabaaa

bizde 7 8 gün sonra 6 aylık olacağız sadece bir kaç kez kısa süreli oturmaya çalştım o zamanda bağrıyor ve kendini kaydırarak yatar pozisyona geliyor benim cadı sevmiyor sanırım seninki seviyormu oturtmayı bu arada bencede dokorunu dinlemelisin

Canim ben de hesapladim sen 13.haftada yaptirmissin asiyi.. Ay olarak dusununce tam uc aylik gibi oluyor da gun olarak hesaplaninca 13.haftanin icinde oluyor.. Bilemedim ki birkac gunden bir sey olur mu insallah olmustur asiniz canim..

Ben doğum yaptığımda bi arkadaşım minik sevimli bir sepeti içine; bir şişe lohusa şerbeti, bir kaç göğüs Pedi, bir kaç yenidoğan bezi, bir kaç serum fizyolojik, ballı baharatlı süt artırıcı bir minik kavanoz karışım, minik bir pisik kremi, vb. Ufak bi iki şey daha koymuştu. Çok hoşuma gitmişti benim. Sorunuzu görünce yazmak istedim. Iyi geliyor o dönemde böyle hosluklar.

Benımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halıne

ayy cok hosuma gitti bu fikir sagol canim.. ben de dusunmustum bi zibin corap emzik onluk fln bbunlari da ekleyecegim cok tesekkurler.. :))

Canim ben de hesapladim sen 13.haftada yaptirmissin asiyi.. Ay olarak dusununce tam uc aylik gibi oluyor da gun olarak hesaplaninca 13.haftanin icinde oluyor.. Bilemedim ki birkac gunden bir sey olur mu insallah olmustur asiniz canim..
İnşallah canım. Mayısın 2sinde ikinci dozu var. Sorucam bakalım, olmamışsa ikinci dozu yaptırmak gereksizdir herhalde.

Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…