her hafta olduğu gibi bu haftada yatılı misafirim var. çıldırcam artık. eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama zor katlanıyorum. yatılı misafirim olmayan hafta çok nadir yani. hele havalar ısındıya ardı arkası kesilmez. eşimde sabret son 2 ayın gidicez burdan diyo. tayinciyiz bu sene inş. kayınpederin çenesi kaynanama beş basıyo zaten. süt alerjisinden bişey yemiyorum diye ne dese beğinirsiniz. ye iç memelerine süt olsun. sanane benim mememden diyecektim de yaşlı başlı bişey diyemiyorum. bi de diyoki bebeğe meme ver uyut işini yap sanki ben bilmiyom. uyumuyo işte çocuk ben napayım. of of çok dertliyim. misafir sevmeyen insan yaptılar beni. hangi can katlanır bu kadarına ya. suratım asılınca da eşimle tartışıyoruz tek kavga konumuz bu
Kızlar bugün kızıma yumurta sarısı tattırdımbayağı sevdi miniğim daha istedi ama tadımlık olduğu için vermedim 3 gün deneyeceğiz hadi bakalım atladık bizde ek gıda denizine
Bu yolda herkese başarılar diliyorum
Tişikkür ederimçok güzel olmuş bayıldım bende yapacağımm
Tesekkür ederizmetbelimm maşallah size arkadaşım :)) bizim diş çıkıyor heralde beyaz beyaz bişeyler var dişetinde.salı doktora gşdeceğiz
Tesekkür ederiz
Bizde de beyaz bişeyler var ama elime birşey gelmiyor senin eline geliyor mu
cnm elinden geldigince dereotu yemeni tavsiye ederim bende biraz ise yaradi gibiKizlar selam :) ben adet olduğum günden beri sütum bitti gibi... Bugün dayanamadi artık oğlum ağlamaya başladı. Bende yemekte patates vardi yikayip üstüne azcik kaynamis su koyup verdim.. Böylece ek gıdaya başlamış olduk mecburi... niyetim böyle başlamak değildi daha farkli hayaller kurmuştum ama olmadı. Sutum geri gelir mi bilmiyorum onuda...mama alacağım yarına kadar duzelmesse. Sizler neler kullaniyirsunuz?
ya cnm her gece calpol verilir mi aa ben gereksiz verilirse gercekten lazim oldugu durumlarda artik ilac ise yaramiyor diye biliyorum bir de ilac yani sonucta ne bilimKaç gecedir sürekli kalkıp ağlayan bebeğim 2 gecedir mışıl mışıl uyuyor maşallah :) kıyamam diş sancısı çekiyordu sanırım hemşire bi arkadaş dedi yarım çay kaşığı calpol ver yatmadan diye hakkaten işe yaradı burda görüyorum bi çok kişi bu durumda tavsiye ederim
boyle entrikalar filmlerde gorulmemis nettiniz kizlar yaaaCanim biraz gec oldu ama yeni okudum.. ailesinin haksiz oldugunu bilselerde laf soyletmezler ki hepsii ayni.. kv nin sesini de duymak istemiyosun sanisanirim belki soyle bisey yapabilirsin esin akşam annesini aradiginda geçmiş olsun dilegimi ilet desen eşine..ben oyle yapiyorum bazen işe yariyor bazen telefona beni istiyolar ama o an bebegin altini filan ac o zaman cagiramazlar telefonabu evlilik hayati insana neler yaptiriyo..
bence oturtma canim 5bitince demisti bize de.. Yani foto icin fln oturtabilirsin de uzun sure oturtma.. Kizim alti aylik oldu ayaklariyla ilgilendiginden desteklide bile öne yigiliyorKızlar kızımı arada dr oturtma desede resım cekmek için oturtuyorum. Başını falanda dık tutabılıyo desteklıde gayet rahat oturuyo. Dr dınleyıp oturtmamalımıyım sizce. Dr gecen gun sormuştum bır ay sonra ballıcak demişti. Şuan 4 aylık kızım
Yok canm zaten oyle dakıkalarca hıc oturtmadm. Tesekkur ederım.bence oturtma canim 5bitince demisti bize de.. Yani foto icin fln oturtabilirsin de uzun sure oturtma.. Kizim alti aylik oldu ayaklariyla ilgilendiginden desteklide bile öne yigiliyor
İnşallah cnm Sağol..Benimki de oyle olmustu.. bol bol sutunu sağ 2 saate bir canim bide iki göğsünü de ver bebege.. bol su.. inşallah artar sütün
canm somon balığınıda tavsiye ederim bol rokalı yeşil salatyla güzel süt yapıyor odaİnşallah cnm Sağol..
bizde 7 8 gün sonra 6 aylık olacağız sadece bir kaç kez kısa süreli oturmaya çalştım o zamanda bağrıyor ve kendini kaydırarak yatar pozisyona geliyor benim cadı sevmiyor sanırım seninki seviyormu oturtmayı bu arada bencede dokorunu dinlemelisinKızlar kızımı arada dr oturtma desede resım cekmek için oturtuyorum. Başını falanda dık tutabılıyo desteklıde gayet rahat oturuyo. Dr dınleyıp oturtmamalımıyım sizce. Dr gecen gun sormuştum bır ay sonra ballıcak demişti. Şuan 4 aylık kızım
Canim ben de hesapladim sen 13.haftada yaptirmissin asiyi.. Ay olarak dusununce tam uc aylik gibi oluyor da gun olarak hesaplaninca 13.haftanin icinde oluyor.. Bilemedim ki birkac gunden bir sey olur mu insallah olmustur asiniz canim..Benim kafam karıştı
Alperen 02.12.2014 doğumlu. 3.ay kontrolü 02.03.2015 günü yapıldı. Ve aynı gün rotarix aşısı yapıldı. Nette
Bir üretici firma Glaxo-SmithKline; ürettiği aşının piyasa adı Rotarix®. Doz: 2 ve 4. ayda veya 3 ve 5. ayda: Dikkat: (bu marka aşının ilk dozu en geç 12 hafta olunduğunda yapılabilir, 12. haftadan, yani 3 aydan sonraya kalınmamalıdır)
Yazıyor.. En geç 12 hafta olunduğunda yapılmalı diyor ama hafta olarak sayınca biz 13 haftalık olduğunda yaptırmış oluyoruz. Ee.. Aşı geçersiz mi oluyor acabaaa
Ben doğum yaptığımda bi arkadaşım minik sevimli bir sepeti içine; bir şişe lohusa şerbeti, bir kaç göğüs Pedi, bir kaç yenidoğan bezi, bir kaç serum fizyolojik, ballı baharatlı süt artırıcı bir minik kavanoz karışım, minik bir pisik kremi, vb. Ufak bi iki şey daha koymuştu. Çok hoşuma gitmişti benim. Sorunuzu görünce yazmak istedim. Iyi geliyor o dönemde böyle hosluklar.Kizlar size bir sey danismak istiyorum.. Yaklasik uc hafta sonra cok yakin bir arkadasimin kiz bebegi olacak hediye olarak altinimizi takariz da hastaneye giderken ona hediye ne goturebilirim soyle ozel degisik bir sey olsun istiyorum ama hala bir sey bulamadim..
bizim.dr da.oturabilir istedigi kadr destekli sekilde.dedi.sbence oturtma canim 5bitince demisti bize de.. Yani foto icin fln oturtabilirsin de uzun sure oturtma.. Kizim alti aylik oldu ayaklariyla ilgilendiginden desteklide bile öne yigiliyor
Benımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halınebizde 7 8 gün sonra 6 aylık olacağız sadece bir kaç kez kısa süreli oturmaya çalştım o zamanda bağrıyor ve kendini kaydırarak yatar pozisyona geliyor benim cadı sevmiyor sanırım seninki seviyormu oturtmayı bu arada bencede dokorunu dinlemelisin
ayy cok hosuma gitti bu fikir sagol canim.. ben de dusunmustum bi zibin corap emzik onluk fln bbunlari da ekleyecegim cok tesekkurler.. :))Ben doğum yaptığımda bi arkadaşım minik sevimli bir sepeti içine; bir şişe lohusa şerbeti, bir kaç göğüs Pedi, bir kaç yenidoğan bezi, bir kaç serum fizyolojik, ballı baharatlı süt artırıcı bir minik kavanoz karışım, minik bir pisik kremi, vb. Ufak bi iki şey daha koymuştu. Çok hoşuma gitmişti benim. Sorunuzu görünce yazmak istedim. Iyi geliyor o dönemde böyle hosluklar.
İnşallah canım. Mayısın 2sinde ikinci dozu var. Sorucam bakalım, olmamışsa ikinci dozu yaptırmak gereksizdir herhalde.Canim ben de hesapladim sen 13.haftada yaptirmissin asiyi.. Ay olarak dusununce tam uc aylik gibi oluyor da gun olarak hesaplaninca 13.haftanin icinde oluyor.. Bilemedim ki birkac gunden bir sey olur mu insallah olmustur asiniz canim..
Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))bizde 7 8 gün sonra 6 aylık olacağız sadece bir kaç kez kısa süreli oturmaya çalştım o zamanda bağrıyor ve kendini kaydırarak yatar pozisyona geliyor benim cadı sevmiyor sanırım seninki seviyormu oturtmayı bu arada bencede dokorunu dinlemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?