- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Canım benim doktor 4. Ay kontrolünde oturt dedi artık.bu artık yenidoğanlıktan çıktı dedi hiçbişey olmaz dedi ama bende oturtmaya cesaret edemedim 4.5 aylık olduk bizde.kendisi doğruluyor resmen beni oturtun diye ama bana erken geliyor.arkadaşımm 5 aylıkken oturtttu.Kızlar kızımı arada dr oturtma desede resım cekmek için oturtuyorum. Başını falanda dık tutabılıyo desteklıde gayet rahat oturuyo. Dr dınleyıp oturtmamalımıyım sizce. Dr gecen gun sormuştum bır ay sonra ballıcak demişti. Şuan 4 aylık kızım
Bebekler kendini hazır hissettiğinde kendini nası gösteriyor değilmi.baksana ya senin bebito artık hazır oturmaya.benimkide aynı durumda oturt yada kaldır adım atıyım diyor ama annesinin kolları bitik kalkmıyor artık.Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))
Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam
tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))
hehehe topaç gibi oluyorlarBenımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halıne
Aynennn. Zaten zayıf kollarım var. E maşallah Alperen bey de gittikçe ağırlaşıyor. Kaç dakika taşıyayım ki. Allahtan ana kucağı eğimli de onda pek sesini çıkarmıyor :)Bebekler kendini hazır hissettiğinde kendini nası gösteriyor değilmi.baksana ya senin bebito artık hazır oturmaya.benimkide aynı durumda oturt yada kaldır adım atıyım diyor ama annesinin kolları bitik kalkmıyor artık.
Tatlım ikea antilop mama Sandalyesi minderi diye aratınca gg de falan çıkıyor. 20 küsür fiyatıKizlar bime mama sandalyesi gelior. Benim begendigm bi model. Ama kilif olayina taktim. Ikeadan alanlar oturma yerine kilif isini naptilar acaba???
tesekkur ederim. Resim bu kizlar...ben begendim walla pilsan pratik mama sandalyesi ikea mama sandalyesi ile benzio. Fiyat olarak da uygun.Tatlım ikea antilop mama Sandalyesi minderi diye aratınca gg de falan çıkıyor. 20 küsür fiyatı
Ozaman normalmis.tesekkur ederim.gecmis olsun Poyraz a.. bizde 3 kilo dogduk 7300 gr kilomuz bence zayif da degiller optum
Benim kizimda cok huzursuz iki tarafta sislik var ciksaydi su dislerElime gelmiyor kuzum,ama alt çene sol taraf beyazliklar var ve aşırı huzursuzluk : (
Tatlim ben bunu gordum cok kirilgan birleye benziyo ikeaninkinin ayaklari en azindn metal arada faek yok bence ilalmak istiyorsan ikea antilop oneririm ben aldim cok memnin kaldimtesekkur ederim. Resim bu kizlar...ben begendim walla pilsan pratik mama sandalyesi ikea mama sandalyesi ile benzio. Fiyat olarak da uygun.
Eki Görüntüle 1500650
canim bebegin zayif degil bence. genelde bes aylikken bebekler dogum agirliginin iki katina cikiyormus. Her bebek icin cok objektif bir olcu bence. Her bebegi kendi ozelliklerine gore degerlendirmek lazim... kiii senin bebegin masallah bu olcuye gore gayet iyi durumda. kimsenin cocuguyla kiyaslayip bwbegim zayif diye uzulme. Doktor mu mama ver dedi sen miberraq member: 547042 .!.:Bnde gdoğum 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)
ben gittigidiyordan almıştım aynı modeli canmmtesekkur ederim. Resim bu kizlar...ben begendim walla pilsan pratik mama sandalyesi ikea mama sandalyesi ile benzio. Fiyat olarak da uygun.
Eki Görüntüle 1500650
Benim kizimda cok huzursuz iki tarafta sislik var ciksaydi su disler
Cook ozendim size anlatamam. Ben benim oğlan oturacak ve kucakta gezdirmelerimiz bitecek saniyordum ama nerdeee. Dört aylık olduğu gunden beri oturtmaya calisiyorum. Çocuk sabit oturmayi sevmiyo! Banyo kuvetinin iki tarafindan tutup kendi oturabiliyo, ellerini önüne koyup destek yapıp oturabiliyo, ama al beni gezdir diye yakama yapisiyo. Fildir fildir etrafa bakiyo. evin içinde bebek arabasıyla tur atiyoruz bütün gün.Bugün tekerlekli bi mama sandalyesime oturttum. Sonuç: hareket ettirice susuyo durunca homurdaniyo bi süre sonra da bagiriyo. Her şeyden cok çabuk sıkılıyor. sizinkine nazar değmesin maşallahBenımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halıne
Süslü bi sepet Alıp içine bebek için şampuan bebe Yağı Islak mendil tarzında birşeylet koyup tülle üstünü süslersin hem annenin ilerde işine yarar hemde daha ucuza getirebilirsin ben artık çiçek almıyorum bu tarz hazırlayıp götürüyorumKizlar size bir sey danismak istiyorum.. Yaklasik uc hafta sonra cok yakin bir arkadasimin kiz bebegi olacak hediye olarak altinimizi takariz da hastaneye giderken ona hediye ne goturebilirim soyle ozel degisik bir sey olsun istiyorum ama hala bir sey bulamadim..
:) ben de yarın diyete başlıcam demiştim 1 saat önce eşime.. pek inanmadı tabi tabi dedi geçti :) canım ben de 62 ile kaldım 74 ile tamamladım şu an 68 kiloyum aynen ne tesadüf hedefim 55 benim de.. boyum 169. 2012 de en son 59 falandım sonra bi çıktım evlilikten sonra 60 ların üstüne bi daha da inemedim maalesef.. bu diyet nasıl bi diyet bilmiyorum ama en önemli önceliğim akşam 8 den sonra sadece su içicem bi lokma dahi yemicem. bu kararı aldım.kızlarrrrrr
ben 62 kiloyla hamile kalıp 78. le tamamladım
şuan 70 kiloyum ve hedefim 55
yarın dukan diyetine başlıyorummm
görüntümden çok sıkıldım bu kilolar yerleşmeden müdahele etmem gerekiyo
bana eşlik etmek isteyen varmı
gelin beraber zayıflayalım
Canim hediye onerin icin cok teseklur ederim..Kızlar meyve filesinden bahsedilmiş plastik olanmı yoksa file gibi olanmmı kullanışlı kızıma almayı düşünüyorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?