2014 Kasım Anneleri

Canım benim doktor 4. Ay kontrolünde oturt dedi artık.bu artık yenidoğanlıktan çıktı dedi hiçbişey olmaz dedi ama bende oturtmaya cesaret edemedim 4.5 aylık olduk bizde.kendisi doğruluyor resmen beni oturtun diye ama bana erken geliyor.arkadaşımm 5 aylıkken oturtttu.

Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))
Bebekler kendini hazır hissettiğinde kendini nası gösteriyor değilmi.baksana ya senin bebito artık hazır oturmaya.benimkide aynı durumda oturt yada kaldır adım atıyım diyor ama annesinin kolları bitik kalkmıyor artık.

yaa ne güzel benimki niye sevmiyo cins valla benim bu kız herşeyin tersini yapıyo zaten bu aralar
Ayy benimki daha dört buçuk aylık, seninkinin tam
tersi. Hep oturmak istiyo. Oturmanın dışında ise ayakta durmak istiyor. Sadece uyku zamanı yatıyo :))

Benımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halıne
hehehe topaç gibi oluyorlar

Kizlar bime mama sandalyesi gelior. Benim begendigm bi model. Ama kilif olayina taktim. Ikeadan alanlar oturma yerine kilif isini naptilar acaba???

Aynennn. Zaten zayıf kollarım var. E maşallah Alperen bey de gittikçe ağırlaşıyor. Kaç dakika taşıyayım ki. Allahtan ana kucağı eğimli de onda pek sesini çıkarmıyor :)

tesekkur ederim. Resim bu kizlar...ben begendim walla pilsan pratik mama sandalyesi ikea mama sandalyesi ile benzio. Fiyat olarak da uygun.
Eki Görüntüle 1500650
Tatlim ben bunu gordum cok kirilgan birleye benziyo ikeaninkinin ayaklari en azindn metal arada faek yok bence ilalmak istiyorsan ikea antilop oneririm ben aldim cok memnin kaldim

berraq member: 547042 .!.:
Bnde gdoğum 1 sefer aptamil veriyorum 120 ml onun dışında hep emziriyorum ama zayif 7 kilo.neyse saglikli olsunda ve halen gaz problemi var.bugun yine acile gittij.3 kilo doğmuştu. :):)
canim bebegin zayif degil bence. genelde bes aylikken bebekler dogum agirliginin iki katina cikiyormus. Her bebek icin cok objektif bir olcu bence. Her bebegi kendi ozelliklerine gore degerlendirmek lazim... kiii senin bebegin masallah bu olcuye gore gayet iyi durumda. kimsenin cocuguyla kiyaslayip bwbegim zayif diye uzulme. Doktor mu mama ver dedi sen mi

Son düzenleme:
Benımkı baya sevdı canım oturmayı. Kahkaha atıyo oturtunca. Ya tam köşe yastıgı gubı oluyo oturunca bayılıyorum o halıne
Cook ozendim size anlatamam. Ben benim oğlan oturacak ve kucakta gezdirmelerimiz bitecek saniyordum ama nerdeee. Dört aylık olduğu gunden beri oturtmaya calisiyorum. Çocuk sabit oturmayi sevmiyo! Banyo kuvetinin iki tarafindan tutup kendi oturabiliyo, ellerini önüne koyup destek yapıp oturabiliyo, ama al beni gezdir diye yakama yapisiyo. Fildir fildir etrafa bakiyo. evin içinde bebek arabasıyla tur atiyoruz bütün gün.Bugün tekerlekli bi mama sandalyesime oturttum. Sonuç: hareket ettirice susuyo durunca homurdaniyo bi süre sonra da bagiriyo. Her şeyden cok çabuk sıkılıyor. sizinkine nazar değmesin maşallah

Süslü bi sepet Alıp içine bebek için şampuan bebe Yağı Islak mendil tarzında birşeylet koyup tülle üstünü süslersin hem annenin ilerde işine yarar hemde daha ucuza getirebilirsin ben artık çiçek almıyorum bu tarz hazırlayıp götürüyorum

kızlarrrrrr
ben 62 kiloyla hamile kalıp 78. le tamamladım
şuan 70 kiloyum ve hedefim 55
yarın dukan diyetine başlıyorummm
görüntümden çok sıkıldım bu kilolar yerleşmeden müdahele etmem gerekiyo
bana eşlik etmek isteyen varmı
gelin beraber zayıflayalım

Kızlar meyve filesinden bahsedilmiş plastik olanmı yoksa file gibi olanmmı kullanışlı kızıma almayı düşünüyorunda

:) ben de yarın diyete başlıcam demiştim 1 saat önce eşime.. pek inanmadı tabi tabi dedi geçti :) canım ben de 62 ile kaldım 74 ile tamamladım şu an 68 kiloyum aynen ne tesadüf hedefim 55 benim de.. boyum 169. 2012 de en son 59 falandım sonra bi çıktım evlilikten sonra 60 ların üstüne bi daha da inemedim maalesef.. bu diyet nasıl bi diyet bilmiyorum ama en önemli önceliğim akşam 8 den sonra sadece su içicem bi lokma dahi yemicem. bu kararı aldım.

Kızlar meyve filesinden bahsedilmiş plastik olanmı yoksa file gibi olanmmı kullanışlı kızıma almayı düşünüyorunda
Canim hediye onerin icin cok teseklur ederim..
Plastik hic bilmiyorum ben ebebekten myceyinkini aldim guvenli meyve sebze emzigi diye geciyor.. Kendi icinde iki filesi oluyor yedek de aldim o da dort tane.. Bu kumas gibi bir file hemen kararıyor temizligi o yuzden biraz zor oluyor ama memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…