http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.459399/:) ben de yarın diyete başlıcam demiştim 1 saat önce eşime.. pek inanmadı tabi tabi dedi geçti :) canım ben de 62 ile kaldım 74 ile tamamladım şu an 68 kiloyum aynen ne tesadüf hedefim 55 benim de.. boyum 169. 2012 de en son 59 falandım sonra bi çıktım evlilikten sonra 60 ların üstüne bi daha da inemedim maalesef.. bu diyet nasıl bi diyet bilmiyorum ama en önemli önceliğim akşam 8 den sonra sadece su içicem bi lokma dahi yemicem. bu kararı aldım.
memelerini süt mü oldun dedi yanlış okumadım demi. Bismillahirrahmanirrahimher hafta olduğu gibi bu haftada yatılı misafirim var. çıldırcam artık. eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama zor katlanıyorum. yatılı misafirim olmayan hafta çok nadir yani. hele havalar ısındıya ardı arkası kesilmez. eşimde sabret son 2 ayın gidicez burdan diyo. tayinciyiz bu sene inş. kayınpederin çenesi kaynanama beş basıyo zaten. süt alerjisinden bişey yemiyorum diye ne dese beğinirsiniz. ye iç memelerine süt olsun. sanane benim mememden diyecektim de yaşlı başlı bişey diyemiyorum. bi de diyoki bebeğe meme ver uyut işini yap sanki ben bilmiyom. uyumuyo işte çocuk ben napayım. of of çok dertliyim. misafir sevmeyen insan yaptılar beni. hangi can katlanır bu kadarına ya. suratım asılınca da eşimle tartışıyoruz tek kavga konumuz bu
Beñ varim ne yiyor ne iciorsan yaz noolur siskoluktan kurtulayim emzirmede sikinti olur mu ki sutumuz azalmasinkızlarrrrrr
ben 62 kiloyla hamile kalıp 78. le tamamladım
şuan 70 kiloyum ve hedefim 55
yarın dukan diyetine başlıyorummm
görüntümden çok sıkıldım bu kilolar yerleşmeden müdahele etmem gerekiyo
bana eşlik etmek isteyen varmı
gelin beraber zayıflayalım
MEmnun musun. Oturma yerine nasil bir minder buldun??ben gittigidiyordan almıştım aynı modeli canmm
Kızlar meyve filesinden bahsedilmiş plastik olanmı yoksa file gibi olanmmı kullanışlı kızıma almayı düşünüyorunda
canımm diyerleri okey de bebe büskivisi vermesen..gereksiz kolori şeker
kızlarrrrrr
ben 62 kiloyla hamile kalıp 78. le tamamladım
şuan 70 kiloyum ve hedefim 55
yarın dukan diyetine başlıyorummm
görüntümden çok sıkıldım bu kilolar yerleşmeden müdahele etmem gerekiyo
bana eşlik etmek isteyen varmı
gelin beraber zayıflayalım
anladım canım güzel bilgin için teşekkürederimcanim tv.de hayri gozlukgillerden dinlemistim anne normal dogum yaptiysa bebek annenin florasina larsi bagisiklik kazanir anneden mikrop kapmaz ama alt degistirmeden once mutlaka eller yikanmali dedi.. Bebeginizin altini baskasi degistirirse idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali daha yuksek demisti.. Bildigimiz yanlislar da sadece bezi degistirdikten sonra degil bezden once mutlaka ellerimizi yikamamiz..
Ben dogdugundan beri ebebkteki babyme islak mendille temizliyorum bi pamuga gecemedim malesef..
ay bende zayıflamak istiyorum yagöbek kaldı oyle gitmiyor bende 54le hamile kaldım 75le doğum yatım şimdide 63üm
benimki bunun pembesi canmm..memlunum arada oturtuyorum..MEmnun musun. Oturma yerine nasil bir minder buldun??
canmm bu diyet 4 aşamadan oluşuyoBeñ varim ne yiyor ne iciorsan yaz noolur siskoluktan kurtulayim emzirmede sikinti olur mu ki sutumuz azalmasin
süperrr..nasıl bi diyet yapıyosun canm ve kaç kilo verdinben başladım diyete tatlım..
emzirdiğim için çok yüklenemiyorum ama elimden geldiğince yapıyorum..
1 haftadır diyetteyim..
e yapalım ozamnn :)ay bende zayıflamak istiyorum yagöbek kaldı oyle gitmiyor bende 54le hamile kaldım 75le doğum yatım şimdide 63üm
Günaydın arkadaşlar....
Sabah sabah size birşey anlatmak istiyorum özellikle bebeğine bakıcı bakan anneler sizlere yani... Arkadaşlar bişi söyleyin..
Cuma günü kv lere gidecektik... Eve geldim 12 gibi bebeğimi aldım sonra komşum kapıyı çaldı bir süre sonra... Dedi ki utanıyorum ama 4 hafta oldu ya kardeşim de geldi bişiler yapmak istiyorum dedi... Ben önce şaşırdım dedim Gülşah abla tabi ki ihtiyacın olduğunda söyle başta da veririm erken de veririm ama 4 hafta olmadı dedim... Ben 23 ünden 23 üne vermeyi düşünüyorum hesap şaşmasın diye dedim... (23 ünde işe başladım cuma günü de ayın 17 siydi) Yani aramızdaki ilişki çok güzel böyle hesap yapması zoruma gitti açıkçası. Kardeşi doldurmuş belli... Ben de eşime söyledim para çekti geldi gittim dedim 23 ünde başladık abla dedim madem gün hesabı bugün 25. gün oluyor dedim.. Kardeşi ordan geldi 4 hafta olmuyor mu. Allah'ım deli olacam ya.. Dedim yok canım olmuyor dedim istersen gel oturup sayalım dedim araba da aşağıda beni bekliyor ben onlara laf anlatmaya çalışıyorum.. O arada Gülşah abla da yok canım olur mu öyle şey önemli değil 1 hafta da benden olsun dediŞok oldum ya.. Acelem olduğu için parayı verdim çıktım ama bugün konuşmak istiyorum arkadaşlar nasıl bir konuşma yapayım.. O lafına da öyle sinir oldum ki ben kimsenin emeğinin üstne oturacak insan değilim hele ki eşim bebeğimiz konusunda aşırı hassastır.. Düşünün çevremde araştırdım en yüksek tam gü 500 veriyorlar ben aman bebeğime bakıyor komlum diye yarım güne 300 veriyorum... Hiç mi sayı saymayı da bilmiyorlar sizce nasıl hesapladı da öyle dedi anlamadım ben mi bi yerde yanlış yapıyorum bana söyleyin...
e yapalım ozamnn :)
süperrr..nasıl bi diyet yapıyosun canm ve kaç kilo verdin
ben emzirmiyorum canmmyapalımda dukan ağır gelir kuzum yaa..
ev iş bebek emzirmede var..
başka bir diyet yapalım olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?