2014 Kasım Anneleri

evet canmm bu senin için ideal emziriyosun sonuçta şu an kaç kilosun

Ben de mecburi diyetteyim. Kilo vermek isteyen herkese sut alerjisi diyeti oneririm saka bi yana acayip kilo verdiriyo. Ben zaten dogumdan sonra bi deri bi kemik kaldim. bitirdi bu cocuk beni. Hizla kilo kaybediyorum hala yemakkk istiyorumm

evet canmm bu senin için ideal emziriyosun sonuçta şu an kaç kilosun

canım 74 le doğuma girdim şu an 68 im..
60 olmak istiyorum şu anda kuzum..
emzirdiğim için dukana cesaret edemedim tatlım..
yavaş yavaş vereyim napalım..
sen emzirmediğin için bencede yap tatlım direk verirsin

canım 74 le doğuma girdim şu an 68 im..
60 olmak istiyorum şu anda kuzum..
emzirdiğim için dukana cesaret edemedim tatlım..
yavaş yavaş vereyim napalım..
sen emzirmediğin için bencede yap tatlım direk verirsin
ay hadi inşallah
verelim artık şu kiloları

Bende varım ama emzirmeden korkuyorum.aslında 10 gündür dikkat ediyorum 2 kilo verdim.ama hafta sonu kaçırdım biraz 500gr geri gelldi.

ay hadi inşallah
verelim artık şu kiloları
Yuppi bende diyet yapıyorum emzirmiyorum bu yüzden sıkı bi diyete girdim sporada başlıycam inş sadece kilo vermekle bu göbek gitmez anacım sıkılaşmak lazım yaa bu dukan diyetinden bişey anlamadım ben ama:-(

Canım aynen göbeğim 4 aylık gibi aslında ben doğum öncesi eski kiloma döndüm ama göbek gitmeyince hiç bişeyde olmuyor malesef bende depresyondayım galiba 1800 kalorilik bi diyet uyguluyorum bol suuu şimdilik bu kadar ama sporada başlıycam inş plates çok iyi bunun için bakalım nasıl olcak yaza kadar eriteydik bari

Dukan diyetini bne yaptım daha önce iyi kilo verdiriyor ama bazı uzmanlar önermiyor.

ben emzirmiyorum canmm o yüzden sıkı bi diyet yapabilirim
ama sen karbanhidratı kes bence ve 7den sonra bişey yeme
Ben şu 10 gündür akşam 5:30 -6 dan sonra yemek faslını bitiyor sadrce bitki çayı süt çayı çok az leblebi atıştırıyorum onun sayesinde yavaşda olsa veriyorum.birde spora baslasam hızlı vercem

Kuzenimin Mayıs sonu düğünu var bende o zamana kadar bikaç kilo verebilseydim iyiydi.yediklerime dikkat ederek dört kilo verdim sen doğum öncesi kilona dönmüşsun mekik egzersizle sikilasirsin benden daha sanslisin canım sikilasirsin

canım gün ve hafta hesabı yapilirsa cok karışır kimi ay 30 kimi 31 şubat 28. Biz nasıl maaş alıyorsak onunda öyle olmalı. 23te başlıyorsa diğer ay 23te bir ay olur. Öyle söyle bence. Ama iyi örnek oldu bakıcı ile konuşurken baştan böyle anlatmak lazım herhalde ne kadar ilginç hesaplar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…