evet canmm bu senin için ideal emziriyosun sonuçta şu an kaç kilosuncanım ben öğünlerimi baya azalttım..
ara öğünler koydum..
günde 20 dk da yürüyorum..
1 hafta oldu tartılmadım daha..
ne yazıkki hafta sonu en yakın arkadaşımın düğünü vardı kaçırdım diyeti..ama bugün topladım yeniden..
sabah mesela
1 domates
3 zeytin
kibrit kutusu kalınlığunda peynir
olursa yumurta
dere otu maydonoz
ve 1 ince dilim tam tahııllı ekmek
üzerine ılık 2 bardak su
saat 10-11 arasıda bir meyve yada sütsüz kahve yanına çok az çikolata yada ceviz fındık birazcık böyle kuzum..
yavaş veririm ama sağlıklı olur sanırım
Aynen oyle dedi canım. Ben de ne diyeceğimi bilemeden egdim kafami uzaklastim ortamdanmemelerini süt mü oldun dedi yanlış okumadım demi. Bismillahirrahmanirrahim
evet canmm bu senin için ideal emziriyosun sonuçta şu an kaç kilosun
Benide puset kurtarıyor ama onunda kemerini bağlamazsam sanki atlıycak gibi.gözüm sürekli üstünde yamiAynennn. Zaten zayıf kollarım var. E maşallah Alperen bey de gittikçe ağırlaşıyor. Kaç dakika taşıyayım ki. Allahtan ana kucağı eğimli de onda pek sesini çıkarmıyor :)
canım onlar 4 hafta olarak 1 ayı algılamışlar hafta sonunuda saymışlar..
sen günlük hesap yapıldığını dile getir..
çok ayıp olmuş daha ilk aydan..
ay hadi inşallahcanım 74 le doğuma girdim şu an 68 im..
60 olmak istiyorum şu anda kuzum..
emzirdiğim için dukana cesaret edemedim tatlım..
yavaş yavaş vereyim napalım..
sen emzirmediğin için bencede yap tatlım direk verirsin
karıştırmışlar o zaman otur konuş canım dügzünce..Canım haftasonunu da saysa 25 gün oluyor ben hala anlamadım ya
Bende varım ama emzirmeden korkuyorum.aslında 10 gündür dikkat ediyorum 2 kilo verdim.ama hafta sonu kaçırdım biraz 500gr geri gelldi.kızlarrrrrr
ben 62 kiloyla hamile kalıp 78. le tamamladım
şuan 70 kiloyum ve hedefim 55
yarın dukan diyetine başlıyorummm
görüntümden çok sıkıldım bu kilolar yerleşmeden müdahele etmem gerekiyo
bana eşlik etmek isteyen varmı
gelin beraber zayıflayalım
Yuppi bende diyet yapıyorumay hadi inşallah
verelim artık şu kiloları
Canım aynen göbeğim 4 aylık gibi aslında ben doğum öncesi eski kiloma döndüm ama göbek gitmeyince hiç bişeyde olmuyor malesef bende depresyondayım galibaDiyet yapmak istiyorum, siz neler yapıyorsunuz . yediklerime dikkat ederek bir ayda üç kilo verdim. Az öncede kilolu yum diye duygu patlamasi yaşadim ağladım eşimin yanında oofff. Bugün bi tanıdığın bebek mevludune gittim maşallah kilodan gobekten eser yok iki anne vardı ikiside filinta gibiydi ben niye böyleyim göbegim dört aylık gibi yaa 26 yaşındayım 24 yaşıma kadar hep zayıftim bu kilolarda olacagim aklıma gelmezdi hep hamilelikte aldım yakistiramiyorum hiç bişeyi...depresyona girdim
ben emzirmiyorum canmm o yüzden sıkı bi diyet yapabilirimBende varım ama emzirmeden korkuyorum.aslında 10 gündür dikkat ediyorum 2 kilo verdim.ama hafta sonu kaçırdım biraz 500gr geri gelldi.
ayyy zayıflamanın hayaliyle yaşıyorum şuan resmen..Yuppi bende diyet yapıyorumemzirmiyorum bu yüzden sıkı bi diyete girdim sporada başlıycam inş sadece kilo vermekle bu göbek gitmez anacım sıkılaşmak lazım yaa bu dukan diyetinden bişey anlamadım ben ama:-(
Dukan diyetini bne yaptım daha önce iyi kilo verdiriyor ama bazı uzmanlar önermiyor.:) ben de yarın diyete başlıcam demiştim 1 saat önce eşime.. pek inanmadı tabi tabi dedi geçti :) canım ben de 62 ile kaldım 74 ile tamamladım şu an 68 kiloyum aynen ne tesadüf hedefim 55 benim de.. boyum 169. 2012 de en son 59 falandım sonra bi çıktım evlilikten sonra 60 ların üstüne bi daha da inemedim maalesef.. bu diyet nasıl bi diyet bilmiyorum ama en önemli önceliğim akşam 8 den sonra sadece su içicem bi lokma dahi yemicem. bu kararı aldım.
Hemen inceliyim bakıym bana göremiayyy zayıflamanın hayaliyle yaşıyorum şuan resmen..
ben sana link göndermedimmi çok basitt
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.459399/
Ben şu 10 gündür akşam 5:30 -6 dan sonra yemek faslını bitiyor sadrce bitki çayı süt çayı çok az leblebi atıştırıyorum onun sayesinde yavaşda olsa veriyorum.birde spora baslasam hızlı vercemben emzirmiyorum canmm o yüzden sıkı bi diyet yapabilirim
ama sen karbanhidratı kes bence ve 7den sonra bişey yeme
Kuzenimin Mayıs sonu düğünu var bende o zamana kadar bikaç kilo verebilseydim iyiydi.yediklerime dikkat ederek dört kilo verdim sen doğum öncesi kilona dönmüşsun mekik egzersizle sikilasirsin benden daha sanslisin canım sikilasirsinCanım aynen göbeğim 4 aylık gibi aslında ben doğum öncesi eski kiloma döndüm ama göbek gitmeyince hiç bişeyde olmuyor malesef bende depresyondayım galiba1800 kalorilik bi diyet uyguluyorum bol suuu şimdilik bu kadar ama sporada başlıycam inş plates çok iyi bunun için bakalım nasıl olcak yaza kadar eriteydik bari
. Sağol tatlımBebedor plastik olan temizligi kolay
canım gün ve hafta hesabı yapilirsa cok karışır kimi ay 30 kimi 31 şubat 28. Biz nasıl maaş alıyorsak onunda öyle olmalı. 23te başlıyorsa diğer ay 23te bir ay olur. Öyle söyle bence. Ama iyi örnek oldu bakıcı ile konuşurken baştan böyle anlatmak lazım herhalde ne kadar ilginç hesaplar varmışGünaydın arkadaşlar....
Sabah sabah size birşey anlatmak istiyorum özellikle bebeğine bakıcı bakan anneler sizlere yani... Arkadaşlar bişi söyleyin..
Cuma günü kv lere gidecektik... Eve geldim 12 gibi bebeğimi aldım sonra komşum kapıyı çaldı bir süre sonra... Dedi ki utanıyorum ama 4 hafta oldu ya kardeşim de geldi bişiler yapmak istiyorum dedi... Ben önce şaşırdım dedim Gülşah abla tabi ki ihtiyacın olduğunda söyle başta da veririm erken de veririm ama 4 hafta olmadı dedim... Ben 23 ünden 23 üne vermeyi düşünüyorum hesap şaşmasın diye dedim... (23 ünde işe başladım cuma günü de ayın 17 siydi) Yani aramızdaki ilişki çok güzel böyle hesap yapması zoruma gitti açıkçası. Kardeşi doldurmuş belli... Ben de eşime söyledim para çekti geldi gittim dedim 23 ünde başladık abla dedim madem gün hesabı bugün 25. gün oluyor dedim.. Kardeşi ordan geldi 4 hafta olmuyor mu. Allah'ım deli olacam ya.. Dedim yok canım olmuyor dedim istersen gel oturup sayalım dedim araba da aşağıda beni bekliyor ben onlara laf anlatmaya çalışıyorum.. O arada Gülşah abla da yok canım olur mu öyle şey önemli değil 1 hafta da benden olsun dediŞok oldum ya.. Acelem olduğu için parayı verdim çıktım ama bugün konuşmak istiyorum arkadaşlar nasıl bir konuşma yapayım.. O lafına da öyle sinir oldum ki ben kimsenin emeğinin üstne oturacak insan değilim hele ki eşim bebeğimiz konusunda aşırı hassastır.. Düşünün çevremde araştırdım en yüksek tam gü 500 veriyorlar ben aman bebeğime bakıyor komlum diye yarım güne 300 veriyorum... Hiç mi sayı saymayı da bilmiyorlar sizce nasıl hesapladı da öyle dedi anlamadım ben mi bi yerde yanlış yapıyorum bana söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?