2014 Kasım Anneleri

Ben hala nasıl 4 hafta hesapladı 25 günü şaşkınım gidince konuşucam

Ben de mecburi diyetteyim. Kilo vermek isteyen herkese sut alerjisi diyeti oneririm saka bi yana acayip kilo verdiriyo. Ben zaten dogumdan sonra bi deri bi kemik kaldim. bitirdi bu cocuk beni. Hizla kilo kaybediyorum hala yemakkk istiyorumm
Canım merak ettim bu süt alerjisi diyetini paylaşır mısın rica etsem. Bizde süt alerjisi yok ama süt ve yoğurt tüketemiyorum cok gaz yapıyor bana oğlumu da cok rahatsız ediyor cıkaramıyor gazını.

Döndüm evet ama bi 10 kilo daha vermk istyrm evlenmeden önceki kiloma dönmem lazım oyuzden diyete devam birde spora başlayabilsem süper olcak oyu çok zor işimiz

ben hamilelik oncesi kilomdan da asagi düştüm ama kocaman bi göbek var yaa her gun mekik cekmem gerektigini söylüyorum kendime ama hep unutuyorum. hatırlatma kuraym ben en iyisii

ben hamilelik oncesi kilomdan da asagi düştüm ama kocaman bi göbek var yaa her gun mekik cekmem gerektigini söylüyorum kendime ama hep unutuyorum. hatırlatma kuraym ben en iyisii
Aynen o göbek gitmiyoooorr çıldırcam Mekik çekiyorum bi kaç gündür bende işe yarar inş

Canım tanıdık biri bakınca insan ne diyeceğini nasıl konuşacağını şaşirıyor malesef. Ben şimdi evdeyim ama kızıma eşimin bi akrabası bakmıştı kendi evinde. Ben 22 sinde işe başlamıştım mesela ama 5 inden itibaren az az bırakmıştım alışsın diye 11 aylıktı çünkü. Ben her ayın 1-5 arası verıyordum. Gün hesabı yapmadık hiç. Ha mesela bayram geliyordu ohtıyacı olur dıye 3-5 gun once verdıgımde oldu. Sen de öyle bir zaman belirle bence. Zamanla bir düzen oturuyor.

Kızlar uyku Arkadaşı almayı düşünenler varsa C&A ya bakın derim. Mickey ve Minnie Mouse uyku arkadaşları var. Ben dün Oğluma Mickey i aldım, inşallah alıştırabilirim. Bu arada fiyatı da çok uygun, 15 tl. Bir de ben winnie the pooh ayıcık aldım, çok Şirin. O da 15 tl.

Aynen guzidele katiliyorum
Bi kere bir ay 30 gun dersin komsuna canim bir ayi 4 hafta saniyo tabi arkadas heralde okulda ogrendigiyle bide hafta sonlari evdeysen calismiyosan gun hafta hesabi yaparsan o zararli cikar haftada bes gun bakiyosa Zaten 6 haftada bir vermen lazim
Kimseye fazlasini vermiyceksin iste iyilikten maraz dogar insani yaptiginada pisman ediyolar

Ben de mecburi diyetteyim. Kilo vermek isteyen herkese sut alerjisi diyeti oneririm saka bi yana acayip kilo verdiriyo. Ben zaten dogumdan sonra bi deri bi kemik kaldim. bitirdi bu cocuk beni. Hizla kilo kaybediyorum hala yemakkk istiyorumm
ah ahh hic sorma canim.. Hayatim boyunca zayiftim herkesin aa cok zayifsin sozlerine maruz kalmaktan bikmistim hayatimda ilk defa hamilelikte aldim kilo o da 15 kg cok oldu ama dogumdan cikinca 55 tim ve de cok guzel oldum herkes aman boyle cok iyisin sakin verme ben de memnundum baya gobek haric tabiii.. Kizimin alerjisi oldugundan aynen ben de yiyemedigimden hizla kilo vermeye basladim cok uzuluyorum ya.. Cunku o gobek hic gitmiyor.. Zayifim ama gobekli cok abes duruyor hele yemek yiyince 5-6 aylik hamile gibi oluyorum..

Masallah prensesineee..

Kızlar pazar günü hava çok güzeldi eşimle kızımla havanın tadını çıkardık meğer yazı ne özlemişiz
Diyet konuşulmuş,yuppie herkes zayıflamak istiyor bende kahvaltıda önce vazgeçemediğim nutellamı bıraktım Sonra çayıma,kahveme şekeri. Sırada Akşam yemeğinden sonra kaçamakları kesmek var. Birde dün arada yemek için kuru üzüm falan aldım.bu sefer diyetsiz kilo vermeyi denicem yoksa gözüm aklım hep tatlıda onda bunda oluyor

Yaa şu diyetinizi bizede söyleyin biZde deneyelim madem kilo verdiriyor

Yaa şu diyetinizi bizede söyleyin biZde deneyelim madem kilo verdiriyor
sut ve sut urunleri disindaki her seyi ye diyeti zaten direk paketli gidalar yasaklaniyor sebzeyi de pek sevmem yiyecek bir sey bulamiyorummmm.. Hele disarda her sey tereyagli.. su diyet bitsin iskendere nutelleya saldircaaaam..

sut ve sut urunleri disindaki her seyi ye diyeti zaten direk paketli gidalar yasaklaniyor sebzeyi de pek sevmem yiyecek bir sey bulamiyorummmm.. Hele disarda her sey tereyagli.. su diyet bitsin iskendere nutelleya saldircaaaam..
Hehe yok o bana uymaz ozaman amaaan iskendermi dedin keşke demeseydin ne zaman bitcek peki

Dokt
Doktor emZir dedi mamaya gerek görmedi ama eskiye nazaran sütüm azalmş 6.aydan gün aldık,ve bnde doymadığını düşündüğüm için veriyorum mamayı. Annelik çok farklı yaa insan herşey den vazgecıyor bebeğine odaklanıyo. Nereye gitsem onuda götüruyorm,alışveriş e, gezmeye hatta kuafore bile.

Ben de 54 kiloyla hamile kaldım 74 kiloydum doğuma girdiğimde. Bir de erken doğurdum haftamı doldursaydım ne olacaktım kimbilir Şu anda 60 kiloyum.6 kilo verip hamilelik öncesine dönmek istiyorum. Göbeğim var herkes gibi ve popom İştahım da çok açık maalesef. Gırtlağımı biraz tutabilsem olacak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…