- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım gün ve hafta hesabı yapilirsa cok karışır kimi ay 30 kimi 31 şubat 28. Biz nasıl maaş alıyorsak onunda öyle olmalı. 23te başlıyorsa diğer ay 23te bir ay olur. Öyle söyle bence. Ama iyi örnek oldu bakıcı ile konuşurken baştan böyle anlatmak lazım herhalde ne kadar ilginç hesaplar varmış
Ayy ben bukadar et yiyememm içim kalktı valla ben otçuyumay hadi inşallah
verelim artık şu kiloları
Canım merak ettim bu süt alerjisi diyetini paylaşır mısın rica etsem. Bizde süt alerjisi yok ama süt ve yoğurt tüketemiyorum cok gaz yapıyor bana oğlumu da cok rahatsız ediyor cıkaramıyor gazını.Ben de mecburi diyetteyim. Kilo vermek isteyen herkese sut alerjisi diyeti oneririmsaka bi yana acayip kilo verdiriyo. Ben zaten dogumdan sonra bi deri bi kemik kaldim. bitirdi bu cocuk beni. Hizla kilo kaybediyorum hala yemakkk istiyorumm
Döndüm evet ama bi 10 kilo daha vermk istyrm evlenmeden önceki kiloma dönmem lazımKuzenimin Mayıs sonu düğünu var bende o zamana kadar bikaç kilo verebilseydim iyiydi.yediklerime dikkat ederek dört kilo verdim sen doğum öncesi kilona dönmüşsun mekik egzersizle sikilasirsin benden daha sanslisin canım sikilasirsin
evet yaa kaya kaya baya cikmaya meyilli velet :))Benide puset kurtarıyor ama onunda kemerini bağlamazsam sanki atlıycak gibi.gözüm sürekli üstünde yami
Aynen o göbek gitmiyoooorr çıldırcamben hamilelik oncesi kilomdan da asagi düştüm ama kocaman bi göbek var yaaher gun mekik cekmem gerektigini söylüyorum kendime ama hep unutuyorum. hatırlatma kuraym ben en iyisii
Ben hala nasıl 4 hafta hesapladı 25 günü şaşkınım gidince konuşucam
Aynen guzidele katiliyorumBen hala nasıl 4 hafta hesapladı 25 günü şaşkınım gidince konuşucam
ah ahh hic sorma canim.. Hayatim boyunca zayiftim herkesin aa cok zayifsin sozlerine maruz kalmaktan bikmistim hayatimda ilk defa hamilelikte aldim kilo o da 15 kg cok oldu ama dogumdan cikinca 55 tim ve de cok guzel oldum herkes aman boyle cok iyisin sakin verme ben de memnundum baya gobek haric tabiii.. Kizimin alerjisi oldugundan aynen ben de yiyemedigimden hizla kilo vermeye basladim cok uzuluyorum ya.. Cunku o gobek hic gitmiyor.. Zayifim ama gobekli cok abes duruyor hele yemek yiyince 5-6 aylik hamile gibi oluyorum..Ben de mecburi diyetteyim. Kilo vermek isteyen herkese sut alerjisi diyeti oneririmsaka bi yana acayip kilo verdiriyo. Ben zaten dogumdan sonra bi deri bi kemik kaldim. bitirdi bu cocuk beni. Hizla kilo kaybediyorum hala yemakkk istiyorumm
Masallah prensesineee..Aynen guzidele katiliyorum
Bi kere bir ay 30 gun dersin komsuna canim bir ayi 4 hafta saniyo tabi arkadas heralde okulda ogrendigiyle bide hafta sonlari evdeysen calismiyosan gun hafta hesabi yaparsan o zararli cikar haftada bes gun bakiyosa Zaten 6 haftada bir vermen lazim
Kimseye fazlasini vermiyceksin iste iyilikten maraz dogar insani yaptiginada pisman ediyolar
Sagol canim Allahim hepsine guzellikler nasip etsin insalahMasallah prensesineee..
Yaa şu diyetinizi bizede söyleyin biZde deneyelim madem kilo verdiriyorah ahh hic sorma canim.. Hayatim boyunca zayiftim herkesin aa cok zayifsin sozlerine maruz kalmaktan bikmistim hayatimda ilk defa hamilelikte aldim kilo o da 15 kg cok oldu ama dogumdan cikinca 55 tim ve de cok guzel oldum herkes aman boyle cok iyisin sakin verme ben de memnundum baya gobek haric tabiii.. Kizimin alerjisi oldugundan aynen ben de yiyemedigimden hizla kilo vermeye basladim cok uzuluyorum ya.. Cunku o gobek hic gitmiyor.. Zayifim ama gobekli cok abes duruyor hele yemek yiyince 5-6 aylik hamile gibi oluyorum..
sut ve sut urunleri disindaki her seyi ye diyetiYaa şu diyetinizi bizede söyleyin biZde deneyelim madem kilo verdiriyor
Hehe yok o bana uymaz ozamansut ve sut urunleri disindaki her seyi ye diyetizaten direk paketli gidalar yasaklaniyor sebzeyi de pek sevmem yiyecek bir sey bulamiyorummmm.. Hele disarda her sey tereyagli.. su diyet bitsin iskendere nutelleya saldircaaaam..
Doktor emZir dedi mamaya gerek görmedi ama eskiye nazaran sütüm azalmş 6.aydan gün aldık,ve bnde doymadığını düşündüğüm için veriyorum mamayı. Annelik çok farklı yaa insan herşey den vazgecıyor bebeğine odaklanıyo. Nereye gitsem onuda götüruyorm,alışveriş e, gezmeye hatta kuafore bile.canim bebegin zayif degil bence. genelde bes aylikken bebekler dogum agirliginin iki katina cikiyormus. Her bebek icin cok objektif bir olcu bence. Her bebegi kendi ozelliklerine gore degerlendirmek lazim... kiii senin bebegin masallah bu olcuye gore gayet iyi durumda. kimsenin cocuguyla kiyaslayip bwbegim zayif diye uzulme. Doktor mu mama ver dedi sen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?