guya 6.aydaydi ama gecmedi ben kizimi sutten kesene kadar diyette olacagim sanirim.. Ne yapalim yavrum icin.. Hee iskender dedimm ben desem de yiyemiyorum sen hemen yee..Hehe yok o bana uymaz ozamanamaaan iskendermi dedin keşke demeseydin ne zaman bitcek peki
Kızlar pazar günü hava çok güzeldi eşimle kızımla havanın tadını çıkardık meğer yazı ne özlemişiz
Diyet konuşulmuş,yuppie herkes zayıflamak istiyorbende kahvaltıda önce vazgeçemediğim nutellamı bıraktım Sonra çayıma,kahveme şekeri. Sırada Akşam yemeğinden sonra kaçamakları kesmek var. Birde dün arada yemek için kuru üzüm falan aldım.bu sefer diyetsiz kilo vermeyi denicem yoksa gözüm aklım hep tatlıda onda bunda oluyor
maşallah gayet iyi vermişssiniz ben doğumdan çıkınca 67 idim 4 buçuk aydır bi gram vermedim 1 kilo aldım üstüne. 68im şu an. artık su 60 lı sayılardan kurtulmak istiyorummmBen de 54 kiloyla hamile kaldım 74 kiloydum doğuma girdiğimde. Bir de erken doğurdum haftamı doldursaydım ne olacaktım kimbilirŞu anda 60 kiloyum.6 kilo verip hamilelik öncesine dönmek istiyorum. Göbeğim var herkes gibi ve popom İştahım da çok açık maalesef. Gırtlağımı biraz tutabilsem olacak ama...
ayy bana biraz zor geldi sıkı bi diyete benziyo ve su an emziriyorum. ek gıdaya geçince diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. ve maalesef etle aram pek yok. doğumdan beri bi kilo bile veremdim ve üstüne 1 kilo aldım.kilo verememin sebebini biraz düzensiz yaşama bağlıorum kızımın uyku düzeni pek yok gece fazla uyumadığı için onunla sabah 10 11 de kalkıoruz. zaten kahvaltı için cok gec bi saat 9 dan önce yapılmadıysa vücut kahvaltıda yenenleri sindirmeden bekletiyomus. maalesef cok nadir doumdan sonra erken kahvaltı yapabldim ve eşim gec geldiği için akşam gec saatlerde yiyorum onunla amaartık dedim ona sen yalnız yiyeceksin yemeğini diyee. bi de şekeri azaltabilsem çaya 4 seker atıyorum kupaya..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.459399/
hakkaten iyi tesadüf..benim boyum 162 ama..
protein ağırlıklı bi diyet canmm..kısa sürede iyi sonuç vadediyo..netten bi araştır bakalım beraber başlıyalım
maşallah gayet iyi vermişssiniz ben doğumdan çıkınca 67 idim 4 buçuk aydır bi gram vermedim 1 kilo aldım üstüne. 68im şu an. artık su 60 lı sayılardan kurtulmak istiyorummm
hımm bende çok severimAyy ben bukadar et yiyememm içim kalktı valla ben otçuyum
ben sezeryanlıyım mekik çekebilirmiyimkiben hamilelik oncesi kilomdan da asagi düştüm ama kocaman bi göbek var yaaher gun mekik cekmem gerektigini söylüyorum kendime ama hep unutuyorum. hatırlatma kuraym ben en iyisii
ben çayı şekersiz içeli yıllar oluyo alış bak bidaha şekerli içemiyceksinayy bana biraz zor geldi sıkı bi diyete benziyo ve su an emziriyorum. ek gıdaya geçince diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. ve maalesef etle aram pek yok. doğumdan beri bi kilo bile veremdim ve üstüne 1 kilo aldım.kilo verememin sebebini biraz düzensiz yaşama bağlıorum kızımın uyku düzeni pek yok gece fazla uyumadığı için onunla sabah 10 11 de kalkıoruz. zaten kahvaltı için cok gec bi saat 9 dan önce yapılmadıysa vücut kahvaltıda yenenleri sindirmeden bekletiyomus. maalesef cok nadir doumdan sonra erken kahvaltı yapabldim ve eşim gec geldiği için akşam gec saatlerde yiyorum onunla amaartık dedim ona sen yalnız yiyeceksin yemeğini diyee. bi de şekeri azaltabilsem çaya 4 seker atıyorum kupaya..
Bi fikrim yok malesefben sezeryanlıyım mekik çekebilirmiyimki
Canım ya Allah kimsenin başına vermesin diyetini de yapmak zorunda kalma. süt ve süt ürünleri,et, balık,yumurta. kısacası hayvansal hiç birşey yok. şimdi fark ediyorum ben meğer ne çok tüketiyormuşum bunları. aç kaldım 1 haftadır resmen. kahvaltıyı özledim. geçen sütsüz yumurtasız kek yaptım. oturdum hepsini yedimCanım merak ettim bu süt alerjisi diyetini paylaşır mısın rica etsem. Bizde süt alerjisi yok ama süt ve yoğurt tüketemiyorum cok gaz yapıyor bana oğlumu da cok rahatsız ediyor cıkaramıyor gazını.
ah ahh hic sorma canim.. Hayatim boyunca zayiftim herkesin aa cok zayifsin sozlerine maruz kalmaktan bikmistim hayatimda ilk defa hamilelikte aldim kilo o da 15 kg cok oldu ama dogumdan cikinca 55 tim ve de cok guzel oldum herkes aman boyle cok iyisin sakin verme ben de memnundum baya gobek haric tabiii.. Kizimin alerjisi oldugundan aynen ben de yiyemedigimden hizla kilo vermeye basladim cok uzuluyorum ya.. Cunku o gobek hic gitmiyor.. Zayifim ama gobekli cok abes duruyor hele yemek yiyince 5-6 aylik hamile gibi oluyorum..
3 aydan sonra yapılabiliyo diye biliyorum ben. tabi yine bi araştır istersenben sezeryanlıyım mekik çekebilirmiyimki
Canim ben sadece sut ve sut urunu yemiyorum yumurta et balik da mi yasak yaaa acliktan mahvolurum herhalde..Canım ya Allah kimsenin başına vermesin diyetini de yapmak zorunda kalma. süt ve süt ürünleri,et, balık,yumurta. kısacası hayvansal hiç birşey yok. şimdi fark ediyorum ben meğer ne çok tüketiyormuşum bunları. aç kaldım 1 haftadır resmen. kahvaltıyı özledim. geçen sütsüz yumurtasız kek yaptım. oturdum hepsini yedimpasta börekle geçiyomuş meğer benim ömrüm. inş kısa sürer bu diyet.
ben de 56 ile hamile kaldım. 67'e çıktım. 53'üm şu an. ama sanırım biraz daha verdim. Benim göbek yok Allaha şükür. bilmiyorum sürekli yağlandım hamilelikte ve sonrasında onun etkisi mi. korsenin etkisi mi genetik mi artık. iyi durumdayız yani. dilimi ısırıp söyliyim.
Ooooooooo
Alperen kaka yaptı. Yaa 9 günn bitmiş, 10.güne girmiştik.. Sabah mama kaşığı ile zeytin yağı verdm. Baya yaptı.. Ohh bee. Nasıl rahatladım anlatamam
canım sen bilirsin de doktor gerek gormediyse verme istersen. Tok olursa emmez bebek sütün azalmasin. Hem kilosu cok iyi endiselenme hem de aç olsa yıkar bebek ortalığı durmaz yerinde. Senin sütünün bi damlası mamanin aldiracagi kilodan daha değerli. Ben de götürüyorum benimkini her yere. Kuaföre gittiğinde kırkı çıkmamışti:))) havalar da düzeliyor. Temiz hava alinca daha güzel uyuyor daha cok yiyor:))) bebek arabasinin şeffaf bir yagmurlugu var. Çekiyorum onu üstüne rüzgarlı havada ohh miss:)))Dokt
Doktor emZir dedi mamaya gerek görmedi ama eskiye nazaran sütüm azalmş 6.aydan gün aldık,ve bnde doymadığını düşündüğüm için veriyorum mamayı. Annelik çok farklı yaa insan herşey den vazgecıyor bebeğine odaklanıyo. Nereye gitsem onuda götüruyorm,alışveriş e, gezmeye hatta kuafore bile.
Ooooooooo
Alperen kaka yaptı. Yaa 9 günn bitmiş, 10.güne girmiştik.. Sabah mama kaşığı ile zeytin yağı verdm. Baya yaptı.. Ohh bee. Nasıl rahatladım anlatamam
:)) herkes bi yöntem gelistirmis canım nelerle uğrastırıyorlar bizi ya valla c.tesi çok gergindim o görüsmeden sonra ama burdaki arkadasların bir iki sözü bile sakinlestiriyor insanı uzakta olup bunları birileriyle paylasamamk çok kötü...Sakinlesip esimle konusmak için fırsat kolladım o gün Erenin uyumasını bekledim o da saolsun gece 12 ye kadar mızırdandı durdu direndi uyumamak içinCanim biraz gec oldu ama yeni okudum.. ailesinin haksiz oldugunu bilselerde laf soyletmezler ki hepsii ayni.. kv nin sesini de duymak istemiyosun sanisanirim belki soyle bisey yapabilirsin esin akşam annesini aradiginda geçmiş olsun dilegimi ilet desen eşine..ben oyle yapiyorum bazen işe yariyor bazen telefona beni istiyolar ama o an bebegin altini filan ac o zaman cagiramazlar telefonabu evlilik hayati insana neler yaptiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?