2014 Kasım Anneleri

Hehe yok o bana uymaz ozaman amaaan iskendermi dedin keşke demeseydin ne zaman bitcek peki
guya 6.aydaydi ama gecmedi ben kizimi sutten kesene kadar diyette olacagim sanirim.. Ne yapalim yavrum icin.. Hee iskender dedimm ben desem de yiyemiyorum sen hemen yee..

maşallah gayet iyi vermişssiniz ben doğumdan çıkınca 67 idim 4 buçuk aydır bi gram vermedim 1 kilo aldım üstüne. 68im şu an. artık su 60 lı sayılardan kurtulmak istiyorummm

ayy bana biraz zor geldi sıkı bi diyete benziyo ve su an emziriyorum. ek gıdaya geçince diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. ve maalesef etle aram pek yok. doğumdan beri bi kilo bile veremdim ve üstüne 1 kilo aldım.kilo verememin sebebini biraz düzensiz yaşama bağlıorum kızımın uyku düzeni pek yok gece fazla uyumadığı için onunla sabah 10 11 de kalkıoruz. zaten kahvaltı için cok gec bi saat 9 dan önce yapılmadıysa vücut kahvaltıda yenenleri sindirmeden bekletiyomus. maalesef cok nadir doumdan sonra erken kahvaltı yapabldim ve eşim gec geldiği için akşam gec saatlerde yiyorum onunla amaartık dedim ona sen yalnız yiyeceksin yemeğini diyee. bi de şekeri azaltabilsem çaya 4 seker atıyorum kupaya..

maşallah gayet iyi vermişssiniz ben doğumdan çıkınca 67 idim 4 buçuk aydır bi gram vermedim 1 kilo aldım üstüne. 68im şu an. artık su 60 lı sayılardan kurtulmak istiyorummm

Valla bu yemeyle ve iştahla nasıl o kadar kilo verdim ben de şaşırıyorum. Biraz dikkat etseydim şimdiye kadar istediğim kiloya ulaşmıştım.

uff regl oldm ağrım var halsizim Damla durmuyor çok kötü bi gün bu ağrılar ne zaman bitecek ki ya menapozda flan mı

ben çayı şekersiz içeli yıllar oluyo alış bak bidaha şekerli içemiyceksin
sende belli kurallara uysan verirsin aslında canmm

Canım merak ettim bu süt alerjisi diyetini paylaşır mısın rica etsem. Bizde süt alerjisi yok ama süt ve yoğurt tüketemiyorum cok gaz yapıyor bana oğlumu da cok rahatsız ediyor cıkaramıyor gazını.
Canım ya Allah kimsenin başına vermesin diyetini de yapmak zorunda kalma. süt ve süt ürünleri,et, balık,yumurta. kısacası hayvansal hiç birşey yok. şimdi fark ediyorum ben meğer ne çok tüketiyormuşum bunları. aç kaldım 1 haftadır resmen. kahvaltıyı özledim. geçen sütsüz yumurtasız kek yaptım. oturdum hepsini yedim pasta börekle geçiyomuş meğer benim ömrüm. inş kısa sürer bu diyet.

ben de 56 ile hamile kaldım. 67'e çıktım. 53'üm şu an. ama sanırım biraz daha verdim. Benim göbek yok Allaha şükür. bilmiyorum sürekli yağlandım hamilelikte ve sonrasında onun etkisi mi. korsenin etkisi mi genetik mi artık. iyi durumdayız yani. dilimi ısırıp söyliyim.

Canim ben sadece sut ve sut urunu yemiyorum yumurta et balik da mi yasak yaaa acliktan mahvolurum herhalde..

Kizlar bilen hemen cevap yazabikir mi ona gore gidecegim de anneme.. Kizimin yarin 6.ay asisi var 3gun sonra yaptirsam sorun olmaz degil mi?

canım sen bilirsin de doktor gerek gormediyse verme istersen. Tok olursa emmez bebek sütün azalmasin. Hem kilosu cok iyi endiselenme hem de aç olsa yıkar bebek ortalığı durmaz yerinde. Senin sütünün bi damlası mamanin aldiracagi kilodan daha değerli. Ben de götürüyorum benimkini her yere. Kuaföre gittiğinde kırkı çıkmamışti:))) havalar da düzeliyor. Temiz hava alinca daha güzel uyuyor daha cok yiyor:))) bebek arabasinin şeffaf bir yagmurlugu var. Çekiyorum onu üstüne rüzgarlı havada ohh miss:)))

:)) herkes bi yöntem gelistirmis canım nelerle uğrastırıyorlar bizi ya valla c.tesi çok gergindim o görüsmeden sonra ama burdaki arkadasların bir iki sözü bile sakinlestiriyor insanı uzakta olup bunları birileriyle paylasamamk çok kötü...Sakinlesip esimle konusmak için fırsat kolladım o gün Erenin uyumasını bekledim o da saolsun gece 12 ye kadar mızırdandı durdu direndi uyumamak için En nihayetinde konusma fırsatı buldum esimle kaç yıllık evliyiz ilk defa bana katılarak konustuğunu ve anladığını gördüm.Konusmaya baslarken biraz esimin psikolojisine oynadım açıkçası senle konusmaya ihtiyacım var dedim baska zaman konusmamız lazım derdim dökerdim olan biteni ardından ...hata etmisim bunu anladım valla sizde deneyin öyle durumlarda ise yarıyor.Konusmalarıma hak vererek katıldı çok sasırttı beni 25 Nisanı hiç unutmuycam:)) bende o rahatlıkla bir uyku çektim 2 saatte olsa sanki pamuktan bulutların üstünde uyumus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…