2014 Kasım Anneleri

guya 6.aydaydi ama gecmedi ben kizimi sutten kesene kadar diyette olacagim sanirim.. Ne yapalim yavrum icin.. Hee iskender dedimm ben desem de yiyemiyorum sen hemen yee..
Ayy çok zor yaa 2 yıl emzirsen bi deri bi kemik kalırsın, yok ben yiyemem diyetteyîm-)
hımm bende çok severim
sende kendine göre bi diyet bulabilirsin
Yapıyorum canım zaten diyetisyene gittim tek eksik spor onuda yapamyrm poff günlük 1 saat aktivite dedi de nerdeee

Ayy çok zor yaa 2 yıl emzirsen bi deri bi kemik kalırsın, yok ben yiyemem diyetteyîm-)

Yapıyorum canım zaten diyetisyene gittim tek eksik spor onuda yapamyrm poff günlük 1 saat aktivite dedi de nerdeee
ayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım

ayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım
Hahaha onlar bendede aynı etkiyi gösteriyor canım Oyuzden uzak duruyorum ama yulaf kepeği yiyebilirsin

Canim ben sadece sut ve sut urunu yemiyorum yumurta et balik da mi yasak yaaa acliktan mahvolurum herhalde..
Bana öyle dedi dr. ne bileyim. size sadece süt mü dedi. aynen açlıktan ölüyorum. ben de 1-2 gün sonra yumurta yicem bakim bişey olacak mı. sonra et. deniycem yavaş yavaş

Bana öyle dedi dr. ne bileyim. size sadece süt mü dedi. aynen açlıktan ölüyorum. ben de 1-2 gün sonra yumurta yicem bakim bişey olacak mı. sonra et. deniycem yavaş yavaş
Bana sadece inekvsutu ve urunleri dedi.. Hatta keci peyniri yiyebilirsin demisti ama o da olmadi mukuslu oldu hep bezi.. Onu da kestim en azindan tost yiyordum onu bile cok ozlemistim ama artik o da yasak.. Hehe hatta ruyamda pudingler goruyordum reklamlarda deli oluyordum bir kere keci sutu alip puding yapip bir litre sutu pudingle bitirmistim..

Ooooooooo
Alperen kaka yaptı. Yaa 9 günn bitmiş, 10.güne girmiştik.. Sabah mama kaşığı ile zeytin yağı verdm. Baya yaptı.. Ohh bee. Nasıl rahatladım anlatamam
Gazaniz mübarek olsunn
Evde bi bayram havasi oluyo dimi
Bizde cokk cektik onuu ek gidayla birlikte azaldi bitti gibİ şimdilik bakalım

9 GÜN MÜ 9 GÜNDÜR ÇOCUK KAKA YAPMIO ÖLEMİ ANAM YAVRUM NASIL DURDU ÖLE KIYAMAM.
Hiç deme canım yaa. Başını bekliyoruz, her bezi heycanla açıyoruz, koku gelince sevindirik oluyoruz 10 gündür. Aşının etkisi galiba yaa. Argo olacak ama bi b.k için neredeyse zil takıp oynacağım hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…