saol canmm3 aydan sonra yapılabiliyo diye biliyorum ben. tabi yine bi araştır istersen
Tebrik ediyorum basarılarının devamını diliyorumOoooooooo
Alperen kaka yaptı. Yaa 9 günn bitmiş, 10.güne girmiştik.. Sabah mama kaşığı ile zeytin yağı verdm. Baya yaptı.. Ohh bee. Nasıl rahatladım anlatamam
Sorun olmaz canımKizlar bilen hemen cevap yazabikir mi ona gore gidecegim de anneme.. Kizimin yarin 6.ay asisi var 3gun sonra yaptirsam sorun olmaz degil mi?
Ayy çok zor yaa 2 yıl emzirsen bi deri bi kemik kalırsın, yok ben yiyemem diyetteyîm-)guya 6.aydaydi ama gecmedi ben kizimi sutten kesene kadar diyette olacagim sanirim.. Ne yapalim yavrum icin.. Hee iskender dedimm ben desem de yiyemiyorum sen hemen yee..
Yapıyorum canım zaten diyetisyene gittim tek eksik spor onuda yapamyrm poff günlük 1 saat aktivite dedi de nerdeeehımm bende çok severim
sende kendine göre bi diyet bulabilirsin
İkea antilop öneririm canım ben kullanıyorum memnunumMama sandalyesi tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?
baby&plus kullanıyorum ben çok memnunum yemek masası seviyesinde hem de koltuğu asağı yukarı ve ileri geri ayarlanabiliyor.Mama sandalyesi tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?
ayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptımAyy çok zor yaa 2 yıl emzirsen bi deri bi kemik kalırsın, yok ben yiyemem diyetteyîm-)
Yapıyorum canım zaten diyetisyene gittim tek eksik spor onuda yapamyrm poff günlük 1 saat aktivite dedi de nerdeee
Hahaha onlar bendede aynı etkiyi gösteriyor canımayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım
Bana öyle dedi dr. ne bileyim. size sadece süt mü dedi. aynen açlıktan ölüyorum. ben de 1-2 gün sonra yumurta yicem bakim bişey olacak mı. sonra et. deniycem yavaş yavaşCanim ben sadece sut ve sut urunu yemiyorum yumurta et balik da mi yasak yaaa acliktan mahvolurum herhalde..
Bana sadece inekvsutu ve urunleri dedi.. Hatta keci peyniri yiyebilirsin demisti ama o da olmadi mukuslu oldu hep bezi.. Onu da kestim en azindan tost yiyordum onu bile cok ozlemistim ama artik o da yasak.. Hehe hatta ruyamda pudingler goruyordum reklamlarda deli oluyordum bir kere keci sutu alip puding yapip bir litre sutu pudingle bitirmistim..Bana öyle dedi dr. ne bileyim. size sadece süt mü dedi. aynen açlıktan ölüyorum. ben de 1-2 gün sonra yumurta yicem bakim bişey olacak mı. sonra et. deniycem yavaş yavaş
Ben xchicco polly aldimMama sandalyesi tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?
Cnm sutum azaldi bnm diet yalan olduHahaha onlar bendede aynı etkiyi gösteriyor canımOyuzden uzak duruyorum ama yulaf kepeği yiyebilirsin
Oyhh yarasinnnnnayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım
Gazaniz mübarek olsunnOoooooooo
Alperen kaka yaptı. Yaa 9 günn bitmiş, 10.güne girmiştik.. Sabah mama kaşığı ile zeytin yağı verdm. Baya yaptı.. Ohh bee. Nasıl rahatladım anlatamam
HihiOoooooooo
Hiç deme canım yaa. Başını bekliyoruz, her bezi heycanla açıyoruz, koku gelince sevindirik oluyoruz 10 gündür. Aşının etkisi galiba yaa. Argo olacak ama bi b.k için neredeyse zil takıp oynacağım hiç aklıma gelmezdi9 GÜN MÜ 9 GÜNDÜR ÇOCUK KAKA YAPMIO ÖLEMİ ANAM YAVRUM NASIL DURDU ÖLE KIYAMAM.
Aboo hem de ne bayrammm. Hemen babasını arayıp müjdeyi verdimGazaniz mübarek olsunn
Evde bi bayram havasi oluyo dimi
Bizde cokk cektik onuu ek gidayla birlikte azaldi bitti gibİ şimdilik bakalım
Sağol canımHadi gözünüz aydın canım
Amin inşallah :))Tebrik ediyorum basarılarının devamını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?