2014 Kasım Anneleri

Kizlar merhaba sizler bir ay daha tecrubelisiniz diye yazayım dedim.. oğlum gece dörde doğru uyandi acikti diye aldim besiginden tam emziricem fiskirarak kusmaya basladi çok korkunctu neyse temizledim üstünü basini tekrar emzireyim dedim yine kustu sonra uyudu uyandi yine.. Kabus gibiydi hic uyumadim hafif ateşi var kolu kipirdamiyor çok halsiz ve istahi yok bezinde de pembe leke gördüm Dr a goturduk calpol metpamid bir de sivi kaybi için şase yazdı. Bagirsak enfeksiyonu gibi gorunuyo dedi sık sık emzirmeye calisiyorum başka ne yapılabilir?? Dun disari cikardik hava çok güzeldi usuttum mu diyorum bir de kadin dogumcu bana antibiyotik vermişti sute gecti de ondan mi diyorum israrla olmaz diyor Dr off bilemedim hasta olmasin minikler yaa çok üzücü

Ben hemen ysrin yumurtayla basliyorum o zaman. Bakalim nolcak.

Geçmiş olsun daha önce hiç başıma gelmediği için yardımcı olamayacağım . Doktorunun dediklerini uygulaman yeterlidir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben evimin dekarasyonunu degistirmek istiyorum ama az parayla guzelvolacak sekilde koltuklarima kilif diktirmek istiyorum renkli istiyorum hardal sarisi olabilir yesil olabilir ustunde renkli yastiklar diktiririm cok yastikli koltugum yok zaten,bebegimde var civil civil olsun koltuk örtúsü diktiren varmi kumaş uygun nerden alabilirim mersinde pahali ya kumasi internettenmi alsam diyorum bilemedim fikir verirsenz sevinirim

Bir fikrim yok ama çok geçmiş olsun

Yazdiklarina kelimesi kel
Kelimesine katılıyorum. Elazigda yaşıyorum havalar cok guzel.dun arabasiyla 1 saat gezdirdim hem gaz cikardi rahatca hemde güneş gordu. Ben chicco liteway kullaniyorm cok güzel bi araba. Hafif ruzgarda bile yagmurlugu kapatıyorum. Allahim bugune sukur bebeklerimize saglij huzur ver.:):)

Aynen cnm ama emziriyoruz gerci sutte azaldi kizimin 5ayi bitti sütte azaldi yapalim sekerim
ben malesef emzirmiyorum canmm..
sen ozaman önce sütünü arttırmanın yollarını ara bence sonra esnek dukan yap bol sıvı alındığından sütü azaltcanı sanmam

ayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım

Ehheheeher bende ayni sen gibiyim ne zaman öyle bişey yesem kuduruyor midem üstüne herşeyi yiyorum bu sefer.bende 56 kiloydum boy 174. 13 kilo aldim hamilelikte.şimdi 3 kilom kaldi ama olmuyor pantolonlarim gobis kalmış sezeryandan sanirim

Aynen cnm ama emziriyoruz gerci sutte azaldi kizimin 5ayi bitti sütte azaldi yapalim sekerim
Ben diyet yapmiyorum ama benimde aynen 5. Ay bitti sut azaldi sanki suan emzirdim bos emiyo yutkunmuyo
Henuz adet olmadim ama bu ay yumurtladigimi hissettim ve bugunlerde adet gunlerim olmaliydi bazi arkadaslar adette sutum azaldi diyodu acaba ondanmi azaldi benimkide yoksa gidiyomu ya cok uzulurum oyle bisey olursa Allahim korusun yarabbim

slm kizlar oksuruk konusunda bana yardimci olun lutfen. gecen ay daha antibiyotik ictik ventolin kullandik. sanirim ablasi okuldan ha bire mikropcuklar getiriyor anlamadim neden bu kadar oksuruyor. bu gece iyice artti bebisim ne zor uyuyor aglayark uyaniyor balgami var kaka da sumuksu. arastirdim balgami yutunca kaka ole olabiliyomus. igrenc ama yazdim napim ya ne yapabilirim bilenler nolur yazsin gece ventolin icirdim sifa umuduyla. bal falan suren okumustum burda neyle nasil oluyordu etkili mi lutfen ne yapsam yine antibiyotik verecek yaa
kilo konusu konusulmus omur boyu herkes ne zayifsin dedi iki cocuktan sonra yine masallah diyen var ama ben de eskiye gore kilo fazlasi olan biriyim. bir iki mekik cektim evde makinesi var unutuyorumkorse aldim azcik sıktı cikardim. az once mutfaktaki kekin dibini supurdum resmen bu nereye gidiyor hic bilemiyorum bakacaz artik yemeden olmuyo yaa

cnm bnm kizimdayken sekizinci ayda falan oyle azalmisti ki sutum artik sagip birakamiyordum aptamil baslamistik. yine de iki yil emdi. simdiden sagip buzluga atmakta fayda var bn simdi oyle yapmaya calisiyorum da cok fazla dgl iste ancak yetiyor yetmiyor

yok canım üzülme çünkü ek gıda ayı geldi ALLAH herseyi öyle güzel yapmışkı bebek için anne için aslında biz azaldı dıyoruz ama ek gıdayada gecıyor ya ona göre süt geliyor artık çünkü artık menü hazırlıyoruz yoksa bitmedi emzirmeye devam günde bir damla olsa bile 2 yaşına kadar emsin bagınız luvetlı olur

duruyomuydu peki yazık yavruma ek gıda falan mı verdin o mu yaptı acaba.oynuyoruz valla kız nasıl rahatlıoz onlar b... yapınca karınları ağrıodu belkide rahatladı diye.

ben malesef emzirmiyorum canmm..
sen ozaman önce sütünü arttırmanın yollarını ara bence sonra esnek dukan yap bol sıvı alındığından sütü azaltcanı sanmam
normalmiş canım ya zaten herkwesın bu ayda azalmıs ama ben zaten 1 ay oldu ek gıda veıyorum oyuzden kafama takmıyorum devam sütü aldım bende keçi sütü bazlı onu verıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…