Ben hemen ysrin yumurtayla basliyorum o zaman. Bakalim nolcak.Bana sadece inekvsutu ve urunleri dedi.. Hatta keci peyniri yiyebilirsin demisti ama o da olmadi mukuslu oldu hep bezi.. Onu da kestim en azindan tost yiyordum onu bile cok ozlemistim ama artik o da yasak.. Hehe hatta ruyamda pudingler goruyordum reklamlarda deli oluyordum bir kere keci sutu alip puding yapip bir litre sutu pudingle bitirmistim..
Kizlar merhaba sizler bir ay daha tecrubelisiniz diye yazayım dedim.. oğlum gece dörde doğru uyandi acikti diye aldim besiginden tam emziricem fiskirarak kusmaya basladi çok korkunctu neyse temizledim üstünü basini tekrar emzireyim dedim yine kustu sonra uyudu uyandi yine.. Kabus gibiydi hic uyumadim hafif ateşi var kolu kipirdamiyor çok halsiz ve istahi yok bezinde de pembe leke gördüm Dr a goturduk calpol metpamid bir de sivi kaybi için şase yazdı. Bagirsak enfeksiyonu gibi gorunuyo dedi sık sık emzirmeye calisiyorum başka ne yapılabilir?? Dun disari cikardik hava çok güzeldi usuttum mu diyorum bir de kadin dogumcu bana antibiyotik vermişti sute gecti de ondan mi diyorum israrla olmaz diyor Dr off bilemedim hasta olmasin minikler yaa çok üzücü
Yine de tesekkur ederim canim..Geçmiş olsun daha önce hiç başıma gelmediği için yardımcı olamayacağım . Doktorunun dediklerini uygulaman yeterlidir diye düşünüyorum.
Aynen cnm ama emziriyoruz gerci sutte azaldi kizimin 5ayi bitti sütte azaldi yapalim sekerime yapalım ozamnn :)
benim de çok azaldı ya :-(Cnm sutum azaldi bnm diet yalan oldu
Ne bilursam yiyom ehehe :)
Ama sutum asiri azaldi(((
ben hamilelik oncesi kilomdan da asagi düştüm ama kocaman bi göbek var yaaher gun mekik cekmem gerektigini söylüyorum kendime ama hep unutuyorum. hatırlatma kuraym ben en iyisii[/QUOTEbnde oyleyim ya 2 kilo fazlm var eskiye gore oda gobekte cok kotu duruyo esimde dalga geciyo sinirimibozuyo.s
Nutellanin dili olsada konussa:)tAtlı bulamayınca ona saldırıyorum esim aliyorbakiyo kavanoz bos:)Kızlar pazar günü hava çok güzeldi eşimle kızımla havanın tadını çıkardık meğer yazı ne özlemişiz
Diyet konuşulmuş,yuppie herkes zayıflamak istiyorbende kahvaltıda önce vazgeçemediğim nutellamı bıraktım Sonra çayıma,kahveme şekeri. Sırada Akşam yemeğinden sonra kaçamakları kesmek var. Birde dün arada yemek için kuru üzüm falan aldım.bu sefer diyetsiz kilo vermeyi denicem yoksa gözüm aklım hep tatlıda onda bunda oluyor
Bir fikrim yok ama çok geçmiş olsunKizlar merhaba sizler bir ay daha tecrubelisiniz diye yazayım dedim.. oğlum gece dörde doğru uyandi acikti diye aldim besiginden tam emziricem fiskirarak kusmaya basladi çok korkunctu neyse temizledim üstünü basini tekrar emzireyim dedim yine kustu sonra uyudu uyandi yine.. Kabus gibiydi hic uyumadim hafif ateşi var kolu kipirdamiyor çok halsiz ve istahi yok bezinde de pembe leke gördüm Dr a goturduk calpol metpamid bir de sivi kaybi için şase yazdı. Bagirsak enfeksiyonu gibi gorunuyo dedi sık sık emzirmeye calisiyorum başka ne yapılabilir?? Dun disari cikardik hava çok güzeldi usuttum mu diyorum bir de kadin dogumcu bana antibiyotik vermişti sute gecti de ondan mi diyorum israrla olmaz diyor Dr off bilemedim hasta olmasin minikler yaa çok üzücü
Kelimesine katılıyorum. Elazigda yaşıyorum havalar cok guzel.dun arabasiyla 1 saat gezdirdim hem gaz cikardi rahatca hemde güneş gordu. Ben chicco liteway kullaniyorm cok güzel bi araba. Hafif ruzgarda bile yagmurlugu kapatıyorum. Allahim bugune sukur bebeklerimize saglij huzur ver.:):)canım sen bilirsin de doktor gerek gormediyse verme istersen. Tok olursa emmez bebek sütün azalmasin. Hem kilosu cok iyi endiselenme hem de aç olsa yıkar bebek ortalığı durmaz yerinde. Senin sütünün bi damlası mamanin aldiracagi kilodan daha değerli. Ben de götürüyorum benimkini her yere. Kuaföre gittiğinde kırkı çıkmamışti:))) havalar da düzeliyor. Temiz hava alinca daha güzel uyuyor daha cok yiyor:))) bebek arabasinin şeffaf bir yagmurlugu var. Çekiyorum onu üstüne rüzgarlı havada ohh miss:)))
Ay inan xok gulsum supersin yaayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım
ben malesef emzirmiyorum canmm..Aynen cnm ama emziriyoruz gerci sutte azaldi kizimin 5ayi bitti sütte azaldi yapalim sekerim
ayy herkes diyete baslamıs bende geçenlerde süte karıtırılan gevreklerden aldım istahımı daha çok açtı onu yedikten sora üstüne krallar gibi kahvaltımı yaptım
Ben diyet yapmiyorum ama benimde aynen 5. Ay bitti sut azaldi sanki suan emzirdim bos emiyo yutkunmuyoAynen cnm ama emziriyoruz gerci sutte azaldi kizimin 5ayi bitti sütte azaldi yapalim sekerim
cnm bnm kizimdayken sekizinci ayda falan oyle azalmisti ki sutum artik sagip birakamiyordum aptamil baslamistik. yine de iki yil emdi. simdiden sagip buzluga atmakta fayda var bn simdi oyle yapmaya calisiyorum da cok fazla dgl iste ancak yetiyor yetmiyorBen diyet yapmiyorum ama benimde aynen 5. Ay bitti sut azaldi sanki suan emzirdim bos emiyo yutkunmuyo
Henuz adet olmadim ama bu ay yumurtladigimi hissettim ve bugunlerde adet gunlerim olmaliydi bazi arkadaslar adette sutum azaldi diyodu acaba ondanmi azaldi benimkide yoksa gidiyomu ya cok uzulurum oyle bisey olursa Allahim korusun yarabbim
yok canım üzülme çünkü ek gıda ayı geldi ALLAH herseyi öyle güzel yapmışkı bebek için anne için aslında biz azaldı dıyoruz ama ek gıdayada gecıyor ya ona göre süt geliyor artık çünkü artık menü hazırlıyoruz yoksa bitmedi emzirmeye devam günde bir damla olsa bile 2 yaşına kadar emsin bagınız luvetlı olurBen diyet yapmiyorum ama benimde aynen 5. Ay bitti sut azaldi sanki suan emzirdim bos emiyo yutkunmuyo
Henuz adet olmadim ama bu ay yumurtladigimi hissettim ve bugunlerde adet gunlerim olmaliydi bazi arkadaslar adette sutum azaldi diyodu acaba ondanmi azaldi benimkide yoksa gidiyomu ya cok uzulurum oyle bisey olursa Allahim korusun yarabbim
Hiç deme canım yaa. Başını bekliyoruz, her bezi heycanla açıyoruz, koku gelince sevindirik oluyoruz 10 gündür. Aşının etkisi galiba yaa. Argo olacak ama bi b.k için neredeyse zil takıp oynacağım hiç aklıma gelmezdi
normalmiş canım ya zaten herkwesın bu ayda azalmıs ama ben zaten 1 ay oldu ek gıda veıyorum oyuzden kafama takmıyorum devam sütü aldım bende keçi sütü bazlı onu verıyormben malesef emzirmiyorum canmm..
sen ozaman önce sütünü arttırmanın yollarını ara bence sonra esnek dukan yap bol sıvı alındığından sütü azaltcanı sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?