- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım tanıdık biri bakınca insan ne diyeceğini nasıl konuşacağını şaşirıyor malesef. Ben şimdi evdeyim ama kızıma eşimin bi akrabası bakmıştı kendi evinde. Ben 22 sinde işe başlamıştım mesela ama 5 inden itibaren az az bırakmıştım alışsın diye 11 aylıktı çünkü. Ben her ayın 1-5 arası verıyordum. Gün hesabı yapmadık hiç. Ha mesela bayram geliyordu ohtıyacı olur dıye 3-5 gun once verdıgımde oldu. Sen de öyle bir zaman belirle bence. Zamanla bir düzen oturuyor.
Kızlar uyku Arkadaşı almayı düşünenler varsa C&A ya bakın derim. Mickey ve Minnie Mouse uyku arkadaşları var. Ben dün Oğluma Mickey i aldım, inşallah alıştırabilirim. Bu arada fiyatı da çok uygun, 15 tl. Bir de ben winnie the pooh ayıcık aldım, çok Şirin. O da 15 tl.
Aynen guzidele katiliyorum
Bi kere bir ay 30 gun dersin komsuna canim bir ayi 4 hafta saniyo tabi arkadas heralde okulda ogrendigiyle bide hafta sonlari evdeysen calismiyosan gun hafta hesabi yaparsan o zararli cikar haftada bes gun bakiyosa Zaten 6 haftada bir vermen lazim
Kimseye fazlasini vermiyceksin iste iyilikten maraz dogar insani yaptiginada pisman ediyolar
Aksam zor bela 130 cc sut sagdim
Sabahda 20 cc yarim saatte
Cikti
Oglum oglene kadar bukadar sut iccek
Az mi sizce
Oglende ogleden sonrasi icin sagicam
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor
günaydın bayanlar nasılsınız.
ben bebeğime yoğurta başlıcam keçi sütü alım demiştim dün bakındım yoktu bende hero baby devam sütü aldım ondan yapıcam devam sütü ile yapan varmı nasıl oluyo.
Aksam zor bela 130 cc sut sagdim
Sabahda 20 cc yarim saatte
Cikti
Oglum oglene kadar bukadar sut iccek
Az mi sizce
Oglende ogleden sonrasi icin sagicam
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor
Valla devam sütüyle doktorlar pek önermiyor canım normal inek yoğurdu ile mayala... Zaten bi kaç mayalamadan sonra yüzde yüz keçi yoğurdu oluyormuş.. Tabi yine sen bilirsin..
Yine dün havuç patates çorbası yaptım yine yemedi yaaaaaaaaaaaa... Nasıl alışacak asla yemiyor o çorbayııı.. Öğüre öğüre 5-6 kaşık verdim sonra bıraktım ağladı oyyy
alışıcak canım illa püreden mi başladın direk çorbadan mı ben cumartesi havuç püresi yaptım gayet güzel yedi tabi çok az verdim ama.
sabah 730da emdi cnmMamadan kıyaslarsam canım benim bebeğim 180 cc mama yiyince 3,5 saat felan tok duruyor öyle olursa ne zaman yiyecek ya da yedi mi bilmiyorum yeter gibi geliyor
cnm akşam emzirip uyuttum o uyanana kadar sağayım dedim, normalde bi gogsumu sagardım obur gogsumu o uyanınca ıcer dıye bekletırdım. bır gogsumden cıkardı 130 cc, şimdi ıkı gogsumude sagdım damla damla bu kadar bırıktırebıldım.SADECE AKŞAM ÇIKTIYSA 130 İYİ ÇIKMIŞ BENCE.KAÇTN KAÇA KADAR O SÜT PEKİ.AZALSIN CANIM ÜZÜLME EK GIDA ALICAK YA DOYUCAK ZATEN SÜTDE AZDA ALDIĞI VİTAMİNİ YETER.ÜZÜLÜRSEN HEPTEN GİDER
cnm havuc puresını nasıl yaptın?alışıcak canım illa püreden mi başladın direk çorbadan mı ben cumartesi havuç püresi yaptım gayet güzel yedi tabi çok az verdim ama.
sabah 730da emdi cnm
annem bu sütü 1030da içerecek
bende evde 13 de oluyorum emmesi 1330 u buluyor (uyuyor olabiliyor ben yorgun geldiğim içinn birazda ben bekliyorum dinlensin sütüm diye)
3,5 saat aç kalmış olacak, 150 cc süt içmiş olacak
5 aylık bir bebek için az sanki cnm ya
ben o zaman 180 bırakmaya çalışayım bundan sonra
kecı sutu marketlerde pastorıze olarak kırmızı kutuda vargünaydın bayanlar nasılsınız.
ben bebeğime yoğurta başlıcam keçi sütü alım demiştim dün bakındım yoktu bende hero baby devam sütü aldım ondan yapıcam devam sütü ile yapan varmı nasıl oluyo.
baska bıseyler yıyor mu denedın mı?Yine dün havuç patates çorbası yaptım yine yemedi yaaaaaaaaaaaa... Nasıl alışacak asla yemiyor o çorbayııı.. Öğüre öğüre 5-6 kaşık verdim sonra bıraktım ağladı oyyy
dogru dıosun bıtmesıne bakmak lazımCanım 10,30 da verse zaten 11 e doğru bitirir sütü... O kadar da aç kalmaz merak etme... Fazla sağabiliyorsan o da olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?