2014 Kasım Anneleri

Zaten 23 ünde başladığı için her ayınm 23 ünde vermeyi düşünüyordum dün konuştum zaten bakalım...

Ben düşünüyorum artık... Nasıl alıştıracağım diyordum ama bebeğim 1 aydır elleriyle bi yeri tutmadan tam uykuya dalamıyor yastığı tırmalıyor nerdeyse ya da ben tutuyorum ellerini... O arada uyku arkadaşını versem tutar uyur : )

Nasıl hesap yapmış biliyor musun? 4 tane hafta içi geçmiş ya 5 er günde otomatikmen her haftada da ik hafta sonu var 8 günü de peşine eklemiş... Dedim haftasonu bakmaya başlamadın ki.. Öyle ay hesabı olsa benim devletten çok alacağım var dedim : )

Gunaydin
Havala risiniyor
Pike takimi almak istyrm ogluma
Alan var mi
Tavsiye edeceginiz marka var mi
Bide elma bugun dorduncu gun olcak
Dr dort gun sonra havuc ver demisti

Havucu ne kadar ve nasil vericez
Haslayacaz mi
Nasil psiircez
Buharda falabmi

Aksam zor bela 130 cc sut sagdim
Sabahda 20 cc yarim saatte
Cikti
Oglum oglene kadar bukadar sut iccek
Az mi sizce
Oglende ogleden sonrasi icin sagicam
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor

Yine dün havuç patates çorbası yaptım yine yemedi yaaaaaaaaaaaa... Nasıl alışacak asla yemiyor o çorbayııı.. Öğüre öğüre 5-6 kaşık verdim sonra bıraktım ağladı oyyy

günaydın bayanlar nasılsınız.
ben bebeğime yoğurta başlıcam keçi sütü alım demiştim dün bakındım yoktu bende hero baby devam sütü aldım ondan yapıcam devam sütü ile yapan varmı nasıl oluyo.

Cikti
Az mi sizce
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor

Mamadan kıyaslarsam canım benim bebeğim 180 cc mama yiyince 3,5 saat felan tok duruyor öyle olursa ne zaman yiyecek ya da yedi mi bilmiyorum yeter gibi geliyor

Valla devam sütüyle doktorlar pek önermiyor canım normal inek yoğurdu ile mayala... Zaten bi kaç mayalamadan sonra yüzde yüz keçi yoğurdu oluyormuş.. Tabi yine sen bilirsin..

Cikti
Az mi sizce
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor

SADECE AKŞAM ÇIKTIYSA 130 İYİ ÇIKMIŞ BENCE.KAÇTN KAÇA KADAR O SÜT PEKİ.AZALSIN CANIM ÜZÜLME EK GIDA ALICAK YA DOYUCAK ZATEN SÜTDE AZDA ALDIĞI VİTAMİNİ YETER.ÜZÜLÜRSEN HEPTEN GİDER

Valla devam sütüyle doktorlar pek önermiyor canım normal inek yoğurdu ile mayala... Zaten bi kaç mayalamadan sonra yüzde yüz keçi yoğurdu oluyormuş.. Tabi yine sen bilirsin..

ya ne bilim inek sütü ağır diye aldım onu keçi bulamadım gene bakıcam tabi keçi sütüne olursa o dahaii olıcak.ama devam sütü bebek için iyi diyolar ama bilemedim direk verilmicek ya ne bilim.

Yine dün havuç patates çorbası yaptım yine yemedi yaaaaaaaaaaaa... Nasıl alışacak asla yemiyor o çorbayııı.. Öğüre öğüre 5-6 kaşık verdim sonra bıraktım ağladı oyyy

alışıcak canım illa püreden mi başladın direk çorbadan mı ben cumartesi havuç püresi yaptım gayet güzel yedi tabi çok az verdim ama.

alışıcak canım illa püreden mi başladın direk çorbadan mı ben cumartesi havuç püresi yaptım gayet güzel yedi tabi çok az verdim ama.

Püreden değil canım direk çorba yaptım... Püreyi nasıl elde ediyorsunuz ya eziyor musnuz bana yine büyük parçalar kalır gibime geliyor ben de bi tek havuç mu denesem

Mamadan kıyaslarsam canım benim bebeğim 180 cc mama yiyince 3,5 saat felan tok duruyor öyle olursa ne zaman yiyecek ya da yedi mi bilmiyorum yeter gibi geliyor
sabah 730da emdi cnm
annem bu sütü 1030da içerecek
bende evde 13 de oluyorum emmesi 1330 u buluyor (uyuyor olabiliyor ben yorgun geldiğim içinn birazda ben bekliyorum dinlensin sütüm diye)

3,5 saat aç kalmış olacak, 150 cc süt içmiş olacak

5 aylık bir bebek için az sanki cnm ya

ben o zaman 180 bırakmaya çalışayım bundan sonra

SADECE AKŞAM ÇIKTIYSA 130 İYİ ÇIKMIŞ BENCE.KAÇTN KAÇA KADAR O SÜT PEKİ.AZALSIN CANIM ÜZÜLME EK GIDA ALICAK YA DOYUCAK ZATEN SÜTDE AZDA ALDIĞI VİTAMİNİ YETER.ÜZÜLÜRSEN HEPTEN GİDER
cnm akşam emzirip uyuttum o uyanana kadar sağayım dedim, normalde bi gogsumu sagardım obur gogsumu o uyanınca ıcer dıye bekletırdım. bır gogsumden cıkardı 130 cc, şimdi ıkı gogsumude sagdım damla damla bu kadar bırıktırebıldım.

baya azaldı bırden, oglen cıkacak mı sutum bılmıyorum, ogleden sonrası ıcın de oglen eve gıttıgımde sagıyordum

hem emzırmem lazım hem sagmam lazım

nasıl olacak bılmıyorum

ogluma elma verdım ya
sankı lımon vermısım gıbı tepkılerı vardı
cok sasırdı farklı bırsey yıyınce
yuzunu eksıtıp kaffasını saga sola sallıyor
sankı lımon yıyıyor

Canım 10,30 da verse zaten 11 e doğru bitirir sütü... O kadar da aç kalmaz merak etme... Fazla sağabiliyorsan o da olur...

kecı sutu marketlerde pastorıze olarak kırmızı kutuda var
bırde gunluk sut satan marketler var
burada var ben alıcam denıyecem
probıyotıkle mayalamayı dusunuyorum
ama nasıl yapılyıor bılmıyorum

baska bıseyler yıyor mu denedın mı?
okudugum kadarıyla yemedıgı seye ara verın sonra tekrar deneyın dıyor
oyle yap ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…