cnm ben dıet su sekıldeHehe çok komik oluyorlar ilk başta zaten her anını video al canım sonra izleyincs çok komik oluyorfile ben dha almadım ama e- bebekte var mycey di galiba ondan alcam, birde lili sen hala diyettemisin bende başladım bugünde senin diyeti merak ettim
5,99 olması laızm cnmGunaydin kizlar. Unnadodan alisveris yapan var mi? Disney baby den bikac bisey begendim . Kargo vs ucret cok cikio mu???
canım endişe etme benim kızım öğlene kadar 150 bazen sütüm az çıkınca 130 cc anne sütü alıyor yettirmeye çalışıyor annemler, dün kayınvalidem yoğurt vermiş ben eve geldiğimde bi 30 cc süt kalmıştı yoğurt yediğinden içmemiş sende öyle yapabilirsin yetmediği durumlarda. bide sabah güzel uyusun diye dua ediyorum eğer sürekli uyanık kalırsa süt tüketimide çok olur diye düşünüyorumAksam zor bela 130 cc sut sagdim
Sabahda 20 cc yarim saatte
Cikti
Oglum oglene kadar bukadar sut iccek
Az mi sizce
Oglende ogleden sonrasi icin sagicam
Cikar mi bilmem
Gunden gune azaliyor
sabah 730da emdi cnm
annem bu sütü 1030da içerecek
bende evde 13 de oluyorum emmesi 1330 u buluyor (uyuyor olabiliyor ben yorgun geldiğim içinn birazda ben bekliyorum dinlensin sütüm diye)
3,5 saat aç kalmış olacak, 150 cc süt içmiş olacak
5 aylık bir bebek için az sanki cnm ya
ben o zaman 180 bırakmaya çalışayım bundan sonra
cnm akşam emzirip uyuttum o uyanana kadar sağayım dedim, normalde bi gogsumu sagardım obur gogsumu o uyanınca ıcer dıye bekletırdım. bır gogsumden cıkardı 130 cc, şimdi ıkı gogsumude sagdım damla damla bu kadar bırıktırebıldım.
baya azaldı bırden, oglen cıkacak mı sutum bılmıyorum, ogleden sonrası ıcın de oglen eve gıttıgımde sagıyordum
hem emzırmem lazım hem sagmam lazım
nasıl olacak bılmıyorum
baska bıseyler yıyor mu denedın mı?
okudugum kadarıyla yemedıgı seye ara verın sonra tekrar deneyın dıyor
oyle yap ıstersen
dogru dıosun bıtmesıne bakmak lazım
annem kasıkla ıcırıyor ancak o kaadarzamanda ıcıyor cnm
cnm akşam emzirip uyuttum o uyanana kadar sağayım dedim, normalde bi gogsumu sagardım obur gogsumu o uyanınca ıcer dıye bekletırdım. bır gogsumden cıkardı 130 cc, şimdi ıkı gogsumude sagdım damla damla bu kadar bırıktırebıldım.
baya azaldı bırden, oglen cıkacak mı sutum bılmıyorum, ogleden sonrası ıcın de oglen eve gıttıgımde sagıyordum
hem emzırmem lazım hem sagmam lazım
nasıl olacak bılmıyorum
cnm havuc puresını nasıl yaptın?
kecı sutu marketlerde pastorıze olarak kırmızı kutuda var
bırde gunluk sut satan marketler var
burada var ben alıcam denıyecem
probıyotıkle mayalamayı dusunuyorum
ama nasıl yapılyıor bılmıyorum
OLSUN CANIM DAHA BÜYÜYOLAR SÜT AZALIO ZATEN EK GIDAYA GEÇER ÖĞLEN YAPMAAY ÇALIŞ HEM EMZİRİP HEM SAĞINCA ÇIKMAZ BELKİ YADA BEBEK EMEMEZ SEN BEBEİŞİN YANINDA OLMADIĞI ZAMANLARDA YAPMAYA ÇALIŞ BENDE İŞYERİNDE SAĞIYORUM AKŞAM EVE GİDENE KADAR BİRİKİO ANCAK ONA YETİO O EMERKEN ÇIKMAZ YANİ.
TENCEREYE SU KOYDUM ÜZERİNE SÜZGEÇ HAVUCU KOYDUM KAPAK KAPATTIM BUHAR DIŞARI ÇIKMASIN DİYE ORDA HAŞLADIM EZDİM GAYET DE GÜZEL OLDU.
PROBİYOTİK NEDİR CANIM BEN ALDIM HERALDE İLK EVDEKİ YOĞURT MAYASINDAN KULLANIRIZ SONRA YAPTIĞIMIN YOĞURTTAN DEVAM SÜTÜ ALDIM BAKALIM NASIL OLICAK KEÇİ SÜTÜ BULURSAM ALICAM ZATEN DE BAKALIM BULABİLİCEM Mİ.
Bende işte sağıyorum ertesi günün öğününü çıkartmaya çalışıyorum.
Bizde bir daha ki ay ek gıdalara geçeceğiz sizden kopya çekiyorum :)
Probiyotik yoğurtlar var danone gibi kutularda. Üzerinde yazıyor zaten. Ben onla mayaladım kendimize diye ama tadını sevemedik. Tekrar eski usul ile mayalıyoz.
YA KIZLAR ANLAMADIĞIM DEVAM SÜTÜ TOZ MU BİLDİĞİMİZ SÜT MÜ YA BENİM ALDIĞIM DÜN NORMAL KUTUDA SÜT ARAŞTIRIORUM BİLMM NE KADAR SUYA ŞU ÖLÇEK DEVAM SÜTÜ YAZIO ANLAMADIM BEN VALLA.
Guvenilir bi site mi5,99 olması laızm cnm
Guvenilir bi site mi
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam o siteden burdaki arkadaşlar uyku arkadaşı istedi önce göndermediler 2 hafta sonra kalmamış dedilerGunaydin kizlar. Unnadodan alisveris yapan var mi? Disney baby den bikac bisey begendim . Kargo vs ucret cok cikio mu???
Burdaki çoğu bebeden küçüğüz biz :) çok değişken hiç belli bir standardı yok. Dün 350 ml çıktı mesala. Günde 3 kez sağıyorum saat 10 -12- 14 te. Eve de 14:30 da gidiyorum. tabi arada saatler kayabiliyor. ben evdeyken her emzirmeden sonra sağmaya çalıştım. O günün sütlerini birleştirip buzluğa atmıştım. Stoğum var yani yetmez se sağdığım buzluktan çıkartıyorum.HMM SİZ BİZDEN KÜÇÜKMÜŞSÜNÜZ :) NE KADAR ÇIKIO PEKİ İŞTEYKEN.
EVET BİDAHKİ AY DAHA İYİ OLUR GEÇMENİZ.BENCE DE BİLDİĞİMİZ USÜL DAHA İYİ YA KENDİ YEMEDİĞİMİZ ŞEYİDE ONLARA YEDİRMEMEK LAZIM.
Normal toz mama. Ablamdan biliyorum o kullanmıştı.YA KIZLAR ANLAMADIĞIM DEVAM SÜTÜ TOZ MU BİLDİĞİMİZ SÜT MÜ YA BENİM ALDIĞIM DÜN NORMAL KUTUDA SÜT ARAŞTIRIORUM BİLMM NE KADAR SUYA ŞU ÖLÇEK DEVAM SÜTÜ YAZIO ANLAMADIM BEN VALLA.
Yazdiklarina kelimesi kel
Kelimesine katılıyorum. Elazigda yaşıyorum havalar cok guzel.dun arabasiyla 1 saat gezdirdim hem gaz cikardi rahatca hemde güneş gordu. Ben chicco liteway kullaniyorm cok güzel bi araba. Hafif ruzgarda bile yagmurlugu kapatıyorum. Allahim bugune sukur bebeklerimize saglij huzur ver.:):)
İyi demissin ne cvp verdi peki merak ettimZaten 23 ünde başladığı için her ayınm 23 ünde vermeyi düşünüyordum dün konuştum zaten bakalım...
Ben düşünüyorum artık... Nasıl alıştıracağım diyordum ama bebeğim 1 aydır elleriyle bi yeri tutmadan tam uykuya dalamıyor yastığı tırmalıyor nerdeyse ya da ben tutuyorum ellerini... O arada uyku arkadaşını versem tutar uyur : )
Nasıl hesap yapmış biliyor musun? 4 tane hafta içi geçmiş ya 5 er günde otomatikmen her haftada da ik hafta sonu var 8 günü de peşine eklemiş... Dedim haftasonu bakmaya başlamadın ki.. Öyle ay hesabı olsa benim devletten çok alacağım var dedim : )
Duruyordu canım ya sıkıntısı yoktu. O yüzden bu kadar bekledim müdahale etmeden. Yok hiç bişey vermedim.duruyomuydu peki yazık yavruma ek gıda falan mı verdin o mu yaptı acaba.oynuyoruz valla kız nasıl rahatlıoz onlar b... yapınca karınları ağrıodu belkide rahatladı diye.
İçine ek olarak başka bişey ilave etsen belki öyle yerYine dün havuç patates çorbası yaptım yine yemedi yaaaaaaaaaaaa... Nasıl alışacak asla yemiyor o çorbayııı.. Öğüre öğüre 5-6 kaşık verdim sonra bıraktım ağladı oyyy
ya ne bilim inek sütü ağır diye aldım onu keçi bulamadım gene bakıcam tabi keçi sütüne olursa o dahaii olıcak.ama devam sütü bebek için iyi diyolar ama bilemedim direk verilmicek ya ne bilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?