2014 Kasım Anneleri

Duruyordu canım ya sıkıntısı yoktu. O yüzden bu kadar bekledim müdahale etmeden. Yok hiç bişey vermedim.

Kaka yapmıyor diyince kilo aliyordur hepsini kullaniyordur diyor bilumum teyzeler. sıkıntısi da yokmus belki de kiloya gitti gerçekten sütler :)

İyi demissin ne cvp verdi peki merak ettim

Kocaman takvim alıp gittim yanına bir de... Tamam canım aramızda öyle şeyin konusu olmaz ayıp dedi dedim vallahi sen söylediğin için getirdim burda say bak dedim... Daha ne yapayım ki anlamadım.. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya bu insanoğlu tamam çok iyi has da araya para girdim mi değişiyor..

İçine ek olarak başka bişey ilave etsen belki öyle yer

Ne katabilrim ki... bilemedim...

Kaka yapmıyor diyince kilo aliyordur hepsini kullaniyordur diyor bilumum teyzeler. sıkıntısi da yokmus belki de kiloya gitti gerçekten sütler :)

Benim bebeğim de 2 haftadır günde iki kere yapardı şimdi nerdeyse 4 kere felan yapıyor kilosu da öyle çok yok zaten neden öyle oldu anlamadım

Ben bigün ıspanak bigün kabak vs her gün Değişiyor işte bide öyle dene

Benim bebeğim de 2 haftadır günde iki kere yapardı şimdi nerdeyse 4 kere felan yapıyor kilosu da öyle çok yok zaten neden öyle oldu anlamadım

Sırf anne sütüyle beslenenlerde geçerli bu bence.. mama aliyorsa yapsin çocuk tabi rahatlasin boşver :)

Benim oğlum içtiği sütleri direk kaka yoluyla attığı için kg alımıda az. O teyzeler doğru söylüyor olabilir :)

Evet bana da mantıklı geldi :)

bende yaptım hiç yoğurt tadı gibi değil,tatlımsı gibi : )

arkadaşlar normalde havuç çok yemek cildi sarartıyor acaba bebişlerimizi de etkiler mi ben meyve suyuna da corbasına da koyuyorum hep

YA KIZLAR ANLAMADIĞIM DEVAM SÜTÜ TOZ MU BİLDİĞİMİZ SÜT MÜ YA BENİM ALDIĞIM DÜN NORMAL KUTUDA SÜT ARAŞTIRIORUM BİLMM NE KADAR SUYA ŞU ÖLÇEK DEVAM SÜTÜ YAZIO ANLAMADIM BEN VALLA.
Bende anlamiyrm
Alti aydan sonra baslamamiz mi gerekiyor acaba

Sen ve sana ikizin kadar benzeyen prensin nasil

çok mutlu oldum hihihihihbenimkide uyuyor canım .dönencenin oyuncağını kapıdan görüyorum,sese alışşsın diye tv sesini açtım dönenceden kontrol ediyorum.nasıl telsizim : ))))

Bendeburdan duydum
A101 de satiliomus
Nasil oluyor hic bilmiyrm
Bana mantikli gelmisti okudugumda
Brnde oule yapayim dedim de
Nasil yapacam fikrim yok )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…