- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Duruyordu canım ya sıkıntısı yoktu. O yüzden bu kadar bekledim müdahale etmeden. Yok hiç bişey vermedim.
İyi demissin ne cvp verdi peki merak ettim
İçine ek olarak başka bişey ilave etsen belki öyle yer
Kaka yapmıyor diyince kilo aliyordur hepsini kullaniyordur diyor bilumum teyzeler. sıkıntısi da yokmus belki de kiloya gitti gerçekten sütler :)
Benim oğlum içtiği sütleri direk kaka yoluyla attığı için kg alımıda az. O teyzeler doğru söylüyor olabilir :)Kaka yapmıyor diyince kilo aliyordur hepsini kullaniyordur diyor bilumum teyzeler. sıkıntısi da yokmus belki de kiloya gitti gerçekten sütler :)
Ben bigün ıspanak bigün kabak vs her gün Değişiyor işte bide öyle deneKocaman takvim alıp gittim yanına bir de... Tamam canım aramızda öyle şeyin konusu olmaz ayıp dedi dedim vallahi sen söylediğin için getirdim burda say bak dedim... Daha ne yapayım ki anlamadım.. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya bu insanoğlu tamam çok iyi has da araya para girdim mi değişiyor..
Ne katabilrim ki... bilemedim...
Benim bebeğim de 2 haftadır günde iki kere yapardı şimdi nerdeyse 4 kere felan yapıyor kilosu da öyle çok yok zaten neden öyle oldu anlamadım
Benim oğlum içtiği sütleri direk kaka yoluyla attığı için kg alımıda az. O teyzeler doğru söylüyor olabilir :)
Bende işte sağıyorum ertesi günün öğününü çıkartmaya çalışıyorum.
Bizde bir daha ki ay ek gıdalara geçeceğiz sizden kopya çekiyorum :)
Probiyotik yoğurtlar var danone gibi kutularda. Üzerinde yazıyor zaten. Ben onla mayaladım kendimize diye ama tadını sevemedik. Tekrar eski usul ile mayalıyoz.
Kizlaaaaar biraz kotuluk yapayim mi size
Canim cok fena kaymakli ekmek kadayifi cekiyor
Napalimm canimcigim ya defnem uyuyor bende aciktim biseyler hazirliyorum kendime heran uyanir moddadir kesin annem yemek yemesin annem banyo yapmasin diyo da benim prensesMetbel şekerr napıyosunnuz tatlı kızcenle?
Sen ve sana ikizin kadar benzeyen prensin nasilMetbel şekerr napıyosunnuz tatlı kızcenle?
Ben uyku arkadasin ordan aldmGuvenilir bi site mi
Activiadan baskasi tutmuyorbende yaptım hiç yoğurt tadı gibi değil,tatlımsı gibi : )
Bende anlamiyrmYA KIZLAR ANLAMADIĞIM DEVAM SÜTÜ TOZ MU BİLDİĞİMİZ SÜT MÜ YA BENİM ALDIĞIM DÜN NORMAL KUTUDA SÜT ARAŞTIRIORUM BİLMM NE KADAR SUYA ŞU ÖLÇEK DEVAM SÜTÜ YAZIO ANLAMADIM BEN VALLA.
Bisiolacagini sanmiyrmarkadaşlar normalde havuç çok yemek cildi sarartıyor acaba bebişlerimizi de etkiler mi ben meyve suyuna da corbasına da koyuyorum hep
Sen ve sana ikizin kadar benzeyen prensin nasil
Bendeburdan duydumOLSUN CANIM DAHA BÜYÜYOLAR SÜT AZALIO ZATEN EK GIDAYA GEÇER ÖĞLEN YAPMAAY ÇALIŞ HEM EMZİRİP HEM SAĞINCA ÇIKMAZ BELKİ YADA BEBEK EMEMEZ SEN BEBEİŞİN YANINDA OLMADIĞI ZAMANLARDA YAPMAYA ÇALIŞ BENDE İŞYERİNDE SAĞIYORUM AKŞAM EVE GİDENE KADAR BİRİKİO ANCAK ONA YETİO O EMERKEN ÇIKMAZ YANİ.
TENCEREYE SU KOYDUM ÜZERİNE SÜZGEÇ HAVUCU KOYDUM KAPAK KAPATTIM BUHAR DIŞARI ÇIKMASIN DİYE ORDA HAŞLADIM EZDİM GAYET DE GÜZEL OLDU.
PROBİYOTİK NEDİR CANIM BEN ALDIM HERALDE İLK EVDEKİ YOĞURT MAYASINDAN KULLANIRIZ SONRA YAPTIĞIMIN YOĞURTTAN DEVAM SÜTÜ ALDIM BAKALIM NASIL OLICAK KEÇİ SÜTÜ BULURSAM ALICAM ZATEN DE BAKALIM BULABİLİCEM Mİ.
arkadaşlar normalde havuç çok yemek cildi sarartıyor acaba bebişlerimizi de etkiler mi ben meyve suyuna da corbasına da koyuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?