Alla allaMuhallebi yapıyorum onu yiyor yani azcık itiraz etse d sonradan yiyor elma suyunu içiyor... Çaylar yapıyorum içiyor ama nedense bu çorabayı sevdiremedim.. Ara vermiştim zaten yine yapayım dedim yine yemedi..
Kaşıkla veriyorsa daha uzun sürer canım aç kalmaz minik merak etme
Activiadan baskasi tutmuyor
Cok sgl cnm noral oldu banaLilipitim fikir olur mu bilmem. Bende hem sağıp hem emzirmeye çalışıyorum. Ama süt dediğin çok değişken bir şey bazen çok çıkıyor bazen az. Benim de şu an azaldı. Ama tek göğüsten 130 cc çıkması çok iyi. Ben öğlen eve gelmiyorum. ortalama 350-400 cc arası süt içiyor. Bıraktığım ve kalan sütleri not ettiğim bir defter oluşturdum. Günde kaç cc içiyor not ediyorum. Sen öğlende eve geldiğine göre bıraktığın yeter gibi duruyor. Süt işi beyinde bitiyor. Sütüm var dersen olur yok dersen olmaz. Rezene malt içecek hepsi faso fiso.
evet ama ne biliyim artık çorba çeşidini arttırmaya çalışcam,brokoli çorbası yapmayı düşünüyorum İNŞALLAH sever..a aaa hiç düşünmemiştim : )) doğal birşey olduğu için sararsa da sorun olmaz ki ?
evet ama ne biliyim artık çorba çeşidini arttırmaya çalışcam,brokoli çorbası yapmayı düşünüyorum İNŞALLAH sever..
bende sanmıyorum çok ama yıne de böyle kızımı kararmış düşününce ürktüm biraz:))Bisiolacagini sanmiyrm
:)
haklısın canım doğru söylüyosun doğal sonuçta..hiç korkma canım,büyüklerde havuç kayısı vb yemek güneşe çıkıldığında leke olma oranını arttırıyor.doğal olan herşeye evet.o yüzden hiç takma yedir bişey olmaz
Evet önbarı mutlaka kullan,benim bebegim sürekli yatar vazıyette ama emniyet kemeri de bağlı çünkü kaymasını önlüyor.Canim bişey soracağım? Bizde de liteway plus var,ben hâlâ arabanin üstüne anakucagini oturtup kullanıyorum,öbür türlü rüzgardan korumayacak yazlık bir araba gibi geliyor: ( çıkartmalimiyim artik anakucagini.rüzgar da sen yağmurlugu mu takıyorsun?birde önbarıni almaya gerek var mi?
Evet önbarı mutlaka kullan,benim bebegim sürekli yatar vazıyette ama emniyet kemeri de bağlı çünkü kaymasını önlüyor.
Ben plus almadım sadesini aldım yani otı
Bildiğimiz mama canım... Aptamil bebelac vs. Devam sütü yazıyor ya zaten kutularında... Toz halinde...
Burdaki çoğu bebeden küçüğüz biz :) çok değişken hiç belli bir standardı yok. Dün 350 ml çıktı mesala. Günde 3 kez sağıyorum saat 10 -12- 14 te. Eve de 14:30 da gidiyorum. tabi arada saatler kayabiliyor. ben evdeyken her emzirmeden sonra sağmaya çalıştım. O günün sütlerini birleştirip buzluğa atmıştım. Stoğum var yani yetmez se sağdığım buzluktan çıkartıyorum.
Aynen tadını beğenmeyince yedirmemeye karar verdim bende. MErakla ek gıdaya geçişi bekliyorum ama beni bırakır diye de korkuyorum. Çok memeye düşkün değil çünkü. Doğduğundan beri 5 dk dan fazla emmez. 5 dk emerse ohh iyi maş allah diyorum.
Normal toz mama. Ablamdan biliyorum o kullanmıştı.
Duruyordu canım ya sıkıntısı yoktu. O yüzden bu kadar bekledim müdahale etmeden. Yok hiç bişey vermedim.
Bu devam sutuyle mayalama nasil oluyor mesela normal yogurt mayalama gibi mi ? eger öyleyse devam sütünü bebege verirken en fazla bir saat bekletebiliyoruz yoksa bozuluyor. Peki yoğurt yaparken ilik bi yerde en az üç dört saat kalmasi gerekiyor. Sonra dolaba aliyoruz ordada bi süre bekliyor dimi. Saglikli olur mu acaba böyle yoğurt??
Bende anlamiyrm
Alti aydan sonra baslamamiz mi gerekiyor acaba
Bendeburdan duydum
A101 de satiliomus
Nasil oluyor hic bilmiyrm
Bana mantikli gelmisti okudugumda
Brnde oule yapayim dedim de
Nasil yapacam fikrim yok)
Ben hastaneye göturdum bıkez hava güneşliydi fakat ruzgarda vardı yağmurlugu kapattım ağzına filab hava girmesin diye. Kafama göre kullanıyorumpeki canım rüzgardan koruyor mu yağmurluk?
Evet önbarı mutlaka kullan,benim bebegim sürekli yatar vazıyette ama emniyet kemeri de bağlı çünkü kaymasını önlüyor.
Ben plus almadım sadesini aldım yani oto koltuğu (ana kucagı)yok.ayrıyaten bi tane başka marka oto koltuğu almışım arabaya monteli. Anlayacağınız bebeği sadece pusete koyabilirsinz. Gayet rahat rüzgar veya güneş oluncada üstte ki fermuarı söküp, yazlık kışlıj tenteyi istenen kademeye getirebilirsin. Daha hafıf olur bizim gibi tek olan anneler için daha rahat katlanır
Rica ederim ne demek.dişarı çıjardgmda bi kadın beni durdurdu saat tam 13dü güneş çocuğumn gözündeydi açtım ve biraz öne doğru ıteledim gölge oldu hem çocuk rahat etti,bende yüzünü görebildimo fermuarın açılınca tentenin aşağıya indiğini bilmiyordum : ))) teşekkürlerr
Maya cnm probiyotikHADİ YA AMA DÜN BEN ALDIM NORMAL SÜT GİBİ KUTUDA DEVAM SÜTÜ YAZIODU O NE OZAMAN PEKİ TOZ DAN YOĞURT NASIL YAPILIOKİ SUYLA MAMA HALİNE GETİRON SONRA MAYA MI KATION Kİ ACABA.
CANIM MAŞALLAH SENİN SÜTÜN İYİ 2 SAATTE BİR ÇIKIOSA ÇOK İYİ.BEN SABAH 10 DA BİDE 3 DE YAPIOM ÇOK FAZLA ÇIKMIO OKADAR SAAT ARAALRINDA 350 ÇIKIOSA ÇOK İYİ.SEN BIRAKMAZ CANIM BENDE DEDİM BİBERON ALIŞIRSA MEMEYİ UNUTUR ÇOK ŞÜKÜR DEĞİŞME OLMADI.
OZAMAN O BİLDİĞİMİZ MAMA YANİ BENİM ALDIĞIM NİE ÖLE DEĞİLDİ YA YOĞURT YAPICAM DİE ALDIM DÜN BİLDİĞİM SÜTTÜ YANİ.
İYİ OZAMAN MAŞALLAH EK GIDA VERİOMUYDUN SEN YOKSA ANNE SÜTÜMÜ YADA MAMA İYİ DURMUŞ ÇÜNKÜ OKADAR.
BEN O AMAÇLI ALDIM CANIM TOZ DEĞİLDİ BİLDİĞİM SÜTTÜ HERO BABY ÜZERİNDE DEVAM SÜTÜ YAZIO YOĞURT YAPICAM DİYE ALDIM VALLA.BİLDİĞİMİZ YOĞURT MAYALAMA GİBİ YAPICAZ İŞTE.BAKALIM ARTIK.KEÇİ SÜTÜ BULDUM GERÇİ ONLA YAPICAM ARTIK
DİREK VERMİCEM ZATEN BEN YOĞURT YAPMAK İÇİN ALDIM CANIM.
YANLIŞ ALINTI YAPMIŞIN NEYE CEVAP VERDİN ANLAMADIM CANIM BENM YAZDIĞIMA KARŞI AMA HANGİSİNE := )
Selam cnmSelam kızlar, umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. Ben birşey merak ettim, şimdi Melis 6 Kasım doğumlu, Allah kısmet ederse 6 Mayıs günü 6 ayı bitmiş oluyor. Şimdi ben 1 numara mama kullanmaya devam mı edeceğim yoksa , 2 numara devam sütüne mi geçeceğim. 6 ayı bitmiş oluyor, ama sonuçta daha 6 aylık olacak, off kafam karıştı bu konuda.
:)) kerataya bakMetbel ben sabah babası bakarken duşa giriverdim : ) benim oğluş her sabah 6.20 de uyanıyor
Selam kızlar, umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. Ben birşey merak ettim, şimdi Melis 6 Kasım doğumlu, Allah kısmet ederse 6 Mayıs günü 6 ayı bitmiş oluyor. Şimdi ben 1 numara mama kullanmaya devam mı edeceğim yoksa , 2 numara devam sütüne mi geçeceğim. 6 ayı bitmiş oluyor, ama sonuçta daha 6 aylık olacak, off kafam karıştı bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?