2014 Kasım Anneleri

Alla alla
Sevmio demekki
Muz denedinmi

Cok sgl cnm noral oldu bana
Simdi eve gidiyrm sagicam bakalim ne kadar cikca
Bi gogusu emZirxwm birini sagicam

evet ama ne biliyim artık çorba çeşidini arttırmaya çalışcam,brokoli çorbası yapmayı düşünüyorum İNŞALLAH sever..

hiç korkma canım,büyüklerde havuç kayısı vb yemek güneşe çıkıldığında leke olma oranını arttırıyor.doğal olan herşeye evet.o yüzden hiç takma yedir bişey olmaz

Evet önbarı mutlaka kullan,benim bebegim sürekli yatar vazıyette ama emniyet kemeri de bağlı çünkü kaymasını önlüyor.
Ben plus almadım sadesini aldım yani oto koltuğu (ana kucagı)yok.ayrıyaten bi tane başka marka oto koltuğu almışım arabaya monteli. Anlayacağınız bebeği sadece pusete koyabilirsinz. Gayet rahat rüzgar veya güneş oluncada üstte ki fermuarı söküp, yazlık kışlıj tenteyi istenen kademeye getirebilirsin. Daha hafıf olur bizim gibi tek olan anneler için daha rahat katlanır

Son düzenleme:
Bildiğimiz mama canım... Aptamil bebelac vs. Devam sütü yazıyor ya zaten kutularında... Toz halinde...

HADİ YA AMA DÜN BEN ALDIM NORMAL SÜT GİBİ KUTUDA DEVAM SÜTÜ YAZIODU O NE OZAMAN PEKİ TOZ DAN YOĞURT NASIL YAPILIOKİ SUYLA MAMA HALİNE GETİRON SONRA MAYA MI KATION Kİ ACABA.

CANIM MAŞALLAH SENİN SÜTÜN İYİ 2 SAATTE BİR ÇIKIOSA ÇOK İYİ.BEN SABAH 10 DA BİDE 3 DE YAPIOM ÇOK FAZLA ÇIKMIO OKADAR SAAT ARAALRINDA 350 ÇIKIOSA ÇOK İYİ.SEN BIRAKMAZ CANIM BENDE DEDİM BİBERON ALIŞIRSA MEMEYİ UNUTUR ÇOK ŞÜKÜR DEĞİŞME OLMADI.
OZAMAN O BİLDİĞİMİZ MAMA YANİ BENİM ALDIĞIM NİE ÖLE DEĞİLDİ YA YOĞURT YAPICAM DİE ALDIM DÜN BİLDİĞİM SÜTTÜ YANİ.

Duruyordu canım ya sıkıntısı yoktu. O yüzden bu kadar bekledim müdahale etmeden. Yok hiç bişey vermedim.

İYİ OZAMAN MAŞALLAH EK GIDA VERİOMUYDUN SEN YOKSA ANNE SÜTÜMÜ YADA MAMA İYİ DURMUŞ ÇÜNKÜ OKADAR.

BEN O AMAÇLI ALDIM CANIM TOZ DEĞİLDİ BİLDİĞİM SÜTTÜ HERO BABY ÜZERİNDE DEVAM SÜTÜ YAZIO YOĞURT YAPICAM DİYE ALDIM VALLA.BİLDİĞİMİZ YOĞURT MAYALAMA GİBİ YAPICAZ İŞTE.BAKALIM ARTIK.KEÇİ SÜTÜ BULDUM GERÇİ ONLA YAPICAM ARTIK

Bende anlamiyrm
Alti aydan sonra baslamamiz mi gerekiyor acaba

DİREK VERMİCEM ZATEN BEN YOĞURT YAPMAK İÇİN ALDIM CANIM.

Bendeburdan duydum
A101 de satiliomus
Nasil oluyor hic bilmiyrm
Bana mantikli gelmisti okudugumda
Brnde oule yapayim dedim de
Nasil yapacam fikrim yok )

YANLIŞ ALINTI YAPMIŞIN NEYE CEVAP VERDİN ANLAMADIM CANIM BENM YAZDIĞIMA KARŞI AMA HANGİSİNE := )

o fermuarın açılınca tentenin aşağıya indiğini bilmiyordum : ))) teşekkürlerr

o fermuarın açılınca tentenin aşağıya indiğini bilmiyordum : ))) teşekkürlerr
Rica ederim ne demek.dişarı çıjardgmda bi kadın beni durdurdu saat tam 13dü güneş çocuğumn gözündeydi açtım ve biraz öne doğru ıteledim gölge oldu hem çocuk rahat etti,bende yüzünü görebildim

Selam kızlar, umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. Ben birşey merak ettim, şimdi Melis 6 Kasım doğumlu, Allah kısmet ederse 6 Mayıs günü 6 ayı bitmiş oluyor. Şimdi ben 1 numara mama kullanmaya devam mı edeceğim yoksa , 2 numara devam sütüne mi geçeceğim. 6 ayı bitmiş oluyor, ama sonuçta daha 6 aylık olacak, off kafam karıştı bu konuda.

Maya cnm probiyotik

Selam cnm
Bi fikrim yok :)

130 cc cikti sagiyrm hala damla damla
Cok sukur bugun daha iyi
Sabah 20 cc zor cikmisti

6 ayı doldurmuş olduğu için 2 numara mamaya geçiliyor. Geçen arkadaşım geldi, bebeği 6. Ayını birkaç gün geçmişti, artık 2 numara mama kullanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…