2014 Kasım Anneleri

6 ayı doldurmuş olduğu için 2 numara mamaya geçiliyor. Geçen arkadaşım geldi, bebeği 6. Ayını birkaç gün geçmişti, artık 2 numara mama kullanıyormuş.

Teşekkür ederim canım, ya şimdi kutularda 0-6 yazıyor ya. Bir de 6 ayı bitirmiş olsa bile sonuçta sorana 6 aylık daha diyoruz. O yüzden kafam karışmıştı, teşekkürler tekrardan.

Ben uyku konusunda çok dertliyim. Memede uyuyor ya, işin kötüsü azıcık emip sonra emzik niyetine kullanıyor. Oğlumu memede uyumaktan vazgeçirmeliyim. Gece o kadar uykusu geliyor ki, bağırıyor, esniyor ama yine de uyumamakta direniyor. Eşim de bu senin memeyi bekliyor diyor:) gerçekten de öyle. Memeye gelince 5 dk emip, uyuyor. Tabi saat 11 olmuş oluyor. Uyku arkadaşına nasıl alıştırıcam bilemiyorum. Şu an yaptığım şey, uyku arkadaşını hep yatağında tutmak, uyku haricinde göstermiyorum. Yavaş yavaş memede uyumayı kesip, tam uyumadan yatağa koyup, uyku Arkadaşına sarılmasını Sağlamak. Umarım başarılı olabilirim, bakalım zamanla belli olur

Teşekkür ederim canım, ya şimdi kutularda 0-6 yazıyor ya. Bir de 6 ayı bitirmiş olsa bile sonuçta sorana 6 aylık daha diyoruz. O yüzden kafam karışmıştı, teşekkürler tekrardan.
Rica ederim canım, 2 numaraya rahatlıkla geçebilirsin. Elinde 1 numaradan kalan mama varsa onu bitirip öyle de geçebilirsin.

Valla çok sersem oluyorum o vakit o da gülücükler içinde : )
Evt evt ayni ne tatli demi
Dunyalar bedel
Ben uyandm anne der gibi afacan bakip gulucuk atiyor
Sonra besigindeki yastiklari kaldirip kafasina gecirio nefes alamayip cirpiniyor
Coksevio yastikla oynamayi
Bnm yataga aliyrm bizim kocaman yastiklari kaldirmaya calisio kucuk bambam
Eheheh :)

İyi cnm ne olsun
Artk ayaklarini tutuo
Hevves ediyrdum hosuma gidiodu
Bes ayi dolar dolmazyapmaya basladi
Melis napio

Cnm zor gelio banada ama denemkte ffayda var yoksa isin zor
Cok yorulursun boyle nereye kadar

Onu o haldeyken kucaklamak çok hoşuma gidiyor benim mi bu diyorum Allahıma şükürler olsun diyorum hep.tracy hoggun kitabında erken uyanmalar için yatağımıza almamızı sebep yazmış.bebek mutlu oluyor ve yatağa alınacağını biliyormuş hep o vakitte : )))

130 cc cikti sagiyrm hala damla damla
Cok sukur bugun daha iyi
Sabah 20 cc zor cikmisti

TEK GÖĞSÜNDEN Mİ GENE CANIM BENCE AZ DEĞİL SÜTÜN ÇOK İYİ BİDE STOKLARINDA VARMIŞ SENİN KAFANA TAKILICAK HİÇ BİŞEY YOK YANİ.

İyi cnm ne olsun
Artk ayaklarini tutuo
Hevves ediyrdum hosuma gidiodu
Bes ayi dolar dolmazyapmaya basladi
Melis napio

Kıyamam ya, her halleri ayrı güzel. İçimizde büyüttüğümüz mucizelerimiz şimdi gözümüzün önünde her gün yeni şeyler yaparak bizleri kendilerine hayran bırakıyorlar. Allah isteyen herkese versin, hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.

Melis 'te ne yapsın; çığlıklar, yuvarlanmalar öyle geçip gidiyor. Bende 6 ay kınası yapacağım Allah kısmet ederse, onun araştırmaları içindeyim. Konseptimiz uğur böceği olacakta, bakalım neler yapılabilir araştırıyorum. Şimdi de bu heyecan sardı Bir 6 ay sonra da doğum günü telaşı sarar, böyle böyle büyüler işte.

uff benimde yok işte, fikri olan birileri yazar belki. Senin kuzucuk nasıl bakalım ?

CANM 2 NUMARA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR NEDEN DERSEN BİZ 4,5 AYLIKTIK DOKTORA GİTTİK MAMA VER DEDİ BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN YETMEZSE 2 NUMARA DEDİ BENDE DEDİM NİE 2 1 DEĞİL FARKETMEZ 2 DAHA ÇOK TOKLUK VERİOMUŞ TEK FARK BU DEDİ BEN 1 ALMIŞTIM AMA 2 DE FARK YOKMUŞ YANİ.

6 AY KINASI NE YA NELER DUYUCAZ DAHA BEN DİŞ BUĞDAYI YAPARIM DERKEN KINA DUYDUM BİDE BAK İLK DEFA NELER YAPICAN BİZEDE SÖLE BİZE DİŞ BUĞDAYINDA KULLANIRIZ.:=):)

Hımm ok o zaman, 6 ay bittiği zaman 2 numaraya geçebiliriz o halde.

6 AY KINASI NE YA NELER DUYUCAZ DAHA BEN DİŞ BUĞDAYI YAPARIM DERKEN KINA DUYDUM BİDE BAK İLK DEFA NELER YAPICAN BİZEDE SÖLE BİZE DİŞ BUĞDAYINDA KULLANIRIZ.:=):)

Canım aslında bu çok eski bir adet, yani pek çok detayı var. İşte kına yakılan bebeğin o gün bir cici annesi olurmuş. O cici anne, bebeğe giyecek şeyler alırmış hediye olarak. Ev sahibi de o cici anneye hadiyeler alırmış. Sonra cici annenin hazırladığı kına bebeğe yakılırmış. Sağ eline ve sol ayağına. Kırmızı örtü ile bağlanır, 3 gün açılmazmış. Açıldığı zaman da eli hemen babasının cebine sokulurmuş. Bu hem evin bereketini arttırırmış, hemde bebeğin helal para kazanması anlamına gelirmiş.

Açıklaması bu tabi ama, ben tabi ki öyle 3 gün falan tutmayacağım. Uğur böceği konsepti seçtiğim için uğur böceği süslemeler alacağım, siyah kırmızı balonlar, bir tane afiş yaptıracağım "Melis'in 6 ay kınasına hoşgeldiniz" diye. Uğur böceği şeklinde pasta, cupcake, kurabiye falan sipariş edeceğim. Evde de börek, poğaça, salata gibi şeylerden oluşan bir menü hazırladım onların yapacağım. Melis'e uğur böceği tütü sipariş ettim, bir de çok güzel bebek kına kıyafetleri var bindallı gibi ondan alacağız. Onu da kv almak istedi, işte onunla çıkıp alacağız ay başında. Bir de gelenlere hediye alacağım bir tek ona kararsız kaldım.

o fermuarın açılınca tentenin aşağıya indiğini bilmiyordum : ))) teşekkürlerr
Rica ederim ne demek.dişarı çıjardgmda bi kadın beni durdurdu saat tam 13dü güneş çocuğumn gözün
Merhaba. 6 ayı tamamlamş oluyor ve sende kullandığın mamanın 2 numarasini alacaksn.Biberon maması soruyosn anladığım kadaryla kaşık mama değil yani.:)_Bnde öyle yapcam.

Kızım havuç patatesin içine irmik katınca daha güzel yiyor annemle onu gözlemledik. Havuç kabak patates, havuç patates pirinçten daha istekli yiyor. Bir de patatesten biraz daha fazla koy havucu istersen havuç şekerli ya belki yine daha çok hoşuna gider.

Evet canım biberon mamasıydı sorduğum , sayenizde kafamda ki karışıklığı da gidermiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…