Selam cnm
Bi fikrim yok :)
6 ayı doldurmuş olduğu için 2 numara mamaya geçiliyor. Geçen arkadaşım geldi, bebeği 6. Ayını birkaç gün geçmişti, artık 2 numara mama kullanıyormuş.
:)) kerataya bak
Bnmkide 0540 yada 0640 :)
Zaten 23 ünde başladığı için her ayınm 23 ünde vermeyi düşünüyordum dün konuştum zaten bakalım...
Ben düşünüyorum artık... Nasıl alıştıracağım diyordum ama bebeğim 1 aydır elleriyle bi yeri tutmadan tam uykuya dalamıyor yastığı tırmalıyor nerdeyse ya da ben tutuyorum ellerini... O arada uyku arkadaşını versem tutar uyur : )
Nasıl hesap yapmış biliyor musun? 4 tane hafta içi geçmiş ya 5 er günde otomatikmen her haftada da ik hafta sonu var 8 günü de peşine eklemiş... Dedim haftasonu bakmaya başlamadın ki.. Öyle ay hesabı olsa benim devletten çok alacağım var dedim : )
Rica ederim canım, 2 numaraya rahatlıkla geçebilirsin. Elinde 1 numaradan kalan mama varsa onu bitirip öyle de geçebilirsin.Teşekkür ederim canım, ya şimdi kutularda 0-6 yazıyor ya. Bir de 6 ayı bitirmiş olsa bile sonuçta sorana 6 aylık daha diyoruz. O yüzden kafam karışmıştı, teşekkürler tekrardan.
Evt evt ayni ne tatli demiValla çok sersem oluyorum o vakito da gülücükler içinde : )
İyi cnm ne olsunTeşekkür ederim canım, ya şimdi kutularda 0-6 yazıyor ya. Bir de 6 ayı bitirmiş olsa bile sonuçta sorana 6 aylık daha diyoruz. O yüzden kafam karışmıştı, teşekkürler tekrardan.
Cnm zor gelio banada ama denemkte ffayda var yoksa isin zor
Ben uyku konusunda çok dertliyim. Memede uyuyor ya, işin kötüsü azıcık emip sonra emzik niyetine kullanıyor. Oğlumu memede uyumaktan vazgeçirmeliyim. Gece o kadar uykusu geliyor ki, bağırıyor, esniyor ama yine de uyumamakta direniyor. Eşim de bu senin memeyi bekliyor diyor:) gerçekten de öyle. Memeye gelince 5 dk emip, uyuyor. Tabi saat 11 olmuş oluyor.Uyku arkadaşına nasıl alıştırıcam bilemiyorum. Şu an yaptığım şey, uyku arkadaşını hep yatağında tutmak, uyku haricinde göstermiyorum. Yavaş yavaş memede uyumayı kesip, tam uyumadan yatağa koyup, uyku Arkadaşına sarılmasını Sağlamak. Umarım başarılı olabilirim, bakalım zamanla belli olur
oyuncaklara ilgi duyuyo oğlum sadece bana,ilgi duyuyoO konuda çok dertliyim. Odada beni görmesin bir ağlama ki sorma gitsin
Evt evt ayni ne tatli demi
Dunyalar bedel
Ben uyandm anne der gibi afacan bakip gulucuk atiyor
Sonra besigindeki yastiklari kaldirip kafasina gecirio nefes alamayip cirpiniyor
Coksevio yastikla oynamayi
Bnm yataga aliyrm bizim kocaman yastiklari kaldirmaya calisio kucuk bambam
Eheheh :)
130 cc cikti sagiyrm hala damla damla
Cok sukur bugun daha iyi
Sabah 20 cc zor cikmisti
İyi cnm ne olsun
Artk ayaklarini tutuo
Hevves ediyrdum hosuma gidiodu
Bes ayi dolar dolmazyapmaya basladi
Melis napio
uff benimde yok işte, fikri olan birileri yazar belki. Senin kuzucuk nasıl bakalım ?
Kıyamam ya, her halleri ayrı güzel. İçimizde büyüttüğümüz mucizelerimiz şimdi gözümüzün önünde her gün yeni şeyler yaparak bizleri kendilerine hayran bırakıyorlar. Allah isteyen herkese versin, hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Melis 'te ne yapsın; çığlıklar, yuvarlanmalar öyle geçip gidiyor. Bende 6 ay kınası yapacağım Allah kısmet ederse, onun araştırmaları içindeyim. Konseptimiz uğur böceği olacakta, bakalım neler yapılabilir araştırıyorum. Şimdi de bu heyecan sardıBir 6 ay sonra da doğum günü telaşı sarar, böyle böyle büyüler işte.
CANM 2 NUMARA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR NEDEN DERSEN BİZ 4,5 AYLIKTIK DOKTORA GİTTİK MAMA VER DEDİ BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN YETMEZSE 2 NUMARA DEDİ BENDE DEDİM NİE 2 1 DEĞİL FARKETMEZ 2 DAHA ÇOK TOKLUK VERİOMUŞ TEK FARK BU DEDİ BEN 1 ALMIŞTIM AMA 2 DE FARK YOKMUŞ YANİ.
6 AY KINASI NE YA NELER DUYUCAZ DAHA BEN DİŞ BUĞDAYI YAPARIM DERKEN KINA DUYDUM BİDE BAK İLK DEFA NELER YAPICAN BİZEDE SÖLE BİZE DİŞ BUĞDAYINDA KULLANIRIZ.:=):)
Rica ederim ne demek.dişarı çıjardgmda bi kadın beni durdurdu saat tam 13dü güneş çocuğumn gözüno fermuarın açılınca tentenin aşağıya indiğini bilmiyordum : ))) teşekkürlerr
Merhaba. 6 ayı tamamlamş oluyor ve sende kullandığın mamanın 2 numarasini alacaksn.Biberon maması soruyosn anladığım kadaryla kaşık mama değil yani.Selam kızlar, umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. Ben birşey merak ettim, şimdi Melis 6 Kasım doğumlu, Allah kısmet ederse 6 Mayıs günü 6 ayı bitmiş oluyor. Şimdi ben 1 numara mama kullanmaya devam mı edeceğim yoksa , 2 numara devam sütüne mi geçeceğim. 6 ayı bitmiş oluyor, ama sonuçta daha 6 aylık olacak, off kafam karıştı bu konuda.
Kocaman takvim alıp gittim yanına bir de... Tamam canım aramızda öyle şeyin konusu olmaz ayıp dedi dedim vallahi sen söylediğin için getirdim burda say bak dedim... Daha ne yapayım ki anlamadım.. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya bu insanoğlu tamam çok iyi has da araya para girdim mi değişiyor..
Ne katabilrim ki... bilemedim...
Guzel haberlerini bekliyoruuuuz benide alontila donunceonu alacağım bende.hı bu arada bugün doktora gideceğiz.gözlerini burnunu çok kaşıyor,mama sandalyesinde oturtabilir miyim diye soracağım birde
Rica ederim ne demek.dişarı çıjardgmda bi kadın beni durdurdu saat tam 13dü güneş çocuğumn gözün
Merhaba. 6 ayı tamamlamş oluyor ve sende kullandığın mamanın 2 numarasini alacaksn.Biberon maması soruyosn anladığım kadaryla kaşık mama değil yani.:)_ Bnde öyle yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?