2014 Kasım Anneleri

çok mutlu oldum hihihihihbenimkide uyuyor canım .dönencenin oyuncağını kapıdan görüyorum,sese alışşsın diye tv sesini açtım dönenceden kontrol ediyorum.nasıl telsizim : ))))
Inanmiyorum sana super fikir.bende telsiz almistim ama radyasyon yayiyormus diye kullanmıyorum bende yatagun donencesini takayim dur uzaktan izlerim bende

Evet canım biberon mamasıydı sorduğum , sayenizde kafamda ki karışıklığı da gidermiş oldum.

kafanızı karıştırmak istemem ama eğer bebeğinizin kilo alımı az ise, doktorlar 1 numaralı mamaların besin değeri daha fazla olduğu için 6 aydan sonra bir müddet daha kullanmayı öneriyorlar.

kafanızı karıştırmak istemem ama eğer bebeğinizin kilo alımı az ise, doktorlar 1 numaralı mamaların besin değeri daha fazla olduğu için 6 aydan sonra bir müddet daha kullanmayı öneriyorlar.

Aslında kilo alımı iyi, geçen ay 1 kilo almıştı. Bu arada ek gıdalara da başladık. Sebze püresi, meyve püresi, yoğurt falan. Aybaşında tekrar kontrole götüreceğim zaten, doktora da danışmakta fayda var sanırım. Teşekkürler.

Kızım 300 gram almış boyuda 2 cm uzamış. Dr demıre başlayalım dedı ben ehe dedım gçiştirdım. Kan idrr tahlılı istedı kilo alımı az ve demir için onada hhe dedım. Ek besın için bu ay meyve suyu yogurt muhalleb. Dedı. Bırde vıtamın ilacını kilo alımını arttırmak için hyper ımnun 0-3 dops dıye bişey verdı. Sizce neyapmalıyım yardmcı olun lutfen

Kizlar bu arada gecen tv de diyetisyen badem sutu yapti mukemmel bir kalsiyum deposuymus ve osteoporoz onleyiciymis deneyin derim 1bardak kavrulmamis bademi bir gece bekletin suyun icinde,sabah miksere koyun uzerine 2bardak kadar su ekleyip cirpin bemmbeyaz bir sut oluyor buzdolabinda 3 gun bekletebilirmisiz icine ayrica tatlandirmak icin muz koydu tarcin koydu aklinizda bulunsun

bnm oglum 5ay kontrolunde 400 gr aldı
doktor ek gıda basla dedı
elma, havuc, armut sonra yogurt dedı.
total kılosu 8500
sadece anne sutu alıyor
sorun yok dedı

Kızlar herkes sütüm azaldı diyor ama aslında kimsenin sütü azalmiyor. Sadece bebeklerimiz büyüdükçe daha çok çekiyor. Olaya böyle bakın lütfen moralinizi bozmayin sütüm azaliyo diye dusunup. bebeğiniz içiyor sutlerinizi o yüzden az sütünüz çıkıyor göğsünüz bos gibi geliyor. Bir de keci sütü olarak AOC nin günlük keçi sütü de var kefiri de var. Migrosta da UHT Keçi sütü görmüştüm. markasini hatirlamiyorum.Ama keçi sütünden yoğurt yapmak isterseniz AOC nin suzme keçi yoğurdunun üstünde "maya amaçlı az miktarda inek yoğurdu icermektedir" yaziyordu. Yani galiba inek sütünden mayalaniyo. Bebeklerinize kefir de mayalayip tattirabilirsiniz. Ben kendim iciyordum. Sindirim icin faydalı hem kabizliga hem ishale iyi geliyor. bağışıklığı da güçlendiriyor. tadı da ayrana benziyor.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
hadi hayirli olsun canim cok sevindim.. Benim de kpss calismam lazim guya mayis geldi hala baslayamadim cimcimemle.. Bir sene daha onunlayim sanirim.. Biraz da isime geldi calismamak tabi hehehh

Metbelcim acaba bebegimize de verebilir miyiz ki yani direk degil de karistirarak kasik mamasiyla falan.. Kizimin alerjisi var ya hic kalsiyum alamiyor üzülüyorum..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
ay çok sevindim canım gözün aydın Tuğrul un kısmeti annesi minnosum uğurlu geldi

CANIM VİTAMİNİ İLACINI BİLEMEM DE DEMİR İLACINI KULLAN BENCE.EK GIDA DA OLABİLİR SEN BİLİRSİN NE KADARLIKTI BEBEĞİN SENİN VE KAÇ KİLO TOPLAM ANNE SÜTÜMÜYDÜ TEK VERDİĞİN.

bnm oglum 5ay kontrolunde 400 gr aldı
doktor ek gıda basla dedı
elma, havuc, armut sonra yogurt dedı.
total kılosu 8500
sadece anne sutu alıyor
sorun yok dedı

8500 KİLO ÇOK GÜZEL CANIM NE KADAR DOĞMUŞTU PEKİ.5 AYI YENİ BTTİ DİMİ.

ÇOK GÜZEL YA BEN DESEM ŞAŞIRDIN MI DERLER BANA KV LER FALAN DİŞ BUĞDAYI YAPICAM DİORUM ONA BİLE BİZ HİÇ YAPMADIK FALAN DEYİP DURUOLAR KINA ZARAR VERMEZ DİMİ DUYMADIM DA ONDAN SORUORUM.BİNDALLI MI ALLAHIM YESİNLER YA ONU NELER ÇIKIO YARABBİM HEMEN RESİM İSTİOUZ VALLA YAPINCA KIZLARA GÖRE NE GÜZEL ŞEYLER VAR DİMİ.GELENLERE HEDİYE DERKEN NE DÜŞÜNÜOSUN DAĞITMALIK FALAN MI.

ben dogum gunu bıle yapamayacagım esım bosa masraf oldugunu dusunuyor herseyı sorma :))))))
ama bunlar cok guzel anı oluyor
kımse annelerı anlamıyor
nilcim cok sanslısın

8500 KİLO ÇOK GÜZEL CANIM NE KADAR DOĞMUŞTU PEKİ.5 AYI YENİ BTTİ DİMİ.
cnm 5 yenı bıttı
4100 dogdu
1.ay1600
2.ay 1300
3.ay 500
4.ay 600
5.ay 400 aldı
gelişimi bu şekilde
ben az kılo aldıgı ıcın uzuluyorum ama totalde iyi kılosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…