Inanmiyorum sana super fikir.bende telsiz almistim ama radyasyon yayiyormus diye kullanmıyorum bende yatagun donencesini takayim dur uzaktan izlerim bendeçok mutlu oldum hihihihihbenimkide uyuyor canım .dönencenin oyuncağını kapıdan görüyorum,sese alışşsın diye tv sesini açtım dönenceden kontrol ediyorum.nasıl telsizim : ))))
Evet canım biberon mamasıydı sorduğum , sayenizde kafamda ki karışıklığı da gidermiş oldum.
kafanızı karıştırmak istemem ama eğer bebeğinizin kilo alımı az ise, doktorlar 1 numaralı mamaların besin değeri daha fazla olduğu için 6 aydan sonra bir müddet daha kullanmayı öneriyorlar.
bnm oglum 5ay kontrolunde 400 gr aldıKızım 300 gram almış boyuda 2 cm uzamış. Dr demıre başlayalım dedı ben ehe dedım gçiştirdım. Kan idrr tahlılı istedı kilo alımı az ve demir için onada hhe dedım. Ek besın için bu ay meyve suyu yogurt muhalleb. Dedı. Bırde vıtamın ilacını kilo alımını arttırmak için hyper ımnun 0-3 dops dıye bişey verdı. Sizce neyapmalıyım yardmcı olun lutfen
Sen demır ılacı kullaanıyomusun. Benmkıde 4 ayı bıtırdıbnm oglum 5ay kontrolunde 400 gr aldı
doktor ek gıda basla dedı
elma, havuc, armut sonra yogurt dedı.
total kılosu 8500
sadece anne sutu alıyor
sorun yok dedı
hadi hayirli olsun canim cok sevindim.. Benim de kpss calismam lazim guya mayis geldi hala baslayamadim cimcimemle.. Bir sene daha onunlayim sanirim.. Biraz da isime geldi calismamak tabi hehehhkızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Metbelcim acaba bebegimize de verebilir miyiz ki yani direk degil de karistirarak kasik mamasiyla falan.. Kizimin alerjisi var ya hic kalsiyum alamiyor üzülüyorum..Kizlar bu arada gecen tv de diyetisyen badem sutu yapti mukemmel bir kalsiyum deposuymus ve osteoporoz onleyiciymis deneyin derim 1bardak kavrulmamis bademi bir gece bekletin suyun icinde,sabah miksere koyun uzerine 2bardak kadar su ekleyip cirpin bemmbeyaz bir sut oluyor buzdolabinda 3 gun bekletebilirmisiz icine ayrica tatlandirmak icin muz koydu tarcin koydu aklinizda bulunsun
ay çok sevindim canım gözün aydın Tuğrul un kısmeti annesi minnosum uğurlu geldikızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Kızım 300 gram almış boyuda 2 cm uzamış. Dr demıre başlayalım dedı ben ehe dedım gçiştirdım. Kan idrr tahlılı istedı kilo alımı az ve demir için onada hhe dedım. Ek besın için bu ay meyve suyu yogurt muhalleb. Dedı. Bırde vıtamın ilacını kilo alımını arttırmak için hyper ımnun 0-3 dops dıye bişey verdı. Sizce neyapmalıyım yardmcı olun lutfen
bnm oglum 5ay kontrolunde 400 gr aldı
doktor ek gıda basla dedı
elma, havuc, armut sonra yogurt dedı.
total kılosu 8500
sadece anne sutu alıyor
sorun yok dedı
Hımm ok o zaman, 6 ay bittiği zaman 2 numaraya geçebiliriz o halde.
TABİ DİYORUM YA BİZE 4,50 AYLIKKEN VERİODU DAHA FAZLA DOYUM VE ENERJİSİ YÜKSEK OLDUĞU İÇİN.
Canım aslında bu çok eski bir adet, yani pek çok detayı var. İşte kına yakılan bebeğin o gün bir cici annesi olurmuş. O cici anne, bebeğe giyecek şeyler alırmış hediye olarak. Ev sahibi de o cici anneye hadiyeler alırmış. Sonra cici annenin hazırladığı kına bebeğe yakılırmış. Sağ eline ve sol ayağına. Kırmızı örtü ile bağlanır, 3 gün açılmazmış. Açıldığı zaman da eli hemen babasının cebine sokulurmuş. Bu hem evin bereketini arttırırmış, hemde bebeğin helal para kazanması anlamına gelirmiş.
Açıklaması bu tabi ama, ben tabi ki öyle 3 gün falan tutmayacağım. Uğur böceği konsepti seçtiğim için uğur böceği süslemeler alacağım, siyah kırmızı balonlar, bir tane afiş yaptıracağım "Melis'in 6 ay kınasına hoşgeldiniz" diye. Uğur böceği şeklinde pasta, cupcake, kurabiye falan sipariş edeceğim. Evde de börek, poğaça, salata gibi şeylerden oluşan bir menü hazırladım onların yapacağım. Melis'e uğur böceği tütü sipariş ettim, bir de çok güzel bebek kına kıyafetleri var bindallı gibi ondan alacağız. Onu da kv almak istedi, işte onunla çıkıp alacağız ay başında. Bir de gelenlere hediye alacağım bir tek ona kararsız kaldım.
cnm doktor 6 aydan sonra baslayacaz dedıSen demır ılacı kullaanıyomusun. Benmkıde 4 ayı bıtırdı
ben dogum gunu bıle yapamayacagım esım bosa masraf oldugunu dusunuyor herseyı sorma :))))))ÇOK GÜZEL YA BEN DESEM ŞAŞIRDIN MI DERLER BANA KV LER FALAN DİŞ BUĞDAYI YAPICAM DİORUM ONA BİLE BİZ HİÇ YAPMADIK FALAN DEYİP DURUOLAR KINA ZARAR VERMEZ DİMİ DUYMADIM DA ONDAN SORUORUM.BİNDALLI MI ALLAHIM YESİNLER YA ONU NELER ÇIKIO YARABBİM HEMEN RESİM İSTİOUZ VALLA YAPINCA KIZLARA GÖRE NE GÜZEL ŞEYLER VAR DİMİ.GELENLERE HEDİYE DERKEN NE DÜŞÜNÜOSUN DAĞITMALIK FALAN MI.
cnm 5 yenı bıttı8500 KİLO ÇOK GÜZEL CANIM NE KADAR DOĞMUŞTU PEKİ.5 AYI YENİ BTTİ DİMİ.
ay sgl cnm kısmetlı yavrum bnmay çok sevindim canım gözün aydın Tuğrul un kısmeti annesi minnosum uğurlu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?