sagol cnm benım basarım yanı hedefıme ulasmam sana guc versın sende baslahadi hayirli olsun canim cok sevindim.. Benim de kpss calismam lazim guya mayis geldi hala baslayamadim cimcimemle.. Bir sene daha onunlayim sanirim.. Biraz da isime geldi calismamak tabi hehehh
cnm 5 yenı bıttı
4100 dogdu
1.ay1600
2.ay 1300
3.ay 500
4.ay 600
5.ay 400 aldı
gelişimi bu şekilde
ben az kılo aldıgı ıcın uzuluyorum ama totalde iyi kılosu
Sağol canım listeyi yazdıfgın îçin bendeki listede buna benzer ozaman uygulamaya devmcnm ben dıet su sekılde
hamıle olmadan oncede yapardım 15 klıo vermıstım bı senede
uyguladıgm lıstem, ornektır...
doktora danısın.(sorumluluk almayımda) :)
730-kahvaltı
*yumurta
*kbırtı kutusu peynır
*tuzsuz domates salatalık
*1 dılım bugday ekmegı
*sekersız acık cay ( ben seker atıyordum)
1030 ara ogun
*sut
*bı adet meyve (elma, armut, kayısı vs. kuru ıncır 2-3 tane vb)
1230 oglen yemegı
*1 kase yogurt
*8 yemek kasıgı sebze yemegı
*1 dılım ekmek
***işyerınde oldugum ıcın evden getırıp yıyıordm salatam falan olmuyordu. mesela taze fasulye yogurt falan yerdım
1630 ara ogun
*1 meyve
*2-3 galeta
1900 aksam yemegı
*corba
*salata
*etlı yemek
yoksa sebze yemegı et yerınede peynır
*********yasaklar: zeytın(yaglı oldugu ıcın), paketlı tum gıdalar, seker, patates, havuc(sekerlı oldugu ıcın),susam, kızarmıs tum yıyecekler
busekılde cokguzel kılo verlııyor
Evet canım sadece anne sutu 7 kilo buarda 4 ayı bıttı bugunCANIM VİTAMİNİ İLACINI BİLEMEM DE DEMİR İLACINI KULLAN BENCE.EK GIDA DA OLABİLİR SEN BİLİRSİN NE KADARLIKTI BEBEĞİN SENİN VE KAÇ KİLO TOPLAM ANNE SÜTÜMÜYDÜ TEK VERDİĞİN.
Evet canım sadece anne sutu 7 kilo buarda 4 ayı bıttı bugun
ben dogum gunu bıle yapamayacagım esım bosa masraf oldugunu dusunuyor herseyı sorma :))))))
ama bunlar cok guzel anı oluyor
kımse annelerı anlamıyor
nilcim cok sanslısın
Tatlim bademde alerjeni yuksek bir besin 1yasina kadar vermeyin diyor bende direk bebegimize verebilirmiyiz diye dusunmustumMetbelcim acaba bebegimize de verebilir miyiz ki yani direk degil de karistirarak kasik mamasiyla falan.. Kizimin alerjisi var ya hic kalsiyum alamiyor üzülüyorum..
Kızlaar dün kaza kurşununa kurban gittimhehe o plastik şey yırtıldı ve bennde filim koptı oyyy düşüncesi bile kabuslar gördürdü bana sabah gidip ertesi gün hapı aldım çok pahalı ya 50 tl içim yandı yeminle Aman çok dikkatli olun hiç bişeye güvenmeyin valla tedbiri elden bırakmayın, bi arkadaşım 5 aylık bebeği var hem eşi korunuyormuş hemde kendisi ilaç kullanıyormuş ve sonuç olarak nasıl oldu bilmiyorum ama 5 haftalık hamile doktor iki kese var ikiz olabilir demiş
Aynrn canım kısmet olunca herşey bHane yani, 1 tane var canım içinde tek kullanımlık ve 50 tlAMANNN ALLAH KORUSUNN CANIMM.
NASIL YIRTILIO YA AYY KORKTUM BAK ŞİMDİ YA NASIL YAPICAZ YA ADET DE OLDUM VALLA DAHA DA DİKKAT ETMEK LAZIM.ERTESİ GÜN HAPI İYİ OLUR İNŞ.50 TL KAÇ TANE Kİ ÖYLE BOŞVER İÇİN YANMASIN ZAMANSIZ BEBİŞ OLSA DAHA MI İYİ.KISMET OLUNCA OLUO DEMEKKİ İŞTE HİÇ BİRŞEY ENGEL OLMUO YANİ.
Aynrn canım kısmet olunca herşey bHane yani, 1 tane var canım içinde tek kullanımlık ve 50 tlaynen zamansız çocuk fikrini düşününce rahatlıyrm giderse gitsin napıym
3750 dogdu canmMAŞALLAH CANIM.
SENİN Kİ NE KADAR DOĞMUŞTU.
AmiiiinnnAMANNN AMANNN RABBİM İSTEYENLERE VERSİN BİZEDE ZAMANI GELDİĞİNDE İSTEDİĞİMİZ ZAMANDA İNŞŞŞ....
neeeKızlaar dün kaza kurşununa kurban gittimhehe o plastik şey yırtıldı ve bennde filim koptı oyyy düşüncesi bile kabuslar gördürdü bana sabah gidip ertesi gün hapı aldım çok pahalı ya 50 tl içim yandı yeminle Aman çok dikkatli olun hiç bişeye güvenmeyin valla tedbiri elden bırakmayın, bi arkadaşım 5 aylık bebeği var hem eşi korunuyormuş hemde kendisi ilaç kullanıyormuş ve sonuç olarak nasıl oldu bilmiyorum ama 5 haftalık hamile doktor iki kese var ikiz olabilir demiş
Aynen öyle canım Rabbim ol deyince gerisi boşneee
Msjini okuyunca gozlerim portleyecekti heheh
Allah kismet ettikten sonra ne kadar onlem alirsak da oluyor.. Rabbim zamaninda hayirli zamanda versin insallah..
Canim senin dil tazminati kac tl?hadi gozun aydinn sinv bayagi zormus benim esimde 75aldikızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Guzel haberlerini bekliyoruuuuz benide alontila donunce
Inanmiyorum sana super fikir.bende telsiz almistim ama radyasyon yayiyormus diye kullanmıyorum bende yatagun donencesini takayim dur uzaktan izlerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?