Supersin coook iyi haberler bunlar az kaldi 6.ayimiza hadi bakalim bizde 3unde gidiyoruz kontroleçok şükür haberler güzel canım,mama sandalyesinde dik konumda oturtabilirsin dedi,süreli mi dedim yok oturabilir istediği kadar dedi.tattırabilirsin bir çay kaşığı kadar falan dedi.6.ayın bitimine 12 gün kaldı.gözlerinin kaşıntısını sordum mevsimsel dedi.kg boy gayet iyi gidiyor dedi.böyle haberler canım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Tatlim yanlis hatirliyo olabilirom ama baharat 1yil yasak diye biliyorum alerjen riskinden dolayi.soruna gelince bugun elma verdin 2gun daha verip bebeginde bir belirti yapiyor mu ona bakmalosin ki elmanin alerji yapma olasiligi cok dusuk birde muzun. Daha sonra muz ve yogurt olayina başlayabilirsin onlarda ayni sekilde 3gun tattirilacakKızlar ek gidalara henuz baslamadim fakat bugün elma rendeledim ve icine azcik tarcin ekledim. Bebeğim cok sevdi.2 cay kasigi yedi. Sormak istedigim muzu ve yogurdu ne zmaan?& nasil verecegim ??")()
Supersin coook iyi haberler bunlar az kaldi 6.ayimiza hadi bakalim bizde 3unde gidiyoruz kontrole
ben iki bady almıştım bir ay sonra geldiGunaydin kizlar. Unnadodan alisveris yapan var mi? Disney baby den bikac bisey begendim . Kargo vs ucret cok cikio mu???
Birdahakine Norlevo al canım fiyatı daha uygun en son 15-16 tl falandiKızlaar dün kaza kurşununa kurban gittimhehe o plastik şey yırtıldı ve bennde filim koptı oyyy düşüncesi bile kabuslar gördürdü bana sabah gidip ertesi gün hapı aldım çok pahalı ya 50 tl içim yandı yeminle Aman çok dikkatli olun hiç bişeye güvenmeyin valla tedbiri elden bırakmayın, bi arkadaşım 5 aylık bebeği var hem eşi korunuyormuş hemde kendisi ilaç kullanıyormuş ve sonuç olarak nasıl oldu bilmiyorum ama 5 haftalık hamile doktor iki kese var ikiz olabilir demiş
Tebrik ediyorum kuzumkızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
nasil yaptrdinya benimki cok tepiniyo artik kuvetten kaçmaya çalışıyo banyodada tek basina hic denemedimDün Erenimi banyo yaptırdım tek başıma çok güzeldi eşimle yikadigimizdan daha kısa surdu
Canım yoğurt kürü nedir nasıl yapıyorsunMerhaba kızlar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık diyetten bahsetmissiniz ben 1.5 ay önce kabızlık sikayetimden dolayı beyaz ekmegi hamur işi makarna pilav hiç yemiyorum sabah kahvaltisinda 2 dilim lifli ekmek yiyorum ara öğünlerde yeşil elma akşam çorba salata sebze yada et yemeği yiyorum bunun yanında her gece yoğurt kürü uyguluyorum o gerçekten bagirsaklarada iyi geliyo ve spor salonuna gidiyorum şimdilik 6 kg verdim 9 kg daha fazlam kaldı kilo yemeyince veriliyor malesef spor sadece sikilaşmaya yariyo
Süpersin 1 günde okadar ödemi nasıl attın ayol extra bişey yaptınmıkızlarrr
dün sabah tartıldım ve 70 çıktım hoppp diyete başladım
biraz önce yine tartıldım 68,5 ödem atıyom sanırım heyoooo
şeytana uyup bozmassam hedeflediğim kiloya düşcem inş
Canım norlevo kalkmış
Birdahakine Norlevo al canım fiyatı daha uygun en son 15-16 tl falandi
Her gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt 1 çay k pulbiber yarım limon karıştırıp ye göbek eriten kür ayrıca evde youtuba zumba yaz videodan yarım saat oyna acayip enerji harcatiyoCanım yoğurt kürü nedir nasıl yapıyorsun
Hehe iyiymiş deniycem ama pek oynamada yetenekli değilimHer gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt 1 çay k pulbiber yarım limon karıştırıp ye göbek eriten kür ayrıca evde youtuba zumba yaz videodan yarım saat oyna acayip enerji harcatiyo
hareketleri yapmaya çalışsan bile acayip ter attiriyo tavsiye ederim benimde gorumcemin düğünü var harıl haril çalışıyorum yoksa yerdim gözümün önünden börekler ucusuyoHehe iyiymiş deniycem ama pek oynamada yetenekli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?