2014 Kasım Anneleri

Supersin coook iyi haberler bunlar az kaldi 6.ayimiza hadi bakalim bizde 3unde gidiyoruz kontrole

Kızlar ek gidalara henuz baslamadim fakat bugün elma rendeledim ve icine azcik tarcin ekledim. Bebeğim cok sevdi.2 cay kasigi yedi. Sormak istedigim muzu ve yogurdu ne zmaan?& nasil verecegim ??")()
Tatlim yanlis hatirliyo olabilirom ama baharat 1yil yasak diye biliyorum alerjen riskinden dolayi.soruna gelince bugun elma verdin 2gun daha verip bebeginde bir belirti yapiyor mu ona bakmalosin ki elmanin alerji yapma olasiligi cok dusuk birde muzun. Daha sonra muz ve yogurt olayina başlayabilirsin onlarda ayni sekilde 3gun tattirilacak

Birdahakine Norlevo al canım fiyatı daha uygun en son 15-16 tl falandi

Migrosta ındırım bugun başlamş kızlar ben ordan donuyorum şıanda. Gunluk sut ve probıyotık yıgurt mayası aldm. Yarın yapıcam bakalm. İlk ek gıdamıza yarın baslım dıyorum. Sızce neyle başlım. Dr meyve suyu yada puresı başla dedı.

Bırde muhallebı için pirinç unuyla nasıl ne ölçüde kıvamda yapmalıyım. Bunun yerıne verebilcegım baska bişey varmı pırınc unu ve su ile yapılann dışında

Merhaba kızlar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık diyetten bahsetmissiniz ben 1.5 ay önce kabızlık sikayetimden dolayı beyaz ekmegi hamur işi makarna pilav hiç yemiyorum sabah kahvaltisinda 2 dilim lifli ekmek yiyorum ara öğünlerde yeşil elma akşam çorba salata sebze yada et yemeği yiyorum bunun yanında her gece yoğurt kürü uyguluyorum o gerçekten bagirsaklarada iyi geliyo ve spor salonuna gidiyorum şimdilik 6 kg verdim 9 kg daha fazlam kaldı kilo yemeyince veriliyor malesef spor sadece sikilaşmaya yariyo

Canım yoğurt kürü nedir nasıl yapıyorsun

kızlarrr
dün sabah tartıldım ve 70 çıktım hoppp diyete başladım
biraz önce yine tartıldım 68,5 ödem atıyom sanırım heyoooo
şeytana uyup bozmassam hedeflediğim kiloya düşcem inş
Süpersin 1 günde okadar ödemi nasıl attın ayol extra bişey yaptınmı

Her gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt 1 çay k pulbiber yarım limon karıştırıp ye göbek eriten kür ayrıca evde youtuba zumba yaz videodan yarım saat oyna acayip enerji harcatiyo
Hehe iyiymiş deniycem ama pek oynamada yetenekli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…