2014 Kasım Anneleri

KıZlar ya ben.bise sorcam sizin bebislerdr.cok hareketlimi yaa memlekte geldim.kim.gorse oyle diyor.ben daha once cock fazla gormedigim icin.normal diyordum ama baska.cocuklarda gorunce bisaniye bile.sabit.oyalandgini.gormedim hep.kipir kipir suan yatakta yatarken.bile yatagin ortasinda ters vaziyette buluyorum .s ya hiperaktifse İnşallah normaldir dr a gotursemmi.yine.birileri kafami bulandirdi.

Canım öyle bir tanıyı şimdi koyamazlar herhalde. Yani dikkat eksikliği de önemli bir belirti diye biliyorum. Bunu şimdiden anlayamazlar yani. Bence daha şimdiden kafanı bulandırma.

Cok zordayim kizlar kizim geceleri on defadan fazla kalkmaya baslamisti emip uyuyordu simdi hic uyumuyor.. Dun geceden beri gunduz de dahil aglama mizirdanma modunda hafif de atesi var dis mi acaba diyoruz.. Cok gazli bi bebegim oldugundan insallah disi kolay atlatiriz diyordum ama bu hayalim de suya dustu sanirim.. Ya bu bes alti cocuk doguranlar nasil bakiyor ben anlamiyorum benim ilk cocukta pilim bitti...

Her gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt 1 çay k pulbiber yarım limon karıştırıp ye göbek eriten kür ayrıca evde youtuba zumba yaz videodan yarım saat oyna acayip enerji harcatiyo
Evet spora giderken dans dersinde zumbada vardi gercekten super terletiyodu

Kızlar ek gidalara henuz baslamadim fakat bugün elma rendeledim ve icine azcik tarcin ekledim. Bebeğim cok sevdi.2 cay kasigi yedi. Sormak istedigim muzu ve yogurdu ne zmaan?& nasil verecegim ??")()

canım yoğurrta başlayabilirsinzamanı çünkü bende başladım daha vermedim ama yoğurtunu yaptık eğer olduysa bugün vericek kv.tarçın için erken ama keşke atmasaydın elma püresi tamam da.muz için bişey diyemem veren de var ama kabız da yapabilir biraz daha bekle istersn.

Biz birde geçen gün oğlumun fotolarini cektirdik sizlerede fikir olsun diye atmak istedim

ayyy yerimm maşallah tontişeee nasıl tatlı tam yemelik valla..
çok iyi fikir bence canım bende diodum böle biraz daha büyüsün ayakta durmaya başlıo ya düşüo tam duramıo falan ozaman çektirim güzel pozlar çıkar diye böle de güzel olmuş ama eve gelmesi iyi olmuş.1 gün bizden büyüksünüz :=)
ek gıdaya başlamışmıydın.

Ben bigün ıspanak bigün kabak vs her gün Değişiyor işte bide öyle dene

Onları püre halinde mi veriyorsun canım haşladıktan sonra... Ben kabak ıspanak felan hiç vermedim daha..

Alla alla
Sevmio demekki
Muz denedinmi

Muz hiç denemedim canım erken diye düşünüyorum ne bilim..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm

Tebrik ederimmm canımmmmmm

Aboooouuuuuuuuvvv aman aman : ) Bizim uzak bir akrabanın da kızı 8 aylık o da gebe olduğunu öğrenmiş şok olmuş ve ben korkmaya başladım ya... Evde o plastik de bitti eşim de almıyor henüz sanırım utanıyor almaya : ) Kendimizce korunuyoruz ama korkuyorum ya... Madem almıyorsun mik mik yok diyorum ama nerdeeee haftada en az 3

Bizim buralarda oldukça yaygın yapılır. Tabi eskiden böyle konseptler falan yoktu, şimdi herşey çok sosyetik oldu Evet canım gelenlere dağıtmak için hatıra olsun diye, bir kaç fikir var aklımda ama en hoşuma giden bu oldu. İnternette buldum, üzerine istediğini yazdırabiliyorsun, çok hoşuma gitti ama bakalım daha karar vermedim.

Bir yapalım da resim atarım buraya da.

Eklentiler

• 13977452041_b.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 120
Günaydınnnn herkese...
Mayısın 6 sında aşımız var onun paniği sardı beni şimdiden.. Hem de bacaktanmış 3 tane... Oğlumun bacakları da nedense her aşıdan sonra 5-6 saat sonra o kadar çok ağlıyor ki kızarıyor şişiyor mahvoluyor ağlamaktan kıpırdatamıyor...

Merhabaaaaa nasılsın canım?
Bizde de yoktur ama bir arkadaş da yapmıştı sanırım 6 ay mevlüdü diyordu... Çok güzel oluyor gerçekten...

Canim peki emziriyormusun yoğurt kürünün anne sütüne bi etkisi varmı onu merak ettim ve göbek eritmede faydasını gördün mü

günaydınnnn..
berbat 2 gün geçirdim oğlumda biraz soğuk algunlığı var birde şu gece ağlamaları beni benden etti..dün işe gelemedim...,

lilipit tebrik ederim tatlım çok sevindim
bercemgul maşallah oğluna tatlım ne kadar güzel olmuş fotoler..çok seksi yanii dmeden edemicemmm

sorma bizde aynıyızz..
bir yerde bayılıp kalıcamm..
ben 2. çocuğu hiç düşünemiyorum bile şu anda

Canim peki emziriyormusun yoğurt kürünün anne sütüne bi etkisi varmı onu merak ettim ve göbek eritmede faydasını gördün mü
yoğgurt pul biber ve limonun emzirmeye etkisi olmaz sanırım bende akşam yapıcam

aşı deme banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…