2014 Kasım Anneleri

ben dogum gunu bıle yapamayacagım esım bosa masraf oldugunu dusunuyor herseyı sorma :))))))
ama bunlar cok guzel anı oluyor
kımse annelerı anlamıyor
nilcim cok sanslısın

Kız doğum günü yapmadan olur mu, üstelik bir de ilk doğum günü. Valla olabildiğince ihtişamlı olmalı. Bir de şu var, biz eşimle evlenirken, ben hep aman bu olmasın, olsun napalım bu da eksik olsun dedim. Yemekli düğün istedim, herkesi çağırınca altından kalkamayız diye normal düğün yaptık, nişanım olacağı zaman babamın işlerinde sorun olmuştu onu da istediğim yerde yapamadım. Bir daha doğsam yine eşimle evlenirim ama, bazı şeyler çok içimde kaldı. Yine de canımız sağ olsun, Allah evimden huzuru eksik etmesin ama eşime Melis doğduktan sonra söyledim "6 ay kınası da yapacağım, doğum günü de sakın karışma zaten herşey içimde kaldı bırak kızımla ilgili hayallerimi gerçekleştireyim" dedim. Yap tabi dedi

ay sgl cnm kısmetlı yavrum bnm
Allah emegımın karsılıgını verdı
demekkı kızlar anneler herseyı yapabılır

Canım tebrikler, Allah emeklerinin karşılığını vermiş ne güzel.

Ya birşey söylemek istiyorum lütfen kusura bakma, sizin etrafınızda nasıl insanlar var Allah aşkına ya. Çocuk bu ya, hareketli olacak tabi ki, daha yeni kendilerine geldiler, ellerini kollarını keşfediyorlar. Dış dünyayı tanıyorlar, nesnelere bakıyorlar, tepkiler veriyorlar. Bunlar gayet doğal şeyler, Melis çok sakin bir bebek olmasına rağmen o da kıpır kıpır bir an gözden kaçırmaya gelmiyor, artık sürekli yere koyuyorum. Bir anda dönüyor, bir anda kafasıyla ayakları yer değiştiriyor. Sende lütfen biraz rahat ol, herkesin söylediğini böyle dikkate alıp hayat boyu acaba böyle mi acaba şöyle mi diye ömür geçer mi? Ve ben şuna kesinlikle inanıyorum ki, sadece hamileyken değil şu an bile bebekler bizim stresimizden etkileniyor. Aklınıza hemen kötü şeyler getirmek yerine, sağlıklı bir bebeğiniz olduğu için rahatlayıp şükredin.

Merhabaaaaa nasılsın canım?
Bizde de yoktur ama bir arkadaş da yapmıştı sanırım 6 ay mevlüdü diyordu... Çok güzel oluyor gerçekten...

Bakalım inşallah güzel olur, baya kafa yordum çünkü süslemesi, ikram menüsü, pastası vs. Bir de aynı günün akşamı eşimin doğum günü, onun içinde ayrı bir etkinlik düşünüyorum bir yandan.

Oh oh iki kutlama birden.. Süpermiş valla... Hadi bakalım kolay gelsinnnnn

GÜZEL OLUR EVET DEĞİŞİK BEN İLK DEFA SENDEN DUYDUM.
NE VAR PEKİ BUNLARDA ŞIK Bİ GÖRÜNTÜ ŞİŞEDEKİ GÜL SUYU MU ACABA KESEDE Kİ LAVANTA FALAN SABUN FALAN DA YAPABİLİRSİN.

Eveeet asi demeyin off
3unde 6.ay asisini olduktan sonra 1yasina kadar asi yok en azindan bununla avunalim anneler

Aynı gün doğmuş bebişlerimiz ama bize 6 mayısta gelin dediler o kadar gün farkından bişi olmaz herhalde di mi.. Bi atlatsaydık şu aşıyı da... Bir de kilosunu çok merak ediyorum oğlumun.. İnşallah iyidir..

bende yaptım hiç yoğurt tadı gibi değil,tatlımsı gibi : )

Activiadan baskasi tutmuyor
B en activia ile yaptım ama tadını yine de beğenmedim. Ev yoğurdu gibi gelmedi. Yanlış bişey mi yaptım diyeceğim ama normal mayaladım işte. Püf noktası falan mı var metbelim.
Valla canım hiç belli olmuyor dün iki kez sağabildim iş yerinde toplam 190 çıktı. Çok dengesiz :)
130 cc cikti sagiyrm hala damla damla
Cok sukur bugun daha iyi
Sabah 20 cc zor cikmisti
Maş Allah canım. Ben artık bu ayına kadar getirdik ya bundan sonra da olur diyerek rahat düşünmeye çalışıyorum.
Sırf yatağımıza alıyoruz diye mi o saatte kalkıyor. 6 - 6:30 da kalkıyor oynuyoruz. 7:30 da evden çıkıyorum annem hemen uyutuyor. Benim çıkmamı bekliyor resmen :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Çok sevindim tebrikler.
hiç bir şeye güven yok anlaşılan. Ablam 5 aylık bebeği varken hamile kaldı. iki bebk arası 14 ay. İnanılmaz zor zamanlardı.
Kızım olsaydı bende yapacaktım. Yeğenime yaptık çok güzel oluyor. İnş Allah seninde herşeyin istediğin gibi olur. Unutamayacağınız bir anı olarak kalır.
Not: havalarda bi ısınamadı komşum

inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur, insanın imkanı elverdiği sürece yapmalı bu tarz etkinlikler hem çok güzel bi anı olarak kalıyor, ben eşime dedim yapmak istiyorum sağolsun destek oldu , eşim tarafında hiç bilmezler böyle şeyleri ne evlenecek çiftler çeyiz sermesi yapar, ne bebek mevlüdü yapmışlar ne diş buğdayı ne ilk doğum günleri ben elif de kırkım çıkar çıkmaz kurbanımızı kestik mevlüt yaptık diş buğdayını senin gibi elimden geldiğince süslü püslü yaptım ilkj doğum gününü de aynı şekilde şimdi, Zeynep oldu onda da ablasına ne yaptıysam hiç eksik koymadan aynen yapıyorum öyle kalabalığından da ikramımdan da sakınmıyorum çağrıyorum gelmek isteyen buyurup geliyor, ve şuan eşimin akrabalarının da da yapanlar olmaya başladı güzel şeyler insanın içinde kalmıyor

GÜZEL OLUR EVET DEĞİŞİK BEN İLK DEFA SENDEN DUYDUM.
NE VAR PEKİ BUNLARDA ŞIK Bİ GÖRÜNTÜ ŞİŞEDEKİ GÜL SUYU MU ACABA KESEDE Kİ LAVANTA FALAN SABUN FALAN DA YAPABİLİRSİN.

Canım kesenin içinde lavanta var, şişe de gül suyu galiba. Ben doğum hatırası olarak zaten sabun yaptırmıştım. Bu sefer de böyle birşey olabilir gibi geldi. Bakalım, seçenek çok olunca insan karar veremiyor.

Nerelerdesin komşum sen ya, arada bir görünüp kayboluyorsun. Yazmaya bile fırsat olmuyor. Bende hevesle bekliyorum havaların ısınmasını, geçenlerde güzeldi ama kısa sürdü. Neyse hafta sonundan itibaren düzelmeye başlayacakmış inşallah. Aynı mahallede oturuyoruz bir görüşemedik

İnşallah canım, çok heveslendim valla, bakalım güzel olur umarım.

Aynen öyle canım, imkanlar çerçevesinde bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Benim eşimin tarafı da bilmez böyle şeyleri, çeyiz serme deyince, aklıma geldi. Çeyizim gidecek kv telefon açmıştı "benimde gelmem gerekiyor mu çeyiz almaya?" diye Biz de 40'ı çıkmadan yapılır mevlüt, o yüzden ben 36 günlüktü yaptım. Şimdi sıra 6 ay kınasında. İnsana güzel hatıralar bırakıyor böyle şeyler.

he hee çok güldüm sen kal evinde zahmet etme ben müsait olunca seni çağırırım gel oturmaya diye deseydin kv.ne

GEÇMİŞ OLSUN CANIM NASIL ŞİMDİ PEKİ DÜN HASTA DİYE Mİ GELMEDİN UYKUSUZLUKTAN MI.ZOR YA VALLA RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN.

EVET ÇOK SEÇENEK VAR GERÇEKTEN ARAŞTIR BAKALI PAYLAŞ BULDUKÇA BİZEDE FİKİR OLSUN.

bennim.zumbayi yapcak enerjm.kalmiyoyaa maşallah sana
Cnm istedikten sonra hepsi oluyo benim oglumda çok mizmiz inan ama ben onu karşıma alıp yapıyorum o da susuyor 1 taşla 2 kuş yani
Ayy bu nasıl bir şey yaaa :) Maşallah çok tatlı, çok yakışıklı paşa.
Sağol tatlim
Evet spora giderken dans dersinde zumbada vardi gercekten super terletiyodu
Aşırı terliyorum hemde
Cnm henüz başlamadım ama tattirdim elma suyu armut suyu yoğurt fln 6 aydan sonra tam gecicez
Canim peki emziriyormusun yoğurt kürünün anne sütüne bi etkisi varmı onu merak ettim ve göbek eritmede faydasını gördün mü
sakıncası yok tabiki gördüm göbeğim baya gitti

Gunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…