- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
aşı deme banaa
ben dogum gunu bıle yapamayacagım esım bosa masraf oldugunu dusunuyor herseyı sorma :))))))
ama bunlar cok guzel anı oluyor
kımse annelerı anlamıyor
nilcim cok sanslısın
ay sgl cnm kısmetlı yavrum bnm
Allah emegımın karsılıgını verdı
demekkı kızlar anneler herseyı yapabılır
KıZlar ya ben.bise sorcam sizin bebislerdr.cok hareketlimi yaa memlekte geldim.kim.gorse oyle diyor.ben daha once cock fazla gormedigim icin.normal diyordum ama baska.cocuklarda gorunce bisaniye bile.sabit.oyalandgini.gormedim hep.kipir kipir suan yatakta yatarken.bile yatagin ortasinda ters vaziyette buluyorum .s ya hiperaktifse İnşallah normaldir dr a gotursemmi.yine.birileri kafami bulandirdi.
Merhabaaaaa nasılsın canım?
Bizde de yoktur ama bir arkadaş da yapmıştı sanırım 6 ay mevlüdü diyordu... Çok güzel oluyor gerçekten...
Bakalım inşallah güzel olur, baya kafa yordum çünkü süslemesi, ikram menüsü, pastası vs. Bir de aynı günün akşamı eşimin doğum günü, onun içinde ayrı bir etkinlik düşünüyorum bir yandan.
Ben muz tattirdim birde yumurta sarisi tattirdim bugun ananas vericem bakalim boyle boyle gidiyoruzsen başladın mı tattırmalara canımm
aşı deme banaa
Aynı duyguları paylaşıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz paniklendimmm[/QUOTE
Eveeet asi demeyin off
3unde 6.ay asisini olduktan sonra 1yasina kadar asi yok en azindan bununla avunalim anneler
Bizim buralarda oldukça yaygın yapılır. Tabi eskiden böyle konseptler falan yoktu, şimdi herşey çok sosyetik olduEvet canım gelenlere dağıtmak için hatıra olsun diye, bir kaç fikir var aklımda ama en hoşuma giden bu oldu. İnternette buldum, üzerine istediğini yazdırabiliyorsun, çok hoşuma gitti ama bakalım daha karar vermedim.
Bir yapalım da resim atarım buraya da.
bende yapmak istiyorum da anne sütünü acı yaparmı diye düşündüm, deneyeyim o zaman canımyoğgurt pul biber ve limonun emzirmeye etkisi olmaz sanırım bende akşam yapıcam
Eveeet asi demeyin off
3unde 6.ay asisini olduktan sonra 1yasina kadar asi yok en azindan bununla avunalim anneler
bende yaptım hiç yoğurt tadı gibi değil,tatlımsı gibi : )
B en activia ile yaptım ama tadını yine de beğenmedim. Ev yoğurdu gibi gelmedi. Yanlış bişey mi yaptım diyeceğim ama normal mayaladım işte. Püf noktası falan mı var metbelim.Activiadan baskasi tutmuyor
Valla canım hiç belli olmuyor dün iki kez sağabildim iş yerinde toplam 190 çıktı. Çok dengesiz :)HADİ YA AMA DÜN BEN ALDIM NORMAL SÜT GİBİ KUTUDA DEVAM SÜTÜ YAZIODU O NE OZAMAN PEKİ TOZ DAN YOĞURT NASIL YAPILIOKİ SUYLA MAMA HALİNE GETİRON SONRA MAYA MI KATION Kİ ACABA.
CANIM MAŞALLAH SENİN SÜTÜN İYİ 2 SAATTE BİR ÇIKIOSA ÇOK İYİ.BEN SABAH 10 DA BİDE 3 DE YAPIOM ÇOK FAZLA ÇIKMIO OKADAR SAAT ARAALRINDA 350 ÇIKIOSA ÇOK İYİ.SEN BIRAKMAZ CANIM BENDE DEDİM BİBERON ALIŞIRSA MEMEYİ UNUTUR ÇOK ŞÜKÜR DEĞİŞME OLMADI.
OZAMAN O BİLDİĞİMİZ MAMA YANİ BENİM ALDIĞIM NİE ÖLE DEĞİLDİ YA YOĞURT YAPICAM DİE ALDIM DÜN BİLDİĞİM SÜTTÜ YANİ.
İYİ OZAMAN MAŞALLAH EK GIDA VERİOMUYDUN SEN YOKSA ANNE SÜTÜMÜ YADA MAMA İYİ DURMUŞ ÇÜNKÜ OKADAR.
BEN O AMAÇLI ALDIM CANIM TOZ DEĞİLDİ BİLDİĞİM SÜTTÜ HERO BABY ÜZERİNDE DEVAM SÜTÜ YAZIO YOĞURT YAPICAM DİYE ALDIM VALLA.BİLDİĞİMİZ YOĞURT MAYALAMA GİBİ YAPICAZ İŞTE.BAKALIM ARTIK.KEÇİ SÜTÜ BULDUM GERÇİ ONLA YAPICAM ARTIK
DİREK VERMİCEM ZATEN BEN YOĞURT YAPMAK İÇİN ALDIM CANIM.
YANLIŞ ALINTI YAPMIŞIN NEYE CEVAP VERDİN ANLAMADIM CANIM BENM YAZDIĞIMA KARŞI AMA HANGİSİNE := )
Maş Allah canım. Ben artık bu ayına kadar getirdik ya bundan sonra da olur diyerek rahat düşünmeye çalışıyorum.130 cc cikti sagiyrm hala damla damla
Cok sukur bugun daha iyi
Sabah 20 cc zor cikmisti
Sırf yatağımıza alıyoruz diye mi o saatte kalkıyor. 6 - 6:30 da kalkıyor oynuyoruz. 7:30 da evden çıkıyorum annem hemen uyutuyor. Benim çıkmamı bekliyor resmen :)Onu o haldeyken kucaklamak çok hoşuma gidiyor benim mi bu diyorum Allahıma şükürler olsun diyorum hep.tracy hoggun kitabında erken uyanmalar için yatağımıza almamızı sebep yazmış.bebek mutlu oluyor ve yatağa alınacağını biliyormuş hep o vakitte : )))
Çok sevindim tebrikler.kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Kızlaar dün kaza kurşununa kurban gittimhehe o plastik şey yırtıldı ve bennde filim koptı oyyy düşüncesi bile kabuslar gördürdü bana sabah gidip ertesi gün hapı aldım çok pahalı ya 50 tl içim yandı yeminle Aman çok dikkatli olun hiç bişeye güvenmeyin valla tedbiri elden bırakmayın, bi arkadaşım 5 aylık bebeği var hem eşi korunuyormuş hemde kendisi ilaç kullanıyormuş ve sonuç olarak nasıl oldu bilmiyorum ama 5 haftalık hamile doktor iki kese var ikiz olabilir demiş
Kızım olsaydı bende yapacaktım. Yeğenime yaptık çok güzel oluyor. İnş Allah seninde herşeyin istediğin gibi olur. Unutamayacağınız bir anı olarak kalır.Bizim buralarda oldukça yaygın yapılır. Tabi eskiden böyle konseptler falan yoktu, şimdi herşey çok sosyetik olduEvet canım gelenlere dağıtmak için hatıra olsun diye, bir kaç fikir var aklımda ama en hoşuma giden bu oldu. İnternette buldum, üzerine istediğini yazdırabiliyorsun, çok hoşuma gitti ama bakalım daha karar vermedim.
Bir yapalım da resim atarım buraya da.
Aynı duyguları paylaşıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz paniklendimmm
Kız doğum günü yapmadan olur mu, üstelik bir de ilk doğum günü. Valla olabildiğince ihtişamlı olmalı. Bir de şu var, biz eşimle evlenirken, ben hep aman bu olmasın, olsun napalım bu da eksik olsun dedim. Yemekli düğün istedim, herkesi çağırınca altından kalkamayız diye normal düğün yaptık, nişanım olacağı zaman babamın işlerinde sorun olmuştu onu da istediğim yerde yapamadım. Bir daha doğsam yine eşimle evlenirim ama, bazı şeyler çok içimde kaldı. Yine de canımız sağ olsun, Allah evimden huzuru eksik etmesin ama eşime Melis doğduktan sonra söyledim "6 ay kınası da yapacağım, doğum günü de sakın karışma zaten herşey içimde kaldı bırak kızımla ilgili hayallerimi gerçekleştireyim" dedim. Yap tabi dedi
Canım tebrikler, Allah emeklerinin karşılığını vermiş ne güzel.
Ya birşey söylemek istiyorum lütfen kusura bakma, sizin etrafınızda nasıl insanlar var Allah aşkına ya. Çocuk bu ya, hareketli olacak tabi ki, daha yeni kendilerine geldiler, ellerini kollarını keşfediyorlar. Dış dünyayı tanıyorlar, nesnelere bakıyorlar, tepkiler veriyorlar. Bunlar gayet doğal şeyler, Melis çok sakin bir bebek olmasına rağmen o da kıpır kıpır bir an gözden kaçırmaya gelmiyor, artık sürekli yere koyuyorum. Bir anda dönüyor, bir anda kafasıyla ayakları yer değiştiriyor. Sende lütfen biraz rahat ol, herkesin söylediğini böyle dikkate alıp hayat boyu acaba böyle mi acaba şöyle mi diye ömür geçer mi? Ve ben şuna kesinlikle inanıyorum ki, sadece hamileyken değil şu an bile bebekler bizim stresimizden etkileniyor. Aklınıza hemen kötü şeyler getirmek yerine, sağlıklı bir bebeğiniz olduğu için rahatlayıp şükredin.
Bakalım inşallah güzel olur, baya kafa yordum çünkü süslemesi, ikram menüsü, pastası vs. Bir de aynı günün akşamı eşimin doğum günü, onun içinde ayrı bir etkinlik düşünüyorum bir yandan.
GÜZEL OLUR EVET DEĞİŞİK BEN İLK DEFA SENDEN DUYDUM.
NE VAR PEKİ BUNLARDA ŞIK Bİ GÖRÜNTÜ ŞİŞEDEKİ GÜL SUYU MU ACABA KESEDE Kİ LAVANTA FALAN SABUN FALAN DA YAPABİLİRSİN.
Kızım olsaydı bende yapacaktım. Yeğenime yaptık çok güzel oluyor. İnş Allah seninde herşeyin istediğin gibi olur. Unutamayacağınız bir anı olarak kalır.
Not: havalarda bi ısınamadı komşum
inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur, insanın imkanı elverdiği sürece yapmalı bu tarz etkinlikler hem çok güzel bi anı olarak kalıyor, ben eşime dedim yapmak istiyorum sağolsun destek oldu , eşim tarafında hiç bilmezler böyle şeyleri ne evlenecek çiftler çeyiz sermesi yapar, ne bebek mevlüdü yapmışlar ne diş buğdayı ne ilk doğum günleri ben elif de kırkım çıkar çıkmaz kurbanımızı kestik mevlüt yaptık diş buğdayını senin gibi elimden geldiğince süslü püslü yaptım ilkj doğum gününü de aynı şekilde şimdi, Zeynep oldu onda da ablasına ne yaptıysam hiç eksik koymadan aynen yapıyorum öyle kalabalığından da ikramımdan da sakınmıyorum çağrıyorum gelmek isteyen buyurup geliyor, ve şuan eşimin akrabalarının da da yapanlar olmaya başladı güzel şeyler insanın içinde kalmıyor
he hee çok güldüm sen kal evinde zahmet etme ben müsait olunca seni çağırırım gel oturmaya diye deseydin kv.neAynen öyle canım, imkanlar çerçevesinde bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Benim eşimin tarafı da bilmez böyle şeyleri, çeyiz serme deyince, aklıma geldi. Çeyizim gidecek kv telefon açmıştı "benimde gelmem gerekiyor mu çeyiz almaya?" diyeBiz de 40'ı çıkmadan yapılır mevlüt, o yüzden ben 36 günlüktü yaptım. Şimdi sıra 6 ay kınasında. İnsana güzel hatıralar bırakıyor böyle şeyler.
Canım kesenin içinde lavanta var, şişe de gül suyu galiba. Ben doğum hatırası olarak zaten sabun yaptırmıştım. Bu sefer de böyle birşey olabilir gibi geldi. Bakalım, seçenek çok olunca insan karar veremiyor.
Nerelerdesin komşum sen ya, arada bir görünüp kayboluyorsun. Yazmaya bile fırsat olmuyor. Bende hevesle bekliyorum havaların ısınmasını, geçenlerde güzeldi ama kısa sürdü. Neyse hafta sonundan itibaren düzelmeye başlayacakmış inşallah. Aynı mahallede oturuyoruz bir görüşemedik
İnşallah canım, çok heveslendim valla, bakalım güzel olur umarım.
Uslu durmak lazım o zamanCanım norlevo kalkmışElla satılıyor sadece oda tek oldugundan 50 tl
Cnm istedikten sonra hepsi oluyo benim oglumda çok mizmiz inan ama ben onu karşıma alıp yapıyorum o da susuyor 1 taşla 2 kuş yanibennim.zumbayi yapcak enerjm.kalmiyoyaa maşallah sana
Sağol tatlimAyy bu nasıl bir şey yaaa :) Maşallah çok tatlı, çok yakışıklı paşa.
Aşırı terliyorum hemdeEvet spora giderken dans dersinde zumbada vardi gercekten super terletiyodu
Cnm henüz başlamadım ama tattirdim elma suyu armut suyu yoğurt fln 6 aydan sonra tam gecicezayyy yerimm maşallah tontişeee nasıl tatlı tam yemelik valla..
çok iyi fikir bence canım bende diodum böle biraz daha büyüsün ayakta durmaya başlıo ya düşüo tam duramıo falan ozaman çektirim güzel pozlar çıkar diye böle de güzel olmuş ama eve gelmesi iyi olmuş.1 gün bizden büyüksünüz :=)
ek gıdaya başlamışmıydın.
sakıncası yok tabiki gördüm göbeğim baya gittiCanim peki emziriyormusun yoğurt kürünün anne sütüne bi etkisi varmı onu merak ettim ve göbek eritmede faydasını gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?