Hepsini suda haşlıyorum daha sonra blenderdan geçiriyorum tabağa koyunca 1 Çay kaşığı zeytin Yağı ekliyorum Brokoli felan hepsini dene çok şükür benim kızım sevdi yiyorOnları püre halinde mi veriyorsun canım haşladıktan sonra... Ben kabak ıspanak felan hiç vermedim daha..
Muz hiç denemedim canım erken diye düşünüyorum ne bilim..
Tebrik ederimmm canımmmmmm
Aboooouuuuuuuuvvv aman aman : ) Bizim uzak bir akrabanın da kızı 8 aylık o da gebe olduğunu öğrenmiş şok olmuş ve ben korkmaya başladım ya... Evde o plastik de bitti eşim de almıyor henüz sanırım utanıyor almaya : ) Kendimizce korunuyoruz ama korkuyorum ya... Madem almıyorsun mik mik yok diyorum ama nerdeeee haftada en az 3
İzleme süresi 1 ay Canım 6.ay aşısı 3 bacaktan 1 ağızdan iğnelerin 2 si pek değilde biri fenaAynı gün doğmuş bebişlerimiz ama bize 6 mayısta gelin dediler o kadar gün farkından bişi olmaz herhalde di mi.. Bi atlatsaydık şu aşıyı da... Bir de kilosunu çok merak ediyorum oğlumun.. İnşallah iyidir..
Yetişemiyorum komşum ya :) işten eve gidince Eymen le oynayıp onunla uğraşmaktan pertim çıkıyor. 10 dedinmi Eymen uyuduysa ben de kesin yatarım :) En kötü ihtimalle şaypa da buluşuveririz :)Canım kesenin içinde lavanta var, şişe de gül suyu galiba. Ben doğum hatırası olarak zaten sabun yaptırmıştım. Bu sefer de böyle birşey olabilir gibi geldi. Bakalım, seçenek çok olunca insan karar veremiyor.
Nerelerdesin komşum sen ya, arada bir görünüp kayboluyorsun. Yazmaya bile fırsat olmuyor. Bende hevesle bekliyorum havaların ısınmasını, geçenlerde güzeldi ama kısa sürdü. Neyse hafta sonundan itibaren düzelmeye başlayacakmış inşallah. Aynı mahallede oturuyoruz bir görüşemedik
İnşallah canım, çok heveslendim valla, bakalım güzel olur umarım.
Benim eşimin tarafıda bilmez. Ben mevlütü 17 günlükken yaptım. çokta kolay oldu hiç zorlanmadık. Ördekli kültür merkezinde yaptık mevlütten sonra tertemiz evime geldim :)Aynen öyle canım, imkanlar çerçevesinde bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Benim eşimin tarafı da bilmez böyle şeyleri, çeyiz serme deyince, aklıma geldi. Çeyizim gidecek kv telefon açmıştı "benimde gelmem gerekiyor mu çeyiz almaya?" diyeBiz de 40'ı çıkmadan yapılır mevlüt, o yüzden ben 36 günlüktü yaptım. Şimdi sıra 6 ay kınasında. İnsana güzel hatıralar bırakıyor böyle şeyler.
Hepsini suda haşlıyorum daha sonra blenderdan geçiriyorum tabağa koyunca 1 Çay kaşığı zeytin Yağı ekliyorum Brokoli felan hepsini dene çok şükür benim kızım sevdi yiyor
İzleme süresi 1 ay Canım 6.ay aşısı 3 bacaktan 1 ağızdan iğnelerin 2 si pek değilde biri fena
Cnm istedikten sonra hepsi oluyo benim oglumda çok mizmiz inan ama ben onu karşıma alıp yapıyorum o da susuyor 1 taşla 2 kuş yani
Sağol tatlim
Aşırı terliyorum hemde
Cnm henüz başlamadım ama tattirdim elma suyu armut suyu yoğurt fln 6 aydan sonra tam gecicez
sakıncası yok tabiki gördüm göbeğim baya gitti
Gunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela
Mik mik mi ayy çok güldümOnları püre halinde mi veriyorsun canım haşladıktan sonra... Ben kabak ıspanak felan hiç vermedim daha..
Muz hiç denemedim canım erken diye düşünüyorum ne bilim..
Tebrik ederimmm canımmmmmm
Aboooouuuuuuuuvvv aman aman : ) Bizim uzak bir akrabanın da kızı 8 aylık o da gebe olduğunu öğrenmiş şok olmuş ve ben korkmaya başladım ya... Evde o plastik de bitti eşim de almıyor henüz sanırım utanıyor almaya : ) Kendimizce korunuyoruz ama korkuyorum ya... Madem almıyorsun mik mik yok diyorum ama nerdeeee haftada en az 3
Hehe zaten haftada 1 zor görüyorum adamı ondada başıma gelene bak
Uslu durmak lazım o zaman
Canım sen anne sütü veriyordun dimi neden ilk etapta Muhallebi yapacaksınki meyve suyu ve meyve püresiyle başlasan daha iyi bence ben ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu 6. Ayını girsin öyle Muhallebi vermeyi düşünüyorum yani bundan sonra başlıycamGunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela
Tuz yok bebeklere ben ilk vermemde Çatalla ezdim verdim kızım yemedi mecbur blenderdan geçirdimAnladım canım ben de öyle tek tek deneyeyim olmazsa... Hiç tuz felan atılmıyor zaten değil mi...
Ay off.. Çok mu kötü : (
Mik mik mi ayy çok güldümBenim eşimde utanıyor internetten sipariş veriyo artıj yoksa kapılar kapalı biliyo
Tuz yok bebeklere ben ilk vermemde Çatalla ezdim verdim kızım yemedi mecbur blenderdan geçirdim
Cok sagol canımSADECE ANNE SÜTÜ MÜ PEKİ CANIM.MAMAMI VERİOSUN BİZDE 5,50 AYLIĞIZ ELMA SUYU VERDİM VE YOĞURT YAPTIM OLDUYSA BAKALIM BUGÜN DE YOĞURTTAN BAŞLICAM.
APTAMİLİN KAŞIK MAMASI VAR 4.AYDAN İTİBAREN SÜTLÜ PİRİNÇLİ ALIP YAPABİLİRSİN GAYET GÜZEL O SUYLA YAPILIO DİREK.
Suyunu az koyarsın göz kararı azcık kalır suyu sonra geçirirsin puding kıvamında olsun işteÇok katı olmuyordur herhalde suyundan da azcık katıyor musun yoksa sadece zeytin yağı yeterli oluyor mu eve gidince deneyeyim bakayım yiyecek mi
Ya canım dr az kılo aldı dıye kafamı allak bullak ettı ya. 300 gram almış sadece bı suru tahlıl istedı cok çiş yok kan. Yapmadm hiçbirini cıktm geldım. Ek gıdada meyve suyu pure muhallebi yogurt verıcez dedı Bıdahakı aya sebze corbası ve kahvaltı dedı. Şimdi neyle başlıcam hiç bilmıyorum. Neolur yardm edın kafam çok karıştıCanım sen anne sütü veriyordun dimi neden ilk etapta Muhallebi yapacaksınki meyve suyu ve meyve püresiyle başlasan daha iyi bence ben ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu 6. Ayını girsin öyle Muhallebi vermeyi düşünüyorum yani bundan sonra başlıycam
GEÇMİŞ OLSUN CANIM NASIL ŞİMDİ PEKİ DÜN HASTA DİYE Mİ GELMEDİN UYKUSUZLUKTAN MI.ZOR YA VALLA RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN.
Oda çok şey istiyormuş ama alsın netten işte yada sen al vala kendini riske atmaHe ya bizim gebe olmadan önce bi topiğim vardı orda ona mik mik derdik hepBak o aklıma gelmedi söyleyeyim belki internetten alır.. Almıyor ya ne zevkinden vazgeçiyor ne de alıyor sinir oluyorum he... İnternetten de alış verişe aşırı karşı bi insan bakalım bi söylim : )
Gunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela
merhaba anneler bende inşaallah 2015 kasım annesi olacam :) tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben 9+2 haftalığım hiç belirti yaşamadım sadece tiksinme olayım oldu bi kaç şeyden sizlerden yorum alabilir miyim sizzlerde nasıldı genel olarak
Oda çok şey istiyormuş ama alsın netten işte yada sen al vala kendini riske atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?