2014 Kasım Anneleri

Hepsini suda haşlıyorum daha sonra blenderdan geçiriyorum tabağa koyunca 1 Çay kaşığı zeytin Yağı ekliyorum Brokoli felan hepsini dene çok şükür benim kızım sevdi yiyor

İzleme süresi 1 ay Canım 6.ay aşısı 3 bacaktan 1 ağızdan iğnelerin 2 si pek değilde biri fena

Yetişemiyorum komşum ya :) işten eve gidince Eymen le oynayıp onunla uğraşmaktan pertim çıkıyor. 10 dedinmi Eymen uyuduysa ben de kesin yatarım :) En kötü ihtimalle şaypa da buluşuveririz :)
Benim eşimin tarafıda bilmez. Ben mevlütü 17 günlükken yaptım. çokta kolay oldu hiç zorlanmadık. Ördekli kültür merkezinde yaptık mevlütten sonra tertemiz evime geldim :)

Hepsini suda haşlıyorum daha sonra blenderdan geçiriyorum tabağa koyunca 1 Çay kaşığı zeytin Yağı ekliyorum Brokoli felan hepsini dene çok şükür benim kızım sevdi yiyor

Anladım canım ben de öyle tek tek deneyeyim olmazsa... Hiç tuz felan atılmıyor zaten değil mi...

İzleme süresi 1 ay Canım 6.ay aşısı 3 bacaktan 1 ağızdan iğnelerin 2 si pek değilde biri fena

Ay off.. Çok mu kötü : (

SADECE ANNE SÜTÜ MÜ PEKİ CANIM.MAMAMI VERİOSUN BİZDE 5,50 AYLIĞIZ ELMA SUYU VERDİM VE YOĞURT YAPTIM OLDUYSA BAKALIM BUGÜN DE YOĞURTTAN BAŞLICAM.

APTAMİLİN KAŞIK MAMASI VAR 4.AYDAN İTİBAREN SÜTLÜ PİRİNÇLİ ALIP YAPABİLİRSİN GAYET GÜZEL O SUYLA YAPILIO DİREK.

Mik mik mi ayy çok güldüm Benim eşimde utanıyor internetten sipariş veriyo artıj yoksa kapılar kapalı biliyo

Canım sen anne sütü veriyordun dimi neden ilk etapta Muhallebi yapacaksınki meyve suyu ve meyve püresiyle başlasan daha iyi bence ben ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu 6. Ayını girsin öyle Muhallebi vermeyi düşünüyorum yani bundan sonra başlıycam

Mik mik mi ayy çok güldüm Benim eşimde utanıyor internetten sipariş veriyo artıj yoksa kapılar kapalı biliyo

He ya bizim gebe olmadan önce bi topiğim vardı orda ona mik mik derdik hep Bak o aklıma gelmedi söyleyeyim belki internetten alır.. Almıyor ya ne zevkinden vazgeçiyor ne de alıyor sinir oluyorum he... İnternetten de alış verişe aşırı karşı bi insan bakalım bi söylim : )

Tuz yok bebeklere ben ilk vermemde Çatalla ezdim verdim kızım yemedi mecbur blenderdan geçirdim

Çok katı olmuyordur herhalde suyundan da azcık katıyor musun yoksa sadece zeytin yağı yeterli oluyor mu eve gidince deneyeyim bakayım yiyecek mi

Cok sagol canım

Ya canım dr az kılo aldı dıye kafamı allak bullak ettı ya. 300 gram almış sadece bı suru tahlıl istedı cok çiş yok kan. Yapmadm hiçbirini cıktm geldım. Ek gıdada meyve suyu pure muhallebi yogurt verıcez dedı Bıdahakı aya sebze corbası ve kahvaltı dedı. Şimdi neyle başlıcam hiç bilmıyorum. Neolur yardm edın kafam çok karıştı

GEÇMİŞ OLSUN CANIM NASIL ŞİMDİ PEKİ DÜN HASTA DİYE Mİ GELMEDİN UYKUSUZLUKTAN MI.ZOR YA VALLA RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN.

hem hasta diye hemde çok berbattım canım gelemedim..
bugünde gelmeyecektim ama iş arkadaşım zehirlenmiş mecburan geldim..
şükür daha iyi oğlum aklım onda şimdi

Oda çok şey istiyormuş ama alsın netten işte yada sen al vala kendini riske atma

tatlım mama vşitamin için gereki pirinç unu sadece boş kilo yapar mamada koyki besinli olsun

Merhaba canım ben bi ara sizin topiğe de yazmıştık eski günlerimi hatılamıştım... Herkeste o kadar farklı oldu ki mesela ben 7. haftadan 16. haftaya kadar 24 saat mide bulantısı çektim.. İnsan gibi yemek yemeyi bırak su bile içemiyordum sadece yeşil elma ve erik... Tebrik ederim bu arada... Hayırlı sağlıklı gelsin dünyaya inşallah...

Oda çok şey istiyormuş ama alsın netten işte yada sen al vala kendini riske atma

Aynen öyle... Önce ona teklif edeyim de sonra kendim almaya bakarım hehralde ne olduğu faturada yazmıyor de mi bazıları pektin dışına yapıştırıyor ya faturayı rezil olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…