2014 Kasım Anneleri

Kızlar dün oğluma özel yaptıgım bişeyi ilk kez begendirebildim çok mutluyum kavonozdaki meyve pürelerinden yiyordu hep hazır yemesini istemiyordum bende evde deneyeyim dedim onlardan güzel oldu normal cam rendede yapınca yemiyordu oğlum 2-3 kuru kayısıyı sıcak suda beklettim 1elma 1 armutuda buharda haşladım blendırdan geçirdim valla çok güzel olduTavsiye ederim

aminnn inşaallah canımm darısı bizlere inşallah her bünye farklı oluyor ama büyüsünde artık hamile olduğumu anliyim

Canım elmayı püre ydirmek için illa haşlamak mı gerekiyor ben de diyordum nasıl yedircem diye...

aminnn inşaallah canımm darısı bizlere inşallah her bünye farklı oluyor ama büyüsünde artık hamile olduğumu anliyim

Önünde çok güzel telaşlar heyecanlar var ohooo... Tadını çıkar gebeliğin...

Bence senin bebegin icin erken muhallebi ben bile her gun yapmiyorum.. Evde yaptigim bos kilo yapar diye hippin pirincli tahilli kasik mamasini aldim baze yatmadan onu veriyorum suyla yapip ama ordaki tarifin yarisini ustune de emziriyorum cunku.. Senin kizinin da alerjisi vardi sanirim o yuzden icine mama koyamiyorum suyla yapiyorum ve de bu yuzden sutsuz kasik mamasindan aldim.. Tahilli fln oldugundan evde yapilan muhallebiden besleyicidir diye dusundum..

Allah bagislasin canim.. Ne guzel ginlerdi yaaa eskiye dondum.. Masallah diyim ben hamileligimde hicbir sorun yasamadim.. bulantidir kusmadir fln illa bir belirti yasamana gerek yok yani belirti yasayim diye yorma kendini tadini cikar.. :) ben aserme nasil oluyor demistim de zorla kendi canima cilek cektirip gece 12de esime aldirmistim sirf hatira ani olsun doye.. Hehehh :))

Allah bagislasin canim.. Ne guzel ginlerdi yaaa eskiye dondum.. Masallah diyim ben hamileligimde hicbir sorun yasamadim.. bulantidir kusmadir fln illa bir belirti yasamana gerek yok yani belirti yasayim diye yorma kendini tadini cikar.. :) ben aserme nasil oluyor demistim de zorla kendi canima cilek cektirip gece 12de esime aldirmistim sirf hatira ani olsun doye.. Hehehh :))[/QUOTE]
aminnn inşaallah canım şanslı azınlıığım belkide :) :)

Tebrik ederim ne mutlu sana. Tadını çıkar bol bol uyu :) Ne kadar rahat huzurlu bir hamileliğin olursa bebeğinde o kadar rahat huzurlu olur bence. Sıkıntısız problemsiz bir hamilelik geçirdim. Mide bulantım kusmam hiç olmadı çok şükür. HErkeste farklı etki ediyor bu hamilelik. Ne olacak diye bekle gün gün fotoğrafını çek karnının nasıl büyüdüğünü gör. Çok güzel bir şey. Sağlıkla yüzünü görmeyi nasip etsin Rabbim.

aminnnn inşaallah o günleri bizde görürürz canımm :) peki belirtinin cinsiyetle ilişkisi varmıdır

Aynen öyle... Önce ona teklif edeyim de sonra kendim almaya bakarım hehralde ne olduğu faturada yazmıyor de mi bazıları pektin dışına yapıştırıyor ya faturayı rezil olmayalım
Yok yazmıyo galiba sağlık ürünü diye yazıyolar

bol su içtim sadece bide yulaf kepeği ay bende şaşırdım valla
ama tabi bu hızla gitmezki canmm
Bende su içiyrm ama gitmedi okadar hahaha 5 gündür yapıyrm 500 gr gitmiş Yulf kepeği hangisinden aldın canım ya bzılarının içinde un da oluyrmş ee ne anladım ozaman

aminnnn inşaallah o günleri bizde görürürz canımm :) peki belirtinin cinsiyetle ilişkisi varmıdır
hmmm sen şimdi cinsiyeti merak ediyorsun Belirtiler ile alakası yok. Dr söyleyene kadar tam emin olamazsın. MEcbur paşa paşa bekleyeceksin. Gerçi dr ın bile yanıldığı kişileri gördük. Bende ki tek belirti iç sesim di. ERkek olacağını hissetmiştim. Eğer öyle bir his varsa doğrudur. Yoksa bekleyeceksin. Kendi zamanımı hatırladım da çok meraklı ama çok güzel zamanlardı.

ayyy bursa şaypa demi :) nasip olursa mayısın sonu kuzenimin düğünü var doburcadayım

Bende su içiyrm ama gitmedi okadar hahaha 5 gündür yapıyrm 500 gr gitmiş Yulf kepeği hangisinden aldın canım ya bzılarının içinde un da oluyrmş ee ne anladım ozaman
sen dukanmı yapıyosun
tansaştan doğalsan diye bi marka canmm

Canlar son bişey sorucam ilk meyve sutu ilemı başlım. Katı meyve sıkıcagndamı sıkıcaz. Yoksa cam rendede rendeleyıp suzucekmıyız. Buarada püresı nasıl oluyo sadece rendelenmiş hal püremı oluyo. Yada haşlanıp ezilmelimi. Birde ac karnamı tattırıim. Bugun başlamk istıyorum elmayla. Cok oldu ama her üç gunde bir meyve sayısını arttırarakmı cermelıyım yoksa üç gun sonra başka meyveyı tekmi vermelıyım

Ayyy memlekete geldim giremiyorum ne zamandır bir açtım hamilelik takvimi aha dedim bizden birisi hamileee ödüm koptu valla hayırlısı olsun arkadaşım bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah

ayyy bursa şaypa demi :) nasip olursa mayısın sonu kuzenimin düğünü var doburcadayım
Bursa bursa ama yıldırım bölgesinde ki şaypa. Bursa da Şaypa dan bol bi çeşme var zaten :)
Ek gıdalara başlamadım ben ama gözlemlediğim kadarı ile genelde cam rendede rendeleyip veriyorlar. Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum yerse tabi. Rondo ya da katı meyve sıkacağı kullanmayı düşünmüyorum. Rendelenmiş hali püre oluyor. Zaten ilk etapta 1-2 kaşık vereceğin için aç tok farketmez diye düşünüyorum. mesela elma ile başladın 3 gün bişi olmadı yanına armut ilave edebilirsin. bu şekilde ekleyerek diye biliyorum. Hadi hayırlı olsun ek gıdaya geçişiniz umarım sever.

ayy sagol canimyaa ben rahat biriyimdir normalde her gelen ayni seyi soyleyince bunaltttular gerçekten.s

gurme bebekkteki tariflere bak suyla yapilanlari.var ben yaptim.dun guzel oldu

Canım en Güzeli meyve suyu ve yoğurt bunlarla başla sen burdan biliyorsun hepimizin bebişleri bu ayda aynı gram. Aldılar demekki normal bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…