Ellerine sağlık canım afiyet oldun bebişe ben yanlış anlaşılmasın ama hazır kavanozdakilere vermeme taraftarıyım istesek aynılarını evde kendimiz yapabilirizKızlar dün oğluma özel yaptıgım bişeyi ilk kez begendirebildim çok mutluyumkavonozdaki meyve pürelerinden yiyordu hep hazır yemesini istemiyordum bende evde deneyeyim dedim onlardan güzel oldu normal cam rendede yapınca yemiyordu oğlum 2-3 kuru kayısıyı sıcak suda beklettim 1elma 1 armutuda buharda haşladım blendırdan geçirdim valla çok güzel oldu Tavsiye ederim
Tebrik ederim canim valla süper olmuşkızlaaaaaaaaaaaaaaaar
yds acıklandı
cok mutluyum
hanı ıngılızce calısıyordum ya dıl tazmınatı ıcın
70 almam lazımdı hiç umudum yoktu
72,5 almışım
cok mutluyummmmmmmmmmmmm
Yetişemiyorum komşum ya :) işten eve gidince Eymen le oynayıp onunla uğraşmaktan pertim çıkıyor. 10 dedinmi Eymen uyuduysa ben de kesin yatarım :) En kötü ihtimalle şaypa da buluşuveririz :)
Benim eşimin tarafıda bilmez. Ben mevlütü 17 günlükken yaptım. çokta kolay oldu hiç zorlanmadık. Ördekli kültür merkezinde yaptık mevlütten sonra tertemiz evime geldim :)
Evet canım haklısın ama çok denedim yemedi evde yaptıklarmı bende aldım mecburen onda bile marka seçiyorEllerine sağlık canım afiyet oldun bebişe ben yanlış anlaşılmasın ama hazır kavanozdakilere vermeme taraftarıyım istesek aynılarını evde kendimiz yapabiliriz
Bursa bursa ama yıldırım bölgesinde ki şaypa. Bursa da Şaypa dan bol bi çeşme var zaten :)
Şimdiki sıpalar ağızlarının tadını biliyorlarEvet canım haklısın ama çok denedim yemedi evde yaptıklarmı bende aldım mecburen onda bile marka seçiyorsadece hipp yiyor ama bu yaptgımı begendi artık içini çeşitlendirip yediririm inş yer sıpam
Evett yaa işte buu en güzeli Şaypa, bebek maması rafının önünde buluşalım Evolvia alan birini görürsen o kesin benimdir
Bende dışarıda yaptım mevlütü süper oldu, ama şimdi kınayı evde yapmak istiyorum. Eşim tutturdu evde dua okunmadı diye, bir de şöyle bir dua okunsun dedim.
oda doğru caddenin bir başında bir sonunda var. Ama yakın olanın açılması çok iyi oldu.Artık o kadar çeşme bile kalmadı, çeşmeden bol Şaypa var
Valla öyle sebze hiç yemiyor mesela bizim yedipimiz yemeklerden istiyorŞimdiki sıpalar ağızlarının tadını biliyorlar
Cok zordayim kizlar kizim geceleri on defadan fazla kalkmaya baslamisti emip uyuyordu simdi hic uyumuyor.. Dun geceden beri gunduz de dahil aglama mizirdanma modunda hafif de atesi var dis mi acaba diyoruz.. Cok gazli bi bebegim oldugundan insallah disi kolay atlatiriz diyordum ama bu hayalim de suya dustu sanirim.. Ya bu bes alti cocuk doguranlar nasil bakiyor ben anlamiyorum benim ilk cocukta pilim bitti...
anladım canmm..ay verelim şu kiloları artıkyokcanım diyetisyene gittim ben normal diyet yapıyorum ama yulaf kepeği yiyebiliyorum
Ben muz tattirdim birde yumurta sarisi tattirdim bugun ananas vericem bakalim boyle boyle gidiyoruz
B en activia ile yaptım ama tadını yine de beğenmedim. Ev yoğurdu gibi gelmedi. Yanlış bişey mi yaptım diyeceğim ama normal mayaladım işte. Püf noktası falan mı var metbelim.
Valla canım hiç belli olmuyor dün iki kez sağabildim iş yerinde toplam 190 çıktı. Çok dengesiz :)
Maş Allah canım. Ben artık bu ayına kadar getirdik ya bundan sonra da olur diyerek rahat düşünmeye çalışıyorum.
Sırf yatağımıza alıyoruz diye mi o saatte kalkıyor. 6 - 6:30 da kalkıyor oynuyoruz. 7:30 da evden çıkıyorum annem hemen uyutuyor. Benim çıkmamı bekliyor resmen :)
Çok sevindim tebrikler.
hiç bir şeye güven yok anlaşılan. Ablam 5 aylık bebeği varken hamile kaldı. iki bebk arası 14 ay. İnanılmaz zor zamanlardı.
Kızım olsaydı bende yapacaktım. Yeğenime yaptık çok güzel oluyor. İnş Allah seninde herşeyin istediğin gibi olur. Unutamayacağınız bir anı olarak kalır.
Not: havalarda bi ısınamadı komşum
Bizim de p.tesi aşımız ben de çok stres yapıyorum
bende bez alırım gitmişken malum dayanmıyor Mama reyonuna pek bakmam kullanmadığımız için ama bundan sonra bakarım önüne kim var kim yok diye
Buarada şaypa da evolvia mı varmışYeni doğduğumuz zaman ilk 3 gün mama verdik günde 2 kez falan sarılık olmasın diye. Milupa almak istememiştim. Bulamadım da başka mecbur gece gece milupa almıştı eşim. Neyse geçti gitti artık.
Haha bu eşlerde illa burunlarını sokacak. Bizimkide dedi. Annemin sohbet arkadaşları ile de evde okuttuk. Zaten kalabalıklardı 20 kişi sadece arkadaşları :)
oda doğru caddenin bir başında bir sonunda var. Ama yakın olanın açılması çok iyi oldu.
Ablam bizim caddeye bayılıyor herşey ayağının altında diye. Öyle gerçekten yemek mi yapamadın söyle bişeyler gelsin
Gunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela[/QUOTE
yulaf unu nasıl olur içinde ya da irmik? en sağlıklıları bunlar
Ya canım dr az kılo aldı dıye kafamı allak bullak ettı ya. 300 gram almış sadece bı suru tahlıl istedı cok çiş yok kan. Yapmadm hiçbirini cıktm geldım. Ek gıdada meyve suyu pure muhallebi yogurt verıcez dedı Bıdahakı aya sebze corbası ve kahvaltı dedı. Şimdi neyle başlıcam hiç bilmıyorum. Neolur yardm edın kafam çok karıştı
Canıııım nerelerdesin yahuuanladım canmm..ay verelim şu kiloları artık
Hehe zaten haftada 1 zor görüyorum adamı ondada başıma gelene bakYoksa çoook usluyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?