2014 Kasım Anneleri

Ellerine sağlık canım afiyet oldun bebişe ben yanlış anlaşılmasın ama hazır kavanozdakilere vermeme taraftarıyım istesek aynılarını evde kendimiz yapabiliriz

Evett yaa işte buu en güzeli Şaypa, bebek maması rafının önünde buluşalım Evolvia alan birini görürsen o kesin benimdir

Bende dışarıda yaptım mevlütü süper oldu, ama şimdi kınayı evde yapmak istiyorum. Eşim tutturdu evde dua okunmadı diye, bir de şöyle bir dua okunsun dedim.

Ellerine sağlık canım afiyet oldun bebişe ben yanlış anlaşılmasın ama hazır kavanozdakilere vermeme taraftarıyım istesek aynılarını evde kendimiz yapabiliriz
Evet canım haklısın ama çok denedim yemedi evde yaptıklarmı bende aldım mecburen onda bile marka seçiyor sadece hipp yiyor ama bu yaptgımı begendi artık içini çeşitlendirip yediririm inş yer sıpam

Evet canım haklısın ama çok denedim yemedi evde yaptıklarmı bende aldım mecburen onda bile marka seçiyor sadece hipp yiyor ama bu yaptgımı begendi artık içini çeşitlendirip yediririm inş yer sıpam
Şimdiki sıpalar ağızlarının tadını biliyorlar

bende bez alırım gitmişken malum dayanmıyor Mama reyonuna pek bakmam kullanmadığımız için ama bundan sonra bakarım önüne kim var kim yok diye
Buarada şaypa da evolvia mı varmış Yeni doğduğumuz zaman ilk 3 gün mama verdik günde 2 kez falan sarılık olmasın diye. Milupa almak istememiştim. Bulamadım da başka mecbur gece gece milupa almıştı eşim. Neyse geçti gitti artık.

Haha bu eşlerde illa burunlarını sokacak. Bizimkide dedi. Annemin sohbet arkadaşları ile de evde okuttuk. Zaten kalabalıklardı 20 kişi sadece arkadaşları :)

Artık o kadar çeşme bile kalmadı, çeşmeden bol Şaypa var
oda doğru caddenin bir başında bir sonunda var. Ama yakın olanın açılması çok iyi oldu.
Ablam bizim caddeye bayılıyor herşey ayağının altında diye. Öyle gerçekten yemek mi yapamadın söyle bişeyler gelsin

canım bak biz 2 gündür iyiyiz bende yazmıştım buraya aynı senin yazdıklarına benzer şeyler 1 hafta da bitirdi beni.bende diş zannetmiştim ama ataktı sanırım çok yormuştu beni.

Ben bir de activia ile mayalayacağım canım bakalım nasıl olacak? valla tracy teyzenin yalancısıyım bende : ).bizimki bugün 05.40 da uyandı. : (

Evet canım var ama daha yeni geldi, hoş internette 44 lira Şaypa'da 56 lira

Aman sorma, evin bereketi kaçarmış dua okunmazsa. E ben okuyorum diyorum olmaz öyle kalabalıkta okunsun diyor. Ya ne diyim o beni hiç bir konu da kırmıyorken şimdi bende kırmak istemedim. Hazır 6 ay kınası için toplaşıcaz nasılsa bir de hoca ayarlarım okunur bir Kur'an-ı Kerim.

Süper, seviyorum mahallemiiiiii Bizim favorimiz dönerci Yusuf Usta bu aralar

Kızlar migros a gittim %50 indirim var diye bebek oyuncakları ve pisher price indirimi yok barbielerde de sadece %20 indirim var o kadar... ben büyük bir oyuncak kutusu istiyordum onu bulup aldım eğer gidecekseniz boşa hayal kurup gitmeyin Ben fisherdan çok umutluydum güzel oyuncaklar alırım diye ama bunlar bizden uyanık

tee Allahım..4. 5. 6. aylarda bebeklerin bu kadar gr alması normal,endişelenecek bir durum değilmiş.duraksamalar bile olabilirmiş.üzülme,sakin sakin düşün kararlar al canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…