Muz yedirmştim gecen hafta azcık ama rahatsz etti sindirim i zor çünkü. Elma armut bişey yapmadı. Tarcın ı dr tavsıye etti hem iştah acıyo hemde mideye faydalıymş tabii alerji olmadığı sürece :):) hiç yoğurt yedirmedm bugün haşlanmış havuç yedırcem 3 çay kaşığı. Yarında yoğurt yedıreyım ama ne kadar olcak miktarı? Yıyebildği kadar mı acaba :canım yoğurrta başlayabilirsinzamanı çünkü bende başladım daha vermedim ama yoğurtunu yaptık eğer olduysa bugün vericek kv.tarçın için erken ama keşke atmasaydın elma püresi tamam da.muz için bişey diyemem veren de var ama kabız da yapabilir biraz daha bekle istersn.
Canım bildiğim kadarıyla 23 nisan günü oluyor indirim. Cok kalabalık oluyor ben giderim hersene büyük bir migrosaKızlar migros a gittim %50 indirim var diye bebek oyuncakları ve pisher price indirimi yok barbielerde de sadece %20 indirim var o kadar... ben büyük bir oyuncak kutusu istiyordum onu bulup aldım eğer gidecekseniz boşa hayal kurup gitmeyinBen fisherdan çok umutluydum güzel oyuncaklar alırım diye ama bunlar bizden uyanık
Bunu bılıyorum canımda gelde dr anlat. Bıa anda tahlıl ıvır zıvır dedı benı benden aldı telaşlandm bildıgım halde. Bırde kızım buay fazla uyumaya başladı ve cok harektlendı az alması normal. Yok bıtamını degıstırdı hemen demıre başlayalım drdı bende onumuzdekı ay başlayalım dedım onada tamam dedı. Cok gereklı olsa yok buay başla derdı dıye düşüünüyorum. Bende buay ufaktan tattrmalara başlıcakrm zaten yok muhallebı falan diyınce hepten kafamı karıştrdı.tee Allahım..4. 5. 6. aylarda bebeklerin bu kadar gr alması normal,endişelenecek bir durum değilmiş.duraksamalar bile olabilirmiş.üzülme,sakin sakin düşün kararlar al canım.
Muz yedirmştim gecen hafta azcık ama rahatsz etti sindirim i zor çünkü. Elma armut bişey yapmadı. Tarcın ı dr tavsıye etti hem iştah acıyo hemde mideye faydalıymş tabii alerji olmadığı sürece :):) hiç yoğurt yedirmedm bugün haşlanmış havuç yedırcem 3 çay kaşığı. Yarında yoğurt yedıreyım ama ne kadar olcak miktarı? Yıyebildği kadar mı acaba :_/
Dene bakalım senin nasıl olacak.Ben bir de activia ile mayalayacağım canım bakalım nasıl olacak? valla tracy teyzenin yalancısıyım bende : ).bizimki bugün 05.40 da uyandı. : (
Tabi cnm hazır toplanılmış okunuversin. Allah kabul etsin şimdiden.Evet canım var ama daha yeni geldi, hoş internette 44 lira Şaypa'da 56 lira
Aman sorma, evin bereketi kaçarmış dua okunmazsa. E ben okuyorum diyorum olmaz öyle kalabalıkta okunsun diyor. Ya ne diyim o beni hiç bir konu da kırmıyorken şimdi bende kırmak istemedim. Hazır 6 ay kınası için toplaşıcaz nasılsa bir de hoca ayarlarım okunur bir Kur'an-ı Kerim.
Süper, seviyorum mahallemiiiiiiBizim favorimiz dönerci Yusuf Usta bu aralar
Hadi yaa. Bende gidecektim tühh.Kızlar migros a gittim %50 indirim var diye bebek oyuncakları ve pisher price indirimi yok barbielerde de sadece %20 indirim var o kadar... ben büyük bir oyuncak kutusu istiyordum onu bulup aldım eğer gidecekseniz boşa hayal kurup gitmeyinBen fisherdan çok umutluydum güzel oyuncaklar alırım diye ama bunlar bizden uyanık
Kızlar migros a gittim %50 indirim var diye bebek oyuncakları ve pisher price indirimi yok barbielerde de sadece %20 indirim var o kadar... ben büyük bir oyuncak kutusu istiyordum onu bulup aldım eğer gidecekseniz boşa hayal kurup gitmeyinBen fisherdan çok umutluydum güzel oyuncaklar alırım diye ama bunlar bizden uyanık
Kardeş kavgası deseneCanım evet bugün başlamış indirim ben yanlış anlamışım. Bu sene dısarda bırakmışlar lego barbie fischer price vs. Şansımıza. Ben de lego almayı düşünüyordum kızımafisher price cok pahalı ama cpk oynuyorlar gercekten onunla bizde müzikli peluş kitabı ve köpekçik var kızımdan kalma. Oğlum köpekçiğe bayıldı hediye gelmişti bize ama ablamız vermiyor :) kitabı vermiş ona köpek onunmuş Arada işte veriyor eline ıkı dk.
Canım kilosu iyi mi bebeğinin kac kilo? Benim bebeğim 5 aylıkken 8 kiloydu. 450 gr almıştı. Eski doktorumuza cok guvenıyorum su an calışmıyor. Mail atıp danıştım. 5 aylık bebek 7-7,5 kılo civarı olur dedi. 250 grdan fazla aldıysa kilosu ıyı başlama dedi bana. Canını sıkma minik minik tattır. Zaten bundan sonra az kılo alacaklar. Sağlıkları yerinde olsun.Bunu bılıyorum canımda gelde dr anlat. Bıa anda tahlıl ıvır zıvır dedı benı benden aldı telaşlandm bildıgım halde. Bırde kızım buay fazla uyumaya başladı ve cok harektlendı az alması normal. Yok bıtamını degıstırdı hemen demıre başlayalım drdı bende onumuzdekı ay başlayalım dedım onada tamam dedı. Cok gereklı olsa yok buay başla derdı dıye düşüünüyorum. Bende buay ufaktan tattrmalara başlıcakrm zaten yok muhallebı falan diyınce hepten kafamı karıştrdı.
Hayırlı olsun :) ben ne tiksinti, ne bulantı, ne kusma, ne aşerme ne de başka birşey yaşamadım. 5. Ayın sonuna doğru karnım belirmeye başladı. Usg de de görmesem hamile olduğuma inanmayacaktmmerhaba anneler bende inşaallah 2015 kasım annesi olacam :) tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben 9+2 haftalığım hiç belirti yaşamadım sadece tiksinme olayım oldu bi kaç şeyden sizlerden yorum alabilir miyim sizzlerde nasıldı genel olarak
Sağol cnm bakıcam ben de bugun. Şu pahalı legolar var onlardan bakıcam kıyamıyorum parasına oyuncaklar niye bu kadar pahalı ki sankiKardeş kavgası deseneLegolarda vardı tatlım indirim ama bizim lego zamanımıza çoook var diye almadım büyük oyuncak kutusu aldım oyuncaklar oyun halısının içinde yığılı duruyordu iyi oldu bende şu yaramaz toplar varya filin ağzından çıkıyor onu alacaktım
Kızın için boyalar ve boyama kitapları falan olabilir onlarda indirimdeydi birde kızın şu yeni çıkan vampire benzeyen bebekleri seviyorsa o da indirimdeydi
Maş allah kızına. Pozda vermiş. Nazar değmesin.Kızıma oyun halısı dar gelıyo artık
Kesinlikle her dr farklı şeyler söylüyor. 3. ayında 600 gr alan oğluma çok az dedi. Biraz daha konuşsaydı mama alıp eve dönecektim o kadar moralimi bozmuştu. 15 gün sonraki kontrolde 600 gr az değil alt sınır ama mamaya başlamıyoruz tabiki de dedi. Baştan söyleseydi de mamacı dr sanmasaydım keşke :) Gerçi soğudum dr dan. değiştireceğim ama daha kötüsüne denk gelirim diye tırsıyorumda. pufff.Canım kilosu iyi mi bebeğinin kac kilo? Benim bebeğim 5 aylıkken 8 kiloydu. 450 gr almıştı. Eski doktorumuza cok guvenıyorum su an calışmıyor. Mail atıp danıştım. 5 aylık bebek 7-7,5 kılo civarı olur dedi. 250 grdan fazla aldıysa kilosu ıyı başlama dedi bana. Canını sıkma minik minik tattır. Zaten bundan sonra az kılo alacaklar. Sağlıkları yerinde olsun.
Doktorların hepsi farklı farklı düşünüyor. Benim oğlum 650 gr almıştı 4 ay kontrolünde bi dr tattırmaya başla dedi:) bi daha gitmedim ona :)
Ayy maşallah kuzuma. benim oğlumda hareket sıfır yaa elleri ayakları kıpır kıpır ama dönmedi bile daha. Sırt üstü tepinerek yerdeğiştiriyor :) yatmayı da sevmiyor zaten kucakta eteafı izlemek istiyor. Ablası evde koşturdukça acaip mutlu oluyor gülüyor sürekli. Tembel olcak herhalde oğlum :)Kızıma oyun halısı dar gelıyo artık
canim ben de gittim sabah annemlerdeyim burdaki migros daha buyuk millet akin etmisti cok sasirdim.. Buyuk cocuklar icin oyuncaklar yariyariyaydi herkes doldurmus sepeti :) bak ben de bunlari aldim su kitaplar cok uyguna denk geldi.. Fisherde de %20indirim vardi bu eğitici kitapcigi aldim ama ben daha farkli saniyordum kizlar bu kumas kitaptan kullanan var mi nasil oynayacak bebislerimiz onlarla icindeki hayvan resimlerini mi tanitacagiz masal mi kuracagiz hayalimizde? :) bir de koca iki sayfasinda domuz var zaten sinir oldum cok kullanisli degilse geri mi versem 20lira..Kızlar migros a gittim %50 indirim var diye bebek oyuncakları ve pisher price indirimi yok barbielerde de sadece %20 indirim var o kadar... ben büyük bir oyuncak kutusu istiyordum onu bulup aldım eğer gidecekseniz boşa hayal kurup gitmeyinBen fisherdan çok umutluydum güzel oyuncaklar alırım diye ama bunlar bizden uyanık
Benim kzımda 4 aydan sonra hep 400 ve 300 gr aldı doktor normal idare edeceğiz bu şeiklde 6 .aya akadar fdedi ve ek gıdaya geçirmedi bizi şuan 6.aydayız ve hala anne sütü ve günde 1 yada 2 kez mama alıyor bu zamana kadarda yoğurt elma ve armut tattırmştm sadece 5 gün sonra kontrol var bakalm kaç gr aldı ek gıdayada 5 gün sonra başlayacağız inşallahYa canım dr az kılo aldı dıye kafamı allak bullak ettı ya. 300 gram almış sadece bı suru tahlıl istedı cok çiş yok kan. Yapmadm hiçbirini cıktm geldım. Ek gıdada meyve suyu pure muhallebi yogurt verıcez dedı Bıdahakı aya sebze corbası ve kahvaltı dedı. Şimdi neyle başlıcam hiç bilmıyorum. Neolur yardm edın kafam çok karıştı
Benim oğlum 4.ay 400gr aldı bekledik ek gıda için üstelik çalışmaya başladım ve mama yemek istemiyordu dolaptan süt içmiyordu taze de her zaman sağamiyordum cok zorda kalırsanız yoğurt elma ve armut suyu dedi. 5.ay kontrolünde 100gr alinca başladık ek gidaya muhallebi bize de söyledi kilo o aldırır dedi. Ama küçük olduğu için özellikle mama ile dedi. Diğerleride ilk 2tatlı kaşığı başladık istedikçe arttırdık. Bakalım cuma 6ay kontrolü var inşallah normaldir her şey.Ya canım dr az kılo aldı dıye kafamı allak bullak ettı ya. 300 gram almış sadece bı suru tahlıl istedı cok çiş yok kan. Yapmadm hiçbirini cıktm geldım. Ek gıdada meyve suyu pure muhallebi yogurt verıcez dedı Bıdahakı aya sebze corbası ve kahvaltı dedı. Şimdi neyle başlıcam hiç bilmıyorum. Neolur yardm edın kafam çok karıştı
evet inanılmaz meraklıyım bu konuda sadece rüyamda gördüm o kadarhmmm sen şimdi cinsiyeti merak ediyorsunBelirtiler ile alakası yok. Dr söyleyene kadar tam emin olamazsın. MEcbur paşa paşa bekleyeceksin. Gerçi dr ın bile yanıldığı kişileri gördük. Bende ki tek belirti iç sesim di. ERkek olacağını hissetmiştim. Eğer öyle bir his varsa doğrudur. Yoksa bekleyeceksin. Kendi zamanımı hatırladım da çok meraklı ama çok güzel zamanlardı.
Canım kızım tam 4 aylık 7 kşlo 3.750 dogmuştuCanım kilosu iyi mi bebeğinin kac kilo? Benim bebeğim 5 aylıkken 8 kiloydu. 450 gr almıştı. Eski doktorumuza cok guvenıyorum su an calışmıyor. Mail atıp danıştım. 5 aylık bebek 7-7,5 kılo civarı olur dedi. 250 grdan fazla aldıysa kilosu ıyı başlama dedi bana. Canını sıkma minik minik tattır. Zaten bundan sonra az kılo alacaklar. Sağlıkları yerinde olsun.
Doktorların hepsi farklı farklı düşünüyor. Benim oğlum 650 gr almıştı 4 ay kontrolünde bi dr tattırmaya başla dedi:) bi daha gitmedim ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?