2014 Kasım Anneleri

bu yoğurdu günlük olarak hergün yeni günlük süt paketi açıp mı yapmalı? yoksa o paketteki sütün kullanım tarihine dikkat ederek ertesi günü de mayalayabilir miyiz?bilgisi olan var mı?

Kampanya bitti mi? Bu arada puzzle fikri çok mantıklı, tuttum bunu

Eşim bizim fotoğrafımızı ben hamileyken yaptırmıştı,süpriz yapmıştı bana.beraber bitirip salona çerçevelettik.tunanın resmini de yaptırmak istiyoruz.kampanya devam ediyordur heralde bakmadım canım

Keci sutu kokuyormu tadi nasil yogurdun
Bende keci sutu ile yapicam

bu yoğurdu günlük olarak hergün yeni günlük süt paketi açıp mı yapmalı? yoksa o paketteki sütün kullanım tarihine dikkat ederek ertesi günü de mayalayabilir miyiz?bilgisi olan var mı?
Cnm son kullanma tarihine kadar sutu bekletebiliyrz dolata diye biliyrm
Hergun cezvede isitip kavanoza mayalayacagiz

Cnm bnm oglum ikinci ayda emmemeye basladi bi aydir duzeldi
Doktr dis falan dedi ama cikan falan yok
Dis onemli bi gerekce damagi aciyor olabilir
Arada bebeklerebirsey oluyor boyle
Neyapilmali bilemiyrm
Umarim uzun surmez

Evet bence de miktarı bebek kendi belirler. Inşallah severler yoğurdu, çok önemli kemik Gelişimi için. Ben yoğurt sevmediğimden oğlum bol bol yesin istiyorum. Sen elma, armut veriyomusun

ELMA SUYU VERDİM SONRADAN PÜRESİNE GEÇTİM ARMUT DAHA VERMEDİM.ŞİMDİDE YOURT YİYO BAKALIM HAVUÇTA VERMİŞTİM 1 KERE AMA YEMİŞTİ ONUDA ARTIK HEPSİNDEN VERİCEM ALIŞIO TATLARA.

BENCEDE OLMAZ GAYET GÜZEL DURUODU VALLABOŞUNA İPTAL ETMİŞSİN.BENDE FOTOGRAFI AYAKLANINCA İSTİYORUM BÖLE TAM DURAMIO DÜŞÜO FALAN YA OZAMANLAR BELLİ DE OLMAZ BELKİ ŞİMDİ YAPTIRIRIM DEĞİŞİK POZLAR ÇIKAR.

Keci sutu kokuyormu tadi nasil yogurdun
Bende keci sutu ile yapicam

YO GAYET GÜZEL OLMUŞTU KOKU FALAN YOK KEÇİ SÜTÜ ANNE SÜTÜNE DAHA YAKINMIŞ DAHA ÇOK ÖNERİLİO

Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sebze çorbasının yanına tarhana ve yayla çorbası eklendi.Taze mayalanmis ev yoğurdu verilecek. Elma ve armut suyuna devam edilecek. 4'te bir yumurta sarısı, labne peyniri,pekmez, 4-5 tane bebe bisküvisi Ihlamurla ıslatılarak verilecek kahvaltıda. 420 gram almış bu ay kızım. Bizden haberler böyle

şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?
oglen alsam mı, ogleden sonra annem yedırırdı
baska ne verebılırım fıkrınız var mı?????
hİÇ BİLMİYORUM CANIM ONU MEVSİM ARMUTUMUDUR ?
Patates balkabağı kabak yoğurt bunlardan da verebilirsin
yaaa iptal ettim : ( kız bebek kostümüymüş bu etmesemiydim aslında erkeğe de olur
Kısmet artık başka daha güzel bir kostüm bulursun.
Maş Allah. Baya baya çeşitlenmiş sizin yiyecekler.

Canımm maşallah bebişine, senin bebeğinle benim oğlum arasın da 1 gün varmış dr bunları öğün olarakmı ver dedi sana canım yoksayine üzerine mama veya anne sütü vercekmisin bu konuda benim kafam çokkarışıkta ve miktar olarak ne kadar vermen gerektiğini söyledimi msela tarhana çorbasını bi öğünde ne kadar verceksin

BAYANLAR DOKTOR KONTROLÜNE NE SIKLIKTA GÖTÜRÜYOSUNUZ.BEN EN SON CİLDİ İÇİN GÖTÜRDÜM Bİ DAHA NE ZAMAN GELELİM DİYE DE SORMADIM NASIL OLMASI LAZIM.SAĞLIK OCAĞA ÇAĞIRIO AMA KENDİ DOKTORUNA NE ARALIKLARDA GÖTÜRMELİYİM.

Ben her ay götürüyorum canım

Canım geçmiş olsun, benim bi arkadaşımın bebeğide böyle olmuştu 40 derece ateşle hastaneye aldılar tümtahliller temiz çıktı sonra eve gönderdiler bu dediğin 6. Hastalıktan olmuş 3 gün snra döküntü olunca anladı dr sonra geçti inş sizinde önemli bişey değildir

canım sebze çorbasıyla elma armut suyunu yarım çay bardağı veriyordum. Yine öyle yapacağım. Bu şekilde verdiğimde üstüne ya da yarım saat sonra sağdığım sütü veriyordum. 100 ml kadar da sütten içiyordu. Yine öyle yapacağım. Öğün olmuyordu o zaman. Yoğurdu ve kahvaltıyı yeni deneyeceğim. Kahvaltı öğün şeklinde olur diye düşünüyorum kızım için çünkü tok tutacak şeyler var içinde. Yoğurtta 1 ya da 1.5 çay bardağı dedi. Ondan sonra da süt içmez herhalde. Deneyip görmem lazım. Yine yazarım sonucu. Kahvaltıda da 4'te 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne 1-2 çay kaşığı pekmez 4-5 bebe bisküvisi var işte. Bu arada benim kızım premetüre Ama maşallah geçen ay çorba ve meyve sularında ilk haftayı saymazsak sıkıntı çıkarmadı. Umarım bunlarda da yaşamayız

Ben her ay götürüyorum.

Bir de bu miktar işi hiç belli olmuyor. Bazen yarım çay bardağından fazlasını isteyebilirken bir gün bir bakıyorsun yarım çay bardağından biraz bırakmış bile. İstemediği zaman öğürüyor zaten. Ben kızıma göre ayarlıyorum miktarı. Ölçüden fazlasını bile içse sütünden vazgeçmedi. Umarım bundan sonra da öyle olur. Çok sütüm yok anca yetiyor ama sütüm oldukça içmesini istiyorum.

Maşallah canım ne güzel benim oğlum yemiyor sebze malesef, teşekkürler cevabın için bende bu ölçülerde veriyorum üstünede mama içîyor demekki yanlış birşey yoksonucu da bekliyorum merakla

merhaba kızlaar. bakıyorumda herkesler başlamış ek gıdalara harikasınız ben yeni yeni başlıyorum sadece kavanoz maması verdim daha başlamış sayılmam altıncı ayımızıda daha doldurmadık daha iki hafta var ama ben tatlara alışsın istiyorum ve yavaş yavaş bişeyler yapmak istiyorum. yektaya gelince çok ama çok huysuz iyice hareketlendi hakketen söyledikleri gibi yenidoğan halini aratıyor şuan birde dönmeyi öğrendi yatırdığım gibi şak hemen dönüyo ve ağlamaya başlıyo geri çeviriyorum hemen tekrar dönüyor nezaman düzelicek bilmiyorum. araştırmalarıma göre sanırım bizim bebek hassas bebeklerden ne oturuyor ne ayakta memnun hiçbişeyden memnun değil uyumadan önce uzun uzun ağlıyor kısa kısa uyuyup uyanıyor hala diş çıkartamadı ve onunda verdiği sıkıntıyla iki kat huysuz Allah bize boool bol sabır versin. yinede onu uyurken dahi çok ama çok özlüyorum bayılıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…