Kampanya bitti mi? Bu arada puzzle fikri çok mantıklı, tuttum bunu
Keci sutu kokuyormu tadi nasil yogurdunCANM BEN BU BEBELAC KAVANOZLARI VARYA İÇİNDE MEYVE PÜRELERİ FALAN VAR ONLARDAN ALMIŞTIM ONLARA YAPIORUM 2 GÜN FALAN GİDİO İŞTE ÖLE VERİORM.BENDE KEÇİ SÜTÜNDEN YAPIORUM TABİ AÇIK BUALMIOZ MALESEF KUTULARDA ALDIM MARKETDEN.İLK YEMEMİŞ PEK AMA 2.GÜNÜ BAYA YEMİŞ BENCE YEDİĞİ KADAR VER BİŞEY OLMAZ KENDİ BELİRLİO ZATEN NE KADAR YİYECEĞİNİ BEBEK.BENDE
Cnm son kullanma tarihine kadar sutu bekletebiliyrz dolata diye biliyrmbu yoğurdu günlük olarak hergün yeni günlük süt paketi açıp mı yapmalı? yoksa o paketteki sütün kullanım tarihine dikkat ederek ertesi günü de mayalayabilir miyiz?bilgisi olan var mı?
Cnm bnm oglum ikinci ayda emmemeye basladi bi aydir duzeldiMerhaba hanimlar. benim oğlum bes buçuk aylik olacak. bir hafta on gündür çok iştahsız. Sadece anne sütü alıyor ama bu ara cok az emiyor. Memeyi reddediyor. Sütüm var ama bebeğim istemiyor. Sagip veremiyorum cunku kasik istemiyo.Doktor ek gıda tattirmaya basla demişti. 3 gun elma suyu içti bir gün havuç suyu. O da birer cay kaşığı ama icerken yüzünü eksitiyordu. Tatmaya basladigi gunden beri ağzını kilitlemeye basladi. Vitaminini bile zor veriyorum çünkü kaşık görünce ağzını kapatiyo dudaklarını kilitleyip. Kafasini ceviriyo kendini geri atiyo. Meme istemedigi zaman da ayni sekilde tepki veriyo. Tarttirdim bir haftada hic kilo almamis ustune de yuz gram vermis. Dişleri de kasiniyo. Dis istahsizlik da yaparmis ama doktor damak hareketi baslamis ama en az iki hafta daha hic bi sey beklemeyin dedi. Butun gun parmaklarini kemiriyo sincap gibi. yirmi gunlukken falan kaşıkla beslendi. sütümü sagip iciriyordum. Hep ağzını açıp istahla beklerdi. Kasiga atilirdi. simdi niye böyle?
Evet bence de miktarı bebek kendi belirler. Inşallah severler yoğurdu, çok önemli kemik Gelişimi için. Ben yoğurt sevmediğimden oğlum bol bol yesin istiyorum. Sen elma, armut veriyomusun
evet tatlım bunu da görmüştüm bu erkek içinmiş ama ben o uğur böcüsünü çok sevmiştim.kostümün erkeği kızı mı olur yainsanların kafasını karıştırıyorlar .kahrolsun pembe mavi ayrımı : ))) çok sağol canım
Keci sutu kokuyormu tadi nasil yogurdun
Bende keci sutu ile yapicam
Bugun a101den probitotik maya aldm yayla marka
Bi litre inek sutu ile yogurt yapcak annem pttsi gunu
Sonra keci sutunden o yogurdu mayakullanarak yogurt yapcaz gunluk[/QUOTE
PROBİYOTİK MAYA VARMI ORDA BENDEMİ ALSAM BİLEMEDİM YA HİÇ DUYMAMIŞTIM ÇÜNKÜ
hİÇ BİLMİYORUM CANIM ONU MEVSİM ARMUTUMUDUR ?şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?
oglen alsam mı, ogleden sonra annem yedırırdı
baska ne verebılırım fıkrınız var mı?????
Kısmet artık başka daha güzel bir kostüm bulursun.yaaa iptal ettim : ( kız bebek kostümüymüş buetmesemiydim aslında erkeğe de olur
Maş Allah. Baya baya çeşitlenmiş sizin yiyecekler.Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sebze çorbasının yanına tarhana ve yayla çorbası eklendi.Taze mayalanmis ev yoğurdu verilecek. Elma ve armut suyuna devam edilecek. 4'te bir yumurta sarısı, labne peyniri,pekmez, 4-5 tane bebe bisküvisi Ihlamurla ıslatılarak verilecek kahvaltıda. 420 gram almış bu ay kızım. Bizden haberler böyle
Canımm maşallah bebişine, senin bebeğinle benim oğlum arasın da 1 gün varmışMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sebze çorbasının yanına tarhana ve yayla çorbası eklendi.Taze mayalanmis ev yoğurdu verilecek. Elma ve armut suyuna devam edilecek. 4'te bir yumurta sarısı, labne peyniri,pekmez, 4-5 tane bebe bisküvisi Ihlamurla ıslatılarak verilecek kahvaltıda. 420 gram almış bu ay kızım. Bizden haberler böyle
Ben her ay götürüyorum canımBAYANLAR DOKTOR KONTROLÜNE NE SIKLIKTA GÖTÜRÜYOSUNUZ.BEN EN SON CİLDİ İÇİN GÖTÜRDÜM Bİ DAHA NE ZAMAN GELELİM DİYE DE SORMADIM NASIL OLMASI LAZIM.SAĞLIK OCAĞA ÇAĞIRIO AMA KENDİ DOKTORUNA NE ARALIKLARDA GÖTÜRMELİYİM.
Canım geçmiş olsun, benim bi arkadaşımın bebeğide böyle olmuştu 40 derece ateşle hastaneye aldılar tümtahliller temiz çıktı sonra eve gönderdiler bu dediğin 6. Hastalıktan olmuş 3 gün snra döküntü olunca anladı dr sonra geçti inş sizinde önemli bişey değildirEn düşük 38 derece hala malesef :-(
Yok canım aşıdan degil birden çıktı ne öksürük ne burun akıntısı.. Dün bir sürü tahlil yapıldı 6.hastalık diye bir şey varmış ondan şüpheleniyor doktor. 3gün devam eder ateş dedi. En düşük 38derece. Yarın 3gün olacak inşallah geçer artık.
Canımm maşallah bebişine, senin bebeğinle benim oğlum arasın da 1 gün varmışdr bunları öğün olarakmı ver dedi sana canım yoksayine üzerine mama veya anne sütü vercekmisin bu konuda benim kafam çokkarışıkta ve miktar olarak ne kadar vermen gerektiğini söyledimi msela tarhana çorbasını bi öğünde ne kadar verceksin
BAYANLAR DOKTOR KONTROLÜNE NE SIKLIKTA GÖTÜRÜYOSUNUZ.BEN EN SON CİLDİ İÇİN GÖTÜRDÜM Bİ DAHA NE ZAMAN GELELİM DİYE DE SORMADIM NASIL OLMASI LAZIM.SAĞLIK OCAĞA ÇAĞIRIO AMA KENDİ DOKTORUNA NE ARALIKLARDA GÖTÜRMELİYİM.
Ben her ay götürüyorum canım
Ben her ay götürüyorum.
Canımm maşallah bebişine, senin bebeğinle benim oğlum arasın da 1 gün varmışdr bunları öğün olarakmı ver dedi sana canım yoksayine üzerine mama veya anne sütü vercekmisin bu konuda benim kafam çokkarışıkta ve miktar olarak ne kadar vermen gerektiğini söyledimi msela tarhana çorbasını bi öğünde ne kadar verceksin
Maşallah canım ne güzel benim oğlum yemiyor sebze malesef, teşekkürler cevabın için bende bu ölçülerde veriyorum üstünede mama içîyor demekki yanlış birşey yokcanım sebze çorbasıyla elma armut suyunu yarım çay bardağı veriyordum. Yine öyle yapacağım. Bu şekilde verdiğimde üstüne ya da yarım saat sonra sağdığım sütü veriyordum. 100 ml kadar da sütten içiyordu. Yine öyle yapacağım. Öğün olmuyordu o zaman. Yoğurdu ve kahvaltıyı yeni deneyeceğim. Kahvaltı öğün şeklinde olur diye düşünüyorum kızım için çünkü tok tutacak şeyler var içinde. Yoğurtta 1 ya da 1.5 çay bardağı dedi. Ondan sonra da süt içmez herhalde. Deneyip görmem lazım. Yine yazarım sonucu. Kahvaltıda da 4'te 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne 1-2 çay kaşığı pekmez 4-5 bebe bisküvisi var işte. Bu arada benim kızım premetüreAma maşallah geçen ay çorba ve meyve sularında ilk haftayı saymazsak sıkıntı çıkarmadı. Umarım bunlarda da yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?