- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Bende ger ay goruruyorum cnmANLAŞILAN HER AY GÖTÜRÜLMESİ GEREKİYOR.
Valla hazr yogurttan bıraz daha koyuydu yıgurdum34ist . Verdım şimdi basya yuzume püskurttu sonra sevdı versem daha yerdi ama ilk gun cok yuklenmim dedım. Ilk ek besınımıze basladık bakalım
BAYANLAR DOKTOR KONTROLÜNE NE SIKLIKTA GÖTÜRÜYOSUNUZ.BEN EN SON CİLDİ İÇİN GÖTÜRDÜM Bİ DAHA NE ZAMAN GELELİM DİYE DE SORMADIM NASIL OLMASI LAZIM.SAĞLIK OCAĞA ÇAĞIRIO AMA KENDİ DOKTORUNA NE ARALIKLARDA GÖTÜRMELİYİM.
Ben şimdiye kadar her ay götürdüm canım. Şimdi ayın 6'sında , 6 ay kontrolü var. 6 aydan sonra 2 ayda bir dedi doktorumuz.
Olmadı bende öyle yapım 8 mayısta doluo tam 6 mız ozaman götürürüm hem ek gıdaları söler daha iyi olur bize hiç her ay getirin falan bişi demedi ya.
Cnm son kullanma tarihine kadar sutu bekletebiliyrz dolata diye biliyrm
Hergun cezvede isitip kavanoza mayalayacagiz
Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim(
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
Ben yoğurdu 3-4 gün yediriyorum valla günlük mayalamıyırum. Köy sütü alıyoruz ondan mayalıyırum. O olmazsa sek günlük süt.Cnm yogurdu minik kavanozlara gunluk mayala ben oyle yapmayi planliyrm
Ben yoğurdu 3-4 gün yediriyorum valla günlük mayalamıyırum. Köy sütü alıyoruz ondan mayalıyırum. O olmazsa sek günlük süt.
cok gecmis olsun uzuldum memleketimize sukretmek lazim herhalde. Allah darda koymasin cnmEmziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.
Burda yani fransada ve oturdugum sehirde sistem biraz farkli cocuk acil servisi sadece bir hastanede toplu sekilde.
Ayrica cenazemiz oldugu icin su an yanimda hic kimse yok esim annem babam herkes turkiyede Allah´im bir Sen varsin bana yardim et cocugumu koru :-(
Tamamn soydum ve sirkeli suyla alnina bir bez koydum ayrica koltuk altlarina ve kasik bolgesine ama atesi hala 41.1 cok korkuyorum
ahh ayni durumdayiz asla emmek istemiyor 2.5 ayliktan beri ugrasiyorum emerse iki dakika o da yarisini birakip yarisini emerek. kilosu iyiydi bu ay zayiflamis ne yapacagim bilmiyorum cok caresizimMerhaba hanimlar. benim oğlum bes buçuk aylik olacak. bir hafta on gündür çok iştahsız. Sadece anne sütü alıyor ama bu ara cok az emiyor. Memeyi reddediyor. Sütüm var ama bebeğim istemiyor. Sagip veremiyorum cunku kasik istemiyo.Doktor ek gıda tattirmaya basla demişti. 3 gun elma suyu içti bir gün havuç suyu. O da birer cay kaşığı ama icerken yüzünü eksitiyordu. Tatmaya basladigi gunden beri ağzını kilitlemeye basladi. Vitaminini bile zor veriyorum çünkü kaşık görünce ağzını kapatiyo dudaklarını kilitleyip. Kafasini ceviriyo kendini geri atiyo. Meme istemedigi zaman da ayni sekilde tepki veriyo. Tarttirdim bir haftada hic kilo almamis ustune de yuz gram vermis. Dişleri de kasiniyo. Dis istahsizlik da yaparmis ama doktor damak hareketi baslamis ama en az iki hafta daha hic bi sey beklemeyin dedi. Butun gun parmaklarini kemiriyo sincap gibi. yirmi gunlukken falan kaşıkla beslendi. sütümü sagip iciriyordum. Hep ağzını açıp istahla beklerdi. Kasiga atilirdi. simdi niye böyle?
Keci sutu kokuyormu tadi nasil yogurdun
Bende keci sutu ile yapicam
5. Ayda huyu suyu değişiyormus bebeklerin umarım çabuk gecer. Diş icin daha erken gibi. Ateş uykusuzluk aşırı huysuzluk aglamalar falan yok. Ama kasiniyo. Kaşığa tepki verdiği icin de tattirmaya ara verdim. Denemeye korkuyorum açıkçası.Cnm bnm oglum ikinci ayda emmemeye basladi bi aydir duzeldi
Doktr dis falan dedi ama cikan falan yok
Dis onemli bi gerekce damagi aciyor olabilir
Arada bebeklerebirsey oluyor boyle
Neyapilmali bilemiyrm
Umarim uzun surmez
cok gecmis olsun uzuldum memleketimize sukretmek lazim herhalde. Allah darda koymasin cnm
ahh ayni durumdayiz asla emmek istemiyor 2.5 ayliktan beri ugrasiyorum emerse iki dakika o da yarisini birakip yarisini emerek. kilosu iyiydi bu ay zayiflamis ne yapacagim bilmiyorum cok caresizim
amin canım teşekkür ederim ilaçla 38derece. 3gün süreR dedi doktor inşallah yarın akşama geçer diye umuyorumÇok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin Paşa'na. Şimdi nasıl durumu, iyidir inşallah
O MAŞALLAH İLK DEN NE KADAR LA BAŞLADIN BİZİM DAHA 2 GÜN OLDU VERİYORUZ İLK GÜN AZ YEMİŞTE DÜNDE BAYA YEMİŞ VALLA BENİM KV ÖLE TAMAM DEYİP BIRAKMIO YETMEZ O ÇOCUĞUA DİO:=) HEM NİE OKADAR ERKEN BAŞLADIN SEN
ÖLE DENİCEM BAKALIM TOZ YOK ŞİMDİLİK AMA DİREK YOĞURT KOYARIM ÖLE YAPARIM ILIK SÜTE DİREK KOYUCAM YANİ SULANDIRMADAN PEKİ DOLAPTAN ÇIKAR ÇIKMAZ KOYULURMU YOĞURT ÖLE.İLK DENEMENDE BRAVO YANİ SANA :)
DİŞTİR CANIM MERAK ETME ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ ŞURUP VER SABAH ÖĞLE AKŞŞAM 1 ÇAY KAŞIĞI ARA ARA DA ÖLÇ BİŞEY OLMAZ.38 ÇOK YÜKSEK DEĞİL ZATEN
inşallah canım yarın akşama 3.gün ben ilk kez duydum o rahatsizligi.. :-(Canım geçmiş olsun, benim bi arkadaşımın bebeğide böyle olmuştu 40 derece ateşle hastaneye aldılar tümtahliller temiz çıktı sonra eve gönderdiler bu dediğin 6. Hastalıktan olmuş 3 gün snra döküntü olunca anladı dr sonra geçti inş sizinde önemli bişey değildir
Canım zaten 9.ay ile pütürlü yiyeceklere başlanıyor bence boş yere masraf. Fiyat uygun olsa neyse, ben sebzeleri haslıyorum sonra suzgecten geçiriyorum. Blendirin bıçağı vitaminleri alıyor diyeKızlar şu philipsin wasabi püre makinasını kullanan var mı? Ya ben çok kolaylık oldugunu duydum fiyatı da epeyce fazla. Almak istyorum malum çalışırken kolaylık olsun istiyor insan. Ama tereddüt ediyorum belki çok da işe yarar bişey değil. Fikri olan var mı?
Yoğurt ilk verdipimde benim kızda da bağırsakları yumuşattı. Kakası geldi hemen. Ams sonraki vermelerimde olmadı öyle bi durum.benim ilk denemem canım. dün verdim 1 çay kaşığı, birde bugün 1,5 2 çay kaşığı falan.dün ishal oldu yoğurtla alakalı mıdır ?
Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim(
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
sizin asilar erkenmi yada.biizmkindemi.sorun var bize taa hazirann 14 dedi arayip sorsammikiYa bizim de p.tesi aşımız çok stresliyimNe ggüzel bir yaşına kadar aşı yok diyordum. 9. Ayda da aşı çıktı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?