2014 Kasım Anneleri

Valla hazr yogurttan bıraz daha koyuydu yıgurdum 34ist . Verdım şimdi basya yuzume püskurttu sonra sevdı versem daha yerdi ama ilk gun cok yuklenmim dedım. Ilk ek besınımıze basladık bakalım

Valla hazr yogurttan bıraz daha koyuydu yıgurdum 34ist . Verdım şimdi basya yuzume püskurttu sonra sevdı versem daha yerdi ama ilk gun cok yuklenmim dedım. Ilk ek besınımıze basladık bakalım

İyi afiyet bal şeker olsun..iyi valla çok güzel tutmuş ozaman bende denicem bugün dün kü eğer hala olmadıysa dökücem.ver canım sıkıntı olmaz kendi belirlio zaten ne kadar yiceğini.fazlasını zaten yemez

Ben şimdiye kadar her ay götürdüm canım. Şimdi ayın 6'sında , 6 ay kontrolü var. 6 aydan sonra 2 ayda bir dedi doktorumuz.

Ben şimdiye kadar her ay götürdüm canım. Şimdi ayın 6'sında , 6 ay kontrolü var. 6 aydan sonra 2 ayda bir dedi doktorumuz.

Olmadı bende öyle yapım 8 mayısta doluo tam 6 mız ozaman götürürüm hem ek gıdaları söler daha iyi olur bize hiç her ay getirin falan bişi demedi ya.

Olmadı bende öyle yapım 8 mayısta doluo tam 6 mız ozaman götürürüm hem ek gıdaları söler daha iyi olur bize hiç her ay getirin falan bişi demedi ya.

Bize aylık kontrollerinizi aksatmayın demişti ilk günler. Bir de zaten sarılık olunca onu da kontrol etmek için sık sık gitmiştik ilk zamanlar.

Kızlar şu philipsin wasabi püre makinasını kullanan var mı? Ya ben çok kolaylık oldugunu duydum fiyatı da epeyce fazla. Almak istyorum malum çalışırken kolaylık olsun istiyor insan. Ama tereddüt ediyorum belki çok da işe yarar bişey değil. Fikri olan var mı?

Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim (
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?

Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim (
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?

şimdi hatırladım sen deyince evet güncellenmiş 9.ayda da aşı varmış.gazamız mübarek olsun

Ben yoğurdu 3-4 gün yediriyorum valla günlük mayalamıyırum. Köy sütü alıyoruz ondan mayalıyırum. O olmazsa sek günlük süt.

benim ilk denemem canım. dün verdim 1 çay kaşığı, birde bugün 1,5 2 çay kaşığı falan.dün ishal oldu yoğurtla alakalı mıdır ?

cok gecmis olsun uzuldum memleketimize sukretmek lazim herhalde. Allah darda koymasin cnm
ahh ayni durumdayiz asla emmek istemiyor 2.5 ayliktan beri ugrasiyorum emerse iki dakika o da yarisini birakip yarisini emerek. kilosu iyiydi bu ay zayiflamis ne yapacagim bilmiyorum cok caresizim

Cnm bnm oglum ikinci ayda emmemeye basladi bi aydir duzeldi
Doktr dis falan dedi ama cikan falan yok
Dis onemli bi gerekce damagi aciyor olabilir
Arada bebeklerebirsey oluyor boyle
Neyapilmali bilemiyrm
Umarim uzun surmez
5. Ayda huyu suyu değişiyormus bebeklerin umarım çabuk gecer. Diş icin daha erken gibi. Ateş uykusuzluk aşırı huysuzluk aglamalar falan yok. Ama kasiniyo. Kaşığa tepki verdiği icin de tattirmaya ara verdim. Denemeye korkuyorum açıkçası.

Emmeyen bebek zormuş. Hamileyken ya sütüm olmazsa diye korktum. Emmeyecegi hic aklıma gelmedi. yeni cikti bi de. Hic noyle degildi. Sagamiyorum da keyfi gelir eme r belki diye kasigi zaten istemiyor öyle bekliyorum iki fırt cekip gidiyo

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin Paşa'na. Şimdi nasıl durumu, iyidir inşallah
amin canım teşekkür ederim ilaçla 38derece. 3gün süreR dedi doktor inşallah yarın akşama geçer diye umuyorum

Canım doktor diş degil dedi oateş 24saati geçmezmiş. Ateş düşürücü ile 38e iniyor zaten ancak. 6.hastalıktan şüpheleniyor

inşallah canım yarın akşama 3.gün ben ilk kez duydum o rahatsizligi.. :-(

Canım zaten 9.ay ile pütürlü yiyeceklere başlanıyor bence boş yere masraf. Fiyat uygun olsa neyse, ben sebzeleri haslıyorum sonra suzgecten geçiriyorum. Blendirin bıçağı vitaminleri alıyor diye

benim ilk denemem canım. dün verdim 1 çay kaşığı, birde bugün 1,5 2 çay kaşığı falan.dün ishal oldu yoğurtla alakalı mıdır ?
Yoğurt ilk verdipimde benim kızda da bağırsakları yumuşattı. Kakası geldi hemen. Ams sonraki vermelerimde olmadı öyle bi durum.

Ya bizim de p.tesi aşımız çok stresliyim Ne ggüzel bir yaşına kadar aşı yok diyordum. 9. Ayda da aşı çıktı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…