2014 Kasım Anneleri

canım pusetide al yanına uyanıkken falan onda durur sıkıldığında da yatırırsın koltuğa sürekli pusettede durmaz

o kadar uzun saat oturması sakıncalıolur gıbıme gelıyor
yatsın bence erenım

benceyatak yap canim bir iki saat olsa tamamda surekli orda rahat edemez arada kucaginda arada uzanir pusetide alsan yer kalmiyor

yatak yapma güvenilir olmaz canım,pusete koy,arada molalar verin dinlendirirsin belini kucaklayarak
Fikir için hepinize çok tesekkür ederim kızlar oy çoğunluğuyla yatak yapıp o sekilde götürmeye karar verdim pusetle bende güvenli olur diye düsünüyorum ama pusetimizin kemer bağlantısı yok malesef mola da yaklasık 3 saatte bir veririz pusette zorlanır o kadar süreNe getirim size gelirken

Çok geçmis olsun nasıl simdi kuzucuk sifa diliyorum canım toparlanır insallah en kısa zamanda

Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim (
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)

aman Allahım bu da ne kocaman kocamancanım benim ya 3 gün kuralıyla basla artık 2 haftadan birsey olmaz yoğurt ve püreleri tatırmıssındır yarasın yektacığıma

Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Eki Görüntüle 1506836

bizim ebe bize verilen aşı kartlarının güncel olmadığını yeni aşı eklendiğini söyledi canım

Kızlar yogurt kızıma dokunmuş olsaydı akşama dogruda belırtıler cıkarmıydı. Biliyosunuz alerjısı vardı. Rahatsz etse yarınmı bellı olur bugunmu acaba

Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Eki Görüntüle 1506836
asi karnesinde yazmiyor canim asi zamanlari.. Ya ozellikle sordum yok 9.ay asisi var dedi kizamikcik mi ne dedi hatirlayamiyorum ya.. Enisteye sor bakalim :)

Özel aşı var menenjit.. Önemli bir aşi ondan demiştir
yok canim ozel asi degilmis..

Kızlar yogurt kızıma dokunmuş olsaydı akşama dogruda belırtıler cıkarmıydı. Biliyosunuz alerjısı vardı. Rahatsz etse yarınmı bellı olur bugunmu acaba
Heyecanla senin kizin tepkisini bekliyorum insallah olmaz bir sey..
Ben dun bir sey yaptim misafir geldi bir suru profiterol getirmis benim durumu bilmiyor tabi ben de mecbur ikram ettim ay bi canim cekti bi canim cekti sutum gidecek diye korktum o kadar yani.. Dayanamadim doktorum da altinci ayini doldurunca bi yer denersin demisti ama daha konusmadim onunla.. Sutume bir sey olmasin da ben yiyim dedim ve yedimm kizimin heyecanla bezini kirletmesini bekledim bugun ve kan olmadi ama yine takipteyim henuz etki etmemis de olabilir..

Canım ben arada sütlu kopuklu nescafe 3 ü bir arada falanda içiyorum bişey olmuyo. Ama öyle pasta trzı bişey yemedım hiç. Kaka yaptı bıraz once sıkıntı yoktu şükür. Gercı ben kakasında hiç kan gormedm

aman Allahım bu da ne kocaman kocamancanım benim ya 3 gün kuralıyla basla artık 2 haftadan birsey olmaz yoğurt ve püreleri tatırmıssındır yarasın yektacığıma
seviyorum kocaman yazıları üç gün kuralı nasıl olcak canım beslenme konusunda pek bişey bilmiyorum yeni yeni araştırıyorum

Yok o kızamık kızamıkçık kabakulak yanı KKK 12. Ayda.. 9. Ayda özel asi menejit var sağlık bakanlığı karsilamiyo o nedenle asi takviminde yok
asi karnesinde yazmiyor canim asi zamanlari.. Ya ozellikle sordum yok 9.ay asisi var dedi kizamikcik mi ne dedi hatirlayamiyorum ya.. Enisteye sor bakalim :)

Merhaba kizlar baya bi zamandir ugrayamadim 2 cocuk is ev beni darma duman etti psikolojim bile bozuldu resmen bise sorucam kiz bebek anneleri 6. Ayimizi doldurucaz ve asya nin memelerinde ki şişlik duruyor sut toplamasi durumu ne kadarda kayboldu acaba baska bisey mi

Kızlar bizimde 6. Ayimizin bitmesine 2 hafta var ama tattirmalara başladım doktor her ne kadar su bile vermicen desede dayanamadım oğlum çok atiliyodu yediklerime şimdilik yoğurt elma suyu armut suyu havuç verdim havucun suyunu sevmedi bende haşlayıp pure yaptım yedi başka ne tattirabilirim? Bikaç gundurde uykusu çok hafif gece sürekli kalkiyo acliktan oldnu düşünüp pirinç unu yapıp verdim bu gece hemen uyudu halada uyuyouykusu duzelirse gece yatmadan mama vermeyi düşünüyorum pirinç unu yerine başka ne yapabilirim daha sağlıklı?

bende 1 hafta kala başladım aynen ağlıyordu biz sofradayken.ağzını şapırdatıyordu : ) ben daha dün başladım .yoğurt verdim dün,bugün..yarında verip (3 gün)..balkabağı suyuna geçeceğim. kefir içirenler var gece yatmadan,mayasını bulmak lazım ama

kızlar bu hazır tahıllı mamaları kullanıyormusunuz özellikle ilk başlayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…