- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
canım pusetide al yanına uyanıkken falan onda durur sıkıldığında da yatırırsın koltuğa sürekli pusettede durmaz
Geçmiş olsun. insan bebişleri bişey olunca dayanamıyo. hele kendi hatası olduğunu düşündüğünde bi de vicdan azabı ekleniyo o acıya. ben de dün tırnaklarını keserken uyanmasın diye aceleden biraz derine girmişim kanadı miniğimin parmağı. o ağladı ben ağladım. Allahtan çabuk geri geldi neşesi.
puset kemer bağlananlardansa daha emniyetli olur bence. 8 saat yol az değil. bizde 3 saatlik yola çıkıcaz oto koltuğu da yok. kanguruya alıp kemer takayım diyorum ama yine de korkuyorum durmazsa diye.
o kadar uzun saat oturması sakıncalıolur gıbıme gelıyor
yatsın bence erenım
benceyatak yap canim bir iki saat olsa tamamda surekli orda rahat edemez arada kucaginda arada uzanir pusetide alsan yer kalmiyor
Ayy kıyamam belki tadını beğenmedi ya da sert mi geldi acaba ? İstersen armuta geç sonra tekrar dön havuca.
Günaydın. Belki de şu atak denen şey gelmiştir. Hiç belli olmuyor bu bebeklere neden ağlar niye ağlar pufff.
Benim yoğurtlar tutuyor onda sıkıntı yokta activia ile mayaladığım uzayıp giden bir yoğurt oldu nedense.
Çok ama çok geçmiş olsun. Hem okudum hem oğlumu gözümün önüne getirdim. Bir anlık herşey. Hemen geleceğim diye bende bazen koltukta bırakıyorum ama ne büyük hata. Rabbim korumuş. Bundan sonra bende daha dikkatli davranacağım.
Günaydın sanada hayırlı cumalar.
Arkadaşım pusette rahat edemeyip puseti öne alıp arkaya yatak yaptı. Daha doğrusu ayağında sallayarak gitti :)
Ne olur ne olmaz sen tedarikli ol. Ama o kadar saat pusette eminim ki sıkılır.
Fikir için hepinize çok tesekkür ederim kızlaryatak yapma güvenilir olmaz canım,pusete koy,arada molalar verin dinlendirirsin belini kucaklayarak
Çok geçmis olsun nasıl simdi kuzucuk sifa diliyorum canım toparlanır insallah en kısa zamandaamin canım teşekkür ederim ilaçla 38derece. 3gün süreR dedi doktor inşallah yarın akşama geçer diye umuyorum
Canım doktor diş degil dedi oateş 24saati geçmezmiş. Ateş düşürücü ile 38e iniyor zaten ancak. 6.hastalıktan şüpheleniyor
inşallah canım yarın akşama 3.gün ben ilk kez duydum o rahatsizligi.. :-(
Canım zaten 9.ay ile pütürlü yiyeceklere başlanıyor bence boş yere masraf. Fiyat uygun olsa neyse, ben sebzeleri haslıyorum sonra suzgecten geçiriyorum. Blendirin bıçağı vitaminleri alıyor diye
Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim(
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
aman Allahım bu da ne kocaman kocamanmerhaba kızlaar. bakıyorumda herkesler başlamış ek gıdalara harikasınız ben yeni yeni başlıyorum sadece kavanoz maması verdim daha başlamış sayılmam altıncı ayımızıda daha doldurmadık daha iki hafta var ama ben tatlara alışsın istiyorum ve yavaş yavaş bişeyler yapmak istiyorum. yektaya gelince çok ama çok huysuz iyice hareketlendi hakketen söyledikleri gibi yenidoğan halini aratıyor şuan birde dönmeyi öğrendi yatırdığım gibi şak hemen dönüyo ve ağlamaya başlıyo geri çeviriyorum hemen tekrar dönüyor nezaman düzelicek bilmiyorum. araştırmalarıma göre sanırım bizim bebek hassas bebeklerden ne oturuyor ne ayakta memnun hiçbişeyden memnun değil uyumadan önce uzun uzun ağlıyor kısa kısa uyuyup uyanıyor hala diş çıkartamadı ve onunda verdiği sıkıntıyla iki kat huysuz Allah bize boool bol sabır versin. yinede onu uyurken dahi çok ama çok özlüyorum bayılıyorum ona
sizin asilar erkenmi yada.biizmkindemi.sorun var bize taa hazirann 14 dedi arayip sorsammiki
Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Eki Görüntüle 1506836
Yoğurt ilk verdipimde benim kızda da bağırsakları yumuşattı. Kakası geldi hemen. Ams sonraki vermelerimde olmadı öyle bi durum.
Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Eki Görüntüle 1506836
asi karnesinde yazmiyor canim asi zamanlari.. Ya ozellikle sordum yok 9.ay asisi var dedi kizamikcik mi ne dedi hatirlayamiyorum ya.. Enisteye sor bakalim :)Geçmis olsun canım 9. ay ası yok ne asısıymıs keske sorsaydın sende ası karnesi var mı ordan da bakabilirsin bir daha ki ası 12.ayda sizin hemsire sasırmıstır belki:)Eki Görüntüle 1506836
yok canim ozel asi degilmis..Özel aşı var menenjit.. Önemli bir aşi ondan demiştir
Heyecanla senin kizin tepkisini bekliyorum insallah olmaz bir sey..Kızlar yogurt kızıma dokunmuş olsaydı akşama dogruda belırtıler cıkarmıydı. Biliyosunuz alerjısı vardı. Rahatsz etse yarınmı bellı olur bugunmu acaba
Canım ben arada sütlu kopuklu nescafe 3 ü bir arada falanda içiyorum bişey olmuyo. Ama öyle pasta trzı bişey yemedım hiç. Kaka yaptı bıraz once sıkıntı yoktu şükür. Gercı ben kakasında hiç kan gormedmHeyecanla senin kizin tepkisini bekliyorum insallah olmaz bir sey..
Ben dun bir sey yaptimmisafir geldi bir suru profiterol getirmis benim durumu bilmiyor tabi ben de mecbur ikram ettim ay bi canim cekti bi canim cekti sutum gidecek diye korktum o kadar yani.. Dayanamadim doktorum da altinci ayini doldurunca bi yer denersin demisti ama daha konusmadim onunla.. Sutume bir sey olmasin da ben yiyim dedim ve yedimm kizimin heyecanla bezini kirletmesini bekledim bugun ve kan olmadi ama yine takipteyim henuz etki etmemis de olabilir..
aynı canım ya bu gecede uzun olacak gibi. İnşallah yarına toparlanır teşekkür ederizÇok geçmis olsun nasıl simdi kuzucuk sifa diliyorum canım toparlanır insallah en kısa zamanda
seviyorum kocaman yazılarıaman Allahım bu da ne kocaman kocamancanım benim ya 3 gün kuralıyla basla artık 2 haftadan birsey olmaz yoğurt ve püreleri tatırmıssındır yarasın yektacığıma
asi karnesinde yazmiyor canim asi zamanlari.. Ya ozellikle sordum yok 9.ay asisi var dedi kizamikcik mi ne dedi hatirlayamiyorum ya.. Enisteye sor bakalim :)
yok canim ozel asi degilmis..
asi karnesinde yazmiyor canim asi zamanlari.. Ya ozellikle sordum yok 9.ay asisi var dedi kizamikcik mi ne dedi hatirlayamiyorum ya.. Enisteye sor bakalim :)
yok canim ozel asi degilmis..
Kızlar bizimde 6. Ayimizin bitmesine 2 hafta var ama tattirmalara başladım doktor her ne kadar su bile vermicen desede dayanamadım oğlum çok atiliyodu yediklerime şimdilik yoğurt elma suyu armut suyu havuç verdim havucun suyunu sevmedi bende haşlayıp pure yaptım yedi başka ne tattirabilirim? Bikaç gundurde uykusu çok hafif gece sürekli kalkiyo acliktan oldnu düşünüp pirinç unu yapıp verdim bu gece hemen uyudu halada uyuyouykusu duzelirse gece yatmadan mama vermeyi düşünüyorum pirinç unu yerine başka ne yapabilirim daha sağlıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?