2014 Kasım Anneleri

Ya kızlar bu dr yenı verdıgı vıtamının içerısınde portakal aroması var. Portakal rengınde zaten. E portakal yasak degılmı bildgm kadarıyla

Sibeltanju .!.:
Ya kızlar bu dr yenı verdıgı vıtamının içerısınde portakal aroması var. Portakal rengınde zaten. E portakal yasak degılmı bildgm kadarıyla
Vitabiol se ben bir ayliktan beri veriyorum. Alerjiye yatkınlığı var oglumun üstelik atopik dermatiti var. Benim yedigim ictigim onda kirmizi nokta gibi sivilce gibi atma yapar.Hiçbir zararını gormedim.

Vitabiol se ben bir ayliktan beri veriyorum. Alerjiye yatkınlığı var oglumun üstelik atopik dermatiti var. Benim yedigim ictigim onda kirmizi nokta gibi sivilce gibi atma yapar.Hiçbir zararını gormedim.
Yok cnm bızımkı hyper ımnun Nettede baya araştrdm kotu yorum yok hiç. İştah açması ve daha vîtamnli oldugu için vermiştı dr

arkadaşlar merhaba.uzun zamandır kanguru alma niyetindeydim.araştırmalarım sonucu ergonomik olarak 3 marka ön plana çıkıyordu.momfortbaby,ergobaby bir de boba4g.sonunda araştırırken çinden bu ürünün alınabileceğini gördüm ve aliekspresden ergobaby sipariş ettim 22 dolara.türkiyede satış fiyatı 259 lira.bugün kargom geldi ve ben çok memnun kaldım. tam 22 gün sonra elimde oldu ve pttden nerde olduğunuda sorgulayabiliyordum referans numarası sayesinde.aklınızda olsun diye paylaşmak istedim

Ahh canım içimi okumuşsun yaa bende almak istiyorum satıcının linkini paylaşırmısın canım hangi satıcıdan aldın acaba

AYRICA FORMUL MAMA PİŞERMİ ANLAMADIM YAPICAKSAN DENEYEREK KIVAMINI AYARLARSIN BENCE.CANIM AÇ KALMASI DAHAMI İYİ 1 DE YER 2 DE YETERKİ DOYSUN CANIM KİLO KAYBEDER DOYMAZSA NAPALIM ARTIK VERİLİCEKSE VERİLİR HE MUHALLEBİYİ 1 KERE YOĞURT MEYVE PÜRESİ FALAN DA YAPABİLİRSİN MESELA YADA SEBZE AÇ KALMASIN BEBECİK.

AYNEN YA O BENİMDE AKLIMA GELDİ ZATEN BU SÜT HAZIR DİYE BİDE ÖYLE DENERİM BAKALIM

Evet cnm irmiği bende duydum ama ilk defa mama verdim diye putursuz b olsun ilk yediği dedim gayet de güzel yedi oglum
cnm bende pirinç unu na karsiyim onun yerine yaparsam yulaf unu alıp yapıcam dün içine armut püresi kattım çok güzel yedi valla

Ya kızlar kızım cok az emıyoya. Bır ıkı saatte bır 5 dk zor emıyo. Normalmı boyle olması. Keyfı falanda baya yerınde. Emzıren anneler sızde bu ayda durumlar nasldı.

YULAF UNUNDAN MUHALLEBİ Mİ YAPTIN NASIL YAPTIN PEKİ SUYLA MI.

Bende ari mamaninkini kullaniyorum 12 vitaminli olan. Cok eski bi mama oldugu icin de icim rahat ama tatli baya. Kentonun içinde tatlandirici var mi ?

Arı mama da vitamin ve mineral yönünden çok iyi pirinç unlu. Ben aynı zamanda sütle buğday nişastasıli muhallebi yapıyorum arada degisiklik olsun diye. Pekmezlede tatlandiriyorum

Keçi sütünü normal inek sütüyle olan yoğurt mayasi yla mi mayaladiniz.

Ya kızlar kızım cok az emıyoya. Bır ıkı saatte bır 5 dk zor emıyo. Normalmı boyle olması. Keyfı falanda baya yerınde. Emzıren anneler sızde bu ayda durumlar nasldı.
Ah ah aynı sıkıntı bizde de var. Bebeğim biber ona alıştı. Eğer öyle yapiyorsan biber ona alışmış olabilir. Ben mesela artık uyku arasında emziriyorum. Ancak öyle emiyor o da çok az. Üstelik sol göğsümden sütüm az geliyor onu hiç emmiyor

Arkadaslar devit 3 d vitamini takviyesi bildiğim kadarıyla ki öyle. Yalnız bir yakınımin demesine göre anne sütü alan bebeklerin kilo almaması için veriliyormus böyle birşey olabilir mi

Yok canım benımkı bıberon hiç almadı. Ayen bende uyku arasında yada yatarak emzırıyorum kucakta ımkansz yuzume bakıp hemen gulmeye başlıyo oyun ıstıyo dahada emmıyo. Aslnda cevre daha cok ılgısını cektıgı için ememıyo gıbı. Hep oyun ilgı istıyo. Emzırrkende şarkı soyluyorum sacma sapan mımıkler yapıyorum oyle dıkkatını cekebılıyorum

Rosebek88 Canım kahvaltıdaki karışımı ve tarhanayı bugün denedim. Ikisini de yedi. Şimdi sırada yoğurt ve yayla çorbası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…