- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Merhaba canim. Benime kizim 6aylık. Göğsündeki sutler sonradaan cikti hala duruyor.
Vitabiol se ben bir ayliktan beri veriyorum. Alerjiye yatkınlığı var oglumun üstelik atopik dermatiti var. Benim yedigim ictigim onda kirmizi nokta gibi sivilce gibi atma yapar.Hiçbir zararını gormedim.Sibeltanju .!.:Ya kızlar bu dr yenı verdıgı vıtamının içerısınde portakal aroması var. Portakal rengınde zaten. E portakal yasak degılmı bildgm kadarıyla
Yok cnm bızımkı hyper ımnun Nettede baya araştrdm kotu yorum yok hiç. İştah açması ve daha vîtamnli oldugu için vermiştı drVitabiol se ben bir ayliktan beri veriyorum. Alerjiye yatkınlığı var oglumun üstelik atopik dermatiti var. Benim yedigim ictigim onda kirmizi nokta gibi sivilce gibi atma yapar.Hiçbir zararını gormedim.
Hayirli sabahlar mutlu haftasonlari herkese.. Babamiz iki gun de calisiyor biz yine kizimla evde..
Günaydınnnn, musmutlu hafta sonları olsun hepimize
Ahh canım içimi okumuşsun yaa bende almak istiyorum satıcının linkini paylaşırmısın canım hangi satıcıdan aldın acabaarkadaşlar merhaba.uzun zamandır kanguru alma niyetindeydim.araştırmalarım sonucu ergonomik olarak 3 marka ön plana çıkıyordu.momfortbaby,ergobaby bir de boba4g.sonunda araştırırken çinden bu ürünün alınabileceğini gördüm ve aliekspresden ergobaby sipariş ettim 22 dolara.türkiyede satış fiyatı 259 lira.bugün kargom geldi ve ben çok memnun kaldım. tam 22 gün sonra elimde oldu ve pttden nerde olduğunuda sorgulayabiliyordum referans numarası sayesinde.aklınızda olsun diye paylaşmak istedim
Katı olma konusu benim de aklıma geldi. Sonra düşündüm mama normal de formül süt sonuçta. Içine ekstra 1 tatlı kaşığı pirinç unu eklenmiş oluyor. Denemek lazım, çok kıvamlı olursa, mama miktarı azaltılabilir, ya da dediğim gibi pirinç ununa sadece meyve püresi ekleyerek tatlandırabiliriz. Benim sütüm Oğlumu doyurmuyor canım bu ay 200 gr almışcanım çok sıkıldı. Onun için günde 1 kez Muhallebi vermeyi düşünüyorum. Şuana kadar sadece elma suyu ve dün yoğurt tattırdım. Bugün 5. Ayımız doldu. Günde 1 defa muhallebiyi bazen pirinç unu bazen yulaf unuyla bazen de irmikle yapmak daha doğru aslında. Hepsinin vitaminini almış olur minikler.
Pastörize günlük sütü kaynatmaya gerek yok canım, zaten yüksek ısıda kaynatılıp soğutuluyor. Tekrar kaynatılırsa besin Değeri kalmaz. Günlük sütü mayalanmaya hazır kıvama gelinceye kadar ısıtmak yeterlidir.
Evet cnm irmiği bende duydum ama ilk defa mama verdim diye putursuz b olsun ilk yediği dedim gayet de güzel yedi oglumBİZİMDE 10 GÜN FALAN VAR ÇOK MU ZOR YA NEYSEKİ BEN GÖTÜRMÜOM KV GÖTÜRÜR İÇİM GİDER YOKSA YA NAPALIM ONLARIN SAĞLIĞI İÇİN.
SAĞLICAKLA GİT GEL YETER CANIM.
BİRAZ DAHA BEKLE CANIM 3 GÜN FALAN SONRA ÇIKARSA ÇIKAR İNŞALLAH ÇIKMAZDA RAHATLIKLA YESİN BEBECİK.BU ARADA DEMİŞTİM YA YOĞURTUM OLMADI DİE AÇMAMIŞTIM DÜN HALA SARILIYDI DÜN AKŞAM ONU ATIP TEKRAR YAPICAKTIM BAKTIM OLMUŞ VALLA KOYDUM DOLABA NASIL OLDU ŞAŞIRDIM.KÜÇÜK KAVANOZ YA BENM KAPAĞI BAYA SIKI KAPANMIŞ BELKİDE ONDAN TUTTU SEVİNDİM YANİ :
CANM YENİ TARİF ÖĞRENDİM KUZENİM BENM BEBEK HEMŞİRESİ ODA AYNI BİZİMLE BEBEĞİ İRMİĞİ SUYLA PİŞİRMİŞ İÇİNE MEYVE SUYU YADA PÜRESİ YADA ÇOK AZ PEKMEZ KATMIŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ BİLİYOSUNUZ İRMİK BEBEKLER İÇİN ÇOK FAYDALI.BÖYLE MUHALLEBİ OLABİLİR BANA MANTIKLI GELDİ.
cnm bende pirinç unu na karsiyim onun yerine yaparsam yulaf unu alıp yapıcam dün içine armut püresi kattım çok güzel yedi vallaDün Migros'ta Kenton markalı bebeklere özel vitaminli pirinç unu gördüm. Aldım 1 tane. 15 gün sonra günde 1 defa vermeyi düşünüyorum. Arkadaşımın Dr u şöyle besleyici bir mama tarifi vermiş:
---Yarım Çay bardağı su ile 1 tatlı kaşığı pirinç unu kaynatılır. Ilıkken içine 3 tatlı kaşığı Aptamil 2 mama ilave edilir.
Ben normalde pirinç ununa karşıydım fakat vitaminli pirinç ununu görünce aldım. Bu dediğim pirinç ununun içinde bir Sürü vitamin var kızlar. Mama kullanmadan da bu muhallebiyi yapıp, içine meyve püresi koyabiliriz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Şeker ilave etmeden elma, armut gibi mevsimine göre meyveyle tatlandırmayı düşünüyorum.
Evet cnm irmiği bende duydum ama ilk defa mama verdim diye putursuz b olsun ilk yediği dedim gayet de güzel yedi oglum
cnm bende pirinç unu na karsiyim onun yerine yaparsam yulaf unu alıp yapıcam dün içine armut püresi kattım çok güzel yedi valla
Dün Migros'ta Kenton markalı bebeklere özel vitaminli pirinç unu gördüm. Aldım 1 tane. 15 gün sonra günde 1 defa vermeyi düşünüyorum. Arkadaşımın Dr u şöyle besleyici bir mama tarifi vermiş:
---Yarım Çay bardağı su ile 1 tatlı kaşığı pirinç unu kaynatılır. Ilıkken içine 3 tatlı kaşığı Aptamil 2 mama ilave edilir.
Ben normalde pirinç ununa karşıydım fakat vitaminli pirinç ununu görünce aldım. Bu dediğim pirinç ununun içinde bir Sürü vitamin var kızlar. Mama kullanmadan da bu muhallebiyi yapıp, içine meyve püresi koyabiliriz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Şeker ilave etmeden elma, armut gibi mevsimine göre meyveyle tatlandırmayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar epeydir giremedim. Ben ve oğlum iyiyiz umarım sizler ve meleklerimizi de iyisinizdir.
Arı mama da vitamin ve mineral yönünden çok iyi pirinç unlu. Ben aynı zamanda sütle buğday nişastasıli muhallebi yapıyorum arada degisiklik olsun diye. Pekmezlede tatlandiriyorumDün Migros'ta Kenton markalı bebeklere özel vitaminli pirinç unu gördüm. Aldım 1 tane. 15 gün sonra günde 1 defa vermeyi düşünüyorum. Arkadaşımın Dr u şöyle besleyici bir mama tarifi vermiş:
Keçi sütünü normal inek sütüyle olan yoğurt mayasi yla mi mayaladiniz.Kp 2 lt taze keçi sütü bulmuş. Her zaman olmuyomuş öyle denk gelmiş. Ben de hepsini mayaladım. Yoğurt güzel tuttu ama bence keçi sütü kokuyor. Ben şahsen yiyemedim. Şu da var eşim çok beğendi, kokmuyor dedi. Ben bu koku konularında malesef hassasım, inek sütü, inek peyniri bana göre. Ama bebiş için dediğin gibi minik kavanozlarda yapayım artık. Mesela 2 lt süt varsa hepsini kaynatıp, Bir kısmını yoğurt yapayım, diğer sütü de dolapta bekletip ertesi gün kaynatmadan ısıtıp mayalayayım değil mi?
Ah ah aynı sıkıntı bizde de var. Bebeğim biber ona alıştı. Eğer öyle yapiyorsan biber ona alışmış olabilir. Ben mesela artık uyku arasında emziriyorum. Ancak öyle emiyor o da çok az. Üstelik sol göğsümden sütüm az geliyor onu hiç emmiyorYa kızlar kızım cok az emıyoya. Bır ıkı saatte bır 5 dk zor emıyo. Normalmı boyle olması. Keyfı falanda baya yerınde. Emzıren anneler sızde bu ayda durumlar nasldı.
Yok canım benımkı bıberon hiç almadı. Ayen bende uyku arasında yada yatarak emzırıyorum kucakta ımkansz yuzume bakıp hemen gulmeye başlıyo oyun ıstıyo dahada emmıyo. Aslnda cevre daha cok ılgısını cektıgı için ememıyo gıbı. Hep oyun ilgı istıyo. Emzırrkende şarkı soyluyorum sacma sapan mımıkler yapıyorum oyle dıkkatını cekebılıyorumAh ah aynı sıkıntı bizde de var. Bebeğim biber ona alıştı. Eğer öyle yapiyorsan biber ona alışmış olabilir. Ben mesela artık uyku arasında emziriyorum. Ancak öyle emiyor o da çok az. Üstelik sol göğsümden sütüm az geliyor onu hiç emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?