2014 Kasım Anneleri

ben geçen günlerde hazır yoğurttan denedim çok kötü oldu kıvamı akışkan bi şekildeydi vermedim kızıma
Ala ala niye öyle oldu acaba benim ki güzel oldu bugün açtım kavanozun birini ama kızım sevmedi yoğurdu limon yiyor gibi yaptı buruşturdu yüzünü

Inanin benimde hic ek gidaya gecesim yok. Benim nedenlerime birazda duygusal bag sebep oluyor kizim beni az emecek diye korkuyorum. Birde zaten hic birsey artik dalinda tazecik soframiza gelmiyor ne kadar beni emerse o kadar iyi diye dusunuyorum erteliyorum hep.birde bende neyi nasil hangi saatlerde verecegimi tam bilmiyorum 6.ayimiz bitiyor dr kontrolunde ne diyecek merakla bekliyorum. Kg alimi iyiyse bu ay 7.ayi cikarana kadar beklerim gibime geliyor hayirlisi bakalim

Benımkde yogurdu oek severek yemıyo ams istıyoda anlamadm valla. Yuzu şekılden şekıle gırıyo vermeyıncexe mızmızlanıyo. Ama istemedıgınde agzını kıtlıyo

Kızlar elmayı sızce nasıl verım cam rendede rendeleyıp direk oylemı verım. İlk kez verıcem yarın.

Ben cam rendede rendeledikten sonra rendelediklerimi azar azar çay süzgecine koyuyorum çay kaşığıyla üzerlerine bastırıp suyunu çıkarıyorum.
Caniim o kadar suzersen suyu kalir birazcik pureli olsuun yoksa çiğnemeyi nasil oogrenecekler

Bende tum baskilara ragmen ek gidaya gecmeyenlerdenim ama az zamanimiz kaldi dr 6. Ayda baslicaz demisti zaten canim oyle hemen iki ogun corba vermicez heralde 7. Aya kadar ancak alisirlar gibi geliyor

Çok iyi anlıyorum bize de aynı şekilde.

Anladım cnm . Bizimde 4 Mayıs 6.ay aşımız var o zaman verir heralde acd3 vitamini

Anladım cnm . Bizimde 4 Mayıs 6.ay aşımız var o zaman verir heralde acd3 vitamini
Cnm sol göğsümüde hiç almıyor uykudaykende uyanıkkende . Ağlıyor bende vermiyorum sol göğsümu ne yapayım. Dediginiz taktiği şimdiden sonra yapsam ise yarar mı acaba

Offf ya yoğurdum bir türlü olmuyor. Tariflere uygun mayalıyorum ama tutmuyor

mayasını az koy,koyduktan sonra 3 tur falan karıştır fazla karıştırma canım,kaloriferin üstüne koy ,üstünü bezle kapat.3,4 saate olur..bak ,sıvı gibiyse hala sıcak su koy bir tabağa içine oturt gene kapat

canımm merhaba.45 gün tattırma zaten..bu süre içinde hala %70 anne sütü alıyor olacak niye korkuyorsun.senden kopacak diye düşünme onu,güzelce emzir(aynı eskisi gibi emzireceksin hep) 1 saat sonrasında falan yoğurt tattır,elma,bal kabağı,avakado,muz vb vb ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…