2014 Kasım Anneleri

Evet kalsiyum demir ilacı arasında yarım saat olmalı. Demir ilacının emilimi için. Fakat muhallebide pekmez demir takviyesi için değil tatlandırma amacli kullanılıyor. muhallebiye seker katmaktan iyidir bence... ben muhallebiyi sütle yapıyorum. Devam sutleri nde GDO çıktığını duyduğumda beri almiyorum

kızlar kafam çok karıştı ner sitede ayrı bişey yazıyo ek gıdalarla ilgili. mesela suyu nasıl vermeliyim içebildii kadar mı bi çaykaşığı mı

Kızlar havaların degışmesıyle bebişlerı gıydırrken degıstırdıgınız şeyler neler. Mesela kısa kollu cıtcıtlılara gectımızmı. Ben patıklı içliklerı gıydırmemek dışında degışıklık yapmadm. Hala iki kat gıydırıyorum ıkı çorap gıydırıyorum. Ama şuan neyı degıstrmem lazm bilmıyorum. Yardmcı olursanz sevınırım.

@beyazinci ne kadar güzel yazmış,rabbim inşallah seninde birgün tatlı mı tatlı bebişin olacak,Allahım dualarını kabul etsin ..

kızlar kafam çok karıştı ner sitede ayrı bişey yazıyo ek gıdalarla ilgili. mesela suyu nasıl vermeliyim içebildii kadar mı bi çaykaşığı mı
ben bugün başladm suya içebildiği kadar verdm kendisi bıraktı en fazla 20 ml içti bugn 3 saate bir teklif edilmeliymiş bu arada

Ben nerdeyse 3 aydır tek kat giydiriyorum çorapta sadece 1 tane ve onuda yatarken çıkartırıyorum rahatsız oluyor çünkü çok terliyor

canım biz evin ısısını 24 derecede tıtıuoruz en fazla 25 oldu neredeyse hiç iki kat giyindirmedim evin içerisinde belki bir defa olmuştur hiç iki kat çorap giymedi sık aralıklarlada çıtçıtlı bady giydiriyorum gece çoraplarını çıkarıyorum çok şükür daha grip olmadı. bence terleyince daha sık hasta oluyorlar

benimde evim çok kirliii nasıl temiz tutucam yaa olmuyoo yekta uyuyunca hem ses çıkaramıyorum hemde çok yorgun düşüyorum benimde dinlenmeye vaktim yokmu yani nezamandır ağda yapamıyorum kız dişimi bile fırçalayamadan uyuya kaldığım oluyo

Ah canim nasibnde varsa imsallah hayirlsiyla olur bende biraz ugrasmistim cok sukur geldi melegim seninde gelir insallah stres yapmamaya calis

Ayy utanıyordm artık evin halinden. Eşime sen ilgilen çocukla, ben temizlik yapayım diyorum ama adamım hep işi var ne hikmetse.. Dayanamadım. Koydum oğlumu ana kucağına.. Süpürge, silme, toz alma.. Hepsini yaptım. Sağolsun kuzucum babası gibi değil, uslu uslu durdu.. Ağda desen ayrı dert dün yetti canıma. Hadi dedim, beni kuaföre bırakıyorsun sen de Alperen le parkta geziyorsun... Daha kuaföre girmemle telefonumun çalması bir oldu! Yok artık dedim yaa. 'işin uzun mu? Mızırdanıyo da' ya dedim işim uzun, durmuyosa getir pusetiyle.. Tmm neyse dedi. 1o dk sonra tekrar aradı. Uyudu, keyfine bak diye ağda, saç kesimi, fön... Ohh.. En son doğumdan bir gün önce fön çektirmiştim... Valla kendime geldim yaa. Kuaförümün dediği gbi, saç kesimi lükse giriyo artık bizim için..

Kızlar bi sorum olcak bebeğimi yıkadıktan sonra uyuyunca bi ağlama tutuyo saatlerce neyden olabilir bi yerinimi acıtıyorum yada kulağına su kaçıyoda o mu Ağrı yapıyo anlamadım gitti hep duştan sonra oluyo bu ağlama

vayy maşallah maşallah.benim ki ağlarken anneee diyor ya da bana öyle gibi geliyor : )
Canim zaten nasıl oldu anlamadik biz kolay diye bababa diyorduk sürekli ona... tekrar hecesi kolay olur diye. Ama önce anne dedi hatta videoya çektik :)

Canım bazı bebekler düşü sevmez yiğenlerimden biljyorum Allah yadımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…