- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
Evet kalsiyum demir ilacı arasında yarım saat olmalı. Demir ilacının emilimi için. Fakat muhallebide pekmez demir takviyesi için değil tatlandırma amacli kullanılıyor. muhallebiye seker katmaktan iyidir bence... ben muhallebiyi sütle yapıyorum. Devam sutleri nde GDO çıktığını duyduğumda beri almiyorumya demirle kalsiyum ayni anda verilmez diye biliyorum burdan alinti yaptim ama bir iki msjda daha okudum sutlu yada peynirli karisima pekmez katmak vitamin emilimini onluyor saniyorum buna dikkat etmek gerek degil mi. bir de arkadaslar muhallebi neyle yapiyorsunuz sutum yetmiyor artik ac olduguna nerdeyse emin oldum ne versem nasil yapsam arastiriyorum mesela muhallebi devam sutuyle mi nasil ne katiyorsunuz bir de corbalara irmik vs.oluyor da yulaf unu okumustum burada o da corbaya mi katiliyordu aldim evde duruyor not almamisim bulamiyorum simdi yulaf unlu tarifleri...aaaaa bu ek gidadan daral geldi daha baslamadan
Ben de aynen bunu almayi düşünmüştüm. Ins begenirsin.
ne güzel herkes doğurmuş.anne olmuş.allah hayırlı ömür versin yavrularınıza.acaba bende birgün hamile kalabilecekmiyim.şuan biraz duygusalım.öyle bakınırken buraya içimden geçenleri yazmak istedim.kusura bakmayın
Kizlar çok mutluyum bebeğim anne baba dede diyor :) dün gece uyanip bunlari tekrarladı :) sonra tekrar uyudu :) darısı başınıza:)
Sonunda atesimiz 37.8lere kadar düştü. Ve tüm vücut kabardı nokta nokta. Bi türlü düşmek bilmeyen Ateşin sebebi 6.hastalıkmış. İnşallah döküntülerin geçmesi ile birlikte iyileşecegiz.
ben bugün başladm suya içebildiği kadar verdm kendisi bıraktı en fazla 20 ml içti bugn 3 saate bir teklif edilmeliymiş bu aradakızlar kafam çok karıştı ner sitede ayrı bişey yazıyo ek gıdalarla ilgili. mesela suyu nasıl vermeliyim içebildii kadar mı bi çaykaşığı mı
Ben nerdeyse 3 aydır tek kat giydiriyorum çorapta sadece 1 tane ve onuda yatarken çıkartırıyorum rahatsız oluyor çünkü çok terliyorKızlar havaların degışmesıyle bebişlerı gıydırrken degıstırdıgınız şeyler neler. Mesela kısa kollu cıtcıtlılara gectımızmı. Ben patıklı içliklerı gıydırmemek dışında degışıklık yapmadm. Hala iki kat gıydırıyorum ıkı çorap gıydırıyorum. Ama şuan neyı degıstrmem lazm bilmıyorum. Yardmcı olursanz sevınırım.
canım biz evin ısısını 24 derecede tıtıuoruz en fazla 25 oldu neredeyse hiç iki kat giyindirmedim evin içerisinde belki bir defa olmuştur hiç iki kat çorap giymedi sık aralıklarlada çıtçıtlı bady giydiriyorum gece çoraplarını çıkarıyorum çok şükür daha grip olmadı. bence terleyince daha sık hasta oluyorlarKızlar havaların degışmesıyle bebişlerı gıydırrken degıstırdıgınız şeyler neler. Mesela kısa kollu cıtcıtlılara gectımızmı. Ben patıklı içliklerı gıydırmemek dışında degışıklık yapmadm. Hala iki kat gıydırıyorum ıkı çorap gıydırıyorum. Ama şuan neyı degıstrmem lazm bilmıyorum. Yardmcı olursanz sevınırım.
tamam canım bende öyle yapaben bugün başladm suya içebildiği kadar verdm kendisi bıraktı en fazla 20 ml içti bugn 3 saate bir teklif edilmeliymiş bu arada
sağol canımMilupa aldimda hangiis iyo bilmiyorum
sagll canim
tamam canım bende öyle yapayımben bugün başladm suya içebildiği kadar verdm kendisi bıraktı en fazla 20 ml içti bugn 3 saate bir teklif edilmeliymiş bu arada
Maşallah küçük adamaaa :) o bakış ne öyleeee
Ah canim nasibnde varsa imsallah hayirlsiyla olur bende biraz ugrasmistim cok sukur geldi melegim seninde gelir insallah stres yapmamaya calisne güzel herkes doğurmuş.anne olmuş.allah hayırlı ömür versin yavrularınıza.acaba bende birgün hamile kalabilecekmiyim.şuan biraz duygusalım.öyle bakınırken buraya içimden geçenleri yazmak istedim.kusura bakmayın
Ayybenimde evim çok kirliii nasıl temiz tutucam yaa olmuyoo yekta uyuyunca hem ses çıkaramıyorum hemde çok yorgun düşüyorum benimde dinlenmeye vaktim yokmu yani nezamandır ağda yapamıyorum kız dişimi bile fırçalayamadan uyuya kaldığım oluyo
Canim zaten nasıl oldu anlamadik biz kolay diye bababa diyorduk sürekli ona... tekrar hecesi kolay olur diye. Ama önce anne dedi hatta videoya çektik :)vayy maşallah maşallah.benim ki ağlarken anneee diyor ya da bana öyle gibi geliyor : )
Canım bazı bebekler düşü sevmez yiğenlerimden biljyorum Allah yadımcı olsunKızlar bi sorum olcak bebeğimi yıkadıktan sonra uyuyunca bi ağlama tutuyo saatlerce neyden olabilir bi yerinimi acıtıyorum yada kulağına su kaçıyoda o mu Ağrı yapıyo anlamadım gitti hep duştan sonra oluyo bu ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?