2014 Kasım Anneleri

Canim zaten nasıl oldu anlamadik biz kolay diye bababa diyorduk sürekli ona... tekrar hecesi kolay olur diye. Ama önce anne dedi hatta videoya çektik :)
Ilk anne dedikse peşi kız derler. Baba derse peşinde erkek olurmuş. Biz hep baba demişiz. Ben en büyüğüm Allahtan benim peşimë 3 erkek var cunku:)

Ilk anne dedikse peşi kız derler. Baba derse peşinde erkek olurmuş. Biz hep baba demişiz. Ben en büyüğüm Allahtan benim peşimë 3 erkek var cunku:)

Benim kızım ilk baba demişti ve bi 5 ay kadar sonra anne demeyi öğrendi. Nasıl sinir olurdum. İkinci erkek oldu gerçekten :) şimdi ugrasıyorum ilk anne desin :)

Ben aynı devam ediyorum. Havalar hala soğuk. Ama bugün elbise sıfır kol badileri yikatiyorum

Bende öyle en son söylenerek yaptım temizlik.

Sonunda atesimiz 37.8lere kadar düştü. Ve tüm vücut kabardı nokta nokta. Bi türlü düşmek bilmeyen Ateşin sebebi 6.hastalıkmış. İnşallah döküntülerin geçmesi ile birlikte iyileşecegiz.

Geçmiş olsun canım 6. hastalık ne ki cahilliğime ver..

Canım ben de uzun zamandır hep alt ve üstü tek kat giydiriyorum tabi yelek hep var... Bi de Erzurum gibi yerdeyim... Bence sen de tek kata geç bilmiyorum bebeğin rahatsız oluyor mu benim oğlum terliyor.. Gece ben de arkadaş gibi çorabını çıkartıp uyutuyorum... Daha kısa kollulara geçmedik tabi ki burda düne kadar lapa lapa kar yağıyordu : )

Oyyyyyyyyy ne kadar iyi etmişsin yaaaaaaaa... Özendim valla... Nerde biz de öyle... Oğlumu araba aldım daha dışarı çıkaramadım kardan kıştan... 1-2 ay önce en son ağda yapmıştım bacaklarıma... Gerçi ben yılda 2-3 kez yapıyorum yetiyor da... Ev temizliğini hiiiiççç sormayın... Ramazan ayına yakın gündelikçi alıp tamamen temizletmek istiyorum başka türlü yapamam burda kimsemiz de yok yardıma gelsin..

benim kizim da bir ara oyleydi canim birsey mi yaptim bir yerine derdim suyu cok seviyorlar sanirim ki cikmak istemiyorlar.. Suda giki cikmazdi cikinca feryat figan.. Simdi de oyle suda hic sesi cikmaz cikarinca mizirdanir yaglamaya baslayinca sakinlesiyor..
Canim uyuduktan sonra yazmissin o kismini bilemicem yanlis okumusum

Son düzenleme:
Bebegine tek kat giydiren arkadaslar ben de bir suredir altini tek kat giydiriyorum ama bacaklari surekli aciliyor.. Bir de ayaklarimizla oynuyoruz hep hepten yariya kadar açık bacaklari hemen dalga dalga oluyor teni usuyunce olur ya hani.. Sizlerde durum nasil?

Ve de herkese gunaydinn..
Ben yine grip oldum insallah kizima gecirmem yine.. Saglam bedenle kizima guc yetiremezken griple bas etmek coook zor..

Canım kucağımda felan açılabiliyor bacakları ama normalde o kadar açılmıyor... Çorabı da giydiriyoruz ya o da koruyor... Bir de çok bol değil de tam oturan biraz saran altlar daha iyi oluyor

Bişi soracağım kızlar... Bebe bisküvisini hazır almak istemiyorum ama tarifi var evde yapılıyor dediniz bilen varsa yapıpp beğendiği bir tarifi yazabilir mi? Şimdi netten araştırıcam bi sürü tarif çıkacak kafam karışacak o yüzden net olsun.. Keçi sütü aldım mayalicam he mde süt olarak içiricem bebeğime bisküviyi evde yapmak istiyorum.. Burda organik bisküvi satan yer sanırım bulamam..

sana katılıyorum cnm en ıyısını yaparsın
cnm bıde sey dıcem sana
bı konu actım denedıgın tarıfler varsa oraya yazar msın
cok faydalı olacak o konu
ama henuz yazan olmadı

cnm bende aynı durumdayım
cekıyor yukarı bacakları acılıyor
ıkı kat gıydırıyorum
ev ıcı soguk oluyor benım bıda
usutmesınden cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…