Ilk anne dedikse peşi kız derler. Baba derse peşinde erkek olurmuş. Biz hep baba demişiz. Ben en büyüğüm Allahtan benim peşimë 3 erkek var cunku:)Canim zaten nasıl oldu anlamadik biz kolay diye bababa diyorduk sürekli ona... tekrar hecesi kolay olur diye. Ama önce anne dedi hatta videoya çektik :)
Ilk anne dedikse peşi kız derler. Baba derse peşinde erkek olurmuş. Biz hep baba demişiz. Ben en büyüğüm Allahtan benim peşimë 3 erkek var cunku:)
Ben aynı devam ediyorum. Havalar hala soğuk. Ama bugün elbise sıfır kol badileri yikatiyorumKızlar havaların degışmesıyle bebişlerı gıydırrken degıstırdıgınız şeyler neler. Mesela kısa kollu cıtcıtlılara gectımızmı. Ben patıklı içliklerı gıydırmemek dışında degışıklık yapmadm. Hala iki kat gıydırıyorum ıkı çorap gıydırıyorum. Ama şuan neyı degıstrmem lazm bilmıyorum. Yardmcı olursanz sevınırım.
Bende öyle en son söylenerek yaptım temizlik.Ayyutanıyordm artık evin halinden. Eşime sen ilgilen çocukla, ben temizlik yapayım diyorum ama adamım hep işi var ne hikmetse.. Dayanamadım. Koydum oğlumu ana kucağına.. Süpürge, silme, toz alma.. Hepsini yaptım. Sağolsun kuzucum babası gibi değil, uslu uslu durdu.. Ağda desen ayrı dert dün yetti canıma. Hadi dedim, beni kuaföre bırakıyorsun sen de Alperen le parkta geziyorsun... Daha kuaföre girmemle telefonumun çalması bir oldu! Yok artık dedim yaa. 'işin uzun mu? Mızırdanıyo da' ya dedim işim uzun, durmuyosa getir pusetiyle.. Tmm neyse dedi. 1o dk sonra tekrar aradı. Uyudu, keyfine bak diye ağda, saç kesimi, fön... Ohh.. En son doğumdan bir gün önce fön çektirmiştim... Valla kendime geldim yaa. Kuaförümün dediği gbi, saç kesimi lükse giriyo artık bizim için..
Sonunda atesimiz 37.8lere kadar düştü. Ve tüm vücut kabardı nokta nokta. Bi türlü düşmek bilmeyen Ateşin sebebi 6.hastalıkmış. İnşallah döküntülerin geçmesi ile birlikte iyileşecegiz.
Kızlar havaların degışmesıyle bebişlerı gıydırrken degıstırdıgınız şeyler neler. Mesela kısa kollu cıtcıtlılara gectımızmı. Ben patıklı içliklerı gıydırmemek dışında degışıklık yapmadm. Hala iki kat gıydırıyorum ıkı çorap gıydırıyorum. Ama şuan neyı degıstrmem lazm bilmıyorum. Yardmcı olursanz sevınırım.
Ayyutanıyordm artık evin halinden. Eşime sen ilgilen çocukla, ben temizlik yapayım diyorum ama adamım hep işi var ne hikmetse.. Dayanamadım. Koydum oğlumu ana kucağına.. Süpürge, silme, toz alma.. Hepsini yaptım. Sağolsun kuzucum babası gibi değil, uslu uslu durdu.. Ağda desen ayrı dert dün yetti canıma. Hadi dedim, beni kuaföre bırakıyorsun sen de Alperen le parkta geziyorsun... Daha kuaföre girmemle telefonumun çalması bir oldu! Yok artık dedim yaa. 'işin uzun mu? Mızırdanıyo da' ya dedim işim uzun, durmuyosa getir pusetiyle.. Tmm neyse dedi. 1o dk sonra tekrar aradı. Uyudu, keyfine bak diye ağda, saç kesimi, fön... Ohh.. En son doğumdan bir gün önce fön çektirmiştim... Valla kendime geldim yaa. Kuaförümün dediği gbi, saç kesimi lükse giriyo artık bizim için..
Günaydınnnnnnnn hatunlarrr... Size iki kere kocaman bir günaydın ve öpücükler gülücükler oğlumla
Eki Görüntüle 1509142 Eki Görüntüle 1509143 Eki Görüntüle 1509144
benim kizim da bir ara oyleydi canim birsey mi yaptim bir yerine derdim suyu cok seviyorlar sanirim ki cikmak istemiyorlar.. Suda giki cikmazdi cikinca feryat figan.. Simdi de oyle suda hic sesi cikmaz cikarinca mizirdanir yaglamaya baslayinca sakinlesiyor..Kızlar bi sorum olcak bebeğimi yıkadıktan sonra uyuyunca bi ağlama tutuyo saatlerce neyden olabilir bi yerinimi acıtıyorum yada kulağına su kaçıyoda o mu Ağrı yapıyo anlamadım gitti hep duştan sonra oluyo bu ağlama
Bebegine tek kat giydiren arkadaslar ben de bir suredir altini tek kat giydiriyorum ama bacaklari surekli aciliyor.. Bir de ayaklarimizla oynuyoruz hep hepten yariya kadar açık bacaklari hemen dalga dalga oluyor teni usuyunce olur ya hani.. Sizlerde durum nasil?
Ve de herkese gunaydinn..
Ben yine grip oldum insallah kizima gecirmem yine.. Saglam bedenle kizima guc yetiremezken griple bas etmek coook zor..
senii yerim ama yerimm maşallah sanaaaa..Günaydınnnnnnnn hatunlarrr... Size iki kere kocaman bir günaydın ve öpücükler gülücükler oğlumla
Eki Görüntüle 1509142 Eki Görüntüle 1509143 Eki Görüntüle 1509144
sana katılıyorum cnm en ıyısını yaparsınBişi soracağım kızlar... Bebe bisküvisini hazır almak istemiyorum ama tarifi var evde yapılıyor dediniz bilen varsa yapıpp beğendiği bir tarifi yazabilir mi? Şimdi netten araştırıcam bi sürü tarif çıkacak kafam karışacak o yüzden net olsun.. Keçi sütü aldım mayalicam he mde süt olarak içiricem bebeğime bisküviyi evde yapmak istiyorum.. Burda organik bisküvi satan yer sanırım bulamam..
cnm bende aynı durumdayımBebegine tek kat giydiren arkadaslar ben de bir suredir altini tek kat giydiriyorum ama bacaklari surekli aciliyor.. Bir de ayaklarimizla oynuyoruz hep hepten yariya kadar açık bacaklari hemen dalga dalga oluyor teni usuyunce olur ya hani.. Sizlerde durum nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?