2014 Kasım Anneleri

oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
bı kac kot ustu sweat falan almak ıstıyorum
kızlar cıvılden alısverıs yapıyormusunuz
kalıtesı nasıl??

bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı

cıvıl nasıl=?

Daha önce oradan alış veriş yapmıştım ben canım... Yani güzel şeyler var ama tek tek bakıp ona göre al... Hepsi aynı olmuyor... Ben pijama tarzından bir takım ve penye kalın hırka almıştım çok memnun kalmıştım

canım ben aldım civilden normal kalitede..
zaten çok uzun süre giyemiyorlar..
idare ediyor yani..
idil çok pahalı bence değmezç

Civilden aldığım şeyler var fena değil ama pijama ve body için kesinlikle lcw yi öneririm. Hem çok sevimliler hem de çok fazla çeşit var.

Günaydınnnnnnnn hatunlarrr... Size iki kere kocaman bir günaydın ve öpücükler gülücükler oğlumla

Eki Görüntüle 1509142 Eki Görüntüle 1509143 Eki Görüntüle 1509144
Maş Allah güne güzel başlamak bu gülücükler ile mümkün :)
Ben civilden aldım. İçlerinde kaliteli olanda var ehh diyebileceğinde. Değişim yapma imkanında var ya da geri gönderme sorun çıkartmıyorlar. bizim burda mağzasıda var. Gittim ama çocuğum durmadı hiç bir şey almadan geri geldim netten bakacağım fiyatları gayet uygundu.

Geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim... Çok panik oluyorum bizim de 6 sında... Yavrum ya... İnşallah sıkıntısız geçer canım

canım ben çalışıyorum süt sağamıyorum 5.aya kadar sağdım şimdi 5 ay 1 haftalık ya tattırdım azar azar mama vermektense ek gıdaya başladım çünkü 4.aydan sonra azar azar yıyebılır cocuk 6.aydan sonra bebekler istemiyor anladıkları için tek sütün tadını biliyor şimdi alıştırdım masallah ne versem yiyor ekmeği yemeğe batırıyorum onu bşle yiyor yoksa bağırıyor bana nıye vermıyosun dıye heheheh

Kızlar elmayı sızce nasıl verım cam rendede rendeleyıp direk oylemı verım. İlk kez verıcem yarın.

CANIM BEN PİŞİRİYORUM ELMAYI HAFİF SUDA YADA BUHARDA SONRA EZİP VERİYORUM GÜZEL OLUO

Ben sipariş verdim. Haftaiçi gelecek. Tecrübemi yazarm. Aynen yer sıkıntım var. Bir artı bir ev... Hem de gezmeye falan gidrken kullanırım. Çanta olup içi kullanılıyor sipariş verdgm ürünün

BENİMDE YER SIKINTIM VAR BÖLE BİŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA AMA NE BİLİM MAMA SANDALYESİNDE ÖNÜNE FALAN BİŞİLER KOYABİLİON YA DÜŞMÜO DÖKÜLMÜO FALAN İİ OLUR YANİ.

CANIM BEN CİVİLDEN YAPIORUM ÇOK DA GÜZEL HATTA SEPETLERDE UCUZLAR FALAN VARYA ONLARDA AKLİTESİZ DİE DEĞİL KALANLARIN GERİSİ OLDUĞU İÇİN UCUZ BEN ÇOK MEMNUNUM CİVİLDEN

canım bende yaptım keçi sütünden verdım yanaklarının kenarı hemen kızardı alerji gösterdi ilk 2.tatlı kaşığı yedır sonra bekle 2 gün belli eder kendını ama inek sütünden yaptığım bişey yapmadı sanırım ben hamileykn hiç keçi sütü yogurdu yemedım bılmem BILE TATDINI ONDAN KAYNAKLI OLABILIR :)

Yemek yerken güya ana kucağına koyuyoruz ama eskisi gibi durmuyor en fazla erakoru 10 saniye... Yemek yerken aşırı meraklı 1 aydır illa kucağımda olacak bişiler yiyecek.. Çok tatlılar ya... Ne versen yiyorlar önce yüzünü geri çekiyor sonra yiyor beğendiği şeylere de tepkisini anladım artık "hmmm hmm hmm" diye ses çıkartıyor çok bal oluyorlar ya

Fiyatları uçuk değil canım bizimkiler göre olanlar 20 25 tl genelde geçen hafta şortu takım pijama falan aldım ben Penye takımların bel kısımlarına dikkat ederek almaya çalış biraz sıkı olabiliyor

yaaa nezaman düzelcek bu halimiz ben artık pasaklı biri oldum inanki kayınvalide gelcek ama evimi temizliyemiyorum benimde eşim hiç yardımcı olamıyo aslında bakıyo güyya ama çocuk hep ağlıyo ve benim hep işi yarda brakıp yanlarına gitmem gerekiyo akşam oluyo ben sadece bi odayı temizlemiş oluyorum evin kalan kısmı olduğu gbi duruyo hele mutfak.... mutfagı hiç anlatmıyım ve bu psikolejimi bozuyo ev pis olunca düzgün gynemiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum işte

bizde aynıyız bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…