oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
bı kac kot ustu sweat falan almak ıstıyorum
kızlar cıvılden alısverıs yapıyormusunuz
kalıtesı nasıl??
bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı
Daha önce oradan alış veriş yapmıştım ben canım... Yani güzel şeyler var ama tek tek bakıp ona göre al... Hepsi aynı olmuyor... Ben pijama tarzından bir takım ve penye kalın hırka almıştım çok memnun kalmıştım
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı
cıvıl nasıl=?
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
cıvıl nasıl=?
Civilden aldığım şeyler var fena değil ama pijama ve body için kesinlikle lcw yi öneririm. Hem çok sevimliler hem de çok fazla çeşit var.oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
cıvıl nasıl=?
Ve de herkese gunaydinn..
Ben yine grip oldum insallah kizima gecirmem yine.. Saglam bedenle kizima guc yetiremezken griple bas etmek coook zor..
Maş Allah güne güzel başlamak bu gülücükler ile mümkün :)Günaydınnnnnnnn hatunlarrr... Size iki kere kocaman bir günaydın ve öpücükler gülücükler oğlumla
Eki Görüntüle 1509142 Eki Görüntüle 1509143 Eki Görüntüle 1509144
Ben civilden aldım. İçlerinde kaliteli olanda var ehh diyebileceğinde. Değişim yapma imkanında var ya da geri gönderme sorun çıkartmıyorlar. bizim burda mağzasıda var. Gittim ama çocuğum durmadı hiç bir şey almadan geri geldim netten bakacağım fiyatları gayet uygundu.oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
cıvıl nasıl=?
6. ay aşımızı olduk. Eve geldik, şimdi uyuyoruz. Yavrum beşiğe yatırdığımda küçük Emrah gibi bakıyordu yüzümeAşılardan biri yakıyormuş. 9. ay için hemogram istediler bir de kızamık aşısı yapacaklarmış.
canım ben çalışıyorum süt sağamıyorum 5.aya kadar sağdım şimdi 5 ay 1 haftalık ya tattırdım azar azar mama vermektense ek gıdaya başladım çünkü 4.aydan sonra azar azar yıyebılır cocuk 6.aydan sonra bebekler istemiyor anladıkları için tek sütün tadını biliyor şimdi alıştırdım masallah ne versem yiyor ekmeği yemeğe batırıyorum onu bşle yiyor yoksa bağırıyor bana nıye vermıyosun dıye hehehehO MAŞALLAH İLK DEN NE KADAR LA BAŞLADIN BİZİM DAHA 2 GÜN OLDU VERİYORUZ İLK GÜN AZ YEMİŞTE DÜNDE BAYA YEMİŞ VALLA BENİM KV ÖLE TAMAM DEYİP BIRAKMIO YETMEZ O ÇOCUĞUA DİO:=) HEM NİE OKADAR ERKEN BAŞLADIN SEN
ÖLE DENİCEM BAKALIM TOZ YOK ŞİMDİLİK AMA DİREK YOĞURT KOYARIM ÖLE YAPARIM ILIK SÜTE DİREK KOYUCAM YANİ SULANDIRMADAN PEKİ DOLAPTAN ÇIKAR ÇIKMAZ KOYULURMU YOĞURT ÖLE.İLK DENEMENDE BRAVO YANİ SANA :)
DİŞTİR CANIM MERAK ETME ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ ŞURUP VER SABAH ÖĞLE AKŞŞAM 1 ÇAY KAŞIĞI ARA ARA DA ÖLÇ BİŞEY OLMAZ.38 ÇOK YÜKSEK DEĞİL ZATEN
Kızlar elmayı sızce nasıl verım cam rendede rendeleyıp direk oylemı verım. İlk kez verıcem yarın.
Ben sipariş verdim. Haftaiçi gelecek. Tecrübemi yazarm. Aynen yer sıkıntım var. Bir artı bir ev... Hem de gezmeye falan gidrken kullanırım. Çanta olup içi kullanılıyor sipariş verdgm ürünün
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
cıvıl nasıl=?
canım bende yaptım keçi sütünden verdım yanaklarının kenarı hemen kızardı alerji gösterdi ilk 2.tatlı kaşığı yedır sonra bekle 2 gün belli eder kendını ama inek sütünden yaptığım bişey yapmadı sanırım ben hamileykn hiç keçi sütü yogurdu yemedım bılmem BILE TATDINI ONDAN KAYNAKLI OLABILIR :)Şu ek gıda işi gerçekten bana da Karışık geldi. Sonra kendi kendime düşündüm ve yoğurttan başlamaya karar verdim. Kp keçi sütü bulmuş sağolsun. Bende dün keçi Sütünden yoğurt mayaladım. Bakalım olsun da oğluma tattırayım, hatta 2-3 gün tattırdıktan sonra Minicik bir kasede öğün olarak versem bir sorun olmaz herhalde. Bu arada kızlar mayalanan yoğurdu kaç gün veriyorsunuz bebişlere? En fazla 2 gün verilir diye duydum. Sebebi de içindeki B vitaminleri zamanla azalıyormuş ve laktik asit miktarı arttığından gaz yapma olasılığı artıyormuş.
canım ben çalışıyorum süt sağamıyorum 5.aya kadar sağdım şimdi 5 ay 1 haftalık ya tattırdım azar azar mama vermektense ek gıdaya başladım çünkü 4.aydan sonra azar azar yıyebılır cocuk 6.aydan sonra bebekler istemiyor anladıkları için tek sütün tadını biliyor şimdi alıştırdım masallah ne versem yiyor ekmeği yemeğe batırıyorum onu bşle yiyor yoksa bağırıyor bana nıye vermıyosun dıye heheheh
Fiyatları uçuk değil canım bizimkiler göre olanlar 20 25 tl genelde geçen hafta şortu takım pijama falan aldım ben Penye takımların bel kısımlarına dikkat ederek almaya çalış biraz sıkı olabiliyoroglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
kalıtesı nasıl??
cıvıl nasıl=?
Geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim... Çok panik oluyorum bizim de 6 sında... Yavrum ya... İnşallah sıkıntısız geçer canım
canım benim seninde mustafan çok tatlııannuccc sıkıştımalık bu yaa..
o bacakları ısırırımm ama haberiniz olsun..
pek masum bakmış maşallah
yaaa nezaman düzelcek bu halimizAyyutanıyordm artık evin halinden. Eşime sen ilgilen çocukla, ben temizlik yapayım diyorum ama adamım hep işi var ne hikmetse.. Dayanamadım. Koydum oğlumu ana kucağına.. Süpürge, silme, toz alma.. Hepsini yaptım. Sağolsun kuzucum babası gibi değil, uslu uslu durdu.. Ağda desen ayrı dert dün yetti canıma. Hadi dedim, beni kuaföre bırakıyorsun sen de Alperen le parkta geziyorsun... Daha kuaföre girmemle telefonumun çalması bir oldu! Yok artık dedim yaa. 'işin uzun mu? Mızırdanıyo da' ya dedim işim uzun, durmuyosa getir pusetiyle.. Tmm neyse dedi. 1o dk sonra tekrar aradı. Uyudu, keyfine bak diye ağda, saç kesimi, fön... Ohh.. En son doğumdan bir gün önce fön çektirmiştim... Valla kendime geldim yaa. Kuaförümün dediği gbi, saç kesimi lükse giriyo artık bizim için..
bizde aynıyız bizdeeeGeçmiş olsun canım 6. hastalık ne ki cahilliğime ver..
Canım ben de uzun zamandır hep alt ve üstü tek kat giydiriyorum tabi yelek hep var... Bi de Erzurum gibi yerdeyim... Bence sen de tek kata geç bilmiyorum bebeğin rahatsız oluyor mu benim oğlum terliyor.. Gece ben de arkadaş gibi çorabını çıkartıp uyutuyorum... Daha kısa kollulara geçmedik tabi ki burda düne kadar lapa lapa kar yağıyordu : )
Oyyyyyyyyy ne kadar iyi etmişsin yaaaaaaaa... Özendim valla... Nerde biz de öyle... Oğlumu araba aldım daha dışarı çıkaramadım kardan kıştan... 1-2 ay önce en son ağda yapmıştım bacaklarıma... Gerçi ben yılda 2-3 kez yapıyorum yetiyor da... Ev temizliğini hiiiiççç sormayın... Ramazan ayına yakın gündelikçi alıp tamamen temizletmek istiyorum başka türlü yapamam burda kimsemiz de yok yardıma gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?