2014 Kasım Anneleri

Canımın civilden memnunum ben evıme cokyakın en cok ordan alışverış yapıyorum. Benımde pek bışeyı kalmadı kızımın annem emınonune gıtmiş ordan bileyler aldrdımda. Bana gelemedıgı için veremedı hala.

Bebişinde alerjı olan bır arkadaş. Vardı burda adını unuttum kusura bakma. Üç gün yogurt yedırdım kızıma cok şukur bugun dorduncu gun hîçbir yan etkısı olmadı. Gecmiş galıba alerjısı. Dr mesaj attım sordm bende yıyebîlirmıyım artık dıye cvp daha gelmedi

Ben ben beeeen cok sevindim darisi basimiza.. Ben de bugun doktorumuzu arayacagim ne yapacagiz diye..

Ben ben beeeen cok sevindim darisi basimiza.. Ben de bugun doktorumuzu arayacagim ne yapacagiz diye..

Ben de yogurt yedıgım zaman oğlum gazdan deliriyor. Ek gıdaya başlamadım henuz ama yoğurt yedırmeye korkuyorum valla. Hala kurtulamadık biz gaz işinden. Çıkarıyor kendi de ama akşamları cok zor uyuyor cok da fazla emdiği için sanırım akşamlarımız kabus adeta

Civilden aldığım şeyler var fena değil ama pijama ve body için kesinlikle lcw yi öneririm. Hem çok sevimliler hem de çok fazla çeşit var.
Hem de bir kaç ay giyilecek kıyafetler için fiyatlar çok uygun. İnternet sitesinden alıyorum ben çoğu zaman. Her şeyi ayrı ayrı paket yapıyorlar.

ablam yapiyordu evde cok da memnundu ben de ondan tarif alip yapmayi dusunuyorum alinca yazayim insallah

civilin kalitesi biraz tartisilir ama uygun seyler var degisim de var gunluk pijama vs. alinabilir. kizima alinan pijama-ki cok begenmistim mali iyi gibi duruyordu- ilk yikamada boyasi akti birbirine girdigeri de aliyorlar ama sorun etmiyorlar

Ya dağınıklık! Çok takığım bu konuya. Bi yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor.. Temizlik çok zor ama. Benim de kv geliyo 2 güne. Birimiz bebeğe bakar diğerimiz yaparız artık. Oğlu gibi değil sağolsun

mevzun Sibeltanju kızlar gg den sipariş ettiğim yummigo taşınabilir mama sandalyesi (sandalye yükseltici) geldi. Çok cici :) ama benim ki daha dik duramadığın biz daha kullanacamayacağız gibi. Renk belirtmememe rağmen en beğendiğim renk turuncu olandan gelmiş. O da ayrıca mutlu etti beni. Eğer alacaksanız satıcı ismini vereyim. Daha ucuza satan yok. Perşembe günü saat 19da sipariş verdim. Cuma kargolandı. Pazartesi sabah ürün elimde oldu. Fiyatı kargo dahil 79 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…