sizde harikasınız senin resim konseptlerine bayılıyorum annemmmMaşallah küçük adamaaa :) o bakış ne öyleeee
Canımın civilden memnunum ben evıme cokyakın en cok ordan alışverış yapıyorum. Benımde pek bışeyı kalmadı kızımın annem emınonune gıtmiş ordan bileyler aldrdımda. Bana gelemedıgı için veremedı hala.oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
bı kac kot ustu sweat falan almak ıstıyorum
kızlar cıvılden alısverıs yapıyormusunuz
kalıtesı nasıl??
bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı
cıvıl nasıl=?
Hadi ya öylemi derler :) ay inşallah kiz olur arkasında bur kiz bir erkek en guzeli :)Ilk anne dedikse peşi kız derler. Baba derse peşinde erkek olurmuş. Biz hep baba demişiz. Ben en büyüğüm Allahtan benim peşimë 3 erkek var cunku:)
Ben ben beeeenBebişinde alerjı olan bır arkadaş. Vardı burda adını unuttum kusura bakma. Üç gün yogurt yedırdım kızıma cok şukur bugun dorduncu gun hîçbir yan etkısı olmadı. Gecmiş galıba alerjısı. Dr mesaj attım sordm bende yıyebîlirmıyım artık dıye cvp daha gelmedi
Bebişinde alerjı olan bır arkadaş. Vardı burda adını unuttum kusura bakma. Üç gün yogurt yedırdım kızıma cok şukur bugun dorduncu gun hîçbir yan etkısı olmadı. Gecmiş galıba alerjısı. Dr mesaj attım sordm bende yıyebîlirmıyım artık dıye cvp daha gelmedi
Ben ben beeeencok sevindim darisi basimiza.. Ben de bugun doktorumuzu arayacagim ne yapacagiz diye..
Hayirlisi insallah:)Hadi ya öylemi derler :) ay inşallah kiz olur arkasında bur kiz bir erkek en guzeli :)
Hem de bir kaç ay giyilecek kıyafetler için fiyatlar çok uygun. İnternet sitesinden alıyorum ben çoğu zaman. Her şeyi ayrı ayrı paket yapıyorlar.Civilden aldığım şeyler var fena değil ama pijama ve body için kesinlikle lcw yi öneririm. Hem çok sevimliler hem de çok fazla çeşit var.
ablam yapiyordu evde cok da memnundu ben de ondan tarif alip yapmayi dusunuyorum alinca yazayim insallahBişi soracağım kızlar... Bebe bisküvisini hazır almak istemiyorum ama tarifi var evde yapılıyor dediniz bilen varsa yapıpp beğendiği bir tarifi yazabilir mi? Şimdi netten araştırıcam bi sürü tarif çıkacak kafam karışacak o yüzden net olsun.. Keçi sütü aldım mayalicam he mde süt olarak içiricem bebeğime bisküviyi evde yapmak istiyorum.. Burda organik bisküvi satan yer sanırım bulamam..
civilin kalitesi biraz tartisilir ama uygun seyler var degisim de var gunluk pijama vs. alinabilir. kizima alinan pijama-ki cok begenmistim mali iyi gibi duruyordu- ilk yikamada boyasi akti birbirine girdioglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
bı kac kot ustu sweat falan almak ıstıyorum
kızlar cıvılden alısverıs yapıyormusunuz
kalıtesı nasıl??
bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı
cıvıl nasıl=?
maşallah cimcimeye.. bandanasi nerde bu şekerin:) ay ben bandana delisiyim çok seviyorum çok yakışıyor kizlaraKızımın yenı cicileri. Cok komik oldu cimcimeya
Ben de aldm ama benim ki sizinkilere göre küçük ya, tam kavrayamıyor henüz. Ama işe yarar.Kızlar bebise bundan aldım. Fikir olsun diye paylaşayım dedim.
Ya dağınıklık! Çok takığım bu konuya. Bi yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor.. Temizlik çok zor ama. Benim de kv geliyo 2 güne. Birimiz bebeğe bakar diğerimiz yaparız artık. Oğlu gibi değil sağolsunyaaa nezaman düzelcek bu halimizben artık pasaklı biri oldum inanki kayınvalide gelcek ama evimi temizliyemiyorum benimde eşim hiç yardımcı olamıyo aslında bakıyo güyya ama çocuk hep ağlıyo ve benim hep işi yarda brakıp yanlarına gitmem gerekiyo akşam oluyo ben sadece bi odayı temizlemiş oluyorum evin kalan kısmı olduğu gbi duruyo hele mutfak.... mutfagı hiç anlatmıyım ve bu psikolejimi bozuyo ev pis olunca düzgün gynemiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum işte
Tişikkür ederim şekerimsizde harikasınız senin resim konseptlerine bayılıyorum annemmm
Maşallahiki saattir uyuyo şaka gibi
Maşallah fıstığaaagünaydın teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?