- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Canım haklısın, mama sandalyesi olsa daha güzel olurdu ama benim evim ciddi anlamda çok küçük. Bu çok işe yarar. Bi üstteki mesaja yazdm tecrübemiCANIM BEN PİŞİRİYORUM ELMAYI HAFİF SUDA YADA BUHARDA SONRA EZİP VERİYORUM GÜZEL OLUO
BENİMDE YER SIKINTIM VAR BÖLE BİŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA AMA NE BİLİM MAMA SANDALYESİNDE ÖNÜNE FALAN BİŞİLER KOYABİLİON YA DÜŞMÜO DÖKÜLMÜO FALAN İİ OLUR YANİ.
CANIM BEN CİVİLDEN YAPIORUM ÇOK DA GÜZEL HATTA SEPETLERDE UCUZLAR FALAN VARYA ONLARDA AKLİTESİZ DİE DEĞİL KALANLARIN GERİSİ OLDUĞU İÇİN UCUZ BEN ÇOK MEMNUNUM CİVİLDEN
Benımkıdr hiç sevmıyo canımya. Bende zorla takıyorum bazen. Dogdugundan berı sapka vs taktıgımızda aglıyo cadı. Bende oyleyım saçıma toka bile takmayı sevmem şapka hiç kullanmadm mesela. İlk dogumdan sonra bant takmıştım o yanımaşallah cimcimeye.. bandanasi nerde bu şekerin:) ay ben bandana delisiyim çok seviyorum çok yakışıyor kizlara
Canım normal benmkı bile oyle senınkınden ufak olmasına ragmen. Bırde oyıncagı elınden düşünce cıldıryo resmen cok fena bagırıyo26kasım doğumluyuz anneler çığlık atmayı,öğrendi mübareği susturamıyorum. Alabildiğince bagırıyo ççığlık atıyo,bu durum,normal midir sizinkilerdeni,böyle :)
İkea antılop alanlar oda katlanıyomu. Yer konusunda sıkıntım yok ama bıyere gıderken taşınabilcek olsa cok daha ıyı olur. Bu oyuzden gayet kullanşlı@mevzunSibeltanju kızlar gg den sipariş ettiğim yummigo taşınabilir mama sandalyesi (sandalye yükseltici) geldi. Çok cici :) ama benim ki daha dik duramadığın biz daha kullanacamayacağız gibi. Renk belirtmememe rağmen en beğendiğim renk turuncu olandan gelmiş. O da ayrıca mutlu etti beni. Eğer alacaksanız satıcı ismini vereyim. Daha ucuza satan yok. Perşembe günü saat 19da sipariş verdim. Cuma kargolandı. Pazartesi sabah ürün elimde oldu. Fiyatı kargo dahil 79 tl
canim oturtuyor musun bebegini karin kaslari guclensin ki agzindan gaz cikarabilsin.. Bilmem bilir misin ben uc dort ay gazdan dolayi gece gunduzum girdi birbirine simdi gaz sikintimiz yok cok sukur ama agzindan cikariyor hep.. Emzirdikten sonra oturt direk cikariyor biraz ovala sirtini..Ben de yogurt yedıgım zaman oğlum gazdan deliriyor. Ek gıdaya başlamadım henuz ama yoğurt yedırmeye korkuyorum valla. Hala kurtulamadık biz gaz işinden. Çıkarıyor kendi de ama akşamları cok zor uyuyor cok da fazla emdiği için sanırım akşamlarımız kabus adeta
Yogurdu tattirip alerjisi olmadigini ogrendiginden yaninda yeni birsey verebilirsin. Yani eski verdiklerimizin ustune yeni tattirmalar yapabilirizBugun kızıma elma vermeyı düşünüyorum. Extra yogurtta verebılırmıyım. Yoksa sader elmamı verım. İlk yogurt verdm şimdi elmaya gecıcez azcık.
Evet hatırlıyorum cnm. Gunduzlerı sıkıntı yok ama emerek uyudugu için cıkartamıyor. Cıkartmaya calışınca da uyanıyor. Tekrar emmek istiyor. Bizim hem alttan hem agızdan devam. Uyuyunca 6 saat kadar uyuyabiliyor ama uykuya dalması işkence resmen. Ek gıdaya gecınce duzelecek dedi dr.canim oturtuyor musun bebegini karin kaslari guclensin ki agzindan gaz cikarabilsin.. Bilmem bilir misin ben uc dort ay gazdan dolayi gece gunduzum girdi birbirine simdi gaz sikintimiz yok cok sukur ama agzindan cikariyor hep.. Emzirdikten sonra oturt direk cikariyor biraz ovala sirtini..
ya demirle kalsiyum ayni anda verilmez diye biliyorum burdan alinti yaptim ama bir iki msjda daha okudum sutlu yada peynirli karisima pekmez katmak vitamin emilimini onluyor saniyorum buna dikkat etmek gerek degil mi. bir de arkadaslar muhallebi neyle yapiyorsunuz sutum yetmiyor artik ac olduguna nerdeyse emin oldum ne versem nasil yapsam arastiriyorum mesela muhallebi devam sutuyle mi nasil ne katiyorsunuz bir de corbalara irmik vs.oluyor da yulaf unu okumustum burada o da corbaya mi katiliyordu aldim evde duruyor not almamisim bulamiyorum simdi yulaf unlu tarifleri...aaaaa bu ek gidadan daral geldi daha baslamadan
Aynen ya bizimkide sürekli tükürüyo ayy deli ediyo beni kendi üstünü geçtim benimkide tükürük içind kalıyo, birde dışarda insanlar bunu sevmeye geliyor hem bağırıyor hem tükürüyorAlperen dün sabahtan beri tüüü yapıp tükürmeyi keşfetti.. Akan salyalar yetmiyor gibi bu tükürmeler başladıııı!
Aynen. Su an zaten herşeyi 3 ay kadar giyebiliyorlar. Onun için çok paralar dokmek (ev kıyafetleri için) bana mantıklı gelmiyor. Sürekli yikıyorum kıyafetleri hoc bisey olmadı.Hem de bir kaç ay giyilecek kıyafetler için fiyatlar çok uygun. İnternet sitesinden alıyorum ben çoğu zaman. Her şeyi ayrı ayrı paket yapıyorlar.
Canım sağol cvp yazmışsın sevindim yarasın bebişine bende tarhana verdim bikaç kaşık yedi sen yarım çay bardagımı veriyorsun canımBir de bu miktar işi hiç belli olmuyor. Bazen yarım çay bardağından fazlasını isteyebilirken bir gün bir bakıyorsun yarım çay bardağından biraz bırakmış bile. İstemediği zaman öğürüyor zaten. Ben kızıma göre ayarlıyorum miktarı. Ölçüden fazlasını bile içse sütünden vazgeçmedi. Umarım bundan sonra da öyle olur. Çok sütüm yok anca yetiyor ama sütüm oldukça içmesini istiyorum.
Sağol canım ay sonunda alıcam bende baktım şimdi çok teşekkürlerhttp://www.aliexpress.com/store/1114148
link açılmazsa ismi rita jin .ben çok beğendim
benim aldığım bunun tamamen aynısı
http://www.kanguruburada.com/item/ergobaby_nightsky/
Geçmiş olsun canım bol bol elma kabuk tarçın zencefil karanfil kaynatıp içine limon ve bal katıp içYogurdu tattirip alerjisi olmadigini ogrendiginden yaninda yeni birsey verebilirsin. Yani eski verdiklerimizin ustune yeni tattirmalar yapabiliriz
canım bende yaptım keçi sütünden verdım yanaklarının kenarı hemen kızardı alerji gösterdi ilk 2.tatlı kaşığı yedır sonra bekle 2 gün belli eder kendını ama inek sütünden yaptığım bişey yapmadı sanırım ben hamileykn hiç keçi sütü yogurdu yemedım bılmem BILE TATDINI ONDAN KAYNAKLI OLABILIR :)
aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.sAyyutanıyordm artık evin halinden. Eşime sen ilgilen çocukla, ben temizlik yapayım diyorum ama adamım hep işi var ne hikmetse.. Dayanamadım. Koydum oğlumu ana kucağına.. Süpürge, silme, toz alma.. Hepsini yaptım. Sağolsun kuzucum babası gibi değil, uslu uslu durdu.. Ağda desen ayrı dert dün yetti canıma. Hadi dedim, beni kuaföre bırakıyorsun sen de Alperen le parkta geziyorsun... Daha kuaföre girmemle telefonumun çalması bir oldu! Yok artık dedim yaa. 'işin uzun mu? Mızırdanıyo da' ya dedim işim uzun, durmuyosa getir pusetiyle.. Tmm neyse dedi. 1o dk sonra tekrar aradı. Uyudu, keyfine bak diye ağda, saç kesimi, fön... Ohh.. En son doğumdan bir gün önce fön çektirmiştim... Valla kendime geldim yaa. Kuaförümün dediği gbi, saç kesimi lükse giriyo artık bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?