2014 Kasım Anneleri

Canım haklısın, mama sandalyesi olsa daha güzel olurdu ama benim evim ciddi anlamda çok küçük. Bu çok işe yarar. Bi üstteki mesaja yazdm tecrübemi

26kasım doğumluyuz anneler çığlık atmayı,öğrendi mübareği susturamıyorum. Alabildiğince bagırıyo ççığlık atıyo,bu durum,normal midir sizinkilerdeni,böyle :)

maşallah cimcimeye.. bandanasi nerde bu şekerin:) ay ben bandana delisiyim çok seviyorum çok yakışıyor kizlara
Benımkıdr hiç sevmıyo canımya. Bende zorla takıyorum bazen. Dogdugundan berı sapka vs taktıgımızda aglıyo cadı. Bende oyleyım saçıma toka bile takmayı sevmem şapka hiç kullanmadm mesela. İlk dogumdan sonra bant takmıştım o yanı

26kasım doğumluyuz anneler çığlık atmayı,öğrendi mübareği susturamıyorum. Alabildiğince bagırıyo ççığlık atıyo,bu durum,normal midir sizinkilerdeni,böyle :)
Canım normal benmkı bile oyle senınkınden ufak olmasına ragmen. Bırde oyıncagı elınden düşünce cıldıryo resmen cok fena bagırıyo

İkea antılop alanlar oda katlanıyomu. Yer konusunda sıkıntım yok ama bıyere gıderken taşınabilcek olsa cok daha ıyı olur. Bu oyuzden gayet kullanşlı

Bugun kızıma elma vermeyı düşünüyorum. Extra yogurtta verebılırmıyım. Yoksa sader elmamı verım. İlk yogurt verdm şimdi elmaya gecıcez azcık.

canim oturtuyor musun bebegini karin kaslari guclensin ki agzindan gaz cikarabilsin.. Bilmem bilir misin ben uc dort ay gazdan dolayi gece gunduzum girdi birbirine simdi gaz sikintimiz yok cok sukur ama agzindan cikariyor hep.. Emzirdikten sonra oturt direk cikariyor biraz ovala sirtini..

Bugun kızıma elma vermeyı düşünüyorum. Extra yogurtta verebılırmıyım. Yoksa sader elmamı verım. İlk yogurt verdm şimdi elmaya gecıcez azcık.
Yogurdu tattirip alerjisi olmadigini ogrendiginden yaninda yeni birsey verebilirsin. Yani eski verdiklerimizin ustune yeni tattirmalar yapabiliriz

Evet hatırlıyorum cnm. Gunduzlerı sıkıntı yok ama emerek uyudugu için cıkartamıyor. Cıkartmaya calışınca da uyanıyor. Tekrar emmek istiyor. Bizim hem alttan hem agızdan devam. Uyuyunca 6 saat kadar uyuyabiliyor ama uykuya dalması işkence resmen. Ek gıdaya gecınce duzelecek dedi dr.

Ben şimdiye kadar oğluma sadece yoğurt ve elma suyu tattırdım. Henüz muhallebi yapmadım ama benim de sütüm yetmiyor, muhallebiye başlamak istiyorum ama nedense hep erteliyorum. 5,5 aylık olsun o zaman başlarım diyorum. Hata mi yapıyorum bilmiyorum ama şu ek gıdayı hep erteleyesim geliyor. Muhallebi tarıfleri için Gurme bebek sitesine bi bak istersen, bebeğin ayına göre güzel tarifler var.

Yarın aşımız var kızlarya 4.ay. Ates olayı benı cok kasıyo

Alperen dün sabahtan beri tüüü yapıp tükürmeyi keşfetti.. Akan salyalar yetmiyor gibi bu tükürmeler başladıııı!
Aynen ya bizimkide sürekli tükürüyo ayy deli ediyo beni kendi üstünü geçtim benimkide tükürük içind kalıyo, birde dışarda insanlar bunu sevmeye geliyor hem bağırıyor hem tükürüyor

Hem de bir kaç ay giyilecek kıyafetler için fiyatlar çok uygun. İnternet sitesinden alıyorum ben çoğu zaman. Her şeyi ayrı ayrı paket yapıyorlar.
Aynen. Su an zaten herşeyi 3 ay kadar giyebiliyorlar. Onun için çok paralar dokmek (ev kıyafetleri için) bana mantıklı gelmiyor. Sürekli yikıyorum kıyafetleri hoc bisey olmadı.

Canım sağol cvp yazmışsın sevindim yarasın bebişine bende tarhana verdim bikaç kaşık yedi sen yarım çay bardagımı veriyorsun canım

Yogurdu tattirip alerjisi olmadigini ogrendiginden yaninda yeni birsey verebilirsin. Yani eski verdiklerimizin ustune yeni tattirmalar yapabiliriz
Geçmiş olsun canım bol bol elma kabuk tarçın zencefil karanfil kaynatıp içine limon ve bal katıp iç

2 gün yedirdim herhangi bir sorun yok gibi. Şimdi o yoğurttan tekrar mayalamam lazım. 2 günden fazla verilmiyor yoğurt. Şimdiye kadar yoğurt ve elma suyu verdim oğluma, ikisinde de çok ağladı. Bir anlam veremedim. Bu sorunu yaşayan var mı kızlar? Neden oğluma ek gıda verdiğimde ağlamaya Başlıyor anlayamadım

aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.s

Cok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…