2014 Kasım Anneleri

CANIM SÜTÜN YETMİOSA MECBUR VERİCEN AÇMI KALSIN ÇOCUK İSTERSEN HAZIR KAŞIK MAMALARINDAN AL VER İSTERSEN PİRİNÇ UNUNDAN FALAN KENDİN YAP.

Benim oğluşum sanırım yoğurtu çok sevmio kv diodu kusacak gibi oluo fazla yemio falan die.dün ben verdim gerçekten öyle bende birazcık pekmez kattım içine öle gene biraz yedi.naıl yapıcam ya yemezse sade öle kv tutturdu bebe bisküvisi katalım hem doyurucu olur die bende hazır bebe bisküvisi istemiorum.elma püresi verioz ya ondan kat falan dedim tatlansın ama napıcaz bilmm ben olsam onu bi şekilde tatlandırarak veririmde.

Evet suda ağlamıyo çok seviyo çıkıncada bişi yok uykuya dalınca feryat figan sadece banyo olduğu gün böle yalnız yıkıyorum acaba bişeyi yanlışımı yapıyorum kulaklarıda sonradan kulak çöpüyle kurutup temizliyorum hiç anlamadım başka böle yapan bebekler varmı die fikir danışym dedim

Herseyin vakti zamani var senin bebiste zamanini bekliyor inşallah cok bekletmez ve hemen gelir bebisin

Hadıya uzuldum canımya. Olsun üzme kendını inş ıkı yaşından önce gecer. Zamanı gelınce guzel guzel yer yavrun inşallah

Aynen. Su an zaten herşeyi 3 ay kadar giyebiliyorlar. Onun için çok paralar dokmek (ev kıyafetleri için) bana mantıklı gelmiyor. Sürekli yikıyorum kıyafetleri hoc bisey olmadı.
Evet. 3 ay bile giyemediği şeyler oldu :)) pamuklu olması yeterli. 5 liraya çıt çıtlı badiler var. Daha ne olsn. Ben çok memnunum. Hamile badilerimi de ordan almştm. Çok uygun ve pamukluydu.

aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.s
Ben sadece koltuk altı için kullanıyorum. yengem hediye etmişti, sinbo. İşimi görüyor. annem rowenta kullanıyordu. O da çok iyi. Ben bugün alacak olsam ya braun ya da Philips alırdım. Ama hiç uğraşamam epilasyonla. Yarım saatte bitiyor kuaför işim.

Üzme kendini Rabbim dermansız dert vermesin. Insanın canı sıkılır böyle bir duruma haklısın ama elden birşey gelmeyince kendini üzmenin de bir anlamı yok. Allah yardımcın olsun, inşallah Kızın en kısa sürede atlatır bu alerji olayını.

Son düzenleme:
İnstagram açtım. Bu venusella ya bayıldım yaa blw konusunda. :)) maşallah bebişine de. Kk ikinci planda kaldı bi kaç gündür :)) çok heyecanlandım bak şmdi ek gıda konusunda. Metbel kesinlikle bakmalısın dediğim profile. Çok keyifli gözüküyo yemek işi :) lilipit senin de kafan çok karışıktı, bakmalısın :) tarifler de var.

Canım bende ilk kez başıma gelince duydum. 4ay- 4yaş arası görülen bulaşıcı hastalık. Önce 40lara varan ateş 3-4gün sürüyor sonra tüm vücutta kırmızı döküntüler. Az önce geldik kontrolden 4-5gün de döküntü sürerdedi. Ateş bitti cok şükür de şimdi de yemiyor uyumuyor ve çığlıklar atarak saatlerce ağlıyor. Böyle enteresan bir şeymiş.

Kızlar bambu beşik kullanan varmı bebişine bişey sormk istıyorum

Ya ben blw den cok korkuyorum eline nasil vericem bisey mesela muz verdim diyelim hadi damagiyla kopardigi parcayi yutmak isterde beceremzse bence risk

Guzel kizima haftasonu yumurta sarisi verdim tattirdiklarim arasinda en cok bunu sevdi her yerine bulastirdi tabii blw olarak birtek yumurta sarisi verebilirim diye dusunuyorum digerlerinden cok korkuyorum koparip yutamaz diye.bu arada simdiye kadar muz,yumurta sarisi,elma ve peynir tatti 6.ay kontrolumuz yaklasiyor bu konuyu iyice bir soracagim kizlar bizden haberler boyle.

harıkasın cok ıyı yapmıssın
sen benım kafadansın dusuncelerıne genelde katılıyorum canım
defnenın onlugunu cok begendım nerden aldın bende alayım oyle

sagol cnm yaa
tıtızlenıyorum kendı capımda
tıtızlendıgımle kalıyorum
bırsey becerdıgım yok
oglan ac kalacak ben secıp begenene kadar puhaha

yumrta bende verim dedimde takilmazmi ya bogazima yumurta azmi hasliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…