Ben şimdiye kadar oğluma sadece yoğurt ve elma suyu tattırdım. Henüz muhallebi yapmadım ama benim de sütüm yetmiyor, muhallebiye başlamak istiyorum ama nedense hep erteliyorum. 5,5 aylık olsun o zaman başlarım diyorum. Hata mi yapıyorum bilmiyorum ama şu ek gıdayı hep erteleyesim geliyor. Muhallebi tarıfleri için Gurme bebek sitesine bi bak istersen, bebeğin ayına göre güzel tarifler var.
Evet suda ağlamıyo çok seviyo çıkıncada bişi yok uykuya dalınca feryat figan sadece banyo olduğu gün böle yalnız yıkıyorum acaba bişeyi yanlışımı yapıyorum kulaklarıda sonradan kulak çöpüyle kurutup temizliyorum hiç anlamadım başka böle yapan bebekler varmı die fikir danışym dedimbenim kizim da bir ara oyleydi canim birsey mi yaptim bir yerine derdim suyu cok seviyorlar sanirim ki cikmak istemiyorlar.. Suda giki cikmazdi cikinca feryat figan.. Simdi de oyle suda hic sesi cikmaz cikarinca mizirdanir yaglamaya baslayinca sakinlesiyor..
Canim uyuduktan sonra yazmissin o kismini bilemicem yanlis okumusum
negüzel şanslısınYa dağınıklık! Çok takığım bu konuya. Bi yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor.. Temizlik çok zor ama. Benim de kv geliyo 2 güne. Birimiz bebeğe bakar diğerimiz yaparız artık. Oğlu gibi değil sağolsun
Herseyin vakti zamani var senin bebiste zamanini bekliyor inşallah cok bekletmez ve hemen gelir bebisinne güzel herkes doğurmuş.anne olmuş.allah hayırlı ömür versin yavrularınıza.acaba bende birgün hamile kalabilecekmiyim.şuan biraz duygusalım.öyle bakınırken buraya içimden geçenleri yazmak istedim.kusura bakmayın
Hadıya uzuldum canımya. Olsun üzme kendını inş ıkı yaşından önce gecer. Zamanı gelınce guzel guzel yer yavrun inşallahCok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..
Canım sağol cvp yazmışsın sevindim yarasın bebişine bende tarhana verdim bikaç kaşık yedi sen yarım çay bardagımı veriyorsun canım
Evet. 3 ay bile giyemediği şeyler oldu :)) pamuklu olması yeterli. 5 liraya çıt çıtlı badiler var. Daha ne olsn. Ben çok memnunum. Hamile badilerimi de ordan almştm. Çok uygun ve pamukluydu.Aynen. Su an zaten herşeyi 3 ay kadar giyebiliyorlar. Onun için çok paralar dokmek (ev kıyafetleri için) bana mantıklı gelmiyor. Sürekli yikıyorum kıyafetleri hoc bisey olmadı.
Ben sadece koltuk altı için kullanıyorum. yengem hediye etmişti, sinbo. İşimi görüyor. annem rowenta kullanıyordu. O da çok iyi. Ben bugün alacak olsam ya braun ya da Philips alırdım. Ama hiç uğraşamam epilasyonla. Yarım saatte bitiyor kuaför işim.aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.s
Cok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..
Ne işe yarıyoki :)Kızlar bebise bundan aldım. Fikir olsun diye paylaşayım dedim.
Canım bende ilk kez başıma gelince duydum. 4ay- 4yaş arası görülen bulaşıcı hastalık. Önce 40lara varan ateş 3-4gün sürüyor sonra tüm vücutta kırmızı döküntüler. Az önce geldik kontrolden 4-5gün de döküntü sürerdedi. Ateş bitti cok şükür de şimdi de yemiyor uyumuyor ve çığlıklar atarak saatlerce ağlıyor. Böyle enteresan bir şeymiş.Geçmiş olsun canım 6. hastalık ne ki cahilliğime ver..
Canım ben de uzun zamandır hep alt ve üstü tek kat giydiriyorum tabi yelek hep var... Bi de Erzurum gibi yerdeyim... Bence sen de tek kata geç bilmiyorum bebeğin rahatsız oluyor mu benim oğlum terliyor.. Gece ben de arkadaş gibi çorabını çıkartıp uyutuyorum... Daha kısa kollulara geçmedik tabi ki burda düne kadar lapa lapa kar yağıyordu : )
Oyyyyyyyyy ne kadar iyi etmişsin yaaaaaaaa... Özendim valla... Nerde biz de öyle... Oğlumu araba aldım daha dışarı çıkaramadım kardan kıştan... 1-2 ay önce en son ağda yapmıştım bacaklarıma... Gerçi ben yılda 2-3 kez yapıyorum yetiyor da... Ev temizliğini hiiiiççç sormayın... Ramazan ayına yakın gündelikçi alıp tamamen temizletmek istiyorum başka türlü yapamam burda kimsemiz de yok yardıma gelsin..
Ya ben blw den cok korkuyorum eline nasil vericem bisey mesela muz verdim diyelim hadi damagiyla kopardigi parcayi yutmak isterde beceremzse bence riskİnstagram açtım. Bu venusella ya bayıldım yaa blw konusunda. :)) maşallah bebişine de. Kk ikinci planda kaldı bi kaç gündür :)) çok heyecanlandım bak şmdi ek gıda konusunda.Metbel kesinlikle bakmalısın dediğim profile. Çok keyifli gözüküyo yemek işi :) lilipit senin de kafan çok karışıktı, bakmalısın :) tarifler de var.
harıkasın cok ıyı yapmıssınEki Görüntüle 1509776
Guzel kizima haftasonu yumurta sarisi verdim tattirdiklarim arasinda en cok bunu sevdi her yerine bulastirdi tabii blw olarak birtek yumurta sarisi verebilirim diye dusunuyorum digerlerinden cok korkuyorum koparip yutamaz diye.bu arada simdiye kadar muz,yumurta sarisi,elma ve peynir tatti 6.ay kontrolumuz yaklasiyor bu konuyu iyice bir soracagim kizlar bizden haberler boyle.
sagol cnm yaaİnstagram açtım. Bu venusella ya bayıldım yaa blw konusunda. :)) maşallah bebişine de. Kk ikinci planda kaldı bi kaç gündür :)) çok heyecanlandım bak şmdi ek gıda konusunda.Metbel kesinlikle bakmalısın dediğim profile. Çok keyifli gözüküyo yemek işi :) lilipit senin de kafan çok karışıktı, bakmalısın :) tarifler de var.
Yogurdumu yaptım inş olur kızlar.[/QUO
ek gıdaya başladın mı cnm sen ne zamndır veriyorsun ek gıdayı?
yumrta bende verim dedimde takilmazmi ya bogazima yumurta azmi hasliyorsunEki Görüntüle 1509776
Guzel kizima haftasonu yumurta sarisi verdim tattirdiklarim arasinda en cok bunu sevdi her yerine bulastirdi tabii blw olarak birtek yumurta sarisi verebilirim diye dusunuyorum digerlerinden cok korkuyorum koparip yutamaz diye.bu arada simdiye kadar muz,yumurta sarisi,elma ve peynir tatti 6.ay kontrolumuz yaklasiyor bu konuyu iyice bir soracagim kizlar bizden haberler boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?