2014 Kasım Anneleri

slm kızlar;
içimden geldi öyle yazmak istedim.kolik bir bebegim var 5. ayımız bitti bugün 153 günlük oldu ve 153 gündür artık hiç gücüm kalmadı kollarım omuzum ayak bileklerim el bileklerim hiç bir yerim tutmuyor çok zor kolik bir bebege bakmak ne zaman bitecegi de belli değil üstelik .hala sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetmiyo bebegim doymuyor mama yemiyor ne yapacagımı sasırdım artık kilo alamıyor zayıff görseniz 3 aylık ancak dersiniz.neler neler yaptım kızım dursun diiye ama nafile.hamak aldım salladım olmadı,beşik değiştim olmadı zıpzpı aldım olmadı saatlerce sallıyoruz elimizde battaniye olmuyor,yürütec aldım olmadı oyun halısı aldım olmadı beşiğine dönence aldım olmadııııı......artık çok yoruldum gücüm kalmadı bakmak için ne yapacağımı bilmiyorum RABBİME yalvarıyorum bitsin artık yoksa ben bittim bakamıyorumm...

26kasım doğumluyuz anneler çığlık atmayı,öğrendi mübareği susturamıyorum. Alabildiğince bagırıyo ççığlık atıyo,bu durum,normal midir sizinkilerdeni,böyle :)
EVeeet benim kızımda öyle bide dilini büküyor çığlık atarken sanki ıslık çalıyor gibi çok tatlı oluyor yaa öyle yapınca bayılıyorum

yumrta bende verim dedimde takilmazmi ya bogazima yumurta azmi hasliyorsun
Yok yok makinede hard seviyesinde hasliyorum cezvede tutturamiyorum ayarini bebeklere az haslanmis yasak o yuzden kati olmasina dikkat et. Bogazina takilmaz yumusacik ama az az verirsen daha iyi olur yogun oldugu icin yutmasi zor olmasin ben anne sutuyle acip verdim kolay yutsun diye sevmedi sade sevdi

harıkasın cok ıyı yapmıssın
sen benım kafadansın dusuncelerıne genelde katılıyorum canım
defnenın onlugunu cok begendım nerden aldın bende alayım oyle
E bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorum

Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki benim kizimda bazen huzursuz oluyor ne yapsam durmuyr senin her an her sn bunu yasaman cok cok zordur eminim ailenden yardim almayi densesen tek basina cok olur birdecustune yemek ev isi nasil basariyirsun seni yebrik ediyorum sende kendine haksizlik etme kolik bebekle bas etmek kolay mi canim benim rabbim en kisa surede ferahlatsin sikintini insallah ne diyim

Allah yardımcın olsn sabırlar versin rabbim inşallah geçecek bu günlerde

E bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorum
muhallebiden kastin pirincunlu yapilanlarimi diyorsun canim gayet besleyici tariflerde varda gurme bebekte bana mantikli geldi bazilari

Oyy cnm ya titiz Kiz olacak belli ki. Olsun annesi her halleriyle ayrı bir tatlılar. Ah bazen sabırsızlıklari olabiliyor ama sabır çekiyorum bend3

Daha sabah kizimin alerjisi var diye hüngür hüngür agladim.. Ilk uc ay kolik gibiydi cok gazliydi surekli agliyordu.. Her gun agliyordum..
Sonra sakin kafayla dusununce pisman oluyorum Allah korusun isyan edermis gibi.. cok sukur ki saglikli yavrularimiz var bizim biraz zamana ihtiyacımız var sadece.. O zaman gecsin gerisi guzel olacak insallah.. Yavrusu engelli, hasta olan anneleri dusunuyorum dusunmesi bile cok zorluyor beni.. Dusunsene onlarin bekleyecekeleri bir zamanı bile yok.. Sen de cogunu atlatmissin az kaldi insallah kolik bebeklere birkac aya gecer diyorlar.. Ilerki guzel gunleri dusun bi akrabamizin oglu kolikmis neler cekmis oglu biraz buyuyunce en uslu cocuk olmus..

6.ayimiza girdik kizlar bugun buharda kabak pisirip azcik su ile sulandirip verdim. Hiic begenmedi 2 kaşık yedi. Yarinda vereceğim. :)

Aklimdasin yazamadim bi turlu Ben ana öğün olarak mama anne sütü vermeye devam ediyorum öncesinde veya bir saat sonrasında sabah az organik yumurta sarisi ve evde yaptigim lor peyniri veriyorum kuşluk vakti yoğurt veriyorum ikindide buharda haslanmis sebzeleri (havuç patates yiyor şuan) tel süzgeçten geçirip anne sütüyle seyreltiyorum.az zeytinyağı koyup 2-3 kasık
veriyorum aksam üzeride az meyve yiyor
meyve filesinde (muz armut elma) simdilik boyle gidiyoruz tadımlık ama doyumluk değil
zaten duzenli olmuyor genelde aksiyor bayaa..sebze.meyveleri organik.pazardan aliyorum kismet olursa çarşamba günü blw eğitimine katilicam..
Bizde 6.ay doktor kontrolünden geldik ek gıda kervanına tam anlamıyla katılmış bulunuyorum haydi hayırlısı

Kızım bugün çok huysuzdu genelde sakin bir bebektir. Aşıdan herhalde bugün durup durup ağladı. Bir de çok iştahsızdı. Ağızdan verilen çocuk felci aşısı tat almasını mı engelledi bilmiyorum ama yemeyi hep reddetti. İlk defa böyle bir şey oluyor. Offf belki de saçmalıyorum :S

mayoral ile carters markalarına bayılıyorum da baya pahalı ya,birde azıcık giyiyorlar hemen büyüyorlar

Daha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…