- 20 Şubat 2015
- 74
- 34
- 98
- 38
EVeeet benim kızımda öyle bide dilini büküyor çığlık atarken sanki ıslık çalıyor gibi çok tatlı oluyor yaa öyle yapınca bayılıyorum26kasım doğumluyuz anneler çığlık atmayı,öğrendi mübareği susturamıyorum. Alabildiğince bagırıyo ççığlık atıyo,bu durum,normal midir sizinkilerdeni,böyle :)
Yok yok makinede hard seviyesinde hasliyorum cezvede tutturamiyorum ayarini bebeklere az haslanmis yasak o yuzden kati olmasina dikkat et. Bogazina takilmaz yumusacik ama az az verirsen daha iyi olur yogun oldugu icin yutmasi zor olmasin ben anne sutuyle acip verdim kolay yutsun diye sevmedi sade sevdiyumrta bende verim dedimde takilmazmi ya bogazima yumurta azmi hasliyorsun
E bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorumharıkasın cok ıyı yapmıssın
sen benım kafadansın dusuncelerıne genelde katılıyorum canım
defnenın onlugunu cok begendım nerden aldın bende alayım oyle
Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki benim kizimda bazen huzursuz oluyor ne yapsam durmuyr senin her an her sn bunu yasaman cok cok zordur eminim ailenden yardim almayi densesen tek basina cok olur birdecustune yemek ev isi nasil basariyirsun seni yebrik ediyorum sende kendine haksizlik etme kolik bebekle bas etmek kolay mi canim benim rabbim en kisa surede ferahlatsin sikintini insallah ne diyimslm kızlar;
içimden geldi öyle yazmak istedim.kolik bir bebegim var 5. ayımız bitti bugün 153 günlük oldu ve 153 gündür artık hiç gücüm kalmadı kollarım omuzum ayak bileklerim el bileklerim hiç bir yerim tutmuyor çok zor kolik bir bebege bakmak ne zaman bitecegi de belli değil üstelik .hala sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetmiyo bebegim doymuyor mama yemiyor ne yapacagımı sasırdım artık kilo alamıyor zayıff görseniz 3 aylık ancak dersiniz.neler neler yaptım kızım dursun diiye ama nafile.hamak aldım salladım olmadı,beşik değiştim olmadı zıpzpı aldım olmadı saatlerce sallıyoruz elimizde battaniye olmuyor,yürütec aldım olmadı oyun halısı aldım olmadı beşiğine dönence aldım olmadııııı......artık çok yoruldum gücüm kalmadı bakmak için ne yapacağımı bilmiyorum RABBİME yalvarıyorum bitsin artık yoksa ben bittim bakamıyorumm...
Allah yardımcın olsn sabırlar versin rabbim inşallah geçecek bu günlerdeslm kızlar;
içimden geldi öyle yazmak istedim.kolik bir bebegim var 5. ayımız bitti bugün 153 günlük oldu ve 153 gündür artık hiç gücüm kalmadı kollarım omuzum ayak bileklerim el bileklerim hiç bir yerim tutmuyor çok zor kolik bir bebege bakmak ne zaman bitecegi de belli değil üstelik .hala sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetmiyo bebegim doymuyor mama yemiyor ne yapacagımı sasırdım artık kilo alamıyor zayıff görseniz 3 aylık ancak dersiniz.neler neler yaptım kızım dursun diiye ama nafile.hamak aldım salladım olmadı,beşik değiştim olmadı zıpzpı aldım olmadı saatlerce sallıyoruz elimizde battaniye olmuyor,yürütec aldım olmadı oyun halısı aldım olmadı beşiğine dönence aldım olmadııııı......artık çok yoruldum gücüm kalmadı bakmak için ne yapacağımı bilmiyorum RABBİME yalvarıyorum bitsin artık yoksa ben bittim bakamıyorumm...
muhallebiden kastin pirincunlu yapilanlarimi diyorsun canim gayet besleyici tariflerde varda gurme bebekte bana mantikli geldi bazilariE bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorum
Oyy cnm ya titiz Kiz olacak belli ki. Olsun annesi her halleriyle ayrı bir tatlılar. Ah bazen sabırsızlıklari olabiliyor ama sabır çekiyorum bend3Benımkıdr hiç sevmıyo canımya. Bende zorla takıyorum bazen. Dogdugundan berı sapka vs taktıgımızda aglıyo cadı. Bende oyleyım saçıma toka bile takmayı sevmem şapka hiç kullanmadm mesela. İlk dogumdan sonra bant takmıştım o yanı
Daha sabah kizimin alerjisi var diye hüngür hüngür agladim.. Ilk uc ay kolik gibiydi cok gazliydi surekli agliyordu.. Her gun agliyordum..slm kızlar;
Bizde 6.ay doktor kontrolünden geldik ek gıda kervanına tam anlamıyla katılmış bulunuyorum haydi hayırlısı
oglumn kıyafetlerı bıttı sayılır
ınce alt ust takım
bı kac body
bı kac kot ustu sweat falan almak ıstıyorum
kızlar cıvılden alısverıs yapıyormusunuz
kalıtesı nasıl??
bı arkadasın magazası var ıdıl baby satıyor oraya baksam dıye dusundum ama orası pahalı
cıvıl nasıl=?
Kızımın yenı cicileri. Cok komik oldu cimcimeya
Kızımın yenı cicileri. Cok komik oldu cimcimeya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?