Cok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..
Eki Görüntüle 1509776
Guzel kizima haftasonu yumurta sarisi verdim tattirdiklarim arasinda en cok bunu sevdi her yerine bulastirdi tabii blw olarak birtek yumurta sarisi verebilirim diye dusunuyorum digerlerinden cok korkuyorum koparip yutamaz diye.bu arada simdiye kadar muz,yumurta sarisi,elma ve peynir tatti 6.ay kontrolumuz yaklasiyor bu konuyu iyice bir soracagim kizlar bizden haberler boyle.
E bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorum
Bizde 6.ay doktor kontrolünden geldik ek gıda kervanına tam anlamıyla katılmış bulunuyorum haydi hayırlısı
Daha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen
cogunun gaz sorunu gecmistir diye buraya yazmamistim ama bir cok gaz ilacindan sonra maflor damla bize cok iyi geldi. sabaha kadar kivraniyordu yavrum bu ilacla duzeldi hamdolsun :)Evet hatırlıyorum cnm. Gunduzlerı sıkıntı yok ama emerek uyudugu için cıkartamıyor. Cıkartmaya calışınca da uyanıyor. Tekrar emmek istiyor. Bizim hem alttan hem agızdan devam. Uyuyunca 6 saat kadar uyuyabiliyor ama uykuya dalması işkence resmen. Ek gıdaya gecınce duzelecek dedi dr.
evet cok guzel bir site baktim ise yarar seyler var. ben de muhallebi vs. daha yedirmedim. cok sey tattirdim ama tam ogun olarak baslamadik henuz. bizim bir de emmeyi reddetme olayimiz var uc ayi gecti. israrla emziriyorum ama uzuntuden sutum azaldi maalesefBen şimdiye kadar oğluma sadece yoğurt ve elma suyu tattırdım. Henüz muhallebi yapmadım ama benim de sütüm yetmiyor, muhallebiye başlamak istiyorum ama nedense hep erteliyorum. 5,5 aylık olsun o zaman başlarım diyorum. Hata mi yapıyorum bilmiyorum ama şu ek gıdayı hep erteleyesim geliyor. Muhallebi tarıfleri için Gurme bebek sitesine bi bak istersen, bebeğin ayına göre güzel tarifler var.
aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.s
cnm benim bir arkadasa da iki yil demislerdi ama oyle olmadi ne olacagi belli olmaz bozma moralini uzulme. isteyip de yiyememek ne demek cok iyi biliyorum hamileligimde gebelik sekerim oldugu icin gunde 7-8 kez parmagimi delip kan olcumu yapiyor. dort defa da insulin ignemi kendim kendime vuruyordum ve o kadar aserdigim halde agladigim halde bebegime zarar vermesin diye tatli hic bir sey yiyemedim. hem makarna pilav patates bile yasakti aylarca oyle gecti ama gecti cok sukur. umarim erken biter Allahim bize de tekrar vermesin zor yani yine de hamdolsun ne zorda olan insanlar varCok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..
Allahim caresiz dert vermesin her sey imtihan o yavrucak da aglarken isteyerek aglamiyor ne cok zoru var kimbilir sabir annesi sabir.slm kızlar;
içimden geldi öyle yazmak istedim.kolik bir bebegim var 5. ayımız bitti bugün 153 günlük oldu ve 153 gündür artık hiç gücüm kalmadı kollarım omuzum ayak bileklerim el bileklerim hiç bir yerim tutmuyor çok zor kolik bir bebege bakmak ne zaman bitecegi de belli değil üstelik .hala sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetmiyo bebegim doymuyor mama yemiyor ne yapacagımı sasırdım artık kilo alamıyor zayıff görseniz 3 aylık ancak dersiniz.neler neler yaptım kızım dursun diiye ama nafile.hamak aldım salladım olmadı,beşik değiştim olmadı zıpzpı aldım olmadı saatlerce sallıyoruz elimizde battaniye olmuyor,yürütec aldım olmadı oyun halısı aldım olmadı beşiğine dönence aldım olmadııııı......artık çok yoruldum gücüm kalmadı bakmak için ne yapacağımı bilmiyorum RABBİME yalvarıyorum bitsin artık yoksa ben bittim bakamıyorumm...
bana da lazim bu bilgiDaha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..merhabaa,daha sünnet olayına girmediğimiz için bilemiyorum,senin oğlunda inmemiş testis durumu vardı de mi?
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..merhabaa,daha sünnet olayına girmediğimiz için bilemiyorum,senin oğlunda inmemiş testis durumu vardı de mi?
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..
Ben daha hiç sebze vermedim ya verdiklerimide doğru dürüst yemiyor zaten gerçi bugün doktor 1 kaşıkta yese onun için o katı gıdadır kendisine bırak ne kadar yerse yesin dedi bide kahvaltı için labne peynirini önerdi yumuurtayla ve cicibebeyle yapıp verebilirsin dedi bende bugün cicibebe yaptım kendm ama tadı bi değişik oldu şeker olmadığı için sanırım yarın ilk kahvaltı deneyimimiz olacak bizimde bu arada organik pazara nereye gidiyorsun airport avm nin otoparkında var diyorlardı orasmı ? bende herşeyi organik yapmaya çalşıyrm ama bulmak gerçekten zor yaAklimdasin yazamadim bi turlu Ben ana öğün olarak mama anne sütü vermeye devam ediyorum öncesinde veya bir saat sonrasında sabah az organik yumurta sarisi ve evde yaptigim lor peyniri veriyorum kuşluk vakti yoğurt veriyorum ikindide buharda haslanmis sebzeleri (havuç patates yiyor şuan) tel süzgeçten geçirip anne sütüyle seyreltiyorum.az zeytinyağı koyup 2-3 kasık
veriyorum aksam üzeride az meyve yiyor
meyve filesinde (muz armut elma) simdilik boyle gidiyoruz tadımlık ama doyumluk değil
zaten duzenli olmuyor genelde aksiyor bayaa..sebze.meyveleri organik.pazardan aliyorum kismet olursa çarşamba günü blw eğitimine katilicam..
Teşekkür ederizhayırlı olsun bu yolda başarılarben o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı şaşırdım,bişey yapayım diyorum tezgahı bir görsen ..ona çeşme suyu değdi,öbür kaşığı şuraya koymuştum,tabaklar seçilemez vb vb ..şaşkoloz oldum iyice.huyum batsın
Ben daha hiç sebze vermedim ya verdiklerimide doğru dürüst yemiyor zaten gerçi bugün doktor 1 kaşıkta yese onun için o katı gıdadır kendisine bırak ne kadar yerse yesin dedi bide kahvaltı için labne peynirini önerdi yumuurtayla ve cicibebeyle yapıp verebilirsin dedi bende bugün cicibebe yaptım kendm ama tadı bi değişik oldu şeker olmadığı için sanırım yarın ilk kahvaltı deneyimimiz olacak bizimde bu arada organik pazara nereye gidiyorsun airport avm nin otoparkında var diyorlardı orasmı ? bende herşeyi organik yapmaya çalşıyrm ama bulmak gerçekten zor ya
Bizde sizi çok optukkkk
Biz 7.ayin içindeyiz canım memeyi pek almadı benim kuzucuk mama içtiğimizden kullanabiliyorum hapin bebise zararı yok ama sütün tadini bozuyor emmek istemiyotmus zaten bide bundan dolayı uzaklasmasin kuzucuk öpüyorum ikinizi de
Canim ne güzel olculendirmissin tesekkur ederimCnm 1 patates küçük 2 havuç 1 tatli kasigi pirinç 3 cay bardagi su tarifim bunlar sabit kalıyor 3 gune bir yeni sebze ekleniyor ben yogurdu da corbayi iki gun yediriyorum 3.gun taze yapiyorum oglum yarim cay bardağından biraz fazla yiyor
mayoral ile carters markalarına bayılıyorum da baya pahalı ya,birde azıcık giyiyorlar hemen büyüyorlar
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..
Kızımın yenı cicileri. Cok komik oldu cimcimeya
Canım bende ilk kez başıma gelince duydum. 4ay- 4yaş arası görülen bulaşıcı hastalık. Önce 40lara varan ateş 3-4gün sürüyor sonra tüm vücutta kırmızı döküntüler. Az önce geldik kontrolden 4-5gün de döküntü sürerdedi. Ateş bitti cok şükür de şimdi de yemiyor uyumuyor ve çığlıklar atarak saatlerce ağlıyor. Böyle enteresan bir şeymiş.
mayoral ayakkabısı ve 3 lu set kıyafetı var o kadarcık :)mayoral ile carters markalarına bayılıyorum da baya pahalı ya,birde azıcık giyiyorlar hemen büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?