2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsunnn yedim demiştin evet kıyamam kuzuyaa

maşşallah yavrumaa oy kuzucumm

E bebekten aldim kollu olanlarida var sicaklar geliyor diye almadim onu.canim benim cok sagol bende sen dahil burda bircok arkadasimin dusuncesine katiliyorum sadece bebegine muhallebi verenlere katilmiyorum ama hepinizi cok seviyorum

koca kışı atlattık şükürler olsun tombik kollar bacaklar görmek istiyorum artıkkk

Bizde 6.ay doktor kontrolünden geldik ek gıda kervanına tam anlamıyla katılmış bulunuyorum haydi hayırlısı

hayırlı olsun bu yolda başarılar ben o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı şaşırdım,bişey yapayım diyorum tezgahı bir görsen ..ona çeşme suyu değdi,öbür kaşığı şuraya koymuştum,tabaklar seçilemez vb vb ..şaşkoloz oldum iyice.huyum batsın

cogunun gaz sorunu gecmistir diye buraya yazmamistim ama bir cok gaz ilacindan sonra maflor damla bize cok iyi geldi. sabaha kadar kivraniyordu yavrum bu ilacla duzeldi hamdolsun :)
evet cok guzel bir site baktim ise yarar seyler var. ben de muhallebi vs. daha yedirmedim. cok sey tattirdim ama tam ogun olarak baslamadik henuz. bizim bir de emmeyi reddetme olayimiz var uc ayi gecti. israrla emziriyorum ama uzuntuden sutum azaldi maalesef

aycidden oyle yaa su agda işi benide zorluyoiyi epilasyon aleti almmam lazim daha kolay olur sanki hangi marka iyi ve acisizdir bir fikrimde yok.s
ya kizlar ne ugrasiyorsunuz epilasyonla falan lazer yaptirin derim omur boyu rahatlik ya misss

cnm benim bir arkadasa da iki yil demislerdi ama oyle olmadi ne olacagi belli olmaz bozma moralini uzulme. isteyip de yiyememek ne demek cok iyi biliyorum hamileligimde gebelik sekerim oldugu icin gunde 7-8 kez parmagimi delip kan olcumu yapiyor. dort defa da insulin ignemi kendim kendime vuruyordum ve o kadar aserdigim halde agladigim halde bebegime zarar vermesin diye tatli hic bir sey yiyemedim. hem makarna pilav patates bile yasakti aylarca oyle gecti ama gecti cok sukur. umarim erken biter Allahim bize de tekrar vermesin zor yani yine de hamdolsun ne zorda olan insanlar var
Allahim caresiz dert vermesin her sey imtihan o yavrucak da aglarken isteyerek aglamiyor ne cok zoru var kimbilir sabir annesi sabir.

Daha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen
bana da lazim bu bilgi

merhabaa,daha sünnet olayına girmediğimiz için bilemiyorum,senin oğlunda inmemiş testis durumu vardı de mi?
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..

merhabaa,daha sünnet olayına girmediğimiz için bilemiyorum,senin oğlunda inmemiş testis durumu vardı de mi?
Evet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için..

Ne demek canım,inşallah her şey yolunda gider,Allahım dermansız dert vermesin..doktorunuz ağır olur diyorsa yaptırma sünneti bence canım

Ben daha hiç sebze vermedim ya verdiklerimide doğru dürüst yemiyor zaten gerçi bugün doktor 1 kaşıkta yese onun için o katı gıdadır kendisine bırak ne kadar yerse yesin dedi bide kahvaltı için labne peynirini önerdi yumuurtayla ve cicibebeyle yapıp verebilirsin dedi bende bugün cicibebe yaptım kendm ama tadı bi değişik oldu şeker olmadığı için sanırım yarın ilk kahvaltı deneyimimiz olacak bizimde bu arada organik pazara nereye gidiyorsun airport avm nin otoparkında var diyorlardı orasmı ? bende herşeyi organik yapmaya çalşıyrm ama bulmak gerçekten zor ya

Teşekkür ederizo şaşkolozluk bendede var ya ne karışık birşeymiş gerçekten ama zamanla bi düzene oturtacağzı inşallah

kızlar bu arada bugün tartıldım ve şok şok şok oldum 58 kiloya düşmüşüm ki 64 kiloyla hamile kalmştm lakin işin kötü tarafı koca bi göbeğin hala duruyor olması ve ben o göbeğe baktıkça kendimi hep
70 lerde filan sanıyrm hiç 58 kiloda birine benzemiyrm

Arenapark Avm de Küçükçekmece belediyesinin organik pazarindan aliyorum

Bizde sizi çok optukkkk
Canim ne güzel olculendirmissin tesekkur ederim

mayoral ile carters markalarına bayılıyorum da baya pahalı ya,birde azıcık giyiyorlar hemen büyüyorlar

Mayoral a ben de bayılıyorum burda bulsam alacağım çok şey vardı bulamadım tabi ki.. Telefonla bile aradım söylesem yollar mısınız diye : ) Çok cici bir marka

Canım çok geçmiş olsun... Benim oğlumda da kırkı çıkmadan sağ tarafında fıtık çıkmıştı... Çocuk cerrahımız bekletmedi hiç ameliyata girdiğinde 45 günlüktü... Ameliyathane nin kapısında beklemek öyle zor geldi ki ve o günün en minik hastasıydı oğlum sedyede çıkarken milletin gözleri de dolmuştu sevdiler dua ettiler.. Gerçekten şimdi bile yazarken kalbimin atışları hızlandı o günü yaşamış saymıyorum ben kendimi... Çok zor... Rabbim beterinden sakınsın... Bize doktorumuz önerdi ama biz de yaptırmadık canım zaten ameliyat yeri için özen çaba sarfetmen gerekecek mikrop almaması için... Bence de daha sonraya bırak.. Minik yavruyu zorlamayın... Çok çok geçmiş olsun...

Kızımın yenı cicileri. Cok komik oldu cimcimeya

Esmer esmer de ne şeker olmuş maşallah ona...

Senden duyuyorum şimdi canımm çok geçmiş olsun tekrar.... İlla her çocuk 4 yaşına gelene kadar geçiriyor mu bu hasttalığı acaba yoksa tesadüf mü şans mı ne acaba

Günaydın arkadaşlar...
Sezaryen olan arkadaşlara sorum olacak sizin sezaryen yeriniz hala acıyor mu? Durup dururken değil de mesela bebeğimi kucağıma aldığımda ayağıyla oraya bastığında felan bildiğiniz acıyor yani ağrı değilde acıyor... Oraya baskı olması canımı acıtıyor normal mi sizde de böyle mi hala?

günaydın arkadaşlar
bebişlerinize ek gıda verirken ağzını neyle siliyorsunuz?
mendilleri hep leke oldu çıkmıyor
peçete ile silsek olur mu ki?

Canım ben sünneti çok küçükken yaptırdım 23 günlüktü. Lokal snestezi ile yaptılar. Bir arkadasım 3.5 yasında yaptırdı doktoru cerrahtı lokal yapmış o da içeri girebilirsiniz demiş çocuk büyük oldugu ıcın tablet vs oyalanacak bişey de istemiş getirebilirsiniz demiş. Biliyorum çok zor kucucuk cocuk için ameliyat ama Fıtık bir çok erkek cocukta gorulebilen bi durum. 3-4 yaşlarında farkedilenler biliyprum. Erken olması bir cok sıkıntının önüne gecicek eminim.

Eğer sünnet olmasını gerektırecek bir durum yoksa ağır gelir dıyorsa bekle bence de. İlerde Araştırır lokal aneztezi yapan bir dr bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…