- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydın arkadaşlar
bebişlerinize ek gıda verirken ağzını neyle siliyorsunuz?
mendilleri hep leke oldu çıkmıyor
peçete ile silsek olur mu ki?
benimki de henüz oturamıyor. seninkiyle aynı sayılırlar hatta siz büyüksünüz bizden. ben de acele etmeyeyim biraz bekleyeyim diyorum. tayin olayımızda var. bakalım ne olacak. çok sağol.mevzun Sibeltanju kızlar gg den sipariş ettiğim yummigo taşınabilir mama sandalyesi (sandalye yükseltici) geldi. Çok cici :) ama benim ki daha dik duramadığın biz daha kullanacamayacağız gibi. Renk belirtmememe rağmen en beğendiğim renk turuncu olandan gelmiş. O da ayrıca mutlu etti beni. Eğer alacaksanız satıcı ismini vereyim. Daha ucuza satan yok. Perşembe günü saat 19da sipariş verdim. Cuma kargolandı. Pazartesi sabah ürün elimde oldu. Fiyatı kargo dahil 79 tl
Ben de diyete girmiştim hatırlarsan. 1 hafta yaptım hala küçük kanlar vardı. sonra yumurta et denedim aynı nokta kadar kan devam ediyodu. bi de süt deniyeyim dedim. ilk defa bu kadar çok kan gördüm. bütün gün ağladım. araştırdıkça daha çok ağladım. dikkat edilmezse astıma çevirebilir falan diyordu. kızım düzelmezse. anne dondurma istiyorum onu istiyorum onu istiyorum bunu istiyorum dediğinde veremezsem diye ağladım. kendimi geçtim. ben bi şekilde katlanırım 2 sene bile olsa ama düzelmezse naparım. mecburi vegan oldum. tekrar çok katı bi diyete başladım 2 hafta sonra da başka bi ile dr.a götüreceğim. bakalım bizi neler bekliyo.Cok moralim bozuk.. Gozyaslarim birikti gozumde.. Iki gun once dayanamayip birsey yemistim 6.ayi doldugundan kizimin ve biraz once bezinde kan gordum bir sürü.. Butun umidim yerle bir oldu ben iki yasini bekleyecegim.. Bu alerjiyle bas etmek beni cok kasiyor.. Hem kizim hic yogurt da yiyemeyecek ne yapacagim ben yaa..
günaydınlar herkese;
doktor kontrolümüz vardı gittik 4.ayında kızım 6 kiloydu ve 5. ayında yine 6 kilo kan testi verdik idrar verdik kaka verdik.anne sütü emmek istemiiyor aptamil mama kullanıyorum onu da yemek istemiyor ek gıdaya geçmedim daha çünkü çok korkuyorum kolik sancıları tavan yapar mı diye?ne yapacağmı şaşırdım mama mı değişsem acaba ne dersiniz fikirlerinize çok ihtiyacım varrr .hiç kilo alamamışşşş
Eki Görüntüle 1509776
Guzel kizima haftasonu yumurta sarisi verdim tattirdiklarim arasinda en cok bunu sevdi her yerine bulastirdi tabii blw olarak birtek yumurta sarisi verebilirim diye dusunuyorum digerlerinden cok korkuyorum koparip yutamaz diye.bu arada simdiye kadar muz,yumurta sarisi,elma ve peynir tatti 6.ay kontrolumuz yaklasiyor bu konuyu iyice bir soracagim kizlar bizden haberler boyle.
Canım arada banada oluyo ama cok nadir. Hatta baxı yerlerınde hissizlik azda olsa varGünaydın arkadaşlar...
Sezaryen olan arkadaşlara sorum olacak sizin sezaryen yeriniz hala acıyor mu? Durup dururken değil de mesela bebeğimi kucağıma aldığımda ayağıyla oraya bastığında felan bildiğinz acıyor yani ağrı değilde acıyor... Oraya baskı olması canımı acıtıyor normal mi sizde de böyle mi hala?
tahliller daha çıkmadı tahllillerden sonra göreşelim dedi..Doktorunuz başka bir mama önermedi mi? Benim bebeğim de bebelac ve aptamil yemedi ama doktorumuz humana ve bir marka daha vardı onu önerdi o ay benim de bebeğim kilo almamıştı şimdi bebeğim humana yı çok güzel yiyor... Ben 2 ay oldu doktora götürmedim daha ayın 6 sında aşımız var sağlık ocağına bakıcam kilo alma durumu nasıl Benim bebeğim ne kilolu ne zayıf.. Öyle gidiyor bakalım.. Canları içinde sağlıklı olsunlar da...
Canım arada banada oluyo ama cok nadir. Hatta baxı yerlerınde hissizlik azda olsa var
tahliller daha çıkmadı tahllillerden sonra göreşelim dedi..
Aşıdan geldık. Şimdi. Bu saglık ocagının tartısı kafayı yemiş. Yırmıgün once gitmüştık en son. Yıne aynı kilo boyu kısalmış kafa küçülmüş çıktı ölçulerde. Demir ilacı vegaferonu 9 damla ver dıye elımı tutuşturdu. Bunu kullanan varmı. Dr ferro vermiştı. Onumuzdekı ay tahlıl yapar başlarız demiştı
Aşıdan geldık. Şimdi. Bu saglık ocagının tartısı kafayı yemiş. Yırmıgün once gitmüştık en son. Yıne aynı kilo boyu kısalmış kafa küçülmüş çıktı ölçulerde. Demir ilacı vegaferonu 9 damla ver dıye elımı tutuşturdu. Bunu kullanan varmı. Dr ferro vermiştı. Onumuzdekı ay tahlıl yapar başlarız demiştı
Anneler aranızda dört aylık ek gıdaya Başlayan var mı?
Benim kızım geçen ay cok hastalandı antibiyotik falan kullandık sadece 300 gr alabildi. O Yüzden bende elma veriyorum bir de armut verdim dün ikisini karıp tülbentten geçirip. Kimisi başla diyor kimisi verme diyor şu an dört buçuk aylık. Sen neler veriyorsun ? Cevap yazdığın için teşekkür ederimBen başlamıştım.. O ay doktorun yanlış tartmasıyla kilo verdiğini öğrendiğimizde çok üzülmüştük vitamin ve ek gıdaya azar azar başlamıştım tabi sağlık ocağında tarttığımızda kilo aldığını öğrenince vitamin vermeyi bıraktım şimdi de zaten devam ediyoruz ek gıdalara..
teşekkürler canım cevabın için sünneti düşünmüyorum artık lokal oluyorsa özellikleCanım ben sünneti çok küçükken yaptırdım 23 günlüktü. Lokal snestezi ile yaptılar. Bir arkadasım 3.5 yasında yaptırdı doktoru cerrahtı lokal yapmış o da içeri girebilirsiniz demiş çocuk büyük oldugu ıcın tablet vs oyalanacak bişey de istemiş getirebilirsiniz demiş. Biliyorum çok zor kucucuk cocuk için ameliyat ama Fıtık bir çok erkek cocukta gorulebilen bi durum. 3-4 yaşlarında farkedilenler biliyprum. Erken olması bir cok sıkıntının önüne gecicek eminim.
Eğer sünnet olmasını gerektırecek bir durum yoksa ağır gelir dıyorsa bekle bence de. İlerde Araştırır lokal aneztezi yapan bir dr bulursun.
benim bebegimde 5. ayını bitirdi bende başlasam yavaş yavaş diyorum nasıl başladın ek gıdaya tattırarak ı gittin öğün olarak mı verdin ne kadar aralıklarla ne ölçülerle verdin ayrıca bunun bi sıralaması var mı yani ilk neyden başlamak doğdu olur?Ben başlamıştım.. O ay doktorun yanlış tartmasıyla kilo verdiğini öğrendiğimizde çok üzülmüştük vitamin ve ek gıdaya azar azar başlamıştım tabi sağlık ocağında tarttığımızda kilo aldığını öğrenince vitamin vermeyi bıraktım şimdi de zaten devam ediyoruz ek gıdalara..
Cnm ben peçete ile siliorumm..günaydın arkadaşlar
bebişlerinize ek gıda verirken ağzını neyle siliyorsunuz?
mendilleri hep leke oldu çıkmıyor
peçete ile silsek olur mu ki?
Gunydin cnim ben de ara ara gryrm kkya tek basimayim bebktn isten frsat olmuyor girmAşıdan geldık. Şimdi. Bu saglık ocagının tartısı kafayı yemiş. Yırmıgün once gitmüştık en son. Yıne aynı kilo boyu kısalmış kafa küçülmüş çıktı ölçulerde. Demir ilacı vegaferonu 9 damla ver dıye elımı tutuşturdu. Bunu kullanan varmı. Dr ferro vermiştı. Onumuzdekı ay tahlıl yapar başlarız demiştı
Gunydin cnim oglum da 22 aralik dogumlu 3.ayin bitiminde emmek istemedi zorla emzirdim 4.aya kadar sonra kontrolde hic kilo almadigini gorduk dr mama verecgz mecburen dedi biberonu almadi ve beni de emmedi nerdeyse 1 hafta ac gezdigünaydınlar herkese;
doktor kontrolümüz vardı gittik 4.ayında kızım 6 kiloydu ve 5. ayında yine 6 kilo kan testi verdik idrar verdik kaka verdik.anne sütü emmek istemiiyor aptamil mama kullanıyorum onu da yemek istemiyor ek gıdaya geçmedim daha çünkü çok korkuyorum kolik sancıları tavan yapar mı diye?ne yapacağmı şaşırdım mama mı değişsem acaba ne dersiniz fikirlerinize çok ihtiyacım varrr .hiç kilo alamamışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?