- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
sağol canım desteğin içinMayoral a ben de bayılıyorum burda bulsam alacağım çok şey vardı bulamadım tabi ki.. Telefonla bile aradım söylesem yollar mısınız diye : ) Çok cici bir marka
Canım çok geçmiş olsun... Benim oğlumda da kırkı çıkmadan sağ tarafında fıtık çıkmıştı... Çocuk cerrahımız bekletmedi hiç ameliyata girdiğinde 45 günlüktü... Ameliyathane nin kapısında beklemek öyle zor geldi ki ve o günün en minik hastasıydı oğlum sedyede çıkarken milletin gözleri de dolmuştu sevdiler dua ettiler.. Gerçekten şimdi bile yazarken kalbimin atışları hızlandı o günü yaşamış saymıyorum ben kendimi... Çok zor... Rabbim beterinden sakınsın... Bize doktorumuz önerdi ama biz de yaptırmadık canım zaten ameliyat yeri için özen çaba sarfetmen gerekecek mikrop almaması için... Bence de daha sonraya bırak.. Minik yavruyu zorlamayın... Çok çok geçmiş olsun...
Esmer esmer de ne şeker olmuş maşallah ona...
Senden duyuyorum şimdi canımm çok geçmiş olsun tekrar.... İlla her çocuk 4 yaşına gelene kadar geçiriyor mu bu hasttalığı acaba yoksa tesadüf mü şans mı ne acaba
Rabbim yardımcın olsun hem kolik hem yemeyen bebek çok zor. kızımda kolikti çok şükür fazla sürmedi 3 aylık olduğunda bitmişti kolikliğimiz, işe başlamam gerekince annem biberonu verememişti ilk gün vitamin ilacı multitaps kullanıyorum onu ağzına ve biberon ucuna sürüp öyle vermeye başlamıştık şimdi çok şükür tutuyor biberonu ve bebelac mama kullandım iki defa ikisinde de çok kötü kustu çok fena olmuştu doktor mamaya tepki vermiş sema marka mama kullanın demişti, onu öyle görünce mama vermeye cesaretim yoktu neyse aldık mecbur verdim şimdi çok şükür mamayıda yiyor ek gıdaya da başladık. darısı size olsun arkadaşım bugünlerin çabucak geçsin bi düzene girsin, ben ilk 2-3 ayımızı hatırlamak istemiyorum aklıma ağlamalar gaz sancıları ve telefona yüklediğim fön makinesi sesi geliyorgünaydınlar herkese;
doktor kontrolümüz vardı gittik 4.ayında kızım 6 kiloydu ve 5. ayında yine 6 kilo kan testi verdik idrar verdik kaka verdik.anne sütü emmek istemiiyor aptamil mama kullanıyorum onu da yemek istemiyor ek gıdaya geçmedim daha çünkü çok korkuyorum kolik sancıları tavan yapar mı diye?ne yapacağmı şaşırdım mama mı değişsem acaba ne dersiniz fikirlerinize çok ihtiyacım varrr .hiç kilo alamamışşşş
mayoral ile carters markalarına bayılıyorum da baya pahalı ya,birde azıcık giyiyorlar hemen büyüyorlar
Daha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen
Aşıdan geldık. Şimdi. Bu saglık ocagının tartısı kafayı yemiş. Yırmıgün once gitmüştık en son. Yıne aynı kilo boyu kısalmış kafa küçülmüş çıktı ölçulerde. Demir ilacı vegaferonu 9 damla ver dıye elımı tutuşturdu. Bunu kullanan varmı. Dr ferro vermiştı. Onumuzdekı ay tahlıl yapar başlarız demiştı
Aynı durum geçen ay benimde Başıma geldi. Bence sağlık ocağındaki çoğu ebe baştan savma ölçüm yapıyor. Tabi istisnalar vardır ama bizimkisi öyle. Boyunu ölçüyor, sonra tekrar ölçüyor farklı farklı söylüyor. Kafa ölçümü geçen ayla aynı çıkmıştı. Sonra gecen ay küsüratı yazmamışta olabilirim falan dedi. Bu arada ben Demir ilacını kullanmaya başladım. Ferrum adı. Oğlumun elleri buz gibi, benim de kan değerlerim genelde düşük olunca kan ilacını kullanmakta fayda var diye düşündüm.Aşıdan geldık. Şimdi. Bu saglık ocagının tartısı kafayı yemiş. Yırmıgün once gitmüştık en son. Yıne aynı kilo boyu kısalmış kafa küçülmüş çıktı ölçulerde. Demir ilacı vegaferonu 9 damla ver dıye elımı tutuşturdu. Bunu kullanan varmı. Dr ferro vermiştı. Onumuzdekı ay tahlıl yapar başlarız demiştı
Günaydın arkadaşlar...
Sezaryen olan arkadaşlara sorum olacak sizin sezaryen yeriniz hala acıyor mu? Durup dururken değil de mesela bebeğimi kucağıma aldığımda ayağıyla oraya bastığında felan bildiğiniz acıyor yani ağrı değilde acıyor... Oraya baskı olması canımı acıtıyor normal mi sizde de böyle mi hala?
mayoral ayakkabısı ve 3 lu set kıyafetı var o kadarcık :)
cok pahalı cnm ya
gıttım yıne ıdıl babydan alısverıs yaptım
:)
günaydınlar herkese;
doktor kontrolümüz vardı gittik 4.ayında kızım 6 kiloydu ve 5. ayında yine 6 kilo kan testi verdik idrar verdik kaka verdik.anne sütü emmek istemiiyor aptamil mama kullanıyorum onu da yemek istemiyor ek gıdaya geçmedim daha çünkü çok korkuyorum kolik sancıları tavan yapar mı diye?ne yapacağmı şaşırdım mama mı değişsem acaba ne dersiniz fikirlerinize çok ihtiyacım varrr .hiç kilo alamamışşşş
GÜNAYDIN KIZLAR.
BEBEĞİME BEBE BİSKÜVİSİ VERMEK İSTEMİODUM BELKİ KENDİM YAPARIM VERİRSEM ÖLE VERİRİM DİODUM AMA DÜN KV ALMIŞ CİCİBEBE YOĞURTA KATMAK İÇİN TEK YOĞURT PEK YEMİO ÖLE TATLANDIRMAK İÇİN ÇOK SİNİRLENDİM BİŞİDE DEMEDİM ÇÜNKÜ BANA DEMEDİ BEN ÇEKMECEDE GÖRDÜM SİNİRDEN BİŞİ DİYEMEDİM ÇIKTIM EVİME GELDİM NAPIM SİZCE. AYRICA BANA Bİ KAÇ KEZ SÖLEDİ BEN YOK DEDİM HAZIR VERMEM DEDİM AMA DİNLEMEDİ BİZ HEP VERİODUK DİO BİŞİ DEYİNCEDE.
Moralim çok bozuk dünkü aşıdan sonra kızım iştahı kesildi resmen. Hem beni emen hem biberon alan kızım biberonu ağzına dayayınca ya öğürüyor ya da bağırıyor. Annem kaşıkla içirmiş sütünü bugün. Aşıyla ilgili bir durum mudur, geçici midir acaba? Bir bilginiz var mı?
Mayoral benim de favorim. Birde Zara kids ve H&M. Bunların içinden kaliteli ve uygun olan H&M. Mayoral aldıklarım 1 yaş ve üstü, gerçekten aylık bebekler çok çabuk büyüyor. En azından 1 yaş için kaliteli Alınca değiyor, daha uzun süre giyilir diye düşünüyorum.
gecmis olsun canim insallah bir an once istahi yerine gelir.. Bizim asidan sonra boyle bir sıkıntımiz olmadi canim asidan degildir denk gelmistir..Moralim çok bozuk dünkü aşıdan sonra kızım iştahı kesildi resmen. Hem beni emen hem biberon alan kızım biberonu ağzına dayayınca ya öğürüyor ya da bağırıyor. Annem kaşıkla içirmiş sütünü bugün. Aşıyla ilgili bir durum mudur, geçici midir acaba? Bir bilginiz var mı?
canım diş evleri oluşurken de olabiliyor iştahsızlık.geçicidir üzülme.2 hafta önce tuna da öyleydi.bence aşıdan değil
gecmis olsun canim insallah bir an once istahi yerine gelir.. Bizim asidan sonra boyle bir sıkıntımiz olmadi canim asidan degildir denk gelmistir..
Maşallah maşallah senn oğluşuna bayılıyorumGünaydınnnnnnnn hatunlarrr... Size iki kere kocaman bir günaydın ve öpücükler gülücükler oğlumla
Cnm bnd sünnet yaptırmadım ama araştırma turlarındayım da genel Anestezi ile yaptırma bebekler hareketlendiği için uğraşmamak için öyle yapmak isteyenler var ama ben lokal taraftarıyım anestezi sonuçta her zaman büyükler için bile riski varken bebeğe hiçç gerek yokDaha önce sormuştum ama cevap alamadım sünnet nasıl yapılıyor genel anestezi ile mi yaptıranlAr bîlgi verir mi lütfen
Kararlı bir şekilde "vermeni istemiyorum annesi olarak" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?