Cnm şimdi okudum geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş kolay atlatırsınız doktor ağır gelir diyorsa bencede yaptırma yavruyaEvet malesef o kadar kötüyüm ki oğlumun testisleri hala inmedi fıtık da var artık beklemeyeceğiz cuma günü ameliyatı var daha küçücük genel anestezi alacak. O yüzden sordum suayda sünnet olayını tekrar acı ekmeden sünnetini de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz ağır olur diyor hepsi bir arada ben de durumlar böyle. Umarım benden başka bu durumda olan yoktur burda . Teşekkür ederim cevabın için.
Bulaşıcı bir hastalıkmış kızamık suçiçeği gibi. Bize nasıl bulaştı bilmiyorum. Hiç çocukla bi araya gelmedi. Bizi de uyardı başka çocuğa bulaştırabilir diyeMayoral a ben de bayılıyorum burda bulsam alacağım çok şey vardı bulamadım tabi ki.. Telefonla bile aradım söylesem yollar mısınız diye : ) Çok cici bir marka
Canım çok geçmiş olsun... Benim oğlumda da kırkı çıkmadan sağ tarafında fıtık çıkmıştı... Çocuk cerrahımız bekletmedi hiç ameliyata girdiğinde 45 günlüktü... Ameliyathane nin kapısında beklemek öyle zor geldi ki ve o günün en minik hastasıydı oğlum sedyede çıkarken milletin gözleri de dolmuştu sevdiler dua ettiler.. Gerçekten şimdi bile yazarken kalbimin atışları hızlandı o günü yaşamış saymıyorum ben kendimi... Çok zor... Rabbim beterinden sakınsın... Bize doktorumuz önerdi ama biz de yaptırmadık canım zaten ameliyat yeri için özen çaba sarfetmen gerekecek mikrop almaması için... Bence de daha sonraya bırak.. Minik yavruyu zorlamayın... Çok çok geçmiş olsun...
Esmer esmer de ne şeker olmuş maşallah ona...
Senden duyuyorum şimdi canımm çok geçmiş olsun tekrar.... İlla her çocuk 4 yaşına gelene kadar geçiriyor mu bu hasttalığı acaba yoksa tesadüf mü şans mı ne acaba
Geçmiş olsun cnm inş bişe olmamıştır boşuna radyasyon almasın gözlemle oğlunu uyku hali kusma gözlerde kayma var mı die ben öyle duydum bi de uyutma bi süreKızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(
Bulaşıcı bir hastalıkmış kızamık suçiçeği gibi. Bize nasıl bulaştı bilmiyorum. Hiç çocukla bi araya gelmedi. Bizi de uyardı başka çocuğa bulaştırabilir diyeMayoral a ben de bayılıyorum burda bulsam alacağım çok şey vardı bulamadım tabi ki.. Telefonla bile aradım söylesem yollar mısınız diye : ) Çok cici bir marka
Canım çok geçmiş olsun... Benim oğlumda da kırkı çıkmadan sağ tarafında fıtık çıkmıştı... Çocuk cerrahımız bekletmedi hiç ameliyata girdiğinde 45 günlüktü... Ameliyathane nin kapısında beklemek öyle zor geldi ki ve o günün en minik hastasıydı oğlum sedyede çıkarken milletin gözleri de dolmuştu sevdiler dua ettiler.. Gerçekten şimdi bile yazarken kalbimin atışları hızlandı o günü yaşamış saymıyorum ben kendimi... Çok zor... Rabbim beterinden sakınsın... Bize doktorumuz önerdi ama biz de yaptırmadık canım zaten ameliyat yeri için özen çaba sarfetmen gerekecek mikrop almaması için... Bence de daha sonraya bırak.. Minik yavruyu zorlamayın... Çok çok geçmiş olsun...
Esmer esmer de ne şeker olmuş maşallah ona...
Senden duyuyorum şimdi canımm çok geçmiş olsun tekrar.... İlla her çocuk 4 yaşına gelene kadar geçiriyor mu bu hasttalığı acaba yoksa tesadüf mü şans mı ne acaba
Benim oğlum uyutuldu genel anestezi degil demişti doktor daha hafif dedi. Kendi nefes alıyor olacak sadece derin uyku hali dedi. Değeri ile fark neydi bilemiyoruz. İçeride ne oldu onu da bilmiyorum. Öncesi ve sonrası aç olması gerekti o kısım zor oldu. Bunlar dışında sıkıntı yaşamadık.cogunun gaz sorunu gecmistir diye buraya yazmamistim ama bir cok gaz ilacindan sonra maflor damla bize cok iyi geldi. sabaha kadar kivraniyordu yavrum bu ilacla duzeldi hamdolsun :)
evet cok guzel bir site baktim ise yarar seyler var. ben de muhallebi vs. daha yedirmedim. cok sey tattirdim ama tam ogun olarak baslamadik henuz. bizim bir de emmeyi reddetme olayimiz var uc ayi gecti. israrla emziriyorum ama uzuntuden sutum azaldi maalesef
ya kizlar ne ugrasiyorsunuz epilasyonla falan lazer yaptirin derim omur boyu rahatlik ya misss
cnm benim bir arkadasa da iki yil demislerdi ama oyle olmadi ne olacagi belli olmaz bozma moralini uzulme. isteyip de yiyememek ne demek cok iyi biliyorum hamileligimde gebelik sekerim oldugu icin gunde 7-8 kez parmagimi delip kan olcumu yapiyor. dort defa da insulin ignemi kendim kendime vuruyordum ve o kadar aserdigim halde agladigim halde bebegime zarar vermesin diye tatli hic bir sey yiyemedim. hem makarna pilav patates bile yasakti aylarca oyle gecti ama gecti cok sukur. umarim erken biter Allahim bize de tekrar vermesin zor yani yine de hamdolsun ne zorda olan insanlar var
Allahim caresiz dert vermesin her sey imtihan o yavrucak da aglarken isteyerek aglamiyor ne cok zoru var kimbilir sabir annesi sabir.
bana da lazim bu bilgi
Biliyorum canım gözlemliyorum şimdilik bişey yok ama içim yanıyor yaa masıl öyle bıraktım inş bişey olmaz bu gece sabh olmaz bana:-( yarın kontrolümüz vardı zaten aff:-(Geçmiş olsun cnm inş bişe olmamıştır boşuna radyasyon almasın gözlemle oğlunu uyku hali kusma gözlerde kayma var mı die ben öyle duydum bi de uyutma bi süre
Kusura bakma cvp veremedim canim suyla karistirmiyorum aptamilin devam sutuyle yapiyorum besliyiciligi artsin diye aradada ıhlamurlada yapiyorum labne olarakta pinar minik minik 8 li paketleri var ondan kullaniyorumsuylami yapiyorsun zen ihlamur.mu birde labbe ne aliyosun
Kuzum geçmiş olsunKızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(
Tatlim mutlu bete gidiyorsan sana numara vermistir bence ara soyle hemen oyle radyosyona maruz birakacak biri degil en azindan sana soyler ne fibi belirtiler olursa gel diye bence mutlaka dr unu bilgilendir gecmis olsun canimKızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(
canim benim ya cok gecmis olsun kiyamam kuzuya.. Sen takip et onu annesi bir sey olmamistir insallah.. Kusarsa sikinti..Kızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(
Kizimda kirmizi nokta gibi bir sey var oyle kabuk fln baglamadi tutmustur insallah..Kizlar verem asisi izi olmayan varmi benim kizimda hic bir sey yok tutmadimi acaba.s
Merhaba hoşgeldin aramiza.. Aramizda aralik anneleri de var :)her kese merhabalar.ek besinlerle alakali konulara bakinirken burdaki yazilar dikkatimi cekti. aslinda 2014 aralik annesiyim,ama burdaki paylasimlar hasuma gitti. bura yazmak istedim
Olmaz bişe inş cnm rabbim korusun miniklerimiziBiliyorum canım gözlemliyorum şimdilik bişey yok ama içim yanıyor yaa masıl öyle bıraktım inş bişey olmaz bu gece sabh olmaz bana:-( yarın kontrolümüz vardı zaten aff:-(
canim nette dolanirken okudum tutmama durumu var diye merak ettimdde sagolKizimda kirmizi nokta gibi bir sey var oyle kabuk fln baglamadi tutmustur insallah..
Merhaba hoşgeldin aramiza.. Aramizda aralik anneleri de var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?