2014 Kasım Anneleri

Cnm şimdi okudum geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş kolay atlatırsınız doktor ağır gelir diyorsa bencede yaptırma yavruya

Kızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(

Kızlar demir ilacı sorucam size 4. Ay aşısında vegaferon tutuşturdu hemşire elime eve gelince içindekileri okudum paraben var ne alsam onun yerine sizler ne kullanıyorsunuz

Bulaşıcı bir hastalıkmış kızamık suçiçeği gibi. Bize nasıl bulaştı bilmiyorum. Hiç çocukla bi araya gelmedi. Bizi de uyardı başka çocuğa bulaştırabilir diye

Geçmiş olsun cnm inş bişe olmamıştır boşuna radyasyon almasın gözlemler oğlunu uyku hali kusma gözlerde kayma var mı die ben öyle duydum bide uyutma bi süre

Geçmiş olsun cnm inş bişe olmamıştır boşuna radyasyon almasın gözlemle oğlunu uyku hali kusma gözlerde kayma var mı die ben öyle duydum bi de uyutma bi süre

Bulaşıcı bir hastalıkmış kızamık suçiçeği gibi. Bize nasıl bulaştı bilmiyorum. Hiç çocukla bi araya gelmedi. Bizi de uyardı başka çocuğa bulaştırabilir diye Benim oğlum uyutuldu genel anestezi degil demişti doktor daha hafif dedi. Kendi nefes alıyor olacak sadece derin uyku hali dedi. Değeri ile fark neydi bilemiyoruz. İçeride ne oldu onu da bilmiyorum. Öncesi ve sonrası aç olması gerekti o kısım zor oldu. Bunlar dışında sıkıntı yaşamadık.

Geçmiş olsun cnm inş bişe olmamıştır boşuna radyasyon almasın gözlemle oğlunu uyku hali kusma gözlerde kayma var mı die ben öyle duydum bi de uyutma bi süre
Biliyorum canım gözlemliyorum şimdilik bişey yok ama içim yanıyor yaa masıl öyle bıraktım inş bişey olmaz bu gece sabh olmaz bana:-( yarın kontrolümüz vardı zaten aff:-(

suylami yapiyorsun zen ihlamur.mu birde labbe ne aliyosun
Kusura bakma cvp veremedim canim suyla karistirmiyorum aptamilin devam sutuyle yapiyorum besliyiciligi artsin diye aradada ıhlamurlada yapiyorum labne olarakta pinar minik minik 8 li paketleri var ondan kullaniyorum

Kuzum geçmiş olsun bir şey olmamıştır inşallah. Takipte ol bakalım. Bi sorun varsa belli eder Yiğit.

Tatlim mutlu bete gidiyorsan sana numara vermistir bence ara soyle hemen oyle radyosyona maruz birakacak biri degil en azindan sana soyler ne fibi belirtiler olursa gel diye bence mutlaka dr unu bilgilendir gecmis olsun canim

Kizlar verem asisi izi olmayan varmi benim kizimda hic bir sey yok tutmadimi acaba.s

canim benim ya cok gecmis olsun kiyamam kuzuya.. Sen takip et onu annesi bir sey olmamistir insallah.. Kusarsa sikinti..

her kese merhabalar.ek besinlerle alakali konulara bakinirken burdaki yazilar dikkatimi cekti. aslinda 2014 aralik annesiyim,ama burdaki paylasimlar hasuma gitti. bura yazmak istedim
Merhaba hoşgeldin aramiza.. Aramizda aralik anneleri de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…