2014 Kasım Anneleri

Bizim doktorumuz meyve püreleri başla ve havuç patates çorbasıyla başla demişti canım.. İlk öyle başladım.. Şimdilerde de elimden geldiğince her şeyi yedirmee çalışıyorum... Meyve püreşerini tattırmalık verdim ama havuç patates çorbasını muhallebiyi öpün olarak verdim.. Tabi ki akşamüstü bi kereliğine mahsus ek gıda..

doğumdaşımm acımıyor benim.belim çok ağrıyor sadece..biri dövüpte morartmış gibi..

Benim nedense acıyor ya bildiğin... Ben hiç kontrole de gidememiştim doğumdan sonra... Acaba bişi mi oldu diyorum... Hala daha tembelliğe verdim gitmedim..

Maşallah maşallah senn oğluşuna bayılıyorum bu arada bizde geçen yıl taşındık erzurumdan

Teşekkür ederizzzz yaaa ne güzel... Biz daha yeni geldik sayılır.. İnşallah birgün biz de taşınabiliriz...

canım bu yüzden kavga edecekseniz edin senin evladın sonuçta.

YA CANIM ÖYLEDE ÇOK ETTİM BEN ANNEYSEM SÖZ HAKKI BENM DEDİM BAŞLARDA EVDEYKEN BEN ŞİMDİ O BAKIYO DİYE ÇOK SAHİPLENDİ ÇOCUĞU BAZEN SORUO DEDİĞİMİ YAPIO BAZENDE BÖLE KAFASINA GÖRE YAPIO BENDE ŞİMDİ DİORUM TAKMASAMMI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLMİ.ASLINDA ŞUDA VAR DERKİ ALIN ÇOCUĞUNUZU BAKIN ÖLE Bİ KADIN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM VE BAŞKA BİRİNE EMANET EDEMEYİZ HEMDE PARA OFFF OFFF.

Kızlar yaaa.. Madamcoco nun internet sitesinden sipariş verdim hala daha kargoya verilmemiş iptal de edemiyorum... Şikayetler de çok fazla az önce baktım... Ne yapacağım ben şimdi... Telefonlara bakan yok ya meşgul ya açan yok.. Çok sinir oldum..

Bizimde oldu yuksek ates uc gun sonra dokuntu aynen demekki yaygin bu aralar hastalik ates dusurucu olarak ne vermistin doktor sana ilac vermemisti galiab dimi canim kendi kendinemi gecti

Gunaydin arkadaşlarr.
Benim oglum 10 kasim dogumlu d
Dogmasi gereken tarih 29 aralikti.

Iki hafta oldu ek gidaya baslayali.ilk elma suyu üç gün sonra pure olarak cam rendeyle sonra aymni şekilde bir hafta armut.
Yarın yoğurt başlayacagim bir hafta sonrada sebze puresine baslarsın dedi doktor.biraz yavaş gidelim gazlı bebek oldugu icin.

Baska neler verebilirim kafam çok karisiyorr nasil olacakk
Bana onerileriniz neler olabilirr

Biliyorum canım gözlemliyorum şimdilik bişey yok ama içim yanıyor yaa masıl öyle bıraktım inş bişey olmaz bu gece sabh olmaz bana:-( yarın kontrolümüz vardı zaten aff:-(

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİRŞEY OLMAZ GÖZLEMLE 2 SAAT UYUMADIYSA SIKINTI OLMAZ MERAK ETME.İYİ DİMİ ŞUAN

Kusura bakma cvp veremedim canim suyla karistirmiyorum aptamilin devam sutuyle yapiyorum besliyiciligi artsin diye aradada ıhlamurlada yapiyorum labne olarakta pinar minik minik 8 li paketleri var ondan kullaniyorum

APTAMİLİN DEVAM SÜTÜ TOZ OLAN DİMİ BU DEVAM SÜTLERİ ÇOK KAFAMI KARIŞTIRIO YA.

BUNLAR YETERLİ ŞUAN İÇİN CANIM Bİ BAŞLA ONLARA SONRA İSTERSEN MUHALLEBİ FALAN YAPARSIN ÇORBA ÖYLE DEVAM EDERSİN BENDE AYNI ŞEKİLDEYİM ÇÜNKÜ ELMA PÜRESİ ARMUT DAHA VERMEDİM YOĞURT VERDİM ŞUANA KADAR.

Benim oğlum dün akşam ilk defa biz masada yemek yerken kendi de bişiler istediğini hissettim... Yavrum ya tabaklara ellerini daldırmak istiyor vs.. Sonra baktım yoğurt var kaşıkla ağzına verdim nasıl yiyo çırpınıyor onu istiyor kaşığı görür görmez ağzını açıyordu.. Resmen ilk defa bir şeyi bu kadar istekle isteyip yedi ben de verdim valla.. Çok tatlıydı ya..

haklısın canımm yapma dediğini yapması sinir bozucu ama ben öle çok kafaya takılcak bişey göremedim
sonuçta bakıcıdan çok daha iyidir sevgisinden eminsin
çok sakıncalı bulduğun konularda restini çek tabi ama getisini ona bırak..kafan rahat etsin
bile istiye zarar vercek hali yok sonuçta

canım bende geçen hafta pusetten düşürdüm bebeğimi..
2 dk durur bişey olmaz dedim daha arkamı döndüğümde ağlama sesi ile arkama baktım bebeğim yerde..
seni çok iyi anlıyorum nasıl korktuğumu anlatamam..
hemen doktorumuzu aradım..
düştüğü yer çok yüksek değil ama yinede 24 saat gözlemle..
ve il sorduğu şey düştüğü anda ağladımı dedi..
ben zaten ağlama sesine döndüm yani ağladı dedim..o zaman sorun yoktur..
ama 24 saat içinde uyku hali, kusma ve gözlerde kayma olursa hemen getir dedi kuzum..
sizinde geceniz geçmiş inş herşey iyidir..
bebeklere birşey olmasın ya çok zor çok

İsyan ve rosebek88 arkadaşlarım çok geçmiş olsunnn... Gerçekten artık ne yapacakları belli olmadığı için ben bırakamıyorum... Pusette kendini bir atıyor yere fırlayacak... Rabbim esirgesin hepsini...

evet aslında kafaya takılıcak bişey yok ama derdim hayır dediğim şeyi vermesi sakıncalı bişey zaten yapmaz eminm bundan ama işte annelik böle sorulmayınca da insan sinirlenio geçen hafta elmayı sordu mesela elmaya geçim mi nasıl yapım die nasıl mutlu oldum sen bilirsin anne dedim verebilirz artık dedim.ama bizküvidene bilim hazır vermek istemiorum ya ondn yani bide işte hayır dedim die yapınca.

Pekii yoğurt mayası olarak ne kullandın. ben ufak kavanoz aldım bugün mayalayacağım günlük süt alıp ama maya ne kullanicam bilemiyorum

İsyan ve rosebek88 arkadaşlarım çok geçmiş olsunnn... Gerçekten artık ne yapacakları belli olmadığı için ben bırakamıyorum... Pusette kendini bir atıyor yere fırlayacak... Rabbim esirgesin hepsini...

evet canım aynen öyle oldu yani..
ya yapacağım şey şuydu tezahtan yoğudrunu kaşığını tepsiye alıp hemen kucağıma alacakatım en fazla 1 dk lık işti..
ama 1 dk değil saniye gözetmeliymişiz bunu anladım

Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam

Kavanozumda resimdekiindenn

Eklentiler

• 20150429_102944.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…