Benim kızım geçen ay cok hastalandı antibiyotik falan kullandık sadece 300 gr alabildi. O Yüzden bende elma veriyorum bir de armut verdim dün ikisini karıp tülbentten geçirip. Kimisi başla diyor kimisi verme diyor şu an dört buçuk aylık. Sen neler veriyorsun ? Cevap yazdığın için teşekkür ederim
benim bebegimde 5. ayını bitirdi bende başlasam yavaş yavaş diyorum nasıl başladın ek gıdaya tattırarak ı gittin öğün olarak mı verdin ne kadar aralıklarla ne ölçülerle verdin ayrıca bunun bi sıralaması var mı yani ilk neyden başlamak doğdu olur?
doğumdaşımm acımıyor benim.belim çok ağrıyor sadece..biri dövüpte morartmış gibi..
Maşallah maşallah senn oğluşuna bayılıyorumbu arada bizde geçen yıl taşındık erzurumdan
canım bu yüzden kavga edecekseniz edin senin evladın sonuçta.
Sagol canim var benimde duduklunun icinde onu kullanirim bendeIkeadan Buharda pişirme aparati aldım cnm. Tencereye koyuyorum öyle pisiriyorum.
Günaydın arkadaşlar kimseler sanki artık gelmiyor ya da az geliyor... Topiği sabah sabah ben açıyorummm : )
Bizimde oldu yuksek ates uc gun sonra dokuntu aynen demekki yaygin bu aralar hastalik ates dusurucu olarak ne vermistin doktor sana ilac vermemisti galiab dimi canim kendi kendinemi gectihala ateşi devam ediyor mu geçen hafta bizim de çok yüksekti tüm tahliller temizdi. 6.hastalık diye bir şey varmış onu geçirdik. Aklında olsun canım. Beslenme düzenimiz 7de emzirip gidiyorum. 9 da muhalllebi yiyor formül mama ile yapılandan. mamayı normal yemiyordu böyle yemeye başladı. ben 11 gibi emziriyorum 1 saat sonra meyve suyu ya da püresi, öğlen ben geliyorum emiyor yine sonra sebze çorbası veriyoruz, akşam da yoğurt veriyorum. Dünki kontrolde şu 6.hastaık döküntülerini atlatınca kahvaltıya başlayabileceğimizi söyledi. gece uykusuna 11 gibi geçiyor en fazla 2 yada 2.5 saat uyuyor o da nadiren. 1-2 tatlı kaşığı ile başlayıp 1 çay bardağına kadar verebilirsin zamanla eğer istiyorsa dedi doktor bizimki sadece yoğurdu iştahla yiyor. kahvaltıda da labne ya da tuzu alımış peynir fındık kadar başlanacak yumurta sarısı verebilimişim. Ayrıca tam buğday ekmeğini ıhlamurla ıslatıp içine pekmez katıp da verebilirmişim bunları denemedim daha.
Biliyorum canım gözlemliyorum şimdilik bişey yok ama içim yanıyor yaa masıl öyle bıraktım inş bişey olmaz bu gece sabh olmaz bana:-( yarın kontrolümüz vardı zaten aff:-(
Kusura bakma cvp veremedim canim suyla karistirmiyorum aptamilin devam sutuyle yapiyorum besliyiciligi artsin diye aradada ıhlamurlada yapiyorum labne olarakta pinar minik minik 8 li paketleri var ondan kullaniyorum
Gunaydin arkadaşlarr.
Benim oglum 10 kasim dogumlu d
Dogmasi gereken tarih 29 aralikti.
Iki hafta oldu ek gidaya baslayali.ilk elma suyu üç gün sonra pure olarak cam rendeyle sonra aymni şekilde bir hafta armut.
Yarın yoğurt başlayacagim bir hafta sonrada sebze puresine baslarsın dedi doktor.biraz yavaş gidelim gazlı bebek oldugu icin.
Baska neler verebilirim kafam çok karisiyorr nasil olacakk
Bana onerileriniz neler olabilirr
haklısın canımm yapma dediğini yapması sinir bozucu ama ben öle çok kafaya takılcak bişey göremedimYA CANIM ÖYLEDE ÇOK ETTİM BEN ANNEYSEM SÖZ HAKKI BENM DEDİM BAŞLARDA EVDEYKEN BEN ŞİMDİ O BAKIYO DİYE ÇOK SAHİPLENDİ ÇOCUĞU BAZEN SORUO DEDİĞİMİ YAPIO BAZENDE BÖLE KAFASINA GÖRE YAPIO BENDE ŞİMDİ DİORUM TAKMASAMMI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLMİ.ASLINDA ŞUDA VAR DERKİ ALIN ÇOCUĞUNUZU BAKIN ÖLE Bİ KADIN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM VE BAŞKA BİRİNE EMANET EDEMEYİZ HEMDE PARA OFFF OFFF.
Kızlar oğlum yataktan düştü içim parçalandı şuan elim ayağım boşaldı:-( düşmez dedim 30 sn yanından ayrıldm yatağın dibindeydi nasıl okadar kısa sürede uca geldi kendini ters çevirdi ve düştü anlamadım yüz üstü yerde duruyordu kafasını çarptımı bilmiyrm kucagma alınca biraz aglayıp sustu şuan iyi keyfi ama içim içimi yiyo napıcam şimdi bu vicdan azabı öldürür beni:-( yayagmda okadar yksek degil dr a gitsek tomohraFi çekerler radyasyon alcak diye götrmedim keyfi iyi sizce napaym oyy içim parçalandı:-(
haklısın canımm yapma dediğini yapması sinir bozucu ama ben öle çok kafaya takılcak bişey göremedim
sonuçta bakıcıdan çok daha iyidir sevgisinden eminsin
çok sakıncalı bulduğun konularda restini çek tabi ama getisini ona bırak..kafan rahat etsin
bile istiye zarar vercek hali yok sonuçta
Pekii yoğurt mayası olarak ne kullandın. ben ufak kavanoz aldım bugün mayalayacağım günlük süt alıp ama maya ne kullanicam bilemiyorumBUNLAR YETERLİ ŞUAN İÇİN CANIM Bİ BAŞLA ONLARA SONRA İSTERSEN MUHALLEBİ FALAN YAPARSIN ÇORBA ÖYLE DEVAM EDERSİN BENDE AYNI ŞEKİLDEYİM ÇÜNKÜ ELMA PÜRESİ ARMUT DAHA VERMEDİM YOĞURT VERDİM ŞUANA KADAR.
İsyan ve rosebek88 arkadaşlarım çok geçmiş olsunnn... Gerçekten artık ne yapacakları belli olmadığı için ben bırakamıyorum... Pusette kendini bir atıyor yere fırlayacak... Rabbim esirgesin hepsini...
Kavanozumda resimdekiindennBUNLAR YETERLİ ŞUAN İÇİN CANIM Bİ BAŞLA ONLARA SONRA İSTERSEN MUHALLEBİ FALAN YAPARSIN ÇORBA ÖYLE DEVAM EDERSİN BENDE AYNI ŞEKİLDEYİM ÇÜNKÜ ELMA PÜRESİ ARMUT DAHA VERMEDİM YOĞURT VERDİM ŞUANA KADAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?