Geçmiş olsun cnmm.evet canım aynen öyle oldu yani..
ya yapacağım şey şuydu tezahtan yoğudrunu kaşığını tepsiye alıp hemen kucağıma alacakatım en fazla 1 dk lık işti..
ama 1 dk değil saniye gözetmeliymişiz bunu anladım
Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam
Geçmiş olsun cnmm.
Pekii yoğurt mayası olarak ne kullandın. ben ufak kavanoz aldım bugün mayalayacağım günlük süt alıp ama maya ne kullanicam bilemiyorum
Kavanozumda resimdekiindenn
yakın bi madamkoko mağzası varsa git danış bencehatta ürünü ordan vermelerini talep etKızlar yaaa.. Madamcoco nun internet sitesinden sipariş verdim hala daha kargoya verilmemiş iptal de edemiyorum... Şikayetler de çok fazla az önce baktım... Ne yapacağım ben şimdi... Telefonlara bakan yok ya meşgul ya açan yok.. Çok sinir oldum..
valla bende aynı dertten muzdaribim..normal de kızım akşam 10 da yatar bi kaç kez mızırdanır sonra sabaha kadar uyurdu..ne olduysa son zamanlar da sık uyanıyo geç uyuyo ağlıyo anlamadımGunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam
çok geçmiş olsun canım yaa bende yapıyorum onu çok mutfağa hemen gidip geliyorum ama dediğin gibi saniyelik..evet canım aynen öyle oldu yani..
ya yapacağım şey şuydu tezahtan yoğudrunu kaşığını tepsiye alıp hemen kucağıma alacakatım en fazla 1 dk lık işti..
ama 1 dk değil saniye gözetmeliymişiz bunu anladım
evde uğraşmak zor bisküvi işiyle bence herdaim taze uğraştırır ben hipp e güveniyorumevet aslında kafaya takılıcak bişey yok ama derdim hayır dediğim şeyi vermesi sakıncalı bişey zaten yapmaz eminm bundan ama işte annelik böle sorulmayınca da insan sinirlenio geçen hafta elmayı sordu mesela elmaya geçim mi nasıl yapım die nasıl mutlu oldum sen bilirsin anne dedim verebilirz artık dedim.ama bizküvidene bilim hazır vermek istemiorum ya ondn yani bide işte hayır dedim die yapınca.
çok sıkıntı yapma canım..geldiği zaman iade edersin..Kızlar yaaa.. Madamcoco nun internet sitesinden sipariş verdim hala daha kargoya verilmemiş iptal de edemiyorum... Şikayetler de çok fazla az önce baktım... Ne yapacağım ben şimdi... Telefonlara bakan yok ya meşgul ya açan yok.. Çok sinir oldum..
masıl yani uyumuyomu yoksa sizlemi yatıyoGunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam
ayy canım o 2,5 yıl bana o kadar uzak geliyo ki:))masıl yani uyumuyomu yoksa sizlemi yatıyo
kızlar sıkın dişinizi üç yaşından sonra rahatlıcaz
şurda kaldı 2,5 yıl
evde uğraşmak zor bisküvi işiyle bence herdaim taze uğraştırır ben hipp e güveniyorum
o marka bebe bisküvisi alabilirsin
burda bi arkkadaşın yakını çalışıyomuş hipp fabrikasında ürünleri gerçekten katki maddesi içermiyomuş..aklında olsun canmm
Atesi düşürmek için sadece fitil verdi antibiyotik ise yaramiyormuş sonra ateş düşmesinde fitil yetersiz kalınca ibufen şurup kullandıkBizimde oldu yuksek ates uc gun sonra dokuntu aynen demekki yaygin bu aralar hastalik ates dusurucu olarak ne vermistin doktor sana ilac vermemisti galiab dimi canim kendi kendinemi gecti
sıkma canını bu kadar canım öyle böyle büyüyecekler..sen de götür ver ellerine bundan yemesi gerekiyo de..HİP DEĞİL AMA CİCİBEBE VARYA ONDAN ALMIŞLAR.ONDAN ALIM OZAMAN VERİLMEYE DEVAM EDİLİCEKSE NAPIM.BENİ DİNLEMESİNE SİNİR OLUORUM BEN SEN KİMSİN BEN İSTEDİĞİMİ VERİRİM DİYE.EVET HAZIR UĞRAŞTIRIR BAZEN YAPAMADIĞIMIZ GÜNLERDE OLUR DAHA ÇOK ZIT DÜŞERİZ ARTSTLİK YAPTIN FALAN DER YAPICAM DİE NE BİLİM YA AMAN DURUM OLSAYDID BAŞLAMASAYDIM İŞE BELLİ Bİ ZAMAN.
kızlar avakado verebilirmiyiz şimdi bi sakıncası olurmu netten araştırdığım kadarıyla yok gibi ama...
sıkma canını bu kadar canım öyle böyle büyüyecekler..sen de götür ver ellerine bundan yemesi gerekiyo de..
6.AYDAN SONRA VERİLEBİLİOMUŞ CANIM ÇOKDA FAYDALIYMIŞ.
hayırlısı canım yaa olsalar bi dert olmasalar ayrı bi dert.benim kızımada bakacak kimse yok herkesten uzaktayız bakıcı ya da kreş olcak o daha büyük sıkıntı..boşver ama o senin çocuğun gerekirse her seferinde müdahale edersinEVET ÖYLE HERKES ÖYLE DİO ÇOK TAKARSAN İŞ YERİNDE DE SIKILIRSIN DİOLAR AMA NAPIM BU KADAR SAHİPLENMESİ HERALDE ZORUMA GİDİO AMA MECBUR OLDUĞUMU DA BİLİORUM.ALINCAK BİŞEY YOK DAHA YOĞURT YAPIORUM İŞTE KEÇİ SÜTÜNDEN OLICAK DEDİM ALDIM VERDİM ONDAN YAPILIO İŞTE.SEBZELERE GEÇTİĞİMİZDE BAKALIM NELER OLICAK
aynen ben dün verdim biraz çok da sevdi kızım bundan sonra veriyim azar azar 6.ayı doldurmak üzereyiz zaten :))6.AYDAN SONRA VERİLEBİLİOMUŞ CANIM ÇOKDA FAYDALIYMIŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?