2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun cnmm.

Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam

oyy yaaa ne oluyor bu bebişlere ya..
aglıyormu diş sıkıntısımı acaba..
gelsin eşin kuzum..
annen yada kv yokmu birkaç gün gelseler sana

Pekii yoğurt mayası olarak ne kullandın. ben ufak kavanoz aldım bugün mayalayacağım günlük süt alıp ama maya ne kullanicam bilemiyorum

Kavanozumda resimdekiindenn

CANIM BENİMDE ÖLE KÜÇÜK KAVANOZ İLK YAPTIĞIMDA KV YAPMIŞTI KEÇİ SÜTÜ KULLANIORUM BEN ONDAN KOYDUM GEÇEN DE HAZIR YOĞURTTAN KOYDUM OKADAR.GAYET İİ OLDU 2 KERE YAPTIM AMA

yakın bi madamkoko mağzası varsa git danış bencehatta ürünü ordan vermelerini talep et
ben bugün avm ye gitcem senin adına sorabilirim

Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam
valla bende aynı dertten muzdaribim..normal de kızım akşam 10 da yatar bi kaç kez mızırdanır sonra sabaha kadar uyurdu..ne olduysa son zamanlar da sık uyanıyo geç uyuyo ağlıyo anlamadım

çok geçmiş olsun canım yaa bende yapıyorum onu çok mutfağa hemen gidip geliyorum ama dediğin gibi saniyelik..

evde uğraşmak zor bisküvi işiyle bence herdaim taze uğraştırır ben hipp e güveniyorum
o marka bebe bisküvisi alabilirsin
burda bi arkkadaşın yakını çalışıyomuş hipp fabrikasında ürünleri gerçekten katki maddesi içermiyomuş..aklında olsun canmm

çok sıkıntı yapma canım..geldiği zaman iade edersin..

masıl yani uyumuyomu yoksa sizlemi yatıyo
kızlar sıkın dişinizi üç yaşından sonra rahatlıcaz
şurda kaldı 2,5 yıl

kızlar avakado verebilirmiyiz şimdi bi sakıncası olurmu netten araştırdığım kadarıyla yok gibi ama...

HİP DEĞİL AMA CİCİBEBE VARYA ONDAN ALMIŞLAR.ONDAN ALIM OZAMAN VERİLMEYE DEVAM EDİLİCEKSE NAPIM.BENİ DİNLEMESİNE SİNİR OLUORUM BEN SEN KİMSİN BEN İSTEDİĞİMİ VERİRİM DİYE.EVET HAZIR UĞRAŞTIRIR BAZEN YAPAMADIĞIMIZ GÜNLERDE OLUR DAHA ÇOK ZIT DÜŞERİZ ARTSTLİK YAPTIN FALAN DER YAPICAM DİE NE BİLİM YA AMAN DURUM OLSAYDID BAŞLAMASAYDIM İŞE BELLİ Bİ ZAMAN.

Bizimde oldu yuksek ates uc gun sonra dokuntu aynen demekki yaygin bu aralar hastalik ates dusurucu olarak ne vermistin doktor sana ilac vermemisti galiab dimi canim kendi kendinemi gecti
Atesi düşürmek için sadece fitil verdi antibiyotik ise yaramiyormuş sonra ateş düşmesinde fitil yetersiz kalınca ibufen şurup kullandık

sıkma canını bu kadar canım öyle böyle büyüyecekler..sen de götür ver ellerine bundan yemesi gerekiyo de..

sıkma canını bu kadar canım öyle böyle büyüyecekler..sen de götür ver ellerine bundan yemesi gerekiyo de..

EVET ÖYLE HERKES ÖYLE DİO ÇOK TAKARSAN İŞ YERİNDE DE SIKILIRSIN DİOLAR AMA NAPIM BU KADAR SAHİPLENMESİ HERALDE ZORUMA GİDİO AMA MECBUR OLDUĞUMU DA BİLİORUM.ALINCAK BİŞEY YOK DAHA YOĞURT YAPIORUM İŞTE KEÇİ SÜTÜNDEN OLICAK DEDİM ALDIM VERDİM ONDAN YAPILIO İŞTE.SEBZELERE GEÇTİĞİMİZDE BAKALIM NELER OLICAK

6.AYDAN SONRA VERİLEBİLİOMUŞ CANIM ÇOKDA FAYDALIYMIŞ.

Hayırdır canım, çok geçmişi okuyamadım ne oldu kv ile bir sorun mu var? Bebişin nasıl bakalım, ek gıda ile ilgili kafa karışıklığın bitti mi, yoksa hala devam mı?

hayırlısı canım yaa olsalar bi dert olmasalar ayrı bi dert.benim kızımada bakacak kimse yok herkesten uzaktayız bakıcı ya da kreş olcak o daha büyük sıkıntı..boşver ama o senin çocuğun gerekirse her seferinde müdahale edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…