2014 Kasım Anneleri

Yoğurda mı şeker katacakmış, heyy Allah'ım. Sen yine de sakin olmaya çalış, düzenli bir liste yapıp verirsen ona uyacaktır.

YOK GENEL SÖLEDİM ŞEKERE ALIŞSIN İSTEMİORUM BİSKÜVİYİDE ZATEN İÇİNDE ŞEKER OLDUĞU İÇİN İSTEMİORUM YA.ŞEKERE ÇİKOLATAYA ÇOK MERAKLI

YOK GENEL SÖLEDİM ŞEKERE ALIŞSIN İSTEMİORUM BİSKÜVİYİDE ZATEN İÇİNDE ŞEKER OLDUĞU İÇİN İSTEMİORUM YA.ŞEKERE ÇİKOLATAYA ÇOK MERAKLI

Bu galiba klasik torun ilişkileri, yani bizde de oluyor "ayy benim kızım büyüsün dedesi ona çikolata alacak" , "ayy benim torunum büyüsün bak ben onu hamburger yemeye götürücem" gibi şeyler. Çocukların çikolata ve şeker ile mutlu edileceğini düşünüyorlar galiba. Bende diyorum ki "çikolata alacağınıza meyve alın daha mutlu olur"

İkea antılop alanlar oda katlanıyomu. Yer konusunda sıkıntım yok ama bıyere gıderken taşınabilcek olsa cok daha ıyı olur. Bu oyuzden gayet kullanşlı
İkea antilop kullanıyorum şimdilik mumnunum. Katlanmıyor ama ayakları çok kolay çıkıp takılıyo bir yere giderken çıkarılıp öylece götürülebilir.

Slm arkadaslar ıkı gundur gıremıyodum. Özledım hepınızı. İyisinizdir inşallh. Bızm cok şükür aşıdan sonra ateşimz falan olmadı. Ya bırde kızının doymadgını hissedıyorum. Gece 12 devyatıyo sabh 9 da kalktı bezı minnacık ıslanmıştı sadece eskıye gore çiş sayısı bile azaldı. Gunde 4 5 kez degiştrytm bezını sadece normalmı bu. Mama yerıne ek gıdaya başladm ama tadımlık yıyo sadece tabiki onunda doymasnda cok etkısı oldugunu zannetmıyorum. Gece 12 den 8 e kadar ıkı yada üç kere emıyo sadece oda 5 dk zaten. Sızce normalmı bu.

anaamm ben söylemiştim sana pişman oldum şimdi bak

durum farklıymış canım gene de sen isteklerini belli et

Zannetmem canım da,sürekli bebek kaldırıp indirmek işte benim belimi çok kötü yapıyor

Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam

günaydın canım bende bel ağrısı çekiyorum çok ama çok fazla annem geldi dinlendim azıcık

Bebegim bu ayda 100 gr almis cok uzgunum gecen ayda 200 Gr almisti
Buaylarda bebişlere neoluyıya. BEnde yok hareketlendı bu ay gunduz uykuları arttı dıye az kılo aldı dıye kendımı avuttum bakalm bu ay neolcak. İnş duzene gırer canım.

kararlı ol kuzum 3 4 güne unutur inşallah.tuna da bu ara emerek uyuyor hep ilk esnemesini geçirmemem gerekiyor yoksa asla emmeden uyumuyor

Buaylarda bebişlere neoluyıya. BEnde yok hareketlendı bu ay gunduz uykuları arttı dıye az kılo aldı dıye kendımı avuttum bakalm bu ay neolcak. İnş duzene gırer canım.
Senin bebegin 4 aylik olmasina ragmen benimkinden kilosu daha iyidir fotograflardan biliyorum masallah seninki iyiydi.cok istahsiz istah acici surup falan varmidir acba ya mamasini yerken biberonla resmen kavga ediyo sekilden Sekile giriyo yarim saatte 75 Cc zor bitiriyoruz

Ben de ekledim canım : ) FFRDA

Canım normali bu zaten, geceleri pek çiş yapmazlar. Benimde doktorum söylemişti, artık gece beslemeleri yok, altını açmayacaksın, çünkü geceleri uyurken yapmazlar diye. İleride tuvalet alışkanlığı kazandırırken bu durum çok faydalı oluyormuş. Melis'in sabahları bezi neredeyse kuru gibi, üstelik 2 saatte bir de mutlaka ya mama yiyor ya ek gıda

Kizlar bugday ruseymi alan var mi bebegine kullanan? Ben gurme bebekte onunla pek cok tarif gordugumden aldim bakalim ama alerji yapar mi diye de korkmadim degil.. awakecan sen almistin sanki canim kullandin mi ne gibi tarifler yaptin?

Haha bir de almadan once arastirsaymisim :) butun tarifleri yogurtlaymis ve 8.ayda oneriliyor bugday ruseymi :))

Kızlar nette dolaşırken buna rastladım, belki bu tarifi denemek isteyen olur. Tarifi anlatan bayan 8 aylık kızı için yapıyormuş ama, cici bebe niyetine verilebilir. Buyrun Meyveli bebek Kurabiyesi

http://www.lezzetibol.com/s5-tarifler/c41-kurabiyeler/meyveli-bebek-kurabiyesi.html

MUZLU ÜZÜMLÜ BEBEK KURABİYESİ

Malzeme

40 gr oda ısısında yumuşamış tereyağı

3 yemek kaşığı yoğurt

1 yumuşamış (olgun) muz

50 gr kuru üzüm

1 çay bardağı irmik

2 çay bardağı pirinç unu

Aldığı kadar tam buğday unu

Yapılışı

Kuru üzümü rondodan geçirin. Muzu cam rendede ezin. Derin bir kaba tereyağını koyup mikser ile karıştırın. Üzerine yoğurdu ilave edin. Meyveleri ekleyip karıştırdıktan sonra irmiği ve pirinç ununu ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş tam buğday unu ilave edip elinize yapışmayan bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru tezgaha alıp istediğiniz kalıplar ile kesin. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 15 dk pişirin. Daha sonra fırınının ısısını 100 dereceye düşürüp 10 dk daha pişirin.

İçimi rahatlattın canım sagol. Benımkıde bır saatte 5 dk emıyo ve bır haftadr tadmlık yıgurt ve elma yıyo okadar. Yarın armut ve yogurda dvm edıcz. Şu doymuyomu piskolojısı cok kötüya. Artık bıde herseyı oyuna cevırıyo emZrmeye calışıyorum pu dıye gogsümle oynuyo tukuruyo emzırene kadar on takla atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…