Yoğurda mı şeker katacakmış, heyy Allah'ım. Sen yine de sakin olmaya çalış, düzenli bir liste yapıp verirsen ona uyacaktır.
YOK GENEL SÖLEDİM ŞEKERE ALIŞSIN İSTEMİORUM BİSKÜVİYİDE ZATEN İÇİNDE ŞEKER OLDUĞU İÇİN İSTEMİORUM YA.ŞEKERE ÇİKOLATAYA ÇOK MERAKLI
İkea antilop kullanıyorum şimdilik mumnunum. Katlanmıyor ama ayakları çok kolay çıkıp takılıyo bir yere giderken çıkarılıp öylece götürülebilir.İkea antılop alanlar oda katlanıyomu. Yer konusunda sıkıntım yok ama bıyere gıderken taşınabilcek olsa cok daha ıyı olur. Bu oyuzden gayet kullanşlı
Canm benımkıde 300 grm aldı dr tavsıyesyle basladım. Yıgurtla başladm elma verdım yarım son elma yıcek. Sonrasına karar veremedımAnneler aranızda dört aylık ek gıdaya Başlayan var mı?
Kızlar yaaa.. Madamcoco nun internet sitesinden sipariş verdim hala daha kargoya verilmemiş iptal de edemiyorum... Şikayetler de çok fazla az önce baktım... Ne yapacağım ben şimdi... Telefonlara bakan yok ya meşgul ya açan yok.. Çok sinir oldum..
YA CANIM ÖYLEDE ÇOK ETTİM BEN ANNEYSEM SÖZ HAKKI BENM DEDİM BAŞLARDA EVDEYKEN BEN ŞİMDİ O BAKIYO DİYE ÇOK SAHİPLENDİ ÇOCUĞU BAZEN SORUO DEDİĞİMİ YAPIO BAZENDE BÖLE KAFASINA GÖRE YAPIO BENDE ŞİMDİ DİORUM TAKMASAMMI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLMİ.ASLINDA ŞUDA VAR DERKİ ALIN ÇOCUĞUNUZU BAKIN ÖLE Bİ KADIN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM VE BAŞKA BİRİNE EMANET EDEMEYİZ HEMDE PARA OFFF OFFF.
Bizim doktorumuz meyve püreleri başla ve havuç patates çorbasıyla başla demişti canım.. İlk öyle başladım.. Şimdilerde de elimden geldiğince her şeyi yedirmee çalışıyorum... Meyve püreşerini tattırmalık verdim ama havuç patates çorbasını muhallebiyi öpün olarak verdim.. Tabi ki akşamüstü bi kereliğine mahsus ek gıda..
Benim nedense acıyor ya bildiğin... Ben hiç kontrole de gidememiştim doğumdan sonra... Acaba bişi mi oldu diyorum... Hala daha tembelliğe verdim gitmedim..
Teşekkür ederizzzz yaaa ne güzel... Biz daha yeni geldik sayılır.. İnşallah birgün biz de taşınabiliriz...
Gunaydin kizlar daha dogrusu gun daha aydinlanmadi gece boyu uyumadim kizim yaklasik 1aydir yatagimizdan gitmiyor artik vucudum iflas etti cok uykusuzum kanim cekilmis gibiyim esimi aradim 1saatligine gelsin yatiyim yoksa bayilicam
Buaylarda bebişlere neoluyıya. BEnde yok hareketlendı bu ay gunduz uykuları arttı dıye az kılo aldı dıye kendımı avuttum bakalm bu ay neolcak. İnş duzene gırer canım.Bebegim bu ayda 100 gr almis cok uzgunum gecen ayda 200 Gr almisti
Yok canım diş falan değil tamamen huysuzluk ağlamıyo ama bizimle yatmak daha doğrusu meme ağzında uyumak istiyo ben kıpırdayınca dönünce uyanıyo artık mahfoldum kayınvalideyi arayacaktım ama onlarda akrabalarının cenazesine gittiler bugünden tezi yok yatağında uyuyacak artık yeter ağlasada sızlasada yeter her yerim tutuk kalkıyordum ama yinede uyuyordum şimdi uyuyamıyorum bile geç olmadan şu bir ayı unutması lazım bizimle yatamaz
geçmişi çok okuyamadım da cnm nedir o bahsettiğiniz 6.aydan sonra verilen?
Senin bebegin 4 aylik olmasina ragmen benimkinden kilosu daha iyidir fotograflardan biliyorum masallah seninki iyiydi.cok istahsiz istah acici surup falan varmidir acba ya mamasini yerken biberonla resmen kavga ediyo sekilden Sekile giriyo yarim saatte 75 Cc zor bitiriyoruzBuaylarda bebişlere neoluyıya. BEnde yok hareketlendı bu ay gunduz uykuları arttı dıye az kılo aldı dıye kendımı avuttum bakalm bu ay neolcak. İnş duzene gırer canım.
evde uğraşmak zor bisküvi işiyle bence herdaim taze uğraştırır ben hipp e güveniyorum
o marka bebe bisküvisi alabilirsin
burda bi arkkadaşın yakını çalışıyomuş hipp fabrikasında ürünleri gerçekten katki maddesi içermiyomuş..aklında olsun canmm
Slm arkadaslar ıkı gundur gıremıyodum. Özledım hepınızı. İyisinizdir inşallh. Bızm cok şükür aşıdan sonra ateşimz falan olmadı. Ya bırde kızının doymadgını hissedıyorum. Gece 12 devyatıyo sabh 9 da kalktı bezı minnacık ıslanmıştı sadece eskıye gore çiş sayısı bile azaldı. Gunde 4 5 kez degiştrytm bezını sadece normalmı bu. Mama yerıne ek gıdaya başladm ama tadımlık yıyo sadece tabiki onunda doymasnda cok etkısı oldugunu zannetmıyorum. Gece 12 den 8 e kadar ıkı yada üç kere emıyo sadece oda 5 dk zaten. Sızce normalmı bu.
Birgün içinde verdim1 gün için demi 2kaşık elma suyu verdin yoksa gün içinde birkaç kez mi?
İçimi rahatlattın canım sagol. Benımkıde bır saatte 5 dk emıyo ve bır haftadr tadmlık yıgurt ve elma yıyo okadar. Yarın armut ve yogurda dvm edıcz. Şu doymuyomu piskolojısı cok kötüya. Artık bıde herseyı oyuna cevırıyo emZrmeye calışıyorum pu dıye gogsümle oynuyo tukuruyo emzırene kadar on takla atıyorumCanım normali bu zaten, geceleri pek çiş yapmazlar. Benimde doktorum söylemişti, artık gece beslemeleri yok, altını açmayacaksın, çünkü geceleri uyurken yapmazlar diye. İleride tuvalet alışkanlığı kazandırırken bu durum çok faydalı oluyormuş. Melis'in sabahları bezi neredeyse kuru gibi, üstelik 2 saatte bir de mutlaka ya mama yiyor ya ek gıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?