- 17 Mart 2015
- 80
- 49
- 103
- 37
Gecmis olsun canim anneciginin tadini cikar ben bugun kac kere agladim yavrum oyle bakiyo bana ben agladikcahva gunesliydi disari ciktik kizimla biraz gezindik arabada uyudu bende uyanana kadar disardayim iste simdi de babamizi bekliyoruz isten gelicek off bugun hic aksam olsun istemiyorum
Ayy su instigrami bende acicam sizin yuzunuzden
Tatlim hiç damagiyla parca kopardigi oluyor mu?Allah korusun koparirsada napiyor tukuruyor mu?
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım.
canım benim oğlumda mama yemek istemiyordu 5.ay kontrolde 100gr alınca ek gıdaya geçtik doktorumuz mama ile yapılan muhallebi önerdi günde bir kez verdim 6ayda 530gr aldı. Yanında armut elma yoğurt sebze çorbası tattı. Bu ay miktar artırdık.Senin bebegin 4 aylik olmasina ragmen benimkinden kilosu daha iyidir fotograflardan biliyorum masallah seninki iyiydi.cok istahsiz istah acici surup falan varmidir acba ya mamasini yerken biberonla resmen kavga ediyo sekilden Sekile giriyo yarim saatte 75 Cc zor bitiriyoruz
Benimki heseyi reddediyo napcami bilmiyorumki bu ay saglik ocagi cagirmamisti gecen ay 200 gr aldi diye ben merak edip goturdum yarin dr gitcez bakalim ne diyecekcanım benim oğlumda mama yemek istemiyordu 5.ay kontrolde 100gr alınca ek gıdaya geçtik doktorumuz mama ile yapılan muhallebi önerdi günde bir kez verdim 6ayda 530gr aldı. Yanında armut elma yoğurt sebze çorbası tattı. Bu ay miktar artırdık.
Tabi doktorun görüşünü al sen, Allah kolaylik versinBenimki heseyi reddediyo napcami bilmiyorumki bu ay saglik ocagi cagirmamisti gecen ay 200 gr aldi diye ben merak edip goturdum yarin dr gitcez bakalim ne diyecek
canim ben biz yemek yerken hic durmadigindan salatalik verdim kopardi hemen ben tabi panik olup ciglik attim hemen babamiz da bana kizdiEvet Şiir Tşk ederim. Salatalık havuç bunları soyup yıkıyorum ikiye bölüp eline veriyorum hem özellikle salatalığın suyunu emiyo birde dişlerini kaşımasına yardımcı oluyor.
Tatlım çocuklarda ki böğürme refleksi biximkilerden gelişmiş durumda demişti doktor. O yüzden korkma sakin ol ağzında evirip çevirip dışarı atacaktır gözün üzerinde olsun. ha çıkarmadı ve kusacak gibi olduysa sırtında hafif bir şekilde vur ve parmağınla çıkar. Ben kızımda hep öyle yapıyorum ve işe yarıyor. Bu arada yeşil soğanın beyaz kısmını ver yapraklarını parçalar. Öpüyorum.canim ben biz yemek yerken hic durmadigindan salatalik verdim kopardi hemen ben tabi panik olup ciglik attim hemen babamiz da bana kizdiben panik olunca kizim da panikle agladi.. Koparinca yutmaya calisiyor kizim cikarmiyor ki agzindan ne yapmaliyim sence? Hatta bir kere yesil sogan verdim dis kasintisina iyi geliyormus koparamiyor dediler ama benimki onu bile kopardi agzi yandi ama elinden alinca da agladi..
canm bende korkuyordum pürelerini gtkçe koyulaştyorum yiyemedkçe atıyo ağzndan korkarsan eşin evdeyken dene geçende slatalğı parçalamış kızımda baktım parçası eksik yutmş büyük gelince öğürüyor zatenn bende sen gibi çok korkuyordum ailemin yanında denedm öyle büyük parçaları sende yalnız denemecanim ben biz yemek yerken hic durmadigindan salatalik verdim kopardi hemen ben tabi panik olup ciglik attim hemen babamiz da bana kizdiben panik olunca kizim da panikle agladi.. Koparinca yutmaya calisiyor kizim cikarmiyor ki agzindan ne yapmaliyim sence? Hatta bir kere yesil sogan verdim dis kasintisina iyi geliyormus koparamiyor dediler ama benimki onu bile kopardi agzi yandi ama elinden alinca da agladi..
Bn de seni takipteyimBen de ekledim canım : ) FFRDA
aç aç :)Ayy su instigrami bende acicam sizin yuzunuzden
sni de takipteyimCanim ben ekledim :) ozden
Hadi hayırlısı. Kolayca halledin inşallahBiz pazartesi gününe gün aldik sünnet için. Çok tedirginimm sünnetten önce yapmam gereken bir şeyler var mi bana tavsiye edebileceginiz ? Hiç bişey bilmiyorum :/
TakipteyimEvet sakatalıkta oluyor bazen zaten kendiliğinden ağğzından düşüyo çıkmadığı zamanlar ben parmağımla alıyorum. unutma sen ne kadar rahatsan oda rahat ☺ bu arada instagramda esramuss olarak takip edebilirsin orda paylaşıyorum video veya resim
Bn de seni takipteyimcanan
aç aç :)
sni de takipteyim
Evet ama ıhlamurlada yapiyorum ara ögunlerde tahillarida devam sutuyle yapiyorumHMM BENİMDE ONDAN.SUYLA YAPTIKTAN SONRA KAHVALTISINI BUNLA YAPIOSUNUZ.
slm kızlar nasıl bebıslerr ben yazamasam da takıp edıyo okuyorum yazdıklarınızı ben dıyorum kı bende oğlumu erkenden sünnet yaptırmak ıstıyorum ama nasıl olcak hangı doktorla olcakbılmıyoorum ozellıle ankaradakı anneler doktor tavsıyesı varsa yaptıranlarda tecrubelerını paylaşırlarsa sevınırım..sımdıdıen tesekkurller
Biz pazartesi gününe gün aldik sünnet için. Çok tedirginimm sünnetten önce yapmam gereken bir şeyler var mi bana tavsiye edebileceginiz ? Hiç bişey bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?