2014 Kasım Anneleri

34ist mama yiyo gunde bi ogunde yogurt veriyorum havuc patates falan hepsini reddediyo simdilik ara verdim onlara mamayida zor yiyo iste aksam uykusuna gecince 5 Saat falan uyanmiyodu bende gece bari yesin diye bi arkadasinda tavsiyesiyle 2 Saatte bir uyandirmadan verdim mamasini ama fayda etmemis mamasinimi degistirsem acaba gunduz yedigi mamalari hep kusuyo az yada cok her yediginde mutlaka kusuyo ar mama kullandik fayda etmedi

Ah canım ağlama dicem de geldi mi geliyor ağlama krizi işte.çok yoruluyoruz ondan oluyor,sıkma canını alışır 3 4 gün zorluk çekersin yatağına yatır hep

canım benim oğlumda mama yemek istemiyordu 5.ay kontrolde 100gr alınca ek gıdaya geçtik doktorumuz mama ile yapılan muhallebi önerdi günde bir kez verdim 6ayda 530gr aldı. Yanında armut elma yoğurt sebze çorbası tattı. Bu ay miktar artırdık.

Benimki heseyi reddediyo napcami bilmiyorumki bu ay saglik ocagi cagirmamisti gecen ay 200 gr aldi diye ben merak edip goturdum yarin dr gitcez bakalim ne diyecek

Kızlar dün aşı oldu kızım bugun banyo yaptrsam bişey olurmuki

slm kızlar nasıl bebıslerr ben yazamasam da takıp edıyo okuyorum yazdıklarınızı ben dıyorum kı bende oğlumu erkenden sünnet yaptırmak ıstıyorum ama nasıl olcak hangı doktorla olcakbılmıyoorum ozellıle ankaradakı anneler doktor tavsıyesı varsa yaptıranlarda tecrubelerını paylaşırlarsa sevınırım..sımdıdıen tesekkurller

Evet Şiir Tşk ederim. Salatalık havuç bunları soyup yıkıyorum ikiye bölüp eline veriyorum hem özellikle salatalığın suyunu emiyo birde dişlerini kaşımasına yardımcı oluyor.
canim ben biz yemek yerken hic durmadigindan salatalik verdim kopardi hemen ben tabi panik olup ciglik attim hemen babamiz da bana kizdi ben panik olunca kizim da panikle agladi.. Koparinca yutmaya calisiyor kizim cikarmiyor ki agzindan ne yapmaliyim sence? Hatta bir kere yesil sogan verdim dis kasintisina iyi geliyormus koparamiyor dediler ama benimki onu bile kopardi agzi yandi ama elinden alinca da agladi..

Tatlım çocuklarda ki böğürme refleksi biximkilerden gelişmiş durumda demişti doktor. O yüzden korkma sakin ol ağzında evirip çevirip dışarı atacaktır gözün üzerinde olsun. ha çıkarmadı ve kusacak gibi olduysa sırtında hafif bir şekilde vur ve parmağınla çıkar. Ben kızımda hep öyle yapıyorum ve işe yarıyor. Bu arada yeşil soğanın beyaz kısmını ver yapraklarını parçalar. Öpüyorum.

Biz pazartesi gününe gün aldik sünnet için. Çok tedirginimm sünnetten önce yapmam gereken bir şeyler var mi bana tavsiye edebileceginiz ? Hiç bişey bilmiyorum :/

canm bende korkuyordum pürelerini gtkçe koyulaştyorum yiyemedkçe atıyo ağzndan korkarsan eşin evdeyken dene geçende slatalğı parçalamış kızımda baktım parçası eksik yutmş büyük gelince öğürüyor zatenn bende sen gibi çok korkuyordum ailemin yanında denedm öyle büyük parçaları sende yalnız deneme

Biz pazartesi gününe gün aldik sünnet için. Çok tedirginimm sünnetten önce yapmam gereken bir şeyler var mi bana tavsiye edebileceginiz ? Hiç bişey bilmiyorum :/

biz 4,5aylıkken yaptırdık her doktorun tarzı farklı sünnet sonrası. Bize 3.günden sonra ılık suya oturtun demişti sabah akşam. Derinin iyilesme sürecinde çok faydalı oldu. Ben cok üzüldüm çok panik yaptım şiş pipiyi gördükçe ama 1haftaya iyileşti. Endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…