İçimi rahatlattın canım sagol. Benımkıde bır saatte 5 dk emıyo ve bır haftadr tadmlık yıgurt ve elma yıyo okadar. Yarın armut ve yogurda dvm edıcz. Şu doymuyomu piskolojısı cok kötüya. Artık bıde herseyı oyuna cevırıyo emZrmeye calışıyorum pu dıye gogsümle oynuyo tukuruyo emzırene kadar on takla atıyorum
Ben veriyorum eline peyniri brokoliyi salatalığı emin ol birşey olmuyor Hatta o kadar mutlu oluyorki Şiir'im herşeye değer. Gözün üstünde olsun yeter. Başarırsın inanıyorumYa ben blw den cok korkuyorum eline nasil vericem bisey mesela muz verdim diyelim hadi damagiyla kopardigi parcayi yutmak isterde beceremzse bence risk
Gecmis olsun canim anneciginin tadini cikar ben bugun kac kere agladim yavrum oyle bakiyo bana ben agladikcagünaydın canım bende bel ağrısı çekiyorum çok ama çok fazlaannem geldi dinlendim azıcık
Salatalık da miiiBen veriyorum eline peyniri brokoliyi salatalığı emin ol birşey olmuyor Hatta o kadar mutlu oluyorki Şiir'im herşeye değer. Gözün üstünde olsun yeter. Başarırsın inanıyorum
Bu arada ismi siir mi adiyla yasasin ne kadar guzel ismi var masallahBen veriyorum eline peyniri brokoliyi salatalığı emin ol birşey olmuyor Hatta o kadar mutlu oluyorki Şiir'im herşeye değer. Gözün üstünde olsun yeter. Başarırsın inanıyorum
Ayy su instigrami bende acicam sizin yuzunuzdenBen de ekledim canım : ) FFRDA
Kizlar nasilsiniz benim oglusum ishal olmus dr dis yada hava degisimi dedi.bide salgin varmis bebislerinize dikkat edin
Evet Şiir Tşk ederim. Salatalık havuç bunları soyup yıkıyorum ikiye bölüp eline veriyorum hem özellikle salatalığın suyunu emiyo birde dişlerini kaşımasına yardımcı oluyor.Bu arada ismi siir mi adiyla yasasin ne kadar guzel ismi var masallah
Tatlim hiç damagiyla parca kopardigi oluyor mu?Allah korusun koparirsada napiyor tukuruyor mu?Evet Şiir Tşk ederim. Salatalık havuç bunları soyup yıkıyorum ikiye bölüp eline veriyorum hem özellikle salatalığın suyunu emiyo birde dişlerini kaşımasına yardımcı oluyor.
Bu galiba klasik torun ilişkileri, yani bizde de oluyor "ayy benim kızım büyüsün dedesi ona çikolata alacak" , "ayy benim torunum büyüsün bak ben onu hamburger yemeye götürücem" gibi şeyler. Çocukların çikolata ve şeker ile mutlu edileceğini düşünüyorlar galiba. Bende diyorum ki "çikolata alacağınıza meyve alın daha mutlu olur"
Slm arkadaslar ıkı gundur gıremıyodum. Özledım hepınızı. İyisinizdir inşallh. Bızm cok şükür aşıdan sonra ateşimz falan olmadı. Ya bırde kızının doymadgını hissedıyorum. Gece 12 devyatıyo sabh 9 da kalktı bezı minnacık ıslanmıştı sadece eskıye gore çiş sayısı bile azaldı. Gunde 4 5 kez degiştrytm bezını sadece normalmı bu. Mama yerıne ek gıdaya başladm ama tadımlık yıyo sadece tabiki onunda doymasnda cok etkısı oldugunu zannetmıyorum. Gece 12 den 8 e kadar ıkı yada üç kere emıyo sadece oda 5 dk zaten. Sızce normalmı bu.
durum farklıymış canım gene de sen isteklerini belli et
Bebegim bu ayda 100 gr almis cok uzgunum gecen ayda 200 Gr almisti
Ayy su instigrami bende acicam sizin yuzunuzden
Yesınler o melisi. AYnem benımkıde anlattıklarının aynısını yapıyo. Dun gogsumu bır sıkıştrdı cıglık attım resmen. Benımki cok nadır acıkınca aglar eger uykusuda gelmişse yoksa oyundan aklına gelmıyo aclık. Şuan oyun halısını tukuruk içinde bıraktı yenı oyunu bu sureklı pu dıye tukuruyo. Ya canm ben yıgurt elma verdım. Armuta baslıcam.yarın Baska ne verebilirim. Sonrahavuc vermek istıyorum rendeleyıp mı vermelıyım yoksa haslamalımıyomMelis'in de dişleri kaşınıyor galiba diş etlerinin arasına sıkıştırıp çekiyor, nasıl canım yanıyor anlatamam. Ama emmek bile onun için oyun, bir çekiyor bir bırakıyor, tık bir ses olsa hemen bırakıp bakıyor, eksik kalmıyor hiç birşeyden anlayacağın. Ben artık herşeyden veriyorum, mercimek çorbasından tut tarhanaya kadar sadece kahvaltı olayımız başlamadı, bakalım ayın 3 'ünde kontrolümüz var ne diyecek doktor.
O doymuyor mu psikolojisini bende ilk zamanlar yaşamıştım, insan tedirgin oluyor ama bence için rahat olsun aç olsa ağlar herhalde. Yani en azından Melis acıkınca saçını başını yoluyor o derece yani.
Evet sakatalıkta oluyor bazen zaten kendiliğinden ağğzından düşüyo çıkmadığı zamanlar ben parmağımla alıyorum. unutma sen ne kadar rahatsan oda rahat ☺ bu arada instagramda esramuss olarak takip edebilirsin orda paylaşıyorum video veya resimTatlim hiç damagiyla parca kopardigi oluyor mu?Allah korusun koparirsada napiyor tukuruyor mu?
Yesınler o melisi. AYnem benımkıde anlattıklarının aynısını yapıyo. Dun gogsumu bır sıkıştrdı cıglık attım resmen. Benımki cok nadır acıkınca aglar eger uykusuda gelmişse yoksa oyundan aklına gelmıyo aclık. Şuan oyun halısını tukuruk içinde bıraktı yenı oyunu bu sureklı pu dıye tukuruyo. Ya canm ben yıgurt elma verdım. Armuta baslıcam.yarın Baska ne verebilirim. Sonrahavuc vermek istıyorum rendeleyıp mı vermelıyım yoksa haslamalımıyom
Tsk canım. Baska ne verebılırım sencecnm buharda haşla havucu ezip ver çok güzel oluyo.
Tsk canım. Baska ne verebılırım sence
tesekkür ederimmmBirgün içinde verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?