Bilgilendirmen icin sagol canim.. Yesil soganin beyaz kismini verdim onu kopardiTatlım çocuklarda ki böğürme refleksi biximkilerden gelişmiş durumda demişti doktor. O yüzden korkma sakin ol ağzında evirip çevirip dışarı atacaktır gözün üzerinde olsun. ha çıkarmadı ve kusacak gibi olduysa sırtında hafif bir şekilde vur ve parmağınla çıkar. Ben kızımda hep öyle yapıyorum ve işe yarıyor. Bu arada yeşil soğanın beyaz kısmını ver yapraklarını parçalar. Öpüyorum.
iyi gecelerrr.. Yerim ben o yektayi.. Pek yakisikli masallah ona..Eki Görüntüle 1512439 iyi geceler canlar
canımmmBilgilendirmen icin sagol canim.. Yesil soganin beyaz kismini verdim onu kopardibiz de kuzunu ve seni öptük..
iyi gecelerrr.. Yerim ben o yektayi.. Pek yakisikli masallah ona..
Özden benEvet sakatalıkta oluyor bazen zaten kendiliğinden ağğzından düşüyo çıkmadığı zamanlar ben parmağımla alıyorum. unutma sen ne kadar rahatsan oda rahat ☺ bu arada instagramda esramuss olarak takip edebilirsin orda paylaşıyorum video veya resim
Cnm korkma sadece sakin olman lazım. Ben çok aglamistim önümde sünnet edildi oğlum babasi yoktu bende yalniz olmasin diye onun yaninda durmustum.ssakin olamamistim hatta ilk pansumanunu bile yapamamistim 45 gunluktu daha. Oysa boşuna imiş. Zaten çok çabuk iyileşiyorlar ve acı hhissetmiyorlar bunu bil yeterBiz pazartesi gününe gün aldik sünnet için. Çok tedirginimm sünnetten önce yapmam gereken bir şeyler var mi bana tavsiye edebileceginiz ? Hiç bişey bilmiyorum :/
Benimkide bu hafta gece aglayarak uyanmalara basladi iki uc defa hayret ya surekli yeni seyler cikiyo insallah biran once eski haline donerde kalici olmaz bu durumYa benım cadı uyumuyoooooo. Oyun oynuyo kendı kendıne. İlk defa bu saate kaldı. Benm gozler kapanıyo
Tatlim sadece activanin ki tutuyor digerleri ya sakiz gibi sunuyor yada ayran hibi oluyor sorun sende degil mayadaYoğurt mayaladim ve sonu hüsrann
Ben normaldede yogurt mayalarim ama tutmamış.
Kucuk kavanozlara mayaladim sutun sicakligida iyiydi.maya olarak büyümiks çocuk yogurdunu kullandim.
Offf ne yediricem simdi bidaha mayalamam lzmm insallah olur bu seferr
Çöp mü oldumayaladıgım simdii kii
yakın bi madamkoko mağzası varsa git danış bencehatta ürünü ordan vermelerini talep et
ben bugün avm ye gitcem senin adına sorabilirim
çok sıkıntı yapma canım..geldiği zaman iade edersin..
anaamm ben söylemiştim sana pişman oldum şimdi bak
Yaaaaa keşke onceden deneme yapsaydimmTatlim sadece activanin ki tutuyor digerleri ya sakiz gibi sunuyor yada ayran hibi oluyor sorun sende degil mayada
Yesınler o melisi. AYnem benımkıde anlattıklarının aynısını yapıyo. Dun gogsumu bır sıkıştrdı cıglık attım resmen. Benımki cok nadır acıkınca aglar eger uykusuda gelmişse yoksa oyundan aklına gelmıyo aclık. Şuan oyun halısını tukuruk içinde bıraktı yenı oyunu bu sureklı pu dıye tukuruyo. Ya canm ben yıgurt elma verdım. Armuta baslıcam.yarın Baska ne verebilirim. Sonrahavuc vermek istıyorum rendeleyıp mı vermelıyım yoksa haslamalımıyom
yediğim şeylerle kızım çok ilgilendiği zaman suyunda azıcık çay kaşığı kadar tattırıyorum çünkü ben vermedikçe o önündekilerle ilgilenmiyor. geçenlerde çayı çok istedi bende bekmezi hafif suyla karıltırdım onu çay diye verdim nsl sevdi anlatamam.Kızlar bu benim deli oğlan buharda haşlanmış şeyleri yemiyorama bizim yemegimizden tattirinca TTutamıyoruz o kadar istiyo. Ne yapicagimi sasirdim. Muz ve elmayida sevmedi. Bugun aksam yemegindeki fasulyeden cikardim yikadim ezip verdim lopur lopur aldi. :) ne yapicam brn simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?