2014 Kasım Anneleri

Gunaydın kızlar. Benım cımcımeyle yatak keyfı yapıyıruz. Ya ben her sabah ter içinde uyanıyorum. Sızdede varmı. Havalarda ısındı yandm valla bu ter olayından

Ben de çok terliyorum tişörtle bile ağustos sıcağındaymışım gibi ter atıyorum.

Canım ben veriyorum tarhana çorbası doktorumuz bu ayki çorbalara eklemişti.

tutmayan yogurdu sıcak su dolu kaba oturt kavanozuyla. yrım saat sonra al direk dolaba at. koyulaşıyr

Kızlar size iki sorum var şimdi ben yumurta sarısı veriyrm oğluma acaba omlet yapsam sadece sarısıyla bi sakıncası olurmu sebze hiç yemiyorda ona katarım en azından, ikînci sorumda krep yapsam yine aynı şekilde sebzeli ama süt kullansam yarı sulandırılmış sizce zararı olurmu dr um kullan demişti ama emin olamadım

Aynı soruyu günde en az 5 defa soruyormm :)) Tişikkür ederim şekercim yaa. Alel acele aldım ama bebedor markası bende onay görmüş bir marka. O yüzden alıverdim.

İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama ikincisi olabilr. Okudum bi kaç yerde. Tekrar görürsrm paylaşırm. Sen bi arat bebek krepi diye. İnstagram da venusella yapıyo hep krep. Bakıcam ona

ayy canım o 2,5 yıl bana o kadar uzak geliyo ki:))
burdan bakınca öyle canımm ama olsun her anı keyifli tadını çıkaralım
düşünsene yıllar su gibi akıp gitcek bi bakmışız üniverste kazanmışlar şehir dışına gidiyolar ondan sonrada evlilikleri..
ay ben bırakama kızımı..o nereye ben oraya peşinden giderim heralde

kızlar avakado verebilirmiyiz şimdi bi sakıncası olurmu netten araştırdığım kadarıyla yok gibi ama...
ben yarım avakadonun yarısını verdim..bişey olmadı(yarısınıda balla karıştırıp uüzüme maske yaptım..mmmm miss yumuşacık oldu : )

ah canmm ahh şu salak krediler olmasa al 2yıl ücretsiz iznini bak keyfine..2gün rapor için uyuz doktorlara laf snlatıyoz işte

Bugun doktorumuza gittik boy kilo bas cevresi hersey normalin cok cok altinda cikti doktor cok endiselendi bundan sonra saglik ocagi kontrolune guvenmicem boyu cok normal demislerdi orda kan idrar verdik bobrek ultrason cekildi birde sol el bileginin rontgeni cekildi insallah bisey cikmaz cok korkuyorum dua edin kizlar

yaa bırak istediği kadar sahiplensin..o çocuk ilerde seni bilicek sana anne dicek
dokunma tatmin olsun gariban

evet canmm zor
şimdi neysede iyice alışırsa ilkokula kadar yatar valla yanınızda..iyisimi unuttur biran önce..her bibek sever anne baba yanında yatmayı..ben alsam defne hanımda hiç itiraz etmez valla

canım inş önemli bişey yoktur bende dün götürdüm dr a bebişinin değerlerini yazarsan karşılaştırabiliriz..gerçekten okadar ciddimindiye

Çok teşekkürler. Arkadaşım

DİŞ DEN DOLAYI FALAN OLABİLİRMİ OZAMAN İŞTAHSZLIK ÇOK OLUO ÇÜNKÜ ZORLAMA CANIM ARA ARA DENE YEMİOSA BIRAK KENDİ YER NASILSA HUZURSUZ DEĞİLSE RAHAT OL ZORLAYINCA TİKSİNİR ÇÜNKÜ.

Evet ama ıhlamurlada yapiyorum ara ögunlerde tahillarida devam sutuyle yapiyorum

TAHIL NE VERİOSUN PEKİ TAHILLI MAMA FALAN MI.

SENİN O TNTİS ELLERİNİ YESİNLER MAŞALLAH SANA

ÇOK MU SULU CANIM ÇOK SULU AYRAN GİBİ DEĞİLSE YEDİRR BİŞEY OLMAZ.

BUNLARDAN NEYLE NEYİ KARIŞTIRIOSUN VARMI TARİFİN BİZDE FAYDALANALIM :)

MERCİMEK GAZ YAPMAZ MI YA ÇOCUK RAHATSIZ OLMASIN SONRA.

ah canmm ahh şu salak krediler olmasa al 2yıl ücretsiz iznini bak keyfine..2gün rapor için uyuz doktorlara laf snlatıyoz işte

EV ALDIK ARDINDAN HAMİLE KALDIM ARDINDAN İŞTEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM FALAN FALAN HAMİLELİĞİMN SONLARINA DOĞRUÇIKSAYDIM 1 YAŞINA KADAR RAHAT GETİRİRDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIM.

yaa bırak istediği kadar sahiplensin..o çocuk ilerde seni bilicek sana anne dicek
dokunma tatmin olsun gariban

HAREKETLERİ UYUZUMA GİDİO BENİ ÖZLÜO BENİ ARIO AKŞAMLARI BİLMM NE ŞU DOKTORA GÖTRCEM ONU BEĞENDİM AMA BİDE DİĞERİNE BAKIM VS Bİ SÜRÜ ŞEY.SEVSİN BABANNESİ ONLA KALICAK BU ÇOCUK SEVMEZSE İSTEMEZ KALMAZ BENDE ÜZÜLÜRÜM DİORUM AMA YOK SAÇMA SAPAN ŞEYLER İŞTE KISKANÇLIK VAR KV DE DE AKŞAM GİDİOM SANKİ ÇOCUĞU BEN GÖTÜRMÜŞÜM ALIOM 5 DK SONRA GEL OĞLUM GEL OĞLUMALIO YOK DA DİYEMİOM YANLIŞ ANLAR DİE ÖLE Bİ İNSAN ÇÜNKÜ HEMEN YANLIŞ ANLAR TRİPLİ FALAN AMANN ÇOK UZUN YA BENM KV.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…